-
Exει συμβει πολλες φορες. Συνηθως το αμαξι τεστ ειναι παρκαρισμενο εξω. Απλα δεν θελει να του δωσει τεστ με την πρωτη φορα που θα τον δει. Αν επιστρεψει του το δινει. Ετσι διωχνουν αυτους που απλα πανε για βολτα. Συνηθως λενε παρε τηλεφωνο να κλεισεις. Πιστευεις δηλ οτι υπαρχει μαγαζι Βολβο που δεν εχει αμαξια για τεστ?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πιστευεις δηλ οτι υπαρχει μαγαζι Βολβο που δεν εχει αμαξια για τεστ?Δεν ξέρω τι κάνετε εκεί κάτω, αλλά εδώ πάνω φυσικά και υπάρχει. Αλίμονο αν είχαν όλα τα αυτοκίνητα για test drive.
-
Συνήθης πρακτική να μην δίνουν τεστ στον οποιονδήποτε. Και προφανώς σε κόβουν σαν φάτσα με τι αυτοκίνητο πας στο μαγαζί, τι φοράς κλπ.
Εξαρτάται και από τη δουλειά που έχουν βέβαια.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να σε εξυπηρετήσουν ευγενικά.
Μου έχει τύχει και εμένα να με κλανουν στη BMW στο Σφακιανάκη ένα απόγευμα που πήγα μετά από επικοινωνία με την εταιρεία για τεστ και σηκώθηκα και έφυγα.
Την επόμενη φορά που μπήκα και με υποδέχθηκαν σωστά αγόρασα όμως από αυτούς ενώ από το Σπανο πχ που πήγα και συστημένος με ειχε η ψωνάρα ο πωλητής να περιμένω μια ώρα ενώ είχα πάει την ώρα που αυτός μου είχε πει (και εννοείται τον έψαχνα εγώ για να κλείσω το ραντεβού)
Βέβαια μετά ασχολήθηκε κάπως αλλά μου ματσαρε την προσφορά του ο άλλος από σφακ που είναι και δίπλα μου και δεν ξανασχοληθηκα. Επιβράβευσα αυτόν που ασχολήθηκε και έτσι πρέπει να γίνεται. Το είπα και στον κουμπάρο που με είχε συστήσει μην τον εκθέσω, δεν είχε θέμα άρα παπαλα.
Είχα βέβαια και εγώ όλο το μαρούλι στο χέρι έχοντας ήδη πουλήσει το QQ. -
Λοιπόν δεν ειναι οτι εχουν και δεν το δίνουν σε εμενα.Μάλλον δεν έχουν απο οτι καταλαβα.Το θέμα ειναι η αδιαφοριά του.Η ερωτηση ηταν πως μπορω να πραγματοποιησω test drive και μου λέει ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!
Ξαναρωταω αν αποτελουν επίσημο αντιπροσωπο της Volvo στην Βορειο Ελλάδα με καταφατική απαντηση αλλα δεν μπορει να μου δωσει απαντηση....και μου λέει οτι ειτε πρεπει να μιλησω με αλλον διανομέα ή να κλεισω δοκιμη μέσα απο το site της Volvo!!!!
Εκει πρέπει να καταλαβε οτι ελεγε μαλακίες μιας και τον ρωτησα οτι ειναι σαν να με παραπέμπει σε αλλο αντιπροσωπο,οπότε μαζευτηκε μου ειπε οτι δεν έχουν αυτοκινητο αυτην την στιγμή,ειχαν στην αρχη του χρόνου και κρατησε τα στοιχεια μου για να με καλεσει.....Σιγά μην το κάνει!!!!
Για την ιστορία και ισως φταιω και εγω που δεν σας εδωσα να καταλάβετε τι εννοω,εγω αν επιλεξω να αγορασω το αυτοκινητο προφανως και δεν θα το αγορασω απο εκει.Το 3 ημερο τεστ όπως που προγραμματίζεται θα ζητησω την εταιρία να το πάει στον εν λόγω αντιπρόσωπο για να δω την φάτσα του πωλητη....
Καλως η κακως ο καθενας κάνει αυτο που αξίζει
Στον προθαλαμο του ιατρειου μου πάντως δεν αξιολογω τον ασθενη με το πορτοφολι και ουτε με το τι ειναι ικανος ο καθενας να μου πληρωσει και να συμπεριφερθω αναλογα.Αυτα -
Πήγες στη Θεσσαλονίκη, περιοχή αεροδρομίου;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πήγες στη Θεσσαλονίκη, περιοχή αεροδρομίου;Μάλλον Πυλαία στην Autopoint πήγε...
-
The second one!!!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
The second one!!!'ψώνισες από σβέρκο!'
Το θέμα καθαρίστηκε από τα off-topics. Παρακαλώ συνεχίστε εντός θέματος. [Admin]
-
Καλημερα παιδες,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,εχουν τα βολβο θεμα με τα ηλεκτρικα τους και αληθευει οτι αν χρειαστω καποιο ανταλακτικο πρεπει να περιμενω πολυ καιρο?Και μια ακομη ερωτηση μου ειπαν οτι αν το παρω το παντρευομαι κιολας δεν εχουν καλη μεταπωληση? Σας ρωταω γιατι σκεφτομαι το xc40 για αγορα,και γενικα θα ηθελα να μου πειτε τα κατά τους και τα υπερ τους,σας ευχαριστω για το χρονο σας
-
Δε νομίζω να χουνε κάποιο θέμα με τα ηλεκτρικά τους. Κάτι καμένες λάμπες αλλά μετά τα 130.000χλμ. Από ανταλλακτικά, ένα πλαστικό της πίσω πόρτας ήρθε μετά από 1.5 χρόνο, αναρτήσεις μετά από εξάμηνο, ενώ από μέσα του προηγούμενου έτους περιμένουμε βάση μηχανής.
Δεν ξέρω αν όντως κάνουν τόσον καιρό να έρθουν ή απλά δεν τα παραγγέλνουν.
Καταλαβαίνω πάντως ότι δεν έχουν στοκ. Εδώ δεν είχαν να μου βάλουν μπουλόνι στη ρόδα. -
Οι περισσότερες εταιρίες πλέον έχουν περιορισμενο στοκ ανταλλακτικων. Οπότε η αναμονή είναι δεδομένη. Τουλάχιστον να είναι ολιγοημερη και όχι πολύχρονη...
Η μεταπωληση τους δεν είναι και η καλύτερη αναλογικά με την ποιότητα τους και τις αρχικές τιμές τους. Σκοτωμενες ... και όχι τρελή ζήτηση...
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Καλημερα παιδες,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,εχουν τα βολβο θεμα με τα ηλεκτρικα τους και αληθευει οτι αν χρειαστω καποιο ανταλακτικο πρεπει να περιμενω πολυ καιρο?Και μια ακομη ερωτηση μου ειπαν οτι αν το παρω το παντρευομαι κιολας δεν εχουν καλη μεταπωληση? Σας ρωταω γιατι σκεφτομαι το xc40 για αγορα,και γενικα θα ηθελα να μου πειτε τα κατά τους και τα υπερ τους,σας ευχαριστω για το χρονο σαςΕχω leasing Volvo s60 diesel γενικά απο οτι βλέπω τα μεταχειρισμένα είναι στην ίδια χασούρα με τα υπόλοιπα πχ passat σε μια κατηγορία όμως που δεν έχει πλέον πολύ ενδιαφέρον, γενικά πάντως δεν είναι τόσο εμπορικά. Απο προβλήματα κανένα στα τρια χρόνια και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Τωρα αν το βλέπεις σαν αγορά με λιγότερο ρίσκο ολα σχετικά είναι εδω άλλοι επένδυσαν σε ακίνητα και τραβάνε τα μαλλιά τους ασε που υπάρχουν ακόμη χειρότερα πχ το χαβιάρι πόσο το παίρνεις και που καταλήγει. Πάρε αυτό που σου αρέσει και αστα τα υπόλοιπα.
-
Panos2171 αυτο που ειπες με την αναμονη για ανταλλακτικα με τρελλανες ,ειναι δλδ μην σου χαλασει τιποτα την μαμησες κανονικα και με εβαλες σε πολλες σκεψεις(και ειχα κατασταλαξει ρε γμτ στο xc40), ο Σαρακακης τα εχει τα βολβο?
-
Σφακιανάκης.
Εμένα πάντως μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχουν στοκ σε βασικά ανταλλακτικά (πχ αναρτήσεις) σε ένα από τα μοντέλα τους με τις περισσότερες πωλήσεις. -
ποιο εχεις?
-
V40
Εταιρικό είναι αλλά το παίρνω κι εγώ που και που. -
ωχ καταλαβα μαλλον θα κοιταξω κατι αλλο μου φαινεται παλι
-
giatre στην autopoint σε εξυπηρέτησε ένας 50αρης αδύνατος; είχα ίδια και χειρότερη εμπειρία στο παρελθόν με αυτόν!
-
Διαπίστωσα και εγώ από πρώτο χέρι την απαξίωση που έχουν τα μεταχειρισμένα Volvo μόνο που ήμουν από την μεριά του... αγοραστή , με διαφορά το καλύτερο αυτοκίνητο* που είχα και το πιο φθηνό που αγόρασα τα τελευταία 20 χρόνια!
Όσον αφορά την αξιοπιστία και τα ανταλλακτικά θα δείξει στην πορεία , πάντως έχω πάρει τα μέτρα μου και έχω ένα Toyota δεύτερο αυτοκίνητο αν αρχίσει να κάνει βλακείες το S60 θα πάρει τον πο@λο σε χρόνο dt !
*κάτι πετρολχεντς θα πεταχτούνε το ξέρω...αλλά δεν είναι μόνο το turn in και η αίσθηση του τιμονιού που κρίνει την ποιότητα ενός αυτοκινήτου υπάρχουν και αλλα...
-
Εσύ έχεις καθαρόαιμο Volvo μοτέρ. Όπως και να το κάνουμε και λίγη παραπάνω εκτίμηση αξιοπιστίας σε παίρνει να την έχεις!
VOLVO FORUM