-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μωρε συγκρινονται... απλα το φοκους εχει σαφως καλυτερη οδηγικη συ περιφορα και πιο αθορυβη κυλθση και απο εκει και περα....βαζοντας και την τιμη εξοπλιαμο ξεαπασμα ροπης τουρμπο βενζινης κτλ παιζεται το ματσακιΚατσε να βρω τα υπερ ατου,,,να σου πω εγω
Για όνομα του Θεού, μην το κάνεις αυτό!
Δεν θα το αντέξει η φιλία μας...Υ.Γ.: Για το mild hybrid νόμιζα ότι μιλούσαμε... Το turbo είναι σαφώς πιο σβέλτο.
-
Για δευτερο μη πω τριτο αυτοκινητο.....ισως καποτε....
Υπαρχει jimny club στην ελλαδα και αν ναι ειναι δυνατο;;;
-
εχω λιγες μερες τωρα, μεχρι να τελειωσουν τα σηκωματα του βιτ, τον εργατη της εταιρειας, ενα σουιφτ 1.3 ντηζελ.
72κ εχει.
δεν ειναι γουσταριστο να το οδηγας αλλα δεν λεει να ξεκολλησει η μεση απο τα 3.8.
μονο πολη. πολυ πολη. καμμια προσοχη.ΑρΕς
το καλυτερο σουζουκοκλαμπ ειναι το βιτ κλαμπ.
που οπως παει να το γυρισει και σε τζιμνοκλαμπ. -
Έχεις γνώμη ή εικόνα από το παρακάτω;https://www.car.gr/22531587-suzuki-grand-vitara
-
Φίλοι μου καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για τo καινούργιo Suzuki Vitara 1,4 βενζινη 4x2
Είμαστε οικογένεια 5 ατόμων, από χώρους, οκ μας ικανοποιεί... άλλωστε το μπάτζετ μας δεν επιτρέπει κάτι άλλο.
Θα ήθελα απόψεις περί αξιοπιστίας, τραβήγματος κινητήρα, εσωτερικών τριγμών, σκουριάς, τέτοια θέματα.
Αν το έχετε το όχημα, ακόμη καλύτερα!
Σας ευχαριστώ.
Υ.Γ. Είδαμε και το S-Cross αλλά ήταν αρκετά φτηνό σε κατασκευή.....
-
Τι εννοείς φτηνό σε κατασκευή??
Ίδια είναι σχεδόν, με τα ίδια πλαστικά
-
Φίλοι μου καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για τo καινούργιo Suzuki Vitara 1,4 βενζινη 4x2
Είμαστε οικογένεια 5 ατόμων, από χώρους, οκ μας ικανοποιεί... άλλωστε το μπάτζετ μας δεν επιτρέπει κάτι άλλο.
Θα ήθελα απόψεις περί αξιοπιστίας, τραβήγματος κινητήρα, εσωτερικών τριγμών, σκουριάς, τέτοια θέματα.
Αν το έχετε το όχημα, ακόμη καλύτερα!
Σας ευχαριστώ.
Φίλε μου την ίδια ακριβώς ερώτηση κόπυ-πάστε δεν έκανες και για τη Corolla?
Συγκρίνεις τα δύο αυτοκίνητα, ή εγκυκλοπεδικά ρωτάς;
-
Ίσως θα ήταν προτιμότερο να ανοίξεις ένα νέο θέμα όπου θα σημειώσεις τους προβληματισμούς σου και τις ερωτήσεις σου για να σου απαντάμε εκεί συγκεκριμένα.
-
Καμία αρνητική στάση! Απλά είναι 'κάπως' να πηγαίνεις σε κάθε θέμα και να ποστάρεις την ίδια ερώτηση!
Σου ξαναλέω, άνοιξε ένα δικό σου θέμα. Το κουμπάκι είναι πάνω αριστερά!
-
Καμία αρνητική στάση! Απλά είναι 'κάπως' να πηγαίνεις σε κάθε θέμα και να ποστάρεις την ίδια ερώτηση!
Σου ξαναλέω, άνοιξε ένα δικό σου θέμα. Το κουμπάκι είναι πάνω αριστερά!
οκ να το κάνω αλλά σε ποιο φόρουμ να το βάλω καμμία απο τις επιλογές δεν δείχνει κατάλληλη ....
Formula 1, WRC κλπ κλπ....
;;;
-
Εδώ που είμαστε. Στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'.
-
Εδώ που είμαστε. Στο 'κατασκευαστές και μοντέλα'.
Ευχαριστώ φίλε, ελπίζω να μην μου την πούνε που ανοίγω κι άλλο θέμα.....
-
Μεγάλη ανανέωση για την Σουζούκι μέσα στο 2020, με υβριδικά όλα τα μοντέλα της!
Νέα μοντέλα προερχόμενα από την Toyota, νέοι κινητήρες με ελαφρά υβριδικά συστήματα, κατάργηση μοντέλων: Το επόμενο έτος θα έχει μεγάλη κινητικότητα στη Suzuki.
Το Μπαλένο δεν είναι κερδοφόρο οπότε σταματάει εμπορική πορεία στην Ευρώπη.
Η κλίνη του Προκρούστη θα περιλάβει και το Baleno, η προσαρμογή του οποίου στις ευρωπαϊκές νόρμες αξιολογείται ως μη κερδοφόρα.Πηγή: https://www.drive.gr/news/kosmos/suzuki-eis-bathos-anatheorisi-tis-gkamas-2020
-
Έχω την υποψία ότι και το s Cross θα το φάει η μαρμαγκα.... Δυστυχώς. Όχι γιατί δεν είναι επιτυχημένο αλλά γιατί θα έχει το vitara για μικρό SUV το rav4 για μεγάλο και το Corolla για τύπου μικρομεσαίο. Άρα δεν υπάρχει χώρος για το Scross! . Την πατήσαμε κύριοι...
-
Μάρτιο 2020 οι νέοι mildhybrid στα Vit., Swift sport, Scross
-
ιδου το ερωτημα τωρα,αγοραζεις το υπαρχων vitara η περιμενεις μεχρι τον μαρτιο και βαλε για το mild hybrid???ελπιζω οι τιμες τους να μην απογειωθουν!!!
-
Περιμένεις και ελπίζεις
-
Μηπως εχουν λιγοτερη φορολογια λογω hybrid ? Κι ας ειναι mild
-
Μηπως εχουν λιγοτερη φορολογια λογω hybrid ? Κι ας ειναι mild
Ναι έχουν την μισή φορολογία ώς Hybrid. Το θέμα είναι εαν την διαφορά τιμής θα την περάσει ο Σφακ στον πελάτη ή θα τν καρπωθεί ώς επιπλέον κέρδος....θα μάθουμε σύντομα.
-
Μιλουσα με στελεχος εισαγωγικης....ολο το προβλημα ειναι ο μεσος ορος ρυπων ανα στολο εταιριας.
Τι βλακεια και αυτο;;;
Αντι να βαλουν συντελεστες και αναλογα το τι πουλαει να εχει αλλη επιβαρυνση αλλαζουν τις γκαμες τους οι αυτοκινητοβιομηχανιες για τον μεσο ορο.
Στην σουζουκι φανταζομαι λοιπον πως η βλακεια αυτη δεν αφηνει ταυτοχρονα το τουρμπατο swift μαζι με το ενεργοβορο αλλα κουκλακι jimny.
SUZUKI FORUM