-
Δηλαδή τι κάνει; βγάζει σήμα στο καντράν;
-
@tesa54 said in SUZUKI FORUM:
Αντώνη είναι keyless και παίρνει μπροστά
Έχω διαβάσει σε άλλα μοντέλα της suzuki με το ίδιο keyless βλάβη στον πομπό ή την κεραία του keyless.
Νομίζω παίζει και καμμένη ασφάλεια, αλλά δε θυμάμαι.Αφού παίρνει μπροστά δεν είναι θέμα του immobilizer (φαντάζομαι το βάζει μπροστά ακουμπώντας το κλειδί στο start-stop, σωστά?)
-
LAP όχι δεν βγάζει, σωστά Αντώνη
-
Μάλλον είναι η κεραία όπως λέει ο Αντώνιος
-
Το ένα από τα δύο κλειδιά μου -δεν το έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο μια φορά- δεν ανοίγει το αυτοκίνητο εξ αποστάσεως. Λειτουργεί κανονικά με το κουμπί από τα πόμολα του s cross.
Επίσης στον τελευταίο ανεφοδιασμό καυσίμου η ένδειξη της εμβέλειας στον υπολογιστή ταξιδίου έμεινε ανενεργή (like this---).
Σε ένα μήνα που πηγαίνω για service θα θίξω και τα δύο παραπάνω ζητήματα. -
@christos-suzitros said in SUZUKI FORUM:
Το ένα από τα δύο κλειδιά μου -δεν το έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο μια φορά- δεν ανοίγει το αυτοκίνητο εξ αποστάσεως. Λειτουργεί κανονικά με το κουμπί από τα πόμολα του s cross.
Επίσης στον τελευταίο ανεφοδιασμό καυσίμου η ένδειξη της εμβέλειας στον υπολογιστή ταξιδίου έμεινε ανενεργή (like this---).
Σε ένα μήνα που πηγαίνω για service θα θίξω και τα δύο παραπάνω ζητήματα.εγώ μπαίνω πάντα πατώντας τα κουμπάκια στις πόρτες. Χωρίς να πατάω ποτέ στο fob.
έτσι ανοίγει στου φίλου που έχει πρόβλημα; με τα κουμπάκια στις πόρτες, μόνο;
-
-
Το βλέπετε και σεις να είναι ίδιο ή μόνο εγώ...???
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/suzuki-evx-einai-ayto-to-neo-vitara/
-
Το ίδιο αυτοκίνητο είναι. Όντως.
-
Άντε να δούμε αν είναι Suzuki με σήμα Toyota ή το ανάποδο. Interesting
-
@antonakis said in SUZUKI FORUM:
Το βλέπετε και σεις να είναι ίδιο ή μόνο εγώ...???
Tα έχουμε πει, μόνο ο γάτος το αρνείται, όλα τα νέα Σουζούκια θα είναι Τογιότα!!
-
Το ανάποδο μπορεί να συμβεί ρε Φάνη. Άλλωστε το ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες. Σε κάποια μοντέλα θα συνεργαστούν, κάποια θα δώσει η toyota, κάποια η suzuki και γενικώς θα ανταγωνιστουν αναπτύσσοντας και in house μοντέλα.
Κάνουν μια συνεργασία δηλαδή όπως με τα τρίδυμα 107-c1c augo
-
Η αλήθεια είναι ότι η Suzuki το ανακοίνωσε πρώτη, αλλά ήταν γνωστό ότι η πλατφόρμα ήταν version της e-tnga.
Όλα θα κριθούν στην τιμή βέβαια. -
-
Φαντάζομαι αυτό θα είναι και το land cruiser mini της Toyota. Καλά πάει η συνεργασία.
-
https://www.suzuki.co.jp/car/swift/360viewer/large/main.html
Δες εδώ την βασική έκδοση. Στην Ιαπωνία βέβαια. Δεν ξέρω αλλά πέρα από τάσια και απουσία των φώτων ομίχλης τα έχει όλα!!!!
-
Το mhev δίνει πλέον 6 κιλά ροπής στις 1000 Σαλ. Και μέση κατανάλωση με wltp αν δεν κάνω λάθος δίνουν 3,9λ/100χλμ
-
Μωρέ εγώ το βλέπω, εσένα σου αρέσει η μπροστινή σχεδίαση;
-
-
Είναι κάπως.... Αλλά περιμένω να το δω από κοντά. Ελπίζω!!!
SUZUKI FORUM