-
Θα σε δεχτούνε κανονικά. Βέβαια αν αρχίζεις ειρωνικά σχόλια και πέσεις σε κάνα αριστερό θα σε βάλει τελευταίο στη λίστα της χώρας....
Στα άλλα....
Ο λιμιτιντ πως είναι;
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Θα σε δεχτούνε κανονικά. Βέβαια αν αρχίζεις ειρωνικά σχόλια και πέσεις σε κάνα αριστερό θα σε βάλει τελευταίο στη λίστα της χώρας....
Στα άλλα....
Ο λιμιτιντ πως είναι;
Καλημέρα!
Καλά είμαι, λίγο βήχα μόνο. Είμαι σε αναμονή με τον εοδυ για να μάθω αν όντως μπορώ να βγω σήμερα και αν πρέπει να πάω για τεστ.
Υ.Γ από την Πέμπτη προσπαθώ να βγάλω γραμμή στο εοδυ -
μεινετε μεσα
το ακουσμα απο τους πελατες μας ειναι πως η θετικοτητα περναει το 25% !!! -
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
μεινετε μεσα
το ακουσμα απο τους πελατες μας ειναι πως η θετικοτητα περναει το 25% !!!Μα και από τα τεστ 24,9% ήταν εχτες! Σήμερα λογικά αρκετά παραπάνω!!
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
μεινετε μεσα
το ακουσμα απο τους πελατες μας ειναι πως η θετικοτητα περναει το 25% !!!Μα και από τα τεστ 24,9% ήταν εχτες! Σήμερα λογικά αρκετά παραπάνω!!
οχι στα pcr ματια μου.... εκει επαιζε στο 10%
-
Είπαμε να πέσουμε ψυχή και σώμα στον κορονοιό και στα εμβόλια αλλά να μην ξεχάσουμε εντελώς και τους θανάτους από άλλες αιτίες.
https://sofalogia.gr/θρήνος-για-τον-27χρονο-αποστόλη-που-πέθα/
-
Γράφουν στα ίντερνετς:
Αυστρία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.500
Αγγλία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.583
Γερμανία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.755
Δανία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €3.270Ελλαδα: PCR €60 κατώτατος μισθός €663
Αυτά.
-
Nαι αλλά ο vagkirk θα ψηφίσει Βαρουφάκη...
-
@johanndelta said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Nαι αλλά ο vagkirk θα ψηφίσει Βαρουφάκη...
νομίζω πως πρόκειται για λογική επιλογή, για όποιον προβληματίζεται απ τη Σταλινολαγνεία του ΚΚΕ και αηδιάζει με το υπόλοιπο εγκληματικό τσίρκο του δικομματισμού (του περιοδεύοντος θιάσου, του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου στη τέντα του τσίρκου).
Και η πιο επικίνδυνη επιλογή για να ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι των απανταχού Koulinistas
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Γράφουν στα ίντερνετς:
Αυστρία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.500
Αγγλία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.583
Γερμανία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €1.755
Δανία: Rapid/PCR δωρεάν, κατώτατος μισθός €3.270Ελλαδα: PCR €60 κατώτατος μισθός €663
Αυτά.
Ωραία, έλα να βάλουμε και το κόστος ζωής κάτω να δούμε τα νούμερα σωστά. Αλλιώς βάλε και την Ουγκάντα μέσα που έχει κατώτατο 100€. Δεν επικρωτώ το ότι κάνει 50€, άλλα μιας και έφερες παράδειγμα μισθών, κάνε το σωστά.
-
Άμα ειναι να τα λέμε σωστά, 47€ κάνει πλέον, όχι 50!
Και ΜΠΡΑΒΟ στην Κυβέρνηση που ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και τον μαυραγοριτισμό !!1!
(είπε 50€ η Κυβέρνηση, είπε 40€ το Πασοκ που αγωνίζονται όλοι για τον Σοσιαλισμό, τα βρήκανε στα 47€)Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, τα διαγνωστικά εργαστήρια και τις ιδιωτικές κλινικές ότι από την Πέμπτη 06/01/2022 τροποποιούνται τα ανώτατα όρια τιμής χρέωσης (πλαφόν) για το διαγνωστικό έλεγχο με τη μέθοδο PCR ως εξής:
Ανώτατο όριο τιμής χρέωσης παροχής υπηρεσίας (ανάλυση δείγματος κ.λπ.), περιλαμβανόμενων των απαιτούμενων αντιδραστηρίων και αναλώσιμων υλικών, το ποσό των τριάντα πέντε (35) ευρώ.
Ανώτατο όριο τιμής χρέωσης της δειγματοληψίας στα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια και στις ιδιωτικές κλινικές, το ποσό των δώδεκα (12) ευρώ.
Τα προαναφερθέντα ανώτατα όρια τιμής χρέωσης δεν εφαρμόζονται στην περίπτωση κατά την οποία η δειγματοληψία πραγματοποιείται εκτός ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων και ιδιωτικών κλινικών οπότε η τιμή τους διαμορφώνεται ελεύθερα.Τα ανωτέρω θα προβλέπονται σε Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη που βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης.
Τα σχολεία κατάλαβε κανείς ΓΙΑΤΙ τα ανοίγουν;
-
εν τω μεταξύ στη Γερμανία πριν 2 βδομάδες που έψαχνα για γνωστό μου, το PCR έκανε 80€ το φτηνότερο και κοίταξα σε 2 κρατίδια! Τώρα για το τζάμπα που λες, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι !
-
Μια πολύ γρήγορα έρευνα μου έδειξε ότι τα pcr στην Βιέννη κοστίζουν από 75 ευρώ ενώ στη Γερμανία από 69,49.
-
καλοί και φθηνοί πλέον.
Εδώ κι άλλες λεπτομέρειες:
https://www.ethnos.gr/greece/article/189154/koronoiosdysbastaktotokostosgiamoriakokairapidtesthsygkrishmeallesxores -
@kkostask said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Μια πολύ γρήγορα έρευνα μου έδειξε ότι τα pcr στην Βιέννη κοστίζουν από 75 ευρώ ενώ στη Γερμανία από 69,49.
Το επίσημο site της Λειψίας σε παραπέμπει εδώ:
-
Βέβαια τώρα είδα ότι παίζει και με 50€ στο αεροδρόμιο, αλλά αποτελέσματα σε 24-36 ώρες. Οπότε πηγαινε-ελα αεροδρόμιο θες ένα 15€ με το πάρκινγκ. άρα δε γλυτώνεις κάτι ιδιαίτερα
-
Φαρμακείο είστε
-
-
Μόνο που τα τεστ αεροδρομίου που κοιτάτε, δεν υπόκεινται σε διατίμιση, είναι μια έξτρα υπηρεσία. Όπως δεν θα πάρετε την μέση τιμή ενός γεύματος ή ενός "καραβίσιου" καφέ, σε αεροδρόμιο, για να συμπεράνετε για τη χώρα.
Στα περισσότερα αεροδρόμια έχει 70-80€ το τεστ
Δείτε το άρθρο στο Εθνος που έβαλα παραπάνω για λεπτομέρειες.
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τα σχολεία κατάλαβε κανείς ΓΙΑΤΙ τα ανοίγουν;
Ευτυχώς που τα ανοίγουν!!
- Γιατι να μην τα ανοίξουν;
- Εαν δεν τα ανοίξουν τα παιδιά θα τα φάμε οσοι εργαζόμεθα;
- Ειδικα τα μικρα ειναι σουπερ προσεκτικά και συντομα και εμβολιασμένα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες