-
..εκτός αν είσαι γύφτος.
Αλλά τι σχέση έχει η εκπαίδευση με την ιατρική στο παρόν θέμα; -
Έχει.
Για να έχεις ιατρική άποψη πρέπει να έχεις σπουδάσει, να έχεις εκπαιδευτει σε ανώτατο επίπεδο σχετικό με την επιστήμη αυτη. Συνεπώς να έχεις ιατρική παιδεία.
Σχετικά με τον ορο "υποχρεωτικό" και πάλι έχει σχέση. Τον όρο αυτο τον συναντάμε σε πολλά στάδια της κοινωνικής μας ζωής από την στιγμή της γέννησης μας. Είναι η κολλητική ουσία που ενώνει και διατηρεί τον πολιτισμό και την κοινωνία των ανθρώπων.
Για παράδειγμα είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να μας ταϊζουν οι γονείς μας όταν είμαστε ανήλικοι ειδάλλως θα υπάρχουν νομικες συνέπειες στους γονείς μας. Και αυτό είναι υποχρεωτικό, όπως και άλλα πολλά στη ζωή μας. -
τρολλαρει αφου....
ειχα καποτες και σταρλετ 1.2 πισωκουνα...
και στο στοπ σταματας. τι οχι? -
Έκλεισα την ενισχυτική δόση* με Pfizer για 15/12 αλλα μπήκα σε λίστα αναμονής μήπως και το κάνω νωρίτερα.
Ο σχεδιασμός ήταν να πάω μαζί με την μεγάλη μου κόρη για να κάνει εκείνη την πρώτη δόση αλλα δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για εκείνη.
Αν βρω για εκείνη θα αλλάξω το ραντεβού μου.- τον μαιο είχα κανει Johnson
-
Και αυτό;
Μα πόσα αυτοκίνητα είχες πια;
Όλα τα θρυλικά τα είχες.
Ρε συ, δεν γράφεις κανένα μπλογκ με αυτοκίνητα με αυτήν την γατησια γραφή. Θα γίνει θρυλικό μπλογκ. Κανείς δεν θα διαβάζει τις δοκιμές των περιοδικών.
Το έχω ξαναπεί. Μοναδικός στην Ελλάδα θα ήσουν. Και τεράστια εμπειρία σε αυτοκίνητα έχεις και αλαμπουρνεζικη γραφή που είναι άκρως καυστική αλλά έχει και κάτι το ιδιαίτερο, τολμώ να πω, κάτι το λόγιο (κατά μια ανώμαλη έννοια)
-
Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν αυτιά μου.
-
Τι λέει η γιαγιά; Τι δεν ακούν τα αυτιά;
-
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Έκλεισα την ενισχυτική δόση* με Pfizer για 15/12 αλλα μπήκα σε λίστα αναμονής μήπως και το κάνω νωρίτερα.
Ο σχεδιασμός ήταν να πάω μαζί με την μεγάλη μου κόρη για να κάνει εκείνη την πρώτη δόση αλλα δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για εκείνη.
Στα μεγάλα αστικά κέντρα η κατάσταση είναι αρκετά δυναμική και μετά 1-2 μέρες συνήθως αλλάζουν τα slots για εμβολιασμό.
-
-
@famas said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στα μεγάλα αστικά κέντρα η κατάσταση είναι αρκετά δυναμική και μετά 1-2 μέρες συνήθως αλλάζουν τα slots για εμβολιασμό.
Θα μπαίνω καθημερινά στο emvolio και οτι προκύψει!
-
Γιορ ατενσιο πλιζ! Παρακαλουνται οι κκ εμβολιασμενοι να έχουνε το νου τους και να μην είναι σούπερ άνετοι. Ο κορονας βαράει και τουτουνων την πόρτα.
...το λέω γιατί όλο και πυκνώνουν τα περιστατικά γύρω μου. Καμία μα καμία σχέση με πέρσι τέτοιο καιρό. Οπότε ας προσέχουμε λίγο περισσότερο και να μην επαναπαυομαστε ότι "ε, και άμα κολλήσουμε θα το περάσουμε ελαφρά".
Δε λέω να κυκλοφοραμε με σκάφανδρο Καλύμνιου σφουγγαρά, αλλά ας αρχίσουμε να κόβουμε ποσοστό από την 100% αίσθηση ελευθερίας που νιώθουμε. -
Εγώ βλέπω τουλάχιστον άπαξ εβδομαδιαίως να περνάω από κιόσκι ΕΟΔΥ για τεστ (αν και έχω την αίσθηση πως τα λιγοστεύουν και γίνονται ουρές) και παράγγειλα και μερικές λίγο πιο πιστοποιημένες FFP2 να αρχίσουμε να φοράμε στα πολυσύχναστα μέρη.
Ο δημαρχουκος, μου ετοιμάζει γιορτή...
https://fb.watch/9sC6oTrmmd/ -
Το οποίο βέβαια δεν θα πείσει κανέναν ανεμβολίαστο που πλέον το βλέπει σαν θέμα τιμής να υπερασπιζεται το αρχικό του λάθος.
-
Τι θα γίνει με τον καθε κομπογιαννίτη και γενικότερα τα ανώμαλα α@@@ια που παραπληροφουν τον κόσμο;
Πως γίνεται να είσαι μακρυά από τα πορίσματα της επίσημης επιστήμης και να θέλεις να τραβήξεις και άλλους;
Οκ για τον εαυτό σου πίστευε βλακείες αλλά γιατί να τραβήξεις στην ανωμαλία κ άλλους;;;
Ας μας πει ένας ψυχίατρος γιατί να θέλουν να τραβήξουν και άλλους σε αυτήν την ανωμαλία; -
Σήμερα πρώτη φορά πέρασα από έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού. Σε κατάστημα του Γερμανού και έβρεχε καρεκλοπόδαρα. Μέσα στην βροχή και με ουρά 10 άτομα, έλεγχος πιστοποιητικού.
Έβγαλα το εκτυπωμένο πιστοποιητικό, προσπάθησε η κοπέλα με ένα κινητό που είχε να "διαβάσει" το QR Code ... μπούρδες εντελώς. Δεν το διάβαζε. Από ότι κατάλαβα κανένα QR Code δεν μπορούσε να διαβάσει. Δεν ασχολήθηκε και πολύ (και καλά έκανε). Έκανε μία ταυτοποίηση με την ταυτότητα και με έβαλε αμέσως μέσα.
Αυτή η ιστορία με τα δήθεν μέτρα πρέπει να σταματήσει. Δεν έχει κανένα νόημα και ταλαιπωρούνται και οι υπάλληλοι.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Σήμερα πρώτη φορά πέρασα από έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού. Σε κατάστημα του Γερμανού και έβρεχε καρεκλοπόδαρα. Μέσα στην βροχή και με ουρά 10 άτομα, έλεγχος πιστοποιητικού.
Έβγαλα το εκτυπωμένο πιστοποιητικό, προσπάθησε η κοπέλα με ένα κινητό που είχε να "διαβάσει" το QR Code ... μπούρδες εντελώς. Δεν το διάβαζε. Από ότι κατάλαβα κανένα QR Code δεν μπορούσε να διαβάσει. Δεν ασχολήθηκε και πολύ (και καλά έκανε). Έκανε μία ταυτοποίηση με την ταυτότητα και με έβαλε αμέσως μέσα.
Αυτή η ιστορία με τα δήθεν μέτρα πρέπει να σταματήσει. Δεν έχει κανένα νόημα και ταλαιπωρούνται και οι υπάλληλοι.
Το γελιο το μεγαλο ειναι σε κατι μεγαλα εμπορικα κεντρα,οπου αντι να σε ελεγχουν μια φορα στην εισοδο,σε ελεγχουν σε καθε καταστημα που θα μπεις ξεχωριστα...
-
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τέλειο! Καρδούλα!
Τα λεφτά που τα βρίσκει; Μήπως να πληρώσει κανένα μισθό ιερέα; Κι άλλη καρδούλα
-
@dimitriscsd said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τέλειο! Καρδούλα!
Τα λεφτά που τα βρίσκει; Μήπως να πληρώσει κανένα μισθό ιερέα; Κι άλλη καρδούλα
Μπες στο fb και ρώτα τους.
-