-
Αν κάποιος συμφορουμίτης μπορεί να δώσει αίμα (ή γνωρίζει κάποιον που μπορεί) παρακαλώ ας γράψει εδώ ή ας μου στείλει.
Ευχαριστώ, χρόνια πολλά, υγεία σε όλους!
-
Σήμερα έκανα την 2η δοση phizer, όλα καλά μέχρι στιγμής καμμια παρενέργεια εκτός από λίγο πόνο εκεί που έγινε, έχουν περάσει 12ωρες.
-
Ξέρω και εγώ πλέον πολλές περιπτώσεις από γνωστούς, αυτό που έχω παρατηρήσει σαν ερασιτέχνης ψυχίατρος είναι ότι όσο υπάρχει ο φόβος για το πρόστιμο δεν υπάρχει φόβος για την ίδια την αρρώστια, γι΄αυτό δεν προστατεύονται και αρρωσταίνουν.
-
οσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σύστημα με τα SMS ή ποια είναι η εφαρμογή για το κινητό;
Αν δεν προκύψει καποιο εμπόδιο, φτάνω στη χώρα 2 Απριλίου μέσω Αιγύπτου, θα συμπληρώσω το PLF, πρέπει και να το τυπώσω; Για να μετακινηθώ από Αεροδρόμιο μέχρι Βόλο, χρειάζεται SMS ή δεν ισχύει;
-
Ξέρω και εγώ πλέον πολλές περιπτώσεις από γνωστούς, αυτό που έχω παρατηρήσει σαν ερασιτέχνης ψυχίατρος είναι ότι όσο υπάρχει ο φόβος για το πρόστιμο δεν υπάρχει φόβος για την ίδια την αρρώστια, γι΄αυτό δεν προστατεύονται και αρρωσταίνουν.
Ψυχολόγος εννοείς, όχι ψυχίατρος.
Μπα διαφωνώ με το εύρημα σου. Οι ηλιθιοι φταίνε που επηρεάζουν άλλους ηλίθιους.
-
Piliou το sms ειναι για μετακίνηση εντος νομού.
Με τα αεροπορικά σου εισιτήρια και μία υπεύθυνη δήλωση.
-
Ευχαριστώ. Υπεύθυνη δήλωση, αυτή που έχει τον προορισμό, η λεγόμενη Passenger Form στο gov.gr ή κάτι επιπλέον;
-
parikon wrote:
Ευχαριστώ. Υπεύθυνη δήλωση, αυτή που έχει τον προορισμό, η λεγόμενη Passenger Form στο gov.gr ή κάτι επιπλέον;
Μπορείς να τυπώσεις ένα Ε1 από το taxisnet που θα αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία σου.
-
Freedom!!!! Πήρα αποτελέσματα από τον χτεσινό μοριακό και βλέπω δείκτη cp 39,7. Λέω τώρα τι στο πέο κάνω. Πήρα το gatoz για λεπτομέρειες και μου λέει είσαι οκ. για περισσότερα δείτε εδω http://forum.4troxoi.gr/comment/2105810867#comment-2105810867
Πήρα αγκαλιά τη γυναίκα μου μετά από 3 βδομάδες!!! (Μόνο αγκαλιά και θα συνεχίσουμε μέχρι την Τρίτη) Θα πάει για μοριακό την Τρίτη για να σιγουρευτούμε, ότι όντως δεν μεταδίδω το ελάχιστο ίχνος ιού που υπάρχει ακόμα.
Στο ΟΧ τώρα, η θεία βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο και μένει καραντίνα 5 μέρες (λέει ο ΕΟΔΥ, @@ λέει ο nickthetrib σε μια βδομάδα θα την πάμε για μοριακό μαζί με τα μικρά και την αδελφή μου που είναι χωρίς συμπτώματα 1 βδομάδα. Σε όλους τότε θα βγαίνει 15-20 ημέρες χωρίς συμπτώματα.
Πάντως μόνο και μόνο που βγήκα από το δωμάτιο καραντίνας είναι μεγάλο ψυχολογικό boost
-
Μπράβο , περαστικά ...
Να αναφέρω ότι στο Αστρα Ζένεκα , εγώ δεν είχα κάτι , φίλος είχε πονοκέφαλο , φίλη πονοκέφαλο και λίγη κακουχία και άλλος φίλος λίγο πυρετό . Ολοι την επόμενη μέρα .
Από την άλλη ξέρω ήδη καμιά 30αρία άτομα που το έχουν περασει από απλά μέχρι εντατική και διασωλήνωση , αλλά άκουσα γνωστό να λέει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και το σκέφτονται και άλλοι .
Τους κράζω αλύπητα , αλλά στου κουφού την πόρτα , παίρνεις την πόρτα και φεύγεις...
-
Μπράβο Νικ...σιδερένιος!!!
-
Σιδερένιος,nick!
-
Μπράβο , περαστικά ...
Να αναφέρω ότι στο Αστρα Ζένεκα , εγώ δεν είχα κάτι , φίλος είχε πονοκέφαλο , φίλη πονοκέφαλο και λίγη κακουχία και άλλος φίλος λίγο πυρετό . Ολοι την επόμενη μέρα .
Από την άλλη ξέρω ήδη καμιά 30αρία άτομα που το έχουν περασει από απλά μέχρι εντατική και διασωλήνωση , αλλά άκουσα γνωστό να λέει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και το σκέφτονται και άλλοι .
Τους κράζω αλύπητα , αλλά στου κουφού την πόρτα , παίρνεις την πόρτα και φεύγεις...
απλα περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι λολλλλ
Νικ σιδερένιος !
-
Ευχαριστώ, σαν οικογένεια μάλλον το περάσαμε πολύ light σε σχέση με άλλους γνωστούς (εγώ ξέρω πάνω από 50 εντατική, διασωλήνωση και 3 θανάτους).
Η θεία είχε τέτοιας εντασης συμπτώματα λόγο τσιγάρου και μιας βρογχίτιδας από την οποία δεν είχε αναρώσει πλήρως.
Κρίου στου κουφού την πόρτα, καρφώνεις την πόρτα και τον κλειδώνεις (πραγματικό κλείδωμα όμως) μέσα, αν την πάρεις τον αφήνεις και διασπείρει την μ@λ2κία που τον δέρνει και σε άλλους!!!
Στο astra zeneca η μάνα μου εκανε ενα 38 πυρετό την επόμενη μέρα, μετά κομπλέ. Ο πατέρας τίποτα.
-
Ωραία νικ,αντε με το καλο... πες μας τώρα ποια σειρά να δούμε στο Netflix.. Η γνώμη σου πλέον μετρά.
-
Ωραία νικ,αντε με το καλο... πες μας τώρα ποια σειρά να δούμε στο Netflix.. Η γνώμη σου πλέον μετρά.
XAXAXAXAXA
προτίμησα να μην ξεκινήσω καποια σειρά, αφού μετά τον απεγκλωβισμό με 2 πιτσιρίκια μεσα στο σπίτι δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεις με συνέπεια καποια σειρά. εμεινα σε κλασικές ταινίες με επισοδεια.
αρχοντας, χομπιτ, star wars, πειρατές
-
Περαστικά ρε Νικ!!!
Ερώτηση προς τους γιατρούς του φόρουμ: Διάστημα 3 εβδομάδων ανάμεσα στην 1η και 2η δόση σημαίνει εμβόλιο Pfizer, σωστά; (έμαθα μόλις ότι μάλλον είναι Moderna).
-
Pfeizer είναι .Το moderna εχει 28 μέρες διαφορά ανάμεσα στις 2 δόσεις.
-
Σωστά τα λέει ο γιατρός. Ο πατέρας μου έκανε Moderna, και του έδωσαν 1 μήνα ακριβώς ανάμεσα στις 2 δόσεις (έκανε και την 2η) ενώ η μάνα μου έκανε Pfizer και της έδωσαν 3 εβδομάδες.
Άντε να έρθει και η σειρά μας (μάλλον από Ιούνιο από ότι μαθαίνω και πιθανόν με Johnson).
-
Ευχαριστώ Κωστή και Φάνη. Για τον πατέρα μου πρόκειται, 72 ετών. Οπότε Pfizer θα κάνει.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες