-
Περαστικά ρε Νικ!!!
Ερώτηση προς τους γιατρούς του φόρουμ: Διάστημα 3 εβδομάδων ανάμεσα στην 1η και 2η δόση σημαίνει εμβόλιο Pfizer, σωστά; (έμαθα μόλις ότι μάλλον είναι Moderna).
Moderna Δία είναι 4 εβδομάδες. Οπότε phizer ειναι
-
Εμεις έχουμε κάνει όλοι στην οικογένεια Pfeizer λόγω ιατρικής ιδιότητας.Η μητέρα μου 4 Απριλιου Moderna.Πάντως προστετευει πάρα πολύ το εμβόλιο.Συνάδελφος που νόσησε όλη η οικογενεια του και έμεινε 10 μέρες με τη γυναίκα του πθ είχε πνευμονία και τα παιδιά του που είχαν πυρετο ,δεν βγήκε ούτε καν θετικός στο PCR.
-
Είδατε τι έγινε χθες γενικως σε όλη την Ελλάδα; ολοι έξω σε πηγαδακια χωρίς μάσκες. Χθες γυρνοντας από σουπερμάρκετ στον δρομο 1 στους 3 δεν φορούσαν καν μασκα. Και δεν πήγαιναν για τρέξιμο απλώς διοτι φορούσαν τα καλά τους και ήταν και πολλες τύπισσες φουλ βλαμμένες.
Έπεσα σε στιγμιότυπο όπου δύο τύπισσες συναντήθηκαν στον δρομο. Κατέβασαν τις μάσκες και αγκαλιαστηκαν και φιληθηκαν σταυρωτά και 'τι κάνεις κουκλίτσα μου?? ' κτλ κτλ!!
Κρατηθείτε ρε παιδια!!! Έχουμε διαλύσει την οικονομία μας ακριβώς διοτι δεν μπορούμε να προσαρμοστουμε και λογικά θα τραβάει όλη η ιστορία σε μάκρος και θα μας πιάνουν τα ψυχοπλακωτικα. 2 μήνες υπόθεση με οργάνωση το τραβάμε ένα χρόνο τώρα και σωτηρία δεν βλεπουμε.
-
Δία, όπως είπαν κι οι προλαλήσαντες, 3 βδομάδες είναι Pfizer. Για 4 εβδομάδες Moderna.
Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να είναι 2-3 μέρες αργότερα η 2η δόση,αν πέφτουν αργίες,γιορτές κ.τ.λ. Εμένα άνοιξε προχθές για τη μάνα μου και η 1η δόση της είναι 13/4 και 2η 6/5 (23 μέρες μετά,Pfizer).
-
Δία, όπως είπαν κι οι προλαλήσαντες, 3 βδομάδες είναι Pfizer. Για 4 εβδομάδες Moderna.
Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να είναι 2-3 μέρες αργότερα η 2η δόση,αν πέφτουν αργίες,γιορτές κ.τ.λ. Εμένα άνοιξε προχθές για τη μάνα μου και η 1η δόση της είναι 13/4 και 2η 6/5 (23 μέρες μετά,Pfizer).
Ναι panormus 772 εμάς που υπήρχε ένα μπέρδεμα με κινητή μονάδα και λόγω 25ης Μαρτίου θέλανε αντί 26μαρτιου να το κάνουμε 2 Απριλίου 28 μέρες μετά αντί 21 ή 24 19μερες ,σε επικοινωνία που έκανε ο επιστημονικά υπεύθυνος με Αθηνα(δεν ξέρω ποιος είναι για τα εμβόλια) του είπαν πως μπορεί να δοθεί μια εβδομάδα παράταση για διάφορους λόγους αλλά δεν γίνετε με τίποτα να γίνει νωρίτερα από 21 μέρες, αλλά λόγω επειδή είμαστε δομή υγείας κλειστού τύπου έστειλαν αυτοί έγγραφο από Αθήνα και ο εμβολιασμός έγινε κανονικά 26
-
Ευχαριστώ Κωστή και Φάνη. Για τον πατέρα μου πρόκειται, 72 ετών. Οπότε Pfizer θα κάνει.
Άρα ή Pfizer ή Moderna θα κάνει. Εμένα που είναι 75 και οι 2 έκαναν ο ένας το Pfizer και ο άλλος το Moderna...ίδια είναι ουσιαστικά, mRNA και τα 2.
Όσο για αυτό που λέει ο Λαπ, έτσι είναι...χαμός το ΣΚ. Στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής η παιδική χαρά ασφυτκιά γεμάτη από παιδάκια (εννοείται χωρίς μάσκα) και γονείς σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο κόσμος κουράστηκε...ανοίξει δεν ανοίξει η αγορά, τα μέτρα δεν τηρούνται εδώ και καιρό και πλέον θα είναι ακόμα πιο χαλαροί όλοι.
-
Στη γυναίκα μου έδωσαν ημερομηνία 7/4 και 28/4 και σε μένα 3/4 και 23/6 γιατί άραγε τόσο μεγάλη απόσταση η 2η δόση σε μένα ? Μήπως είναι λάθος ? και τι εμβόλια είναι αυτά ?
Μήπως γιατί λένε οι Άγγλοι ότι είναι αποτελεσματικότερα αν γίνει η 2η δόση λίγο πριν τους 3 μήνες ? Και για ποιά εμβόλια το λένε ?
-
Στη γυναίκα μου έδωσαν ημερομηνία 7/4 και 28/4 και σε μένα 3/4 και 23/6 γιατί άραγε τόσο μεγάλη απόσταση η 2η δόση σε μένα ? Μήπως είναι λάθος ? και τι εμβόλια είναι αυτά ?
Μήπως γιατί λένε οι Άγγλοι ότι είναι αποτελεσματικότερα αν γίνει η 2η δόση λίγο πριν τους 3 μήνες ? Και για ποιά εμβόλια το λένε ?
Γιατί της σύζηγο σου είναι phizer και το δικό σου είναι astrazeneca.
-
Astra έκανα και εγώ . !η Μαρτίου και 25 Μαίου η δεύτερη . Πρέπει να απέχουν 12 εβδομάδες.
-
22/4 και 17/5 (25 μέρες) τι είναι;
-
Χμμ... αν το παρακάτω αληθεύει, θα μείνουν σε 7ημερη καραντίνα στα δωμάτια τους όπως θα κάνω εγώ την άλλη βδομάδα; (14 μέρες, αν βρεθεί κάποιος θετικός στη πτήση)
Ή απλά κάποιοι μας δουλεύουν;
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=384819416263868&id=100042074382141&sfnsn=mo
-
22/4 και 17/5 (25 μέρες) τι είναι;
Κοίτα κατά πάσα πιθανότητα είναι της phizer που έχει 21 έως 28 μέρες.
-
21 Quadra wrote:
Γιατί της σύζηγο σου είναι phizer και το δικό σου είναι astrazeneca.
Ευχαριστω !
-
Μποζίκης πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Κέρκυρας : Μας πιέζουν αφόρητα από την κυβέρνηση να κόβουμε πολλά πρόστιμα για τον κορονοιό.
-
Μποζίκης πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Κέρκυρας : Μας πιέζουν αφόρητα από την κυβέρνηση να κόβουμε πολλά πρόστιμα για τον κορονοιό.
Που το περίεργο??? Το κάνουν συχνά (πχ την Κυριακή που σηματοδότησε το χάος στην Ν.Σμύρνη και αλλού)!!!
Και όχι μόνο οι Δίας και οι περιπατητικοί αστυνομικοί!
Το κάνουν και οι τροχαίοι για παρκαρίσματα ή άλλες παραβάσεις (κρυμμένοι πίσω από θάμνους για ταχύτητα κλπ) σε στυλ 'πηγαίνετε και μην γυρίσετε αν δεν φέρετε 3 χιλιάρικα'!!! Θείος Διευθυντής τροχαίας Άρτας που έδωσε την εντολή στον γιο του, το παραδέχτηκε μπροστά σε όλο το σόι σε γάμο 2οξαδερφου!!! Αυτοί πήγαν σε ευθεία 3-4χλμ που σίγουρα ξεπερνάς όριο ταχύτητας (70) ή προσπερνάς παράνομα (ακολουθούν 10χλμ συνεχόμενων στροφών, όποτε δε ρισκάρεις να σε πάει τρένο φορτηγό). Γύρισαν πίσω σε 1ωρα, έχοντας κάνει και εκπτώσεις!!!
Το ότι πρέπει να κόψουν τα πρόστιμα γιατί τα μέτρα δεν τηρούνται, το έχω καλύψει πολύ καιρό πριν!!! αν τα κόβανε τότε τώρα πιθανά ο κόσμος να μην ήταν τόσο χύμα!!! Επίσης **πιθανά **να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση (τονίζω το πιθανά γιατί υπάρχουν και άλλοι βασικοί παράγοντες)!!!
-
Για τα πρόστιμα της τροχαίας αυτά είναι γνωστά . Και επειδή πάνε στους Δήμους , οι Δήμαρχοι πιέζουν πολύ τους Διοικητές να κόβουν πρόστιμα .
-
Τους βάζει σε κίνδυνο όμως, όπου υπάρχει πολυκοσμία ο αστυνομικός δεν θα πάει επειδή φοβάται την σωματική του ακεραιότητα όπως δεν έχει μπει ποτέ να κόψει πρόστιμα σε διαδήλωση. Θα ξεσπάσουν αναγκαστικά σε αυτούς που είναι μόνοι τους οι οποίοι είναι ακίνδυνοι για τον κορονοιό, αυτός είναι ο βασικός λόγος που απέτυχε παταγωδώς η διαχείριση του Μητσοτάκη.
-
Ποιος να το περίμενε αυτό, απ τη χώρα που είναι πρώτη στη κατάταξη των λοκνταουν παγκόσμια...
-
Ποιος να το περίμενε αυτό, απ τη χώρα που είναι πρώτη στη κατάταξη των λοκνταουν παγκόσμια...
Ν. Ζηλανδία δεν μετράει, έχει ελάχιστον κόσμο...τα πρόβατα είναι τριπλάσια...αχαχα!
Σιγκαπούρη και έχοντας ζήσει το 2003 την αντίστοιχη πανδημία του SARS, αναμενόμενο...απίστευτη οργάνωση, από τις καλύτερες χώρες για να ζείς - ξαναπήγαινα άνετα!!
Μια μικρή διόρθωση, έχουμε το πιο αυστηρό lockdown (στα χαρτία - στην πράξη δεν υπάρχει lockdown, όλοι κυκλοφορούμε κανονικά) στην Ευρώπη, παγκοσμίως το 4ο πιο αυστηρό. Το Σάββατο είχε πάνω από 200 άτομα σε γνωστό μπαρ (απέξω) στο κέντρο της Αθήνας, εννοείται μετά τις 10 το βράδυ και πίανε take-away ποτάκια!
-
Πονηρούλη piliou, μας βάζεις τον bloomberg κατα το δοκούν και μόνο όταν 'σε συμφέρει'
Δεν μας τον έβαζες τις προηγούμενες εβδομάδες που η Ελλαδάρα ήταν στο ...20.
Άλλωστε αν δεις και την πηγή (Bloomberg) θα δεις ένα κόκκινο 20 με βέλος προς τα κάτω που σημαίνει
ότι είμασταν 20 θεσεις παραπάνω και πέσαμε, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου αυτό.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες