-
Για τον wantone συμφωνώ και χαίρομαι που δεν έγινε μόνιμο το ΒΑΝ.
Ας περάσουμε αυτές τις άγιες μέρες σπίτια μας με την οικογένειά μας μια φορά, δεν θα παθουμε τίποτα.
Μας πως να το κάνουμε αυτό όταν δεν μας αφήνουν να πάμε!?!? Προσωπικά πήγα σήμερα στον πατέρα μου (και εχτές στην μάνα μου...ζούν χωριστά) και κάναμε Πάσχα σήμερα το μεσημέρι, ψήσαμε έξω φάγαμε, τον είδα τα είπαμε και γύρισα σπίτι. Δηλαδή ποια η διαφορά εαν πήγαινα αύριο? Σήμερα είναι ΟΚ, αλλά από σήμερα το βράδυ στις 9 μέχρι την Δευτέρα τα μεσάνυχτα υπάρχει το πρόβλημα? Με ποια λογική? Σήμερα γινόταν χαμός στους δρόμους και αύριο λογικά θα έχει ελάχιστο κόσμο...δλδ. σήμερα δεν κολλάει και αύριο κολλάει!?!?
-
Mε τον wantone διαφωνω σε καποιες αποψεις του , αλλά οχι και μονιμο ban
Χαιρομαι που θα ειναι πισω μετα απο καποιο διαστημα
Οι κανονισμοι του φορουμ που ειναι , δεν τους βρισκω,
-
Εγώ νομίζω ότι η απαγόρευση επιβλήθηκε όχι για τους πολλούς λογικούς που σκέφτονται όπως εσύ storm αλλά για τους λίγους παράλογους που θα μαζεύονταν σε σπίτια και αυλές σε μεγάλες ομάδες με πιθανά (?) άσχημα αποτελέσματα. Κλασική λογική πονάει χέρι-κόβει χέρι.
-
Mε τον wantone διαφωνω σε καποιες αποψεις του , αλλά οχι και μονιμο ban
Χαιρομαι που θα ειναι πισω μετα απο καποιο διαστημα
Οι κανονισμοι του φορουμ που ειναι , δεν τους βρισκω,
Ο χρήστης wantone είναι ήδη ενεργός, από την στιγμή που η ποινή έλαβε ανασταλτικό χαρακτήρα, και άρα ήρθη άμεσα.
Όροι χρήσης: https://www.4troxoi.gr/oroi-hrisis?_ga=2.11717937.404135756.1587142980-2008235339.1586995791
Κανονισμός: https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum
**Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!!! **
-
Για τον wantone συμφωνώ και χαίρομαι που δεν έγινε μόνιμο το ΒΑΝ.
Megane98hp wrote:
Ας περάσουμε αυτές τις άγιες μέρες σπίτια μας με την οικογένειά μας μια φορά, δεν θα παθουμε τίποτα.
Μας πως να το κάνουμε αυτό όταν δεν μας αφήνουν να πάμε!?!? Προσωπικά πήγα σήμερα στον πατέρα μου (και εχτές στην μάνα μου...ζούν χωριστά) και κάναμε Πάσχα σήμερα το μεσημέρι, ψήσαμε έξω φάγαμε, τον είδα τα είπαμε και γύρισα σπίτι. Δηλαδή ποια η διαφορά εαν πήγαινα αύριο? Σήμερα είναι ΟΚ, αλλά από σήμερα το βράδυ στις 9 μέχρι την Δευτέρα τα μεσάνυχτα υπάρχει το πρόβλημα? Με ποια λογική? Σήμερα γινόταν χαμός στους δρόμους και αύριο λογικά θα έχει ελάχιστο κόσμο...δλδ. σήμερα δεν κολλάει και αύριο κολλάει!?!?
Δεν έχει και πολύ σχέση το πότε κολλάει πιο πολύ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις και τα πολλά 'αζμπέτε' που είπε και ο Χρόνης Εξαρχάκος πριν πολλά χρόνια. Όσο λιγότερο συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να κολλήσεις. Είναι πολύ απλό. Όσο για το θέμα με τις εκκλησίες και τα σούπερ μάρκετ είναι προφανές ότι δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Άποψή μου τουλάχιστον και το λέω αυτο και ξεκαθαρίζω ότι είμαι πολύ θρήσκος. Δεν μπορείς να μην πας στο σούπερ μάρκετ να πάρεις τρόφημα. Στην εκκλησία μπορείς να μην πας για 1-2 μήνες να αποφύγεις το συνοστισμό και τον κίνδυνο.
-
Μια χαρά μοίρασαν το Άγιο Φως απόψε πολλες εκκλησίες.
Μακάρι να το ήξερα να πεταχτώ.
Μαζί με βαρελοτα, βεγγαλικά και φώτα και κόσμο στα μπαλκόνια κάτι καταλάβαμε.
Χριστός Ανέστη παιδιά με υγεία!
Του χρόνου ελεύθεροι !! -
Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους με υγεία!!!!
Δηλώνω παράνομος! Βγήκα έξω στις 8 το πρωί!
Δεν άντεξα! Πήγα το σκούτερ για πλύσιμο. Ερημιά παντού. Η καλύτερη μέρα για πλύσιμο... Τόσο καλή που επέστρεψα σπίτι και πήρα και το Peugeot για ένα καλό ξέπλυμα... Αλλά το παραδέχομαι. Έκανα και μερικές βόλτες για να στεγνώσει γρήγορα. Βεντούζα ρε παιδί μου αυτό το αυτοκίνητο στο δρόμο. Πολύ καλό στήσιμο και αυτός ο κινητήρας βγάζει ένα όμορφο ραλίστικο ήχο. Πωρώθηκα...
-
Χρόνια Πολλά . Χριστός Ανέστη .
Διέσχισα όλη την Αθήνα πριν λίγο από ΒΑ προς ΝΔ και επιστροφή . Σχεδόν μηδενική κίνηση , αλλά και ελάχιστη αστυνομία .
Προφανώς είναι στις εξόδους προς εθνικές , μεσόγεια και παραλία ...
-
Χριστός Ανέστη, καλό Πάσχα και πάνω απ'όλα με υγεία!
-
Άρα να τομλμήσω να πάω Παιανία από Αγ. Παρασκευή μέσω Λαυρίου ή όχι? Θα πετύχω μπλόκο?
-
Χριστίς Ανέστη χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο με υγεία, υγεία και υγεία. Υπομονή αδέρφια σε λίγες μέρες θα σταματήσει και το sms, τουλάχιστον να μπορούμε να κυκλοφορούμε καλύτερα!!!
Νομίζω πάμε καλά, λίγες μέρες ακόμα υπομονή!!!
Η καραντίνα έχει και τα καλά της. Κάθε μέρα στης 3 το μεσημέρι η ΕΡΤ παίζει φόρμουλα 1
-
Κινήθηκα και εντός Χαλανδρίου με τον κωδικό 4 προς τα γερόντια και φάγαμε μαζί , καθότι 1 μήνας καραντίνα είναι αρκετός .
Από την άλλη διάβασα μία είδηση
που ίσως αλλάζει την οπτική μας...
Εγώ με την κοινή και μόνο λογική του ότι κάτι τέτοιο δεν ξεκινάει από μία λαική σε ένα χωριό και όταν μάλιστα είναι δεδομένο ότι το έκρυψαν στην αρχή , όπως άλλωστε και το Τσέρνομπιλ το είχαν κρύψει στην αρχή , μην ξεχνάμε το καθεστώς εκεί , οι φωνές ελέγχου πληθαίνουν και από μεγάλες χώρες
https://www.capital.gr/diethni/3447161/kina-o-koronoios-den-xefuge-apo-ergastirio-mas
Από την άλλη μιλώντας με γιατρό φίλο υπερατλαντικό , ακούω και από εκεί σκέψεις για πράγματα που εδώ τα θεωρούμε χόαξ...
Τελικά μπορεί κάποιοι να θέλουν να είναι χόαξ η αλήθεια...
Δεν ξέρω , δεν θέλω να μπω σε θεωρίες , αλλά είναι πολλά τα περίεργα πράγματα και ξέρουμε ότι τα περίεργα πράγματα συμβαίνουν . Και συχνά φύλακες των πιο περίεργων πραγμάτων , είναι απλά κάποιοι ηλίθιοι δημόσιοι υπάλληλοι που έτυχε να βρεθούν σε σοβαρή θέση ευθύνης απλά λόγω επετηρίδας ή λόγω τυχαίου γεγονότος ., αντικαθιστώντας κάποιο σοβαρό δημόσιο υπάλληλο .
Εχουμε ανάλογα ατυχήματα και σε ιδιωτικές εταιρείες , οπότε εκεί έχουμε αντίστοιχα ιδιωτικούς υπαλλήλους , ηλίθιους ή σοβαρούς που βρέθηκαν σε λάθος θέσεις την λάθος ώρα .
-
O Quadra σε προηγούμενο post έβαλε το παρακάτω βίντεο. Δίνει απαντήσεις σε όλα...
-
To πρωϊ άκουσα στις ειδήσεις ότι τα τέστ που έκαναν στην Αμερική δεν είναι σωστά γιατί τα αντιδραστήρια είχαν μολυνθεί λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων που δεν τηρήθηκαν, τι να πει κανείς ? Εμείς οι άνθρωποι της καθημερινότητας είμαστε απλοί παρατηρητές σε όσα συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς, τελικά ζούμε μάλλον από τύχει και θα ζούμε στο εξής και με κανόνες.
-
To πρωϊ άκουσα στις ειδήσεις ότι τα τέστ που έκαναν στην Αμερική δεν είναι σωστά γιατί τα αντιδραστήρια είχαν μολυνθεί λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων που δεν τηρήθηκαν, τι να πει κανείς ? Εμείς οι άνθρωποι της καθημερινότητας είμαστε απλοί παρατηρητές σε όσα συμβαίνουν για εμάς χωρίς εμάς, τελικά ζούμε μάλλον από τύχει και θα ζούμε στο εξής και με κανόνες.
Διάβασα κι εγώ αυτή την είδηση ότι το 1/3 των τεστ που παρασκευάστηκαν στο CDC ήταν μολυσμένα.Μου φαίνεται τεράστια αποτυχία αυτό που συνέβει σε βαθμό που σε κάνει να απορείς πως μπορεί να συνέβει και σε κάνει να σκέφτεσαι όπως λες :***μάλλον από τύχη και θα ζούμε στο εξής ***
https://www.cnbc.com/2020/04/18/coronavirus-tests-delayed-by-covid-19-contamination-at-cdc-lab.html
-
Μα εννοείται ότι από τύχη ζούμε, κανείς μας δεν ξέρει από τι και πότε θα πεθάνει. Το μόνο δεδομένο είναι η θνητότητα του ανθρώπου, τίποτε άλλο.
-
Και μόνο το ότι οι Κινέζοι δήλωναν πολύ λιγότερους νεκρούς κάτι λέει.
Το θέμα όμως να ξέφυγε ο ιός από εργαστήριο μου κάνει εντύπωση γιατί αμφισβητείται από τους περισσότερους επιστήμονες.
Πάντως και μόνο το ότι το καθεστώς αποκρύπτει φουλ πράγματα, θα πρέπει α μας βάζει σε σκέψη. Κάποτε ίσως βγει η αλήθεια στη φόρα.
-
-
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες δυνάμεις παίζουν διαχρονικά παιχνίδια πολέμου . Ενας ψυχρός πόλεμος που συνεχίζεται κυρίως στους 3 μεγάλους , αμερική , ρωσία , κίνα και πάντα θέλουν να έχουν τουλάχιστον μία άμυνα , αν όχι το πλεονέκτημα της επίθεσης . Και αυτό γίνεται και στα συμβατικά όπλα και στα πυρηνικά και στα χημικά και στα βιολογικά .
Προφανώς λοιπόν ατυχήματα πάντα συμβαίνουν .
-
Μια άμεση συνέπεια της παρούσας κρίσης...τέτοια τιμή δεν νομίζω να ξαναδούμε.....όχι ότι έχει κάποια πρακτική αξία καθώς παγκόσμιος μπούσουλας είναι το brent....
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες