-
PGS, τώρα πληκρολογείς στα σοβαρά, ή έτσι για να καις πίξελ? Εσύ στη σελίδα 100, δεν λίνκαρες τις επίμαχες δηλώσεις Τσιόδρα? Και τις χρησιμοποίησες για να απαντήσεις σε άλλους? Ποιά περίπτωση αναφέρει ο Τσιόδρας ως παγκοσμίως την μόνη για την οποία έχουμε την επακριβή εικόνα της εξάπλωσης του ιού, οέο?
Εδώ, ο κολοσσός Ιωαννίδης, ίσως ο Νο1 ιατρός που έβγαλε η χώρα μετά τον Mr test Pap, τι λέει ?
Ο μοναδικός κλειστός πληθυσμός που έχει εκτεταμένα διερευνηθεί ήταν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess. Εκεί παρατηρήθηκε θνητότητα 1%, (dstou-> τα λέει στρογγυλεμένα, το σωστό είναι το 1,09%), αλλά και πάλι ήταν πληθυσμός σχετικά μεγάλης ηλικίας στους οποίους η θνητότητα είναι έτσι κι αλλιώς αυξημένη. Παρόλο που με τα δεδομένα από το κρουαζιερόπλοιο θα μπορούσε να υπολογιστεί θνητότητα 0,125% σε μια χώρα σαν τις ΗΠΑ σύμφωνα με την ηλικιακή κατανομή του πληθυσμού, είναι μόλις 7 οι θάνατοι, οπότε το περιθώριο ασφαλείας των υπολογισμών θνητότητας βρίσκεται μεταξύ 0,025% και 0,625%. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι επιβάτες που προσβλήθηκαν να κατέληξαν αργότερα. Επίσης, οι επιβάτες δεν αποτελούσαν αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού και θα μπορούσαν, παράδειγμα, να είχαν περισσότερα χρόνια νοσήματα (που επηρεάζουν τη θνητότητα) από τον γενικό πληθυσμό. Προσθέτοντας αυτές τους επιπλέον παράγοντες αβεβαιότητας, εύλογες εκτιμήσεις για τη θνητότητα στον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ κυμαίνονται από 0,05% έως 1% (=1,09% για ακρίβεια).
-
Για το 4 είσαι σιγουρος Φάνη;
Εμενα φιλος ξενοδοχος μου είχε πει ότι κάνουν μόνο room service
Για τα αλλα έχεις δίκιο!
Ειναι φοβερο το παιχνίδι μεταξύ 'πολιτών' - κυβερνησης
Όχι Στέφανε, δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν έχω προσωπική άποψη. Το άκουσα σήμερα σε 2 διαφορετικές ραδιοφωνικές εκπομπές (παραπολιτικά και real) που συζήταγαν σχετικά με τα ξενοδοχεία. Μάλιστα ο ένας δημοσιογράφος έλεγε ότι σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι του γίνεται χαμός στο καφέ, είναι γεμάτο κόσμο.
-
Παιδια αντί για θεωρίες δειτε τις εικόνες από το νοσοκομείο του Bergamo.... είναι πολλοί που νοσούν και υποφέρουν και δεν ειναι ολοι παπούδια!
-
Θνητότητα πάντως 1% για ελόγου μας ειναι 100000 νοματαιοι. Άντε πες 25000 με 0,25%. Αφού πρώτα θα έχουν νοσηλευτεί (και καλα), που (σε ποιες υποδομες) μέσα σε διάστημα λίγων μηνων;
-
Και απάντηση (όχι από εσένα, γενικά) ΔΕΝ παίρνω!! Που κινδυνεύω εγώ ή κάποιος άλλος όταν βγω από το σπίτι μου και πάω βόλτα με τα πόδια (όπως και επιτρέπεται εξάλλου!) ή με το αυτοκίνητο, χωρίς να συναντήσω κανέναν από κοντά?
Φάνη, καλώς ή κακώς σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης μαζί με τα ξερά καίγονται και (κάποια) χλωρά. Πάντα! Δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς.
-
πω πω...
μπραβο.
διακρινω εδω ανθρωπους με εξυπναδα περισσια... καταλαβαν ευκολα τη παγκοσμια συνωμοσια. και του κουλη.
το εχετε πολυ μεγαλο.
το άι κιού.
ειδικα το άι.
δεν ειχα σκεφτει ποτε ετσι ρε σεις...
μου ανοιξατε τα ματια.
βηχω, αλλα λεω να παω να βγω στο δρομο ρε σεις, να φωναξω υπερ του αλεξη, που ουτε και αυτος ηξερα ποσο καλος ειναι...
-
Tι κάρτα? Ιδέα δεν έχω!
Εμ είδες;
Ο άλλος φαγώθηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και άλλοι ετοιμάζουν λίστες και κάρτες για ελεύθερη κυκλοφορία.
Σε σταματά η Αστυνομία; Σε σταματά η Τροχαία; Να κύριε Αστυνόμε η κάρτα που μου επιτρέπει να κυκλοφορώ! Κάντε στην άκρη να περάσω...!...!...
Captain Mitsotakis speaking!!!!!
-
Fanis75 wrote:
Tι κάρτα? Ιδέα δεν έχω!
Εμ είδες;
Ο άλλος φαγώθηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και άλλοι ετοιμάζουν λίστες και κάρτες για ελεύθερη κυκλοφορία.
Σε σταματά η Αστυνομία; Σε σταματά η Τροχαία; Να κύριε Αστυνόμε η κάρτα που μου επιτρέπει να κυκλοφορώ! Κάντε στην άκρη να περάσω...!...!...
Captain Mitsotakis speaking!!!!!
Και στην Ιταλία έχουν υπεύθυνες δηλωσεις ..
Καλυτερα κεντρικα ελεγχόμενο συστημα!
-
...και του κουλη...
Τυπικός ιδιωτικός υπάλληλος, ανώτερο στέλεχος σε ιδιωτική επιχείρηση...
Απόλυτα προβλέψιμος σε ότι λέει, στις συμπεριφορές, στο στυλ του.
Όποιος εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και έχει φάει τα σκ@τά με το κουτάλι συνήθως από πάνω του έχει Κούληδες...
-
Ιταλία - 627 νεκροί το τελευταίο 24ωρο, 4.032 θύματα συνολικά
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!
-
Και στην Ιταλία έχουν υπεύθυνες δηλωσεις ..
Καλυτερα κεντρικα ελεγχόμενο συστημα!
Συμφωνώ.
-
Φαντάζομαι ότι πρέπει να υποθέσουμε ότι όλα τα αδύναμα/κακοζωισμενα/με βεβαρυμένο ιστορικό κ.λ.π παππουδια έχουν μαζευτεί στην β. Ιταλία και γι αυτό πεθαίνουν σαν τις μύγες.
-
Ηρεμήστε ρε, ψάχνετε σε λέξεις να βρείτε αντιπάλους. Έχουμε έναν κίνδυνο ας ηρεμήσουμε τουλάχιστον ψυχικά.
Μια ιδέα για να ρίξω λάδι στην φωτιά.... Όσοι έφυγαν με πλοία σήμερα να τους σταματήσουν στα λιμάνια προορισμού και να εξετάσουν τα ποσοστά του ιού με καραντίνα μέσα στα πλοία.
θα έχουμε και άλλο μοντέλο αξιολόγησης του ιου
Ε;;; καλο;;
-
Kαλά λέει ρε ο παγωμένος, σοβαρευτείτε επιτέλους!
Ιταλία σήμερις, η χώρα που έχει χτυπηθεί περισσότερο από παντού αλλού : 47.021 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 4.032 στο κουτί μέχρι στιγμής.
Έχουμε και λέμε : 47.021/65 εκ. όλο το πόπολο = 0,072%, βάλε όμως 10x τον αριθμό των κρουσμάτων, γιατί 47 χιλιάδες είναι αυτοί που βγήκαν θετικοί από το τεστ (6x-10x επί αυτού είναι το πραγματικό σύνηθες ποσοστό φορέων στη βιβλιογραφία, το ξέρω θα μου ζητήσει λύγκες τώρα κάποιος, αλλά τι να κάνουμε) -> 470.210 πιθανά συνολικά κρούσματα -> 0,72% το ποσοστό επί του συνόλου του πόπολου που έχει κολήσσει μέχρι στιγμής και νοσεί.
Εξ' αυτών έχουμε 4.032 ντεντ , άρα 4.032/470.210 -> **0,85% **το ποσοστό επί των φορέων που μας άφησε αντάμωσες ως τώρα
Όπως βλέπουμε είναι νούμερα σαφώς χειρότερα από αυτά του Diamond Princess (10% και 1,09% αντίστοιχα να θυμήσω).Άρα: we have a new winner here!
Τι? Όχι (ακόμη)?
-
Ε, αυτό λέμε. Αν είναι να νοσησουν τελικά το 60% για να γίνουμε υγιής αγέλη, ελόγου μας θα πεθανουν οι 60000. Ο Κυριακος λοιπον οπως και καθε άλλος πρωθυπουργος έχει να βάλει στην ζυγαριά αυτούς και από την άλλη όλους τους υπόλοιπους (8-9 εκ) που θα διαλυθούν οι ζωές τους από ένα παρατεταμένο lock down. Μάλλον προσπαθεί να κάνει καθυστέρηση και να ανοίξει το μαγαζί Ελλας τον Μάιο με λίγα κρούσματα στην χώρα ελπιζοντας μετα να μας σωσει ο ελληνικος ηλιος και η υποχώρηση του ιού παγκοσμίως. Ίδωμεν.
-
Έλα σου βρήκα
Απλά έκλαψα...
-
Όσο παίζει καθυστέρηση, μπορεί να προλάβει να βγει στην αγορά μια θεραπεία ώστε κάποιοι από αυτούς τους 60.000, που κυνικά αναφέρονται, να τη γλυτώσουν. Αν είναι κάποιοι από εμάς να κολλήσουμε, αφού υπάρξει πρωτόκολλο θεραπείας, γιατί να μη γίνει μια προσπάθεια;
-
-
Εκτός από τα παπούδια που λέτε αφήστε τα να πεθάνουν, υπάρχουν και άτομα από 18-60 που απλά έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να μην αντέξουν με τον ιό. Και αυτοί δεν έγινε τίποτα, αν κολλήσουν;
-
Θνητότητα πάντως 1% για ελόγου μας ειναι 100000 νοματαιοι. Άντε πες 25000 με 0,25%. Αφού πρώτα θα έχουν νοσηλευτεί (και καλα), που (σε ποιες υποδομες) μέσα σε διάστημα λίγων μηνων;
+1
To ξαναγράφω:
Στην εποχική γρίππη μιλάμε για το 8 ΜΗΝΟ 2018-2019 ~150 νεκροί.
Εδώ λέμε για 100.000,10.000, 25.000, άντε να είναι και 0,025%=2.500 και πιθανά σε **2-3 ΜΗΝΟ. **
Δηλαδή μιλάμε για 15-16 φορές μεγαλύτερα νούμερα και στο ~1/3 χρονικό διάστημα σε σχέση με τη δράση της γρίππης...
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες