-
επειδή έχουν γίνει πολλές κατασχέσεις από δήμους αυτές τις ημέρες
https://dete.gr/chiliades-katascheseis-choris-eidopoiisi/
https://www.zougla.gr/greece/katascheseis-logariasmon-dimoton-kai-epangelmation-apo-ton-dimo-dionysou/ένας μπουσουλας
https://karagilanis.gr/epikairotita/eggrafo-17729-2024-yp-esoterikon/

-
Δείτε στην πράξη ένα από αυτά τα ραντάρ, σε περιπολικό της αστυνομίας
Youtube Video -
Γιατί μου φαίνεται επικίνδυνο να κάθεστε στην ΛΕΑ ; Γιατί υπάρχουν πολλά παραδείγματα που καρφώνονται σε σταματημένα στη ΛΕΑ μερα μεσημέρι με ντάλα ήλιο
-
Το πρώτο «έξυπνο» φανάρι στην Ελλάδα ξεκίνησε να «γράφει» κλήσεις
https://www.gizchina.gr/2025/03/26/to-proto-exypno-fanari-stin-ellada-xekinise-na-grafei-kliseis/
-
Πολυ σωστο μετρο γιατι δυστηχως μονο ετσι συνετιζονται οι οδηγοι. Αλλα πρεπει να κανουν κατι και με αυτο:
Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη τιμωρείται με πρόστιμο 700 ευρώ
Ενταξει ειπαμε
-
@george-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πολυ σωστο μετρο γιατι δυστηχως μονο ετσι συνετιζονται οι οδηγοι. Αλλα πρεπει να κανουν κατι και με αυτο:
Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη τιμωρείται με πρόστιμο 700 ευρώ
Ενταξει ειπαμε
Ενα κοκκινο βεβαια μπορει να στοιχισει μια ζωη σε καποιον αλλο.
Ειδικα σε μοτοσυκλετιστες... -
βλέπω οι 9 στους 10 ποδηλάτες και οι 8 στα 10 πατίνια να περνούν με κόκκινο.
εκεί τι γίνεται? -
Αυτοί είναι οικολόγοι,δεν μας απασχολούν.
-
@i-hasu said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
εκεί τι γίνεται?Από το συγκεκριμένο φανάρι, τίποτα....δεν έχει πινακίδα κυκλοφορίας για να ταυτοποιηθεί ο κάτοχος.
Από την άλλη, δεν μπορούμε να βάλουμε από έναν τροχονόμο σε κάθε φανάρι
Κάποια πράγματα πρέπει να είναι αυτονόητα.
Ακόμα Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, μια Ελληνίδα φίλη, γεννήθηκε κ μεγάλωσε στο Βούπερταλ της Γερμανίας και ήρθε για σπουδές Ελλάδα. Περνούσε πάντα από την διάβαση πεζών και εννοείται περίμενε να ανάψει ο "Γρηγόρης"..... εμείς οι Ελλαδίτες, αν δεν ερχόταν αυτοκίνητο, περνούσαμε και την περιμέναμε....5 χρόνια στο Πανεπιστήμιο δεν προσαρμόστηκε.
-
εκεί τι γίνεται?Τι να γινει?
Αν αυτοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι μπορει να σκοτωθουν περνωντας με κοκκινο, μυαλο δεν μπορεις να τους βαλεις.
Συνηθως οι ευαλωτοι χρηστες ειναι αυτοι που πρεπει να προσεχουν περισσοτερο. -
Οι ποδηλάτες της περιοχής μου είναι τόσο μα τόσο απαράδεκτοι που τολμώ να πω πως και να τους πάρουν παραμάζωμα δεν θα σταματήσω καν.
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
εκεί τι γίνεται?Από το συγκεκριμένο φανάρι, τίποτα....δεν έχει πινακίδα κυκλοφορίας για να ταυτοποιηθεί ο κάτοχος.
Από την άλλη, δεν μπορούμε να βάλουμε από έναν τροχονόμο σε κάθε φανάρι
Κάποια πράγματα πρέπει να είναι αυτονόητα.
Ακόμα Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, μια Ελληνίδα φίλη, γεννήθηκε κ μεγάλωσε στο Βούπερταλ της Γερμανίας και ήρθε για σπουδές Ελλάδα. Περνούσε πάντα από την διάβαση πεζών και εννοείται περίμενε να ανάψει ο "Γρηγόρης"..... εμείς οι Ελλαδίτες, αν δεν ερχόταν αυτοκίνητο, περνούσαμε και την περιμέναμε....5 χρόνια στο Πανεπιστήμιο δεν προσαρμόστηκε.
δεν πιστευω να της εδωσαν πτυχιο ?
-
Πριν λίγο ήταν δίπλα μου μια μεγάλη μηχανή που στον αριθμό είχε προσαρμόσει από πάνω του φυμέ τζάμι και εννοείται δεν έβλεπες τίποτα.
Καμιά κατάσχεση δεν έπρεπε να παίζει σε αυτούς τους τύπους ?
-
Τρίκαλα η πόλη των ποδηλάτων, ποδήλατα στη μέση του δρόμου με ταχύτητες 5χαω, προσπερνάς με τα χίλια βάσανα , έχει φανάρι κόκκινο,το ποδήλατο περνάει χωρίς καν να σταματήσει και η αστυνομία απέναντι στο περιπολικό καμαρώνει.
Έχουμε σε όλα τα επίπεδα τα χάλια που μας αξίζουν. -
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πριν λίγο ήταν δίπλα μου μια μεγάλη μηχανή που στον αριθμό είχε προσαρμόσει από πάνω του φυμέ τζάμι και εννοείται δεν έβλεπες τίποτα.
ειναι κλασσικο αυτο πλεον. Οταν βγαινουν εθνικη οδο, α. κολλανε στα αμαξια για να περασουν τσαμπα τα διοδια με e-pass, β. οσοι δεν φορανε φιμε προστατευτικο στην πινακιδα κυκλοφοριας, βαζουν κατι αλλο για να μην φαινεται.
Πραγματικα απορω πως δεν πεθαινει τουλαχιστον ενας μοτοσυκλετιστης καθε μερα... οχι απο απροσεξια αυτοκινητου, αλλα απο δικη τους χαζομαρα. Αποριας αξιο -
Αστυνομικός θα ήταν
-
1/10 αυτοκινητα ειναι ετσι. ειναι σαν τα φυμε τζαμια μπροστα
και άλλο 1/10 δεν εχει καν πινακιδα πισω (μονο την μπροστα)
-
+ΑΟ κολλάνε πίσω
εδώ μου κόλλησαν ΙΧ, φρέναρα επιτόπου. Μισω τους τσαμπατζήδες!
σε έναν ΙΧ που τον μυρίστηκα ότι θα μου κολλήσει για να περάσει δωρεάν άλλαξα τελευταία στιγμή epass ταμείο και έμεινε με το ..... στο χέρι. -
Κόρακας Κοράκου μάτι βγάζει?
-
θα το πω, πολυ στεναχωρηθηκα χθες που εξαιτίας αυτων με τις παρανομες αδειες/φακελακια/κτλ επιασαν αυτους με τα πλαστα πτυχία. Αίσχος.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.