-
Οι κλήσεις εδώ απλά έπρεπε να πηγαίνουν με ταχυδρομείο σπίτι με το upload του βίντεο.
-
αν δεν αναγνωριστει το σημειο δεν ξερω αν θα πιασει η κληση. Μπορει να σου πει δεν ήμουν ελλαδα, αν δεν φαινεται και γυρο χωρος, οτι ήμουν σε πιστα κτλ
-
για αρχή ας βγουν τωρα 3ημερο και να παρουν πινακιδες απο όλους στη ΛΕΑ μπας και γινουμε ανθρωποι πρωτα
-
Σήμερα στον Κηφισό πάνω κάτω είχε τρελή κίνηση. Είχαν μπει στις λεα μέχρι και οι νταλίκες.
Αυτό όμως που εντόπισα και ήταν εξαιρετικά ανησυχητικό είναι ότι στα υπέργεια τμήματα λόγο φορτίων υπήρχε δημιουργία πάρα πολύ έντονων ταλαντώσεων. Σε κάποια στιγμή ενώ ήμουν σταματημένος άρχισε η ταλάντωση σε τέτοιο βαθμό που νόμιζα ότι γινόταν σεισμός.
Πολύ επικίνδυνα πράγματα.
-
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
αν δεν αναγνωριστει το σημειο δεν ξερω αν θα πιασει η κληση. Μπορει να σου πει δεν ήμουν ελλαδα, αν δεν φαινεται και γυρο χωρος, οτι ήμουν σε πιστα κτλ
Λες ο τυπος να εχει αποδειξη οτι περασε απο συνοριακο σταθμο?
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Λες ο τυπος να εχει αποδειξη οτι περασε απο συνοριακο σταθμο?
μα δεν καλειται αυτος να αποδειξει κατι. ο κατηγορος πρεπει να το κανει.
-
-
Χαιβανια. Αν πάθει ζημιά ή τους το σηκώσει κανένας να δω τι θα κάνουν.
-
Σε αναζήτηση παρκαρίσματος σταθμευσα το αυτοκίνητο στην πλατεία Κολοκοτρώνη στα Χανιά. Κοίταξα πολύ προσεκτικά για σήμανση στο σημείο αλλά δεν είχε. Ούτε μπροστά ούτε πίσω από το σημείο που πάρκαρα. Η συγκεκριμένη πλατεία είναι ένα τρίγωνο και ξανά λέω στην πλευρά που πάρκαρα δεν είχε σήμανση. Σήμερα το πρωί βρήκα κλήση σε σημείο με Ρ69 όπως αναγράφεται πάνω στην κλήση.
Αυτή η ταμπέλα όντως υπάρχει αλλά βρίσκεται επί της Αποκορώνου η οποία είναι κάθετος του δρόμου που ήμουν εγώ. Εκεί που ήμουν εγώ έγραφε στη γωνία του κτιρίου Πλατεία Κολοκοτρώνη. Η σήμανση ήταν επί της Αποκορώνου.
Δεν είναι για τα 10 ευρώ αλλά μου φαίνεται λίγο κοροϊδία. Δηλαδή η πλατεία θεωρείται Αποκορώνου ή σου λέει ο δημοτικός υπάλληλος, νοικιάρικο είναι το αυτοκίνητο, ας το γράψουμε... -
@megane98hp said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σε αναζήτηση παρκαρίσματος σταθμευσα το αυτοκίνητο στην πλατεία Κολοκοτρώνη στα Χανιά. Κοίταξα πολύ προσεκτικά για σήμανση στο σημείο αλλά δεν είχε. Ούτε μπροστά ούτε πίσω από το σημείο που πάρκαρα. Η συγκεκριμένη πλατεία είναι ένα τρίγωνο και ξανά λέω στην πλευρά που πάρκαρα δεν είχε σήμανση. Σήμερα το πρωί βρήκα κλήση σε σημείο με Ρ69 όπως αναγράφεται πάνω στην κλήση.
Αυτή η ταμπέλα όντως υπάρχει αλλά βρίσκεται επί της Αποκορώνου η οποία είναι κάθετος του δρόμου που ήμουν εγώ. Εκεί που ήμουν εγώ έγραφε στη γωνία του κτιρίου Πλατεία Κολοκοτρώνη. Η σήμανση ήταν επί της Αποκορώνου.
Δεν είναι για τα 10 ευρώ αλλά μου φαίνεται λίγο κοροϊδία. Δηλαδή η πλατεία θεωρείται Αποκορώνου ή σου λέει ο δημοτικός υπάλληλος, νοικιάρικο είναι το αυτοκίνητο, ας το γράψουμε...Κανε ενσταση.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο 10€ ? -
10 ευρω , μαλλον για σταθμεση εκει που ειναι επι πληρωμη?
-
Στο Google maps φαίνεται ότι έχει Ρ69 γύρω γύρω η πλατεία. Δείξε μας που ακριβώς σε έγραψαν
-
-
Δεν είναι για τα 10 ευρώ αλλά μου φαίνεται λίγο κοροϊδία. Δηλαδή η πλατεία θεωρείται Αποκορώνου ή σου λέει ο δημοτικός υπάλληλος, νοικιάρικο είναι το αυτοκίνητο, ας το γράψουμε...
Ρώτα τον πρώην δήμαρχο Παύλο Πολάκη.
-
Εκεί που είναι το κόκκινο αυτοκίνητο
-
@ataim said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σήμερα στον Κηφισό πάνω κάτω είχε τρελή κίνηση. Είχαν μπει στις λεα μέχρι και οι νταλίκες.
Αυτό όμως που εντόπισα και ήταν εξαιρετικά ανησυχητικό είναι ότι στα υπέργεια τμήματα λόγο φορτίων υπήρχε δημιουργία πάρα πολύ έντονων ταλαντώσεων. Σε κάποια στιγμή ενώ ήμουν σταματημένος άρχισε η ταλάντωση σε τέτοιο βαθμό που νόμιζα ότι γινόταν σεισμός.
Πολύ επικίνδυνα πράγματα.
Έχω τύχει να είμαι από κάτω, στην παλιά γέφυρα την μεταλλική στον Σταυρό, και να έχουν σταματήσει επάνω, λόγω ατυχήματος, οπότε ήταν κάτι πιτσιρίκια και φώναζαν «σεισμός σεισμός..»!
Τραγέλαφος. -
@ntinaras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
10 ευρω , μαλλον για σταθμεση εκει που ειναι επι πληρωμη?
Τελικά πρέπει να είναι επειδή είναι επί πληρωμή
-
Εκεί που είναι το κόκκινο αυτοκίνητο
Δίπλα στον κάδο έχει πινακίδα, τουλάχιστον είχε πριν ένα χρόνο που πέρασε η Google maps . Αν δεν υπάρχει σήμερα κακώς βεβαιώθηκε η παράβαση και είναι άκυρη. Καμιά φορά χαλάνε, πέφτουν ή βάφονται οι πινακίδες...δεν είναι υπεύθυνοι οι οδηγοί να μαντεύουν....
-
Σταγόνα στον ωκεανό...
(φαντάσου τι έκανε αυτός)
-
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.