-
Το ερώτημα έχει κάποιο νόημα μόνο μεταξύ Ε92 335 και Ε46 Μ3, οπότε ο Δημήτρης που άνοιξε το τόπικ καλόν θα ήταν να διορθώσει τον τίτλο.
Σίγουρα, η ολοκαίνουργια 335 είναι η πιο λογική επιλογή, αν σκεφτούμε ότι υστερεί μεν σχετικά σε σπορ αίσθηση της Μ3, αλλά δεν παύει να είναι διαβολικά γρήγορη και σταθερή, πιο ευκολοοδήγητη, αισθητά οικονομικότερη (σε κτήση, συντήρηση, κατανάλωση, λάστιχα, ασφάλιση) πανέμορφη και, διάολε, νέο μοντέλο με ζωή μπροστά του.
Σίγουρα θα χρειαστεί ένα κατάλληλο μπλοκέ διαφορικό (easier said than done) και την Μ-ανάρτηση (διαθέσιμη από το Μάρτη, συν Θεώ).Off topic αναφέρω (αφού όσους αφορά το δίλημμα του τόπικ δεν τους αφορούν τα παρακάτω) ότι βγαίνει ήδη και σε σεντάν, και θα βγει μάλλον και τετρακίνητη (Χ-drive).
Ψήφισα με τη λογική, αλλά εγώ στη ζωή μου δεν ξέρω τι θα κάνω
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
και θα βγει μάλλον και τετρακίνητη (Χ-drive).Γι'αυτο ξερουμε τπτ στανταρ?
(ψηνεται ο θειος... )
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Off topic αναφέρω (αφού όσους αφορά το δίλημμα του τόπικ δεν τους αφορούν τα παρακάτω) ότι βγαίνει ήδη και σε σεντάν, και θα βγει μάλλον και τετρακίνητη (Χ-drive).
Ψήφισα με τη λογική, αλλά εγώ στη ζωή μου δεν ξέρω τι θα κάνωNικόλαε μια 335 x-drive M pack...απλούστατο!!
Προσωπικά,μεταξύ των 2,μάλλον 335 με Μ-Pack και μπλοκέ (έχουμε έτοιμο know-how πλέον )
Γενικότερα,πάντως θα στρεφόμουν σε μια άλλη αγαπημένη BMW ή σε μεταχειρισμένη Cayman S....
-
335 για όλους τους λόγους που γράφτηκαν σε αυτές τις δύο σελίδες, συν ότι είναι λιγότερο κραυγαλέα σε εμφάνιση.
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Θα προτιμουσα 335 γιατι δεν εχει γεμισει (ακομα) ο τοπος απο αυτες...Pistevo oti einai lathos kritirio afto...den aporiptoume ena oxima epeidh polukukloforei. Dustuxos sxedon oles oi M3 pane se 'lathos' xeria....afto omos den meioneo to xaraxthra tou aftokinitou
Alla einai ta kritiria epilogis aftokinitou.
Den ksero kiolas....mporei na eimai ego lathos.sorry gia greeklish
-
M3 για μένα, αν και η 335 μάλλον είναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Εκτός από την απίστευτη εμφάνιση της Μ (σε ανθρακί - λιώνωωωωω ) και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά της, σκέφτομαι ότι σε 15 χρόνια θα την βλέπουμε όπως χαλβαδιάζουμε τώρα την m3 e30...
-
βασικα στο συγκρητικο που τα εχει γνωτο περιοδικο η 335 ειναι πιο γρηγορη απο την Μ3 σχεδον παντου. τι σχεδον δηλαδη....
επισης εχει καλυτερα φρενα. 100-0 η 335 κανει 36,44
100-0 η Μ3 κανει 41,6!!!!!χαρακτηριστικα αναφερει οτι αποτελει την καλυτερη αντι-Μ3 και ενα σπο gt
βεβαια σηγουρα ειναι η Μ3 ειναι πιο κοφτερη, πιο αμεση. αλλα η 335 ειναι διαμαντι. μπραβο στους γερμανους. τι θα δουμε λοιπον στην καινουρια Μ??? ειμαι πολυ περιεργος...
εριξα ψηφο στην 335 γιατι ειναι πιο οικονομικη,πιο καινουρια και καλυτερη.πιο γρηγορη και ταυτοχρονα πιο ανετη. και με καλυτερα φρενα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
και θα βγει μάλλον και τετρακίνητη (Χ-drive).
Γι'αυτο ξερουμε τπτ στανταρ?
(ψηνεται ο θειος... )
Στειλτον στην αντιπροσωπεια. Πολλοι τοπικα εχουν ηδη παραγειλει 335xi (τετραπορτη) με ημερομηνια παραδοσης Μαρτης 07.
Νικος
-
Paides...gia mena pou pao gia metaxeirsmeno......h M3 vgainei polu fthinoterh....arketa fthinoterh......an eixa ta 70000(tosa thelei gia na einai oloklhromenh h 335 )...isos to skeftomoun diaforetika...
-
Doctor Tsilis
δεν έχετε καταλάβει ότι, αν αλλάξω αυτοκίνητο, θα είναι γιατί θα έχω βαρεθεί την τετρακίνηση;;;Cayman S μεταχειρισμένη αβλεπί (ούτε αυτή όμως έχει μπλοκέ ως option, χε-χε) εφ' όσον κρατήσω την Οκτάβια.
@Xenos: δεν ξέρω για Ελλάδα, αλλού πράγματι μπορεί να παραγγελθεί πλέον.
-
Κογιότιε έχεις βαρεθεί τον haldex, όχι την 4κίνηση εν γένει...
Σκέψου μόνο, ότι με τα Xi δε θα απωλεσθεί μεγάλο μέρος της χαράς του drifting...
Και, θα είσαι και Θεός στο χιόνι...
-
335i,διοτι πανω απο ολα ειναι ενα απλο,καθημερινο.οικονομικο,ευκολοδηγητο αυτοκινητο.
σε σχεση με την Μ3
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κογιότιε έχεις βαρεθεί τον haldex, όχι την 4κίνηση εν γένει...Σκέψου μόνο, ότι με τα Xi δε θα απωλεσθεί μεγάλο μέρος της χαράς του drifting...
Και, θα είσαι και Θεός στο χιόνι...
Άγγελε έχω διαβάσει τεστ της 530Χi (συκριτικό με κάποια τετρακίνητη Μερκ την οποία ούτε θυμάμαι ) στο Έβο και οι άνθρωποι έγραψαν ότι οι ρυθμίσεις του 'Χ' είναι απελπιστικά υποστροφικές.
Έβγαλαν μάλιστα καλύτερο το 4MATIC της Μερκ, αν και όχι βέβαια συνολικά καλύτερο το αυτοκίνητο από την ΒΜW - αλλιώς θα άρχιζα να αμφιβάλλω σοβαρά για δαύτους. -
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
ενας λογος ειναι οτι ειναι το καλυτερο drftcar παραγωγης που υπαρχει. Αλλος ενας λογος ειναι οτι ειναι μυθος.Τεχνικα υπερεχει λογο ατμοσφαιρικου κινητηρα-διαμαντιου(για τα γουστα μου ετσι?) και εχει το καλυτερο μπλοκε της αγορας. το οτι ειναι μυθος το ανεφερα???
Παντως απ΄οτι διαβαζω(γιατι λιγοι εχουν οδηγησει και τα δυο για να πουν γνωμη αδιασειστη), το 335 ειναι ενα απιστευτα καλο αυτοκινητο.Δεν ειναι ο ορισμος της σπορ κατασκευης ομως οπως η Μ3. Ποιο ολοκληρωμενη και ομοιογενης προταση θα ηταν να ειναι 4θυρο(δεν γνωριζω αν βγαινει) και ετσι θα ειχαμε ενα τεχνολογικα αρτιο και αποτελεσματικο σαλουν. Επειδη ομως στις σπορ κατασκευες δεν μετρανε μονο τα απολυτα νουμερα αλλα η ψυχη(και απο δαυτη το γ$%@%νο το Μ3 διαθετει μπολικη, ψηφιζω δαγκωτο τον 'καρχαρια'
ΥΓ.δεν ξερω αν αλλαξω γνωμη αν οδηγησω 335, αλλα 'θρυλος' οπως η Μ3 δυσκολα να γινειΠολύ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, τα λεγόμενά σου με εκφράζουν ολοκληρωτικά!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
MV Agusta 1000 S και Lada Lybra.alfa brera
edit: και glx 90
-
Μιας και αναφερθηκε περι συμπεριφορας σας πληροφορω πως τουλαχιστον στους δρομους της Θεσσαλονικης ακομη και η Ε46 ειναι απο δυσκολη εως επικινδυνη αν θες να την 'πας' και να την 'γυριζεις' καλα ποσο λοιπον η 335 (δεν την εχω οδηγησει βεβαια) που και μπλοκε δεν εχει και βεβαια ειναι τουρμπο με οτι αυτο συνεπαγεται στα αποθεματα ροπης και τα ξεσπασματα που εχει αλλα ξαναλεω ειναι ατοπο να συγκρινουμε καινουριο αυτοκινητο που εκ των πραγματων μας το λεει και το εργοστασιο ειναι υποδιεστερο με προηγουμενης γενιας εστω κι αν αυτο ειναι το κορυφαιο της σειρας!
Οσο για τα Elise κλπ επειδη εχω βαρεθει να ακουω για αυτοκινητα θρυλους ακαταλληλα ομως για εμας οδηγηστε ενα σε δημοσιο Ελληνικο δρομο και καθημερινα και πειτε μου αν δεν χρειαζεστε μετα γυρολογιο αν αποφασισετε εστω και λιγο να την 'πατε'!
Καλα τα συγκριτικα και τα COTY αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη εδω και πραγματικα θα προτιμουσα οποιαδηποτε M3, Miata, S2000, Opel GT κλπ παρα ενα τοσο καλο για πιστα αλλα τελειως ακαταλληλο για δρομο αυτοκινητο...οι πολλες ξενες τηλεοπτικες εκπομπες αυτοκινητου και τα περιοδικα δεν κανουν παντα καλο! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Θα προτιμουσα 335 γιατι δεν εχει γεμισει (ακομα) ο τοπος απο αυτες...
Pistevo oti einai lathos kritirio afto...den aporiptoume ena oxima epeidh polukukloforei. Dustuxos sxedon oles oi M3 pane se 'lathos' xeria....afto omos den meioneo to xaraxthra tou aftokinitou
Alla einai ta kritiria epilogis aftokinitou.
Den ksero kiolas....mporei na eimai ego lathos.sorry gia greeklish
Προς Θεου, πως γινεται να απορριψω μια Ε46 Μ3...?
Ομως, εχει γινει πολυ 'της μοδας', πραγμα το οποιο με ενοχλει. Η μοναδικοτητα ενος αυτοκινητου ειναι πλεον για μενα σημαντικο κριτηριο. Για να σου δωσω να καταλαβεις, χαιρομαι οταν βλεπω πως οι Μ5 Ε39 που κυκλοφορουν ειναι λιγοτερες απο τις νεες Ε60, αν και ξερω οτι η καινουργια ειναι σχεδον σε ολους τους τομεις καλυτερη.
Η 335 απο ο,τι λενε (δεν την εχω οδηγησει) ειναι τουλαχιστον ισαξια με την Μ3 Ε46 (μονο ενα καλο μπλοκε της λειπει) οποτε δεν βρισκω το λογο για τον οποιον δεν πρεπει καποιος να προτιμησει το νεοτερο αυτοκινητο, οταν μαλιστα αυτο κυκλοφορει (τουλαχιστον προς το παρον) πολυ λιγοτερο στους δρομους μας. -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Οσο για τα Elise κλπ επειδη εχω βαρεθει να ακουω για αυτοκινητα θρυλους ακαταλληλα ομως για εμας οδηγηστε ενα σε δημοσιο Ελληνικο δρομο και καθημερινα και πειτε μου αν δεν χρειαζεστε μετα γυρολογιο αν αποφασισετε εστω και λιγο να την 'πατε'!
Καλα τα συγκριτικα και τα COTY αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη εδω και πραγματικα θα προτιμουσα οποιαδηποτε M3, Miata, S2000, Opel GT κλπ παρα ενα τοσο καλο για πιστα αλλα τελειως ακαταλληλο για δρομο αυτοκινητο...οι πολλες ξενες τηλεοπτικες εκπομπες αυτοκινητου και τα περιοδικα δεν κανουν παντα καλο!Αφού είσαι Σαλονικιός, πες στον Lotusnick να σε πάει μια βολτίτσα!
Ή μήπως σε έχει πάει; Πάντως, όλες μου οι εμπειρίες από Λίζες ήταν μέσα στην πίστα, όπου απλώς σκότωναν! -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
(ψηνεται ο θειος... )
Στειλτον στην αντιπροσωπεια. Πολλοι τοπικα εχουν ηδη παραγειλει 335xi (τετραπορτη) με ημερομηνια παραδοσης Μαρτης 07.
Νικος
Πηγε! Του ειπαν δεν βγαινει...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
(ψηνεται ο θειος... )
Νικος
Πηγε! Του ειπαν δεν βγαινει...
Eιναι ασχετοι. Μπες μεσα το Bimmerfest forum και εχει ατομα που το παρηγγειλαν ηδη. Πες του να το παρει απο Γερμανια και να το φερει Ελλαδα.
Νικος
335 vs M3