-
Εκτος απ το να τρολλαρει ξερει και τιποτα αλλο
-
Σημαντικά underpowered η si και του έριξε 7 δέκατα?
http://fastestlaps.com/comparisons/audi ... 320si.html
Sent from a mobile device
-
Πολύ γρηγορότερο αυτοκίνητο πίστας η si...
-
Πολύ ταχύτερη η si δεν μπορεί να είναι γιατί έχει 50 άλογα λιγότερα και η διαφορά στο βάρος δεν είναι τόσο μεγάλη. Ειδικά σε καμιά πίστα με ευθείες το DTM πρέπει να της ρίχνει πολλές κολώνες.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ ταχύτερη η si δεν μπορεί να είναι γιατί έχει 50 άλογα λιγότερα και η διαφορά στο βάρος δεν είναι τόσο μεγάλη. Ειδικά σε καμιά πίστα με ευθείες το DTM πρέπει να της ρίχνει πολλές κολώνες.Ουου...και λίγα λες! Δεν είναι μόνο τα άλογα είναι και η ροπή.
Στο 'κλειστό' short Hockenheim όμως (νταξ, έχει δυο μεγάλες ευθείες) λόγω στησίματος το BMW φαίνεται να υπερέχει, οπότε δεν έχει κάτι το επαναστατικό το στήσιμο του Α4.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
οπότε δεν έχει κάτι το επαναστατικό το στήσιμο του Α4.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σημαντικά underpowered η si και του έριξε 7 δέκατα?http://fastestlaps.com/comparisons/audi ... 320si.html
Ακυρη Νικο η συγκριση...Ξερα νουμερα απο μια πιστα, την οποια ο ιδιος κιολας λες οτι η διαφορα δυναμης δεν θα φανει? Και στο τελος μαλιστα παραπλησιος χρονος (για 7 δεκατα μιλαμε, που ευκολα μπορει να ειναι απο ενα μικρο λαθος, γιατι αν ειναι απο τιποτα βρεγμενο ), αρα ισοδυναμα πλαισια? Αλλα ας πουμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα, ενδιαφερεσαι για trackday αυτοκινητο? Αν ναι, υπαρχουν καλυτερες προτασεις απο την bmw σου, αλλα βεβαια μια χαρα μπορει να εξυπηρετηση και αυτη, οποτε κατσε στα αυγα σου. Αν οχι, η τετρακινηση του Audi θα ειναι παντου και παντα πιο γρηγορη και πιο ασφαλης κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες! Προσθεσε και τα αλογα....
Και στο ξαναλεω, αν την βρισκεις μονο με bmw, μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο (για αγορα ). Αλλα μην καταληγεις σε rational συμπερασματα με irrational επιχειρηματα
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σημαντικά underpowered η si και του έριξε 7 δέκατα?
http://fastestlaps.com/comparisons/audi ... 320si.html
Ακυρη Νικο η συγκριση...Ξερα νουμερα απο μια πιστα, την οποια ο ιδιος κιολας λες οτι η διαφορα δυναμης δεν θα φανει? Και στο τελος μαλιστα παραπλησιος χρονος (για 7 δεκατα μιλαμε, που ευκολα μπορει να ειναι απο ενα μικρο λαθος, γιατι αν ειναι απο τιποτα βρεγμενο ), αρα ισοδυναμα πλαισια? Αλλα ας πουμε οτι ειναι ετσι τα πραγματα, ενδιαφερεσαι για trackday αυτοκινητο? Αν ναι, υπαρχουν καλυτερες προτασεις απο την bmw σου, αλλα βεβαια μια χαρα μπορει να εξυπηρετηση και αυτη, οποτε κατσε στα αυγα σου. Αν οχι, η τετρακινηση του Audi θα ειναι παντου και παντα πιο γρηγορη και πιο ασφαλης κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες! Προσθεσε και τα αλογα....
Και στο ξαναλεω, αν την βρισκεις μονο με bmw, μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο (για αγορα ). Αλλα μην καταληγεις σε rational συμπερασματα με irrational επιχειρηματα
Κωνσταντίνε δίνω περισσότερο βάση στο στήσιμο εξ'ου και η αναφορά στο χρόνο που μου έκανε εντύπωση.
Τα 7 δέκατα δεν είναι μικρή διαφορά, είναι καλό νουμεράκι και σε έναν έμπειρο οδηγό ένα μικρό λάθος δε κοστίζει τόσο. Προφανώς αυτοί οι χρόνοι έρχονται μετά από σειρά γύρων, όχι 1-2 οπότε βγαίνει ο καλύτερος. Η βροχή δε που λες δε θα είχε τόσο μικρή διαφορά αλλά μεγαλύτερη.
Εν πάση περιπτώσει, περισσότερο θεωρητική καταλήγει τελικά η κουβέντα γιατί πείστηκα να μείνω στ'αυγά μου.
Θα το οδηγήσω πάντως απλά για να μου λυθεί η περιέργεια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κωνσταντίνε δίνω περισσότερο βάση στο στήσιμο εξ'ου και η αναφορά στο χρόνο που μου έκανε εντύπωση.Τα 7 δέκατα δεν είναι μικρή διαφορά, είναι καλό νουμεράκι και σε έναν έμπειρο οδηγό ένα μικρό λάθος δε κοστίζει τόσο. Προφανώς αυτοί οι χρόνοι έρχονται μετά από σειρά γύρων, όχι 1-2 οπότε βγαίνει ο καλύτερος. Η βροχή δε που λες δε θα είχε τόσο μικρή διαφορά αλλά μεγαλύτερη.
Εν πάση περιπτώσει, περισσότερο θεωρητική καταλήγει τελικά η κουβέντα γιατί πείστηκα να μείνω στ'αυγά μου.
Ρε συ Νικο αυτες οι συγκρισεις ειναι ακυρες...Για παραδειγμα δες αυτη...με το παραπανω σκεπτικο (οτι βλεπουμε το στησιμο σε αυτη τη πιστα) και 2.6sec διαφορα, πρεπει να καταληξουμε στα εξης συμπερασματα:
- Χαλια στησιμο η 3αρα
- Μπροστινη κινηση rules (σε σχεση ακομα και με την τετρακινηση)
- Golf = DAS AUTO (οk αυτο ισχυει )
...ειμαι σιγουρος οτι δεν συμφωνεις! Ουτε εγω
Bottom line, οπως λες κατσε στα αυγα σου...αργα και δεξια
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κωνσταντίνε δίνω περισσότερο βάση στο στήσιμο εξ'ου και η αναφορά στο χρόνο που μου έκανε εντύπωση.
Τα 7 δέκατα δεν είναι μικρή διαφορά, είναι καλό νουμεράκι και σε έναν έμπειρο οδηγό ένα μικρό λάθος δε κοστίζει τόσο. Προφανώς αυτοί οι χρόνοι έρχονται μετά από σειρά γύρων, όχι 1-2 οπότε βγαίνει ο καλύτερος. Η βροχή δε που λες δε θα είχε τόσο μικρή διαφορά αλλά μεγαλύτερη.
Ρε συ Νικο αυτες οι συγκρισεις ειναι ακυρες...Για παραδειγμα δες αυτη...με το παραπανω σκεπτικο (οτι βλεπουμε το στησιμο σε αυτη τη πιστα) και 2.6sec διαφορα, πρεπει να καταληξουμε στα εξης συμπερασματα:
- Χαλια στησιμο η 3αρα
- Μπροστινη κινηση rules (σε σχεση ακομα και με την τετρακινηση)
- Golf = DAS AUTO (οk αυτο ισχυει )
...ειμαι σιγουρος οτι δεν συμφωνεις! Ουτε εγω
Bottom line, οπως λες κατσε στα αυγα σου...αργα και δεξια
OK, σε πιάνω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δηλαδη για να το καταλαβω τωρα, ξεπερνωντας το οτι ακους οτι λεει ο καθενας, απορριπτεται επειδη δεν εχει την ιδια αισθηση το τιμονι? Αστειος λογος ρε Νικο αν για εσενα στα υπολοιπα 9/10 ειναι καλυτερο ή εξισου καλο με αυτο που θες να αντικαταστησεις... Και στην τελικη, αφου σε τρωει ο κωλος σου να αλλαξεις αυτοκινητο (ie κατι σου λειπει, δεν σε βολευει κτλ), προσπαθησε να οδηγησεις ενα και μετα αποφασισε. Επισης δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα την αισθηση του τιμονιου της bmw θα την βρεις μονο σε bmw...το αντιστοιχο ισχυει και στην Mercedes, την Audi, την Alfa κοκ, επομενως αν αυτο το κριτηριο ειναι το πιο σημαντικο για εσενα, μην το πολυκουραζεις το θεμα
Δεν μου λείπει κάτι...ναι, ΟΚ δε θα με χάλαγαν τα 220 άλογά του, περισσότερο για αλλαγή το σκεφτόμουν.
Αλλά αν είναι να με ξενερώσει, δε λέει.
Τέσπα, θα βρεθώ με τον τύπο και θα το πάω μια βόλτα έτσι για τη περιέργεια περισσότερο.
Τη λύση την ξέρεις αλλά δε λες να την παραδεχτείς στον εαυτό σου ακόμα.
Z...
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τη λύση την ξέρεις αλλά δε λες να την παραδεχτείς στον εαυτό σου ακόμα.
Z...
I agree
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Τη λύση την ξέρεις αλλά δε λες να την παραδεχτείς στον εαυτό σου ακόμα.Z...
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Για να ήμουν εργένης και θα σου'λεγα εγώ
Ας όψεται...
-
https://www.youtube.com/watch?v=rxhif43pLJ0#!
edit: making of - http://retrorides.proboards.com/index.c ... ead=146303
-
Το οδήγησα (το DTM).
Μόνο με μια παρομοίωση μπορώ να χαρακτηρίσω την αίσθηση που μου αποκόμισε. Ότι μεταξύ εμένα -και κατ'επέκταση του τιμονιού- των τροχών και του δρόμου ένιωσα ότι υπήρχε ένα λεπτό στρώμα πάγου.
Επίσης δε με άφησε να το πατήσω, υπερβολικά ψείρας ο τύπος, οπότε δε κατάλαβα και πολλά μέχρι τις 4Κ που το πήγα. Δε μου έδειξε εκεί (και λογικό) τα 30 κιλά ροπής του, οπότε δε μπόρεσα να εκτιμήσω το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα έναντι του si.
Θέλει λάστιχα και πηγή RCD γιατί έχει βάλει ένα φτηνιάρικο blaupunkt.
-
Κάπου μπερδεύεσαι... την ροπή του μια χαρά την έδειξε στις 4000 ΣΑΛ, τα άλογα του δεν έδειξε. Για αυτό και όσοι λένε ότι το μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι πάντοτε η καμπύλη ισχύος έχουν δίκιο.
-
@NikosA4DTM
Κράτα την 320. Mην ψάχνεσαι για γαμομπελάδες.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@NikosA4DTMΚράτα την 320. Mην ψάχνεσαι για γαμομπελάδες.
+1 !
Μετάβαση από Si σε Α4? , ούτε σαν ανέκδοτο. -
Μέσα από τέτοιες εμπειρίες εκτιμάς πραγματικά το όχημά σου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάπου μπερδεύεσαι... την ροπή του μια χαρά την έδειξε στις 4000 ΣΑΛ, τα άλογα του δεν έδειξε. Για αυτό και όσοι λένε ότι το μέτρο σύγκρισης πρέπει να είναι πάντοτε η καμπύλη ισχύος έχουν δίκιο.ουτε με αυτο θα βγαλεις σωστο συμπερασμα,το συνολικο εμβαδο κατω απο την καμπυλη της ισχυος και ροπης ειναι που θα βγαλεις το σωστο συμπερασμα.
AUDI FORUM