Ρε τη καημενη τη Βιβη, δεν της τα εξηγησανε καλα
Latest posts made by 007
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
Για τον προηγουμενο χρηστη που αναρωτιεται οχι, δεν ειναι ο λυκος της wall street, αλλα η μασκωτ το λουτρινο λιονταρακι.
Στα υπολοιπα τωρα. Οχι η εγγραφη δεν ειναι δωρεαν στην Ελλαδα διοτι πολυ απλα μολις γραφτεις εχεις μπει απο μονος σου στην ομαδα καποιου στα και καλα ψηλα κλιμακια.
Ο g47 καλα λεει οτι στην Αγγλια η πρωτη εγγραφη γινεται απο αλλον. Τουλαχιστον εχουν μια στοιχειωδη τσιπα (λογο αυστηροτερης νομοθεσιας) και στο λενε. Επισης οπου κανεις account - Ελλαδα πχ- δεν μπορεις τα ιδια στοιχεια να τα χρησιμοποιησεις σε ξενο site της Lyoness παρα μονο στη χωρα σου...Για τον χρηστη italakia. Που κολλας εσυ αν ο αλλος θελει να γραφει σεντονια αστον να γραφει. Το αν εινα απατη η οχι μαθε το μονος σου, πηγαινε παρε καρτουλα και κανε μας review. Και μην ανχωνεσαι επιδοξοι Τροχαναδες υπαρχουν πολλοι τα εχουμε ξαναδει οποτε και η δικαιοσυνη θα ερθει εν καιρω. Αν και δε νομιζω να χρειαστει καν μιας και εκ των εσω θα γκρεμιστει.Οπως παντα.
Το αν καποιοι τους αρκει να βλεπουνε πλασματικα χρηματικα ποσα σε μια οθονη χωρις να μπορουν να τα ακουμπησουν εμας μας περισσευει boys.
A, και ο Βελλιδης (διοτι μιλαμε και επωνυμα πλεον) να μην το παιζει απλος user με το να αλλαζει απλα το status του username του. 55 χρονων μαντραχαλοι αλλα σοβαροτης 0.
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
E, αφου του αρκει να νομιζει οτι κερδιζει λεφτα εμας μας περισσευει. Λουτρινο λιονταρακι
Success pack λεμε (κατι σαν το σχολικο pack τωρα για το Σεπτεβριο σου δινουν και στυλο με σημειωματαριο )
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
οπως τα γραφουν ειναι, μακρια απο τη lyoness, ξου 666, θα σας παρουν μεχρι και τα ακινητα στο Ε9.stay away !!
btw θελω κάποιος να μου πουλησει κρεμες LR για τα κοριτσια.
Αυτοι που τα γραφουν ας μεινουν μακρια, εσυ που και παλι γραφεις μεινε κοντα. Κρεμες δε χρειαζεται να παει να σου πουλησει κανεις (αυτο θα ητανε ''παρανομο'') γι αυτο πας και τις παιρνεις μονος σου για να θεωρηθεις νομιμος μπακλαβας.
Βtw Lyco (πηρες και το ονοματακι της μασκωτ- http://www.lyoness-cff.org/incontent/me ... 282%29.jpg) εχεις ριξει προκαταβολα για το φθινοπωρινο success Pack ή θεωρεισαι ηδη πετυχημενος?
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
18/12/13 2:09
Ο χρήστης nickstam έγραψε:
Ένα ωραίο παραδειγματάκι για το πώς δουλεύει η Lyoness:Η κυρά-Ελένη ξοδεύει κάθε μήνα για super market 200 ευρώ. Από αυτά τα 180 ευρώ τα ξοδεύει στον ΑΒ Βασιλόπουλο και τα υπόλοιπα 20 ευρώ στον μπακάλη της γειτονιάς για κάτι που μπορεί να χρειαστεί εκείνη τη στιγμή. Από τα 20 ευρώ που δίνει στον μπακάλη η κυρά-Ελένη τα 2 ευρώ είναι το κέρδος του.
Ο μπακάλης πήρε μια μέρα μια δωρεάν κάρτα της Lyoness από έναν φίλο του και αυτός με τη σειρά του έδωσε μια δωρεάν κάρτα της Lyoness στην κυρά-Ελένη λέγοντας της πως αν ψωνίζει από τον ΑΒ Βασιλόπουλο θα έχει 1% επιστροφή από τις αγορές της.
Η κυρά-Ελένη εξακολουθεί να καταναλώνει όπως πριν. Με τη μόνη διαφορά πως τώρα ψωνίζοντας από τον ΑΒ Βασιλόπουλο έχει 1% επιστροφή μετρητών στον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο μπακάλης όμως με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσει 0,5% (0,90 λεπτά) προμήθεια μόνο και μόνο επειδή αυτός της έδωσε την κάρτα και ας ψωνίζει η κυρά-Ελένη από τον ανταγωνιστή του.
…και για να το πάμε και λίγο παρακάτω…
Η κυρά-Ελένη βάζει και 100 ευρώ καύσιμα τον μήνα από συμβεβλημένο με τη Lyoness βενζινάδικο λαμβάνοντας και από αυτό 1% επιστροφή στον τραπεζικό λογαριασμό της. Ο μπακάλης όμως κερδίζει και από εκεί άλλο ένα 0,5% (0,50 λεπτά).
Η κυρά-Ελένη δεν άλλαξε καμία καταναλωτική της συνήθεια και με την δωρεάν κάρτα της Lyoness που πήρε από τον μπακάλη λαμβάνει και επιστροφή στον τραπεζικό της λογαριασμό με κάθε αγορά από συμβεβλημένη επιχείρηση, αλλά και ο μπακάλης κέρδιζε 2 ευρώ κάθε μήνα από την κυρά-Ελένη ενώ τώρα κερδίζει 2 + 0,90 + 0,50 = 3,40 ευρώ (δηλαδή αύξηση 70% στα κέρδη του από την κυρά-Ελένη) και όλα αυτά από μια κάρτα της Lyoness που του έδωσε κάποτε ένας φίλος του… και το σημαντικότερο… χωρίς να δώσει ο ίδιος ούτε ένα ευρώ.28/08/14 6:01
Η Lyoness κάρτα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών (loyalty card) είναι ένα δωρεάν πολυεργαλείο για όλους χωρίς συνδρομές και δεν υποχρεώνει κανέναν για το 'αν' ή 'πως' θα τη χρησιμοποιήσει.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα...
O Παναγιώτης άκουσε μια ωρίτσα γι’αυτή τη δωρεάν κάρτα, δεν τον ενδιέφερε, δεν τη πήρε, δεν έχασε κάτι. Αν την έπαιρνε θα την έβαζε στο συρτάρι του και δε θα τη χρησιμοποιούσε ποτέ (πάλι δε θα έχανε κάτι).
Η Ελένη πήρε τη δωρεάν κάρτα και πάει supermarket, βάζει καύσιμα, καμιά φορά ψωνίζει μέσω internet και στο τέλος του μήνα από τις άμεσες επιστροφές έχει μαζέψει 20, 30 ή και 50 euro από μια κάρτα που πήρε εντελώς δωρεάν (άρα είναι κερδισμένη).
Η Μαρία πήρε και αυτή μια δωρεάν κάρτα, κάνει καταναλώσεις, λαμβάνει επιστροφές αλλά έδωσε δωρεάν κάρτες και σε 10 φίλες της ώστε να λαμβάνουν και εκείνες επιστροφές από τις αγορές τους. Η Μαρία όμως λόγο της διαφήμισης (σύστασης) που έκανε θα αμείβεται για πάντα με το bonus φιλίας (0,5%) από κάθε αγορά που κάνουν οι φίλες της. Με αυτό τον τρόπο η Μαρία έχει ένα επιπλέων μηνιαίο εισόδημα 100-200 euro και με αυτά τα χρήματα μπορεί και καλύπτει τα καύσιμα ή το μισό της supermarket.
Ο Δημήτρης επειδή δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί έδωσε μόνο 4-5 δωρεάν κάρτες σε φίλους του επιχειρηματίες ώστε να περνάνε τα χιλιάδες ευρώ μηνιαία έξοδα των επιχειρήσεων τους (Β2Β). Το αποτέλεσμα είναι πως οι φίλοι του από τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές που λαμβάνουν έχουν μειώσει τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων τους και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Δημήτρης όμως θα λαμβάνει για πάντα το bonus φιλίας (0,5%) το οποίο στη δική του περίπτωση λόγο των αυξημένων τζίρων από τους επιχειρηματίες φίλους του μπορεί να είναι 500, 1000 ή και 2000 euro κάθε μήνα.
Ο Γιάννης από την άλλη, επειδή έχει χρόνο και όρεξη έκανε ότι η Ελένη, η Μαρία και ο Δημήτρης μαζί. Δημιούργησε ένα δίκτυο επιχειρήσεων και καταναλωτών ώστε να έχει το μέγιστο οικονομικό όφελος.
Με τη Lyoness δεν υπάρχουν όρια στα κέρδη μας. Όπως και να τη χρησιμοποιήσουμε η κατάσταση είναι πάντα Win Win Win.
μην αντιγραφετε τα παραδειγματακια (ανα 8αμηνο) απο τα Friendship Flyers. Βεβαια να μου πεις τα εχετε πληρωσει (2 ευρω εκαστος) οποτε...
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;εσυ που καθεσαι και ασχολεισαι
-
RE: Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
στην lyoness λειτουργουμε ολοι σαν μια ομαδα (ασχετα αν ειμαστε στην ιδια ομαδα η οχι), ειναι τρομερο το feeling να πηγαινεις να ψωνιζεις σε μια μικρομεσαια επιχειρηση lyoness και με το που βλεπει την καρτα ο ιδιοκτητης να χαιρεται και να σου πιανει την κουβεντα κτλ. νιωθεις πως ειναι δικοι σου ανθρωποι και το καλυτερο ειναι πως ολοι κερδιζουμε.
για να μη ξεχνιομαστε btw
-
RE: Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)
ειναι ωραιο το 930 καλοριζικο john. Το μοναδικο ‘προβλημα‘ για μενα ειναι το μεγεθος...δε μπορω με κατι μεγαλυτερο απο το 800 μου η 4αρι iphone....