-
@w202-amg said in AUDI FORUM:
Γιατί δεν κοιτάς για w140? Αν είχα χώρο θα έπαιρνα κάποια στιγμή με ιστορικές, απίστευτο αμάξι, με εμφάνιση σκέτη πρόκληση μαύρο φιμε, μαύρο χρώμα ασημί ζάντες......
Χτύπημα κάτω από την ζώνη....χαχαχα!! Από τις αγαπημένες μου και είχα πάθε σοκ όταν είχε παρουσιαστεί, από την ομορφιά για το μέγεθός της και το εσωτερικό. Είχα την τύχη να κάνω και ένα ταξίδι ως συνοδηγός σε μια C140 E600 ώς νεαρός φοιτητής, ο,τι και να πω ειναι λίγο!
Αλλά ακριβή συντήρηση ρε συ και ακόμα και ΙΟ να βγεί, πολλά έξοδα. Σέφτομαι κάτι σε C or E class, W124, W211, W201 κλπ.
-
@fanis75 said in AUDI FORUM:
@w202-amg said in AUDI FORUM:
Γιατί δεν κοιτάς για w140? Αν είχα χώρο θα έπαιρνα κάποια στιγμή με ιστορικές, απίστευτο αμάξι, με εμφάνιση σκέτη πρόκληση μαύρο φιμε, μαύρο χρώμα ασημί ζάντες......
Χτύπημα κάτω από την ζώνη....χαχαχα!! Από τις αγαπημένες μου και είχα πάθε σοκ όταν είχε παρουσιαστεί, από την ομορφιά για το μέγεθός της και το εσωτερικό. Είχα την τύχη να κάνω και ένα ταξίδι ως συνοδηγός σε μια C140 E600 ώς νεαρός φοιτητής, ο,τι και να πω ειναι λίγο!
Αλλά ακριβή συντήρηση ρε συ και ακόμα και ΙΟ να βγεί, πολλά έξοδα. Σέφτομαι κάτι σε C or E class, W124, W211, W201 κλπ.
Ο V12 είναι πολύ δύσκολος στη συντήρηση και φυσικά θα καίει ακόμη και για μια εκδρομή μισό μισθό. Ο 2800cc Μ104 είναι ουσιαστικά ίδιος με τον Μ111 . Το χειρότερο που μπορεί να σε βρει είναι μια φλάντζα κεφαλής.Το αυτόματο κιβώτιο παίζει να μας θάψει όλους.
W211 ενώ έχουν γερό πακέτο για μένα κρατάνε τιμή όπως και όλα τα μεταχειρισμένα παράλογα.
Ήσουν τυχερός, επιβλητικά αυτοκίνητα που προκαλούσαν -προκαλουν κοινωνικά.
Είδα Αθήνα ένα , απλά κυριαρχεί στο δρόμο...... -
Γενικά μονο ηλεκτρικά προβλήματα δεν ειχα ποτε με τα Γερμανικά μου...Ειδικά το Α5 ήταν τρομερα τακτοποιημένο και ποιοτικο στο εσωτερικό του και στα καλωδια του και όλα...
Αν βλέπατε πώς ειχε τη μπαταρία κάτω απο τη ρεζέρβα στο πορτ μπαγκάζ....
Τελος πάντων ο 2,7Τ θυμαμαι οτι εχει παρα πολύ δυσκολο service αρκετα ποροβλήματα με turbo & αεραναρτηση. -
-
Το Α6 μου άρεσε διαχρονικά.
Αλλά αυτό που βλέπω ούτε ο πιο κακόγουστος κάγκουρας των δυτικών προαστίων δεν θα το σκεφτόταν...
-
Ωραίο είναι ρε.
-
Τ Audi τα έβρισκα πάρα πολύ βαρετά αυτοκίνητα.
Επιτέλους άλλαξαν γραμμή.
Δείτε εδώ sedan
Εξαιρετικό
-
@lap said in AUDI FORUM:
Εξακολουθούν να ειναι βαρετά σε όλα τα επίπεδα. Πεταμένα λεφτά.
-
@lap said in AUDI FORUM:
Εξακολουθούν να ειναι βαρετά σε όλα τα επίπεδα. Πεταμένα λεφτά.
Αυτοκινητάρες είναι.
-
@katafractos17 said in AUDI FORUM:
Αυτοκινητάρες είναι.
Aκόμα και τα γαλλόχρεπα καλύτερα ειναι από τους κύκλους....χαχα!
Τα απεχθάνομαι, οπότε δεν σηκώνω κουβέντα για τους κύκλους...ειμαι δογματικός!
-
Αυτοκινητάρες είναι.
Aκόμα και τα γαλλόχρεπα καλύτερα ειναι από τους κύκλους....χαχα!
Τα απεχθάνομαι, οπότε δεν σηκώνω κουβέντα για τους κύκλους...ειμαι δογματικός!
Αυτά δεν αναιρούν ότι είναι αυτοκινητάρες.
-
Μπούρδες καμαρωτές ειναι! Καμια σχέση με ΜΒ & BMW και απλά προσπαθύν....δεν έχουν τίποτα που να τα κάνει αμαξάρες. Κανείς που μπορεί να πάρει bmw & MB δεν κοιτάζει καν τα άουδι...ειναι για όσους δεν φτάνουν.
-
Μπούρδες καμαρωτές ειναι! Καμια σχέση με ΜΒ & BMW και απλά προσπαθύν....δεν έχουν τίποτα που να τα κάνει αμαξάρες. Κανείς που μπορεί να πάρει bmw & MB δεν κοιτάζει καν τα άουδι...ειναι για όσους δεν φτάνουν.
Τι να φτάσουν; Σχεδόν ίδιες τιμές έχουν πλέον.
Έχουν πολλά που τα κάνει αυτοκινητάρες.
Σχεδίαση.
Πάτημα στο δρόμο.
Ποιότητα.
Τεχνολογία. -
Σχεδίαση.
Πάτημα στο δρόμο.
Ποιότητα.
Τεχνολογία.- Αδιάφορη
- Μέτριο και σαφώς κατώτερο από BMW & MB - λίγο καλύτερο από φαου βε
- Μέτρια στην καλύτερη
- Το σωρού, τίποτα το φοβερό. Κάποτε είχαν (την δεκαετία του '80), πλεον δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Αυτά τα χαζά γερμανικά στον τάρανδο φτάνουν το σε τρίο η μπα;
-
Σχεδίαση.
Πάτημα στο δρόμο.
Ποιότητα.
Τεχνολογία.Δηλαδή τι καλύτερο έχουν από την αντίστοιχη BMW? Μόνο το RS3 σέβομαι, αν και πάλι η Μ2 είναι καλύτερη.
Κοντεύω 50 και σαφώς προτιμώ τις BMW. Ο πατέρας μου κοντεύει 80 και επειδή είναι petrolhead (έχει τρέξει και 2-3 Ράλλυ Ακρόπολις στα νιάτα του) λέει ότι έφτασε σε ηλικία Mercedes - λέω να του πάρω μια CLK δώρο. Σωματικά μας βάζει κάτω όλους μας (σηκώνει 40κιλά σακιά), άνετα! Audi ούτε να τα δει. Χαχαχα.
-
@realzeus said in AUDI FORUM:
Σχεδίαση.
Πάτημα στο δρόμο.
Ποιότητα.
Τεχνολογία.Δηλαδή τι καλύτερο έχουν από την αντίστοιχη BMW? Μόνο το RS3 σέβομαι, αν και πάλι η Μ2 είναι καλύτερη.
Κοντεύω 50 και σαφώς προτιμώ τις BMW. Ο πατέρας μου κοντεύει 80 και επειδή είναι petrolhead (έχει τρέξει και 2-3 Ράλλυ Ακρόπολις στα νιάτα του) λέει ότι έφτασε σε ηλικία Mercedes - λέω να του πάρω μια CLK δώρο. Σωματικά μας βάζει κάτω όλους μας (σηκώνει 40κιλά σακιά), άνετα! Audi ούτε να τα δει. Χαχαχα.
Μα εγώ δεν ξεκίνησα να τα συγκρίνω με BMW και Mercedes. Ο Φάνης κάνει τις συγκρίσεις.
Εγώ απλά είπα ότι για εμένα είναι αυτοκινητάρες γενικώς. Όχι συγκριτικά με κάποια άλλα.
Αλλά τέλος πάντων και συγκριτικά να το πάει κανείς, μπούρδες για εμένα δεν είναι.
AUDI FORUM