-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Bmw 116d το προηγουμενο μοντελο αλλαγη τακακια μπροστα 235 ευρωΠροηγούμενο μοντέλο εννοείς την F20 pro facelift ή την Ε87?
Πάντως και στις 2 περιπτώσεις ή κάτι δεν σου είπαν σωστά ή έκανε και άλλες εργασίες ή απλά τον έπιασαν κορόιδο τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αφού η μέγιστη τιμή είναι €180 (για την F20)!
https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and ... 1kZXRhaWw=
https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and ... rvice.html
ΥΓ: Είναι γνωστό ότι τα τακάκια της BMW είναι πανάκριβα δυστυχώς...αλλά όχι και τόσο πολύ πια!
-
Για Χ1 έχουν πάνω από 220....
-
Μήπως στην τιμή των 180 Ευρώ δεν περιλαμβάνεται η αλλαγή των καλωδίων και των αισθητήρων φθοράς;
-
Την f20. Αυτη που εχει τα πισω φωτα σαν του polo
-
Τότε πολλά πλήρωσε...€180 είναι η τιμή μαξ (με όλα μέσα).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τότε πολλά πλήρωσε...€180 είναι η τιμή μαξ (με όλα μέσα).Ειναι 1ο χερι του 15.
Του ειπαν πως η προσφορα ειναι μεχρι του 13 -
Εμένα η αντιπροσωπεία μου ζήτησε 450 ευρώ (με έκπτωση υποτίθεται!) για αλλαγή εμπρός-πίσω πέρυσι το Σεπτέμβρη. Και τα πήρα από ebay (τα γνήσια) με 240 ευρώ κομπλέ με τους αισθητήρες φθοράς και έδωσα άλλα 50 ευρώ να μου τα περάσουν σε εξειδικευμένο συνεργείο. Τα εργοστασιακά μου έβγαλαν 80.000 χλμ και ήταν άψογα μέχρι το τέλος.
Προ ολίγων ημερών πήρα διαζύγιο από τον άσο μου μετά από 5.5 ευτυχισμένα χρόνια και 103.000 χλμ και πάμε για άλλα -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τότε πολλά πλήρωσε...€180 είναι η τιμή μαξ (με όλα μέσα).
Ειναι 1ο χερι του 15.
Του ειπαν πως η προσφορα ειναι μεχρι του 13Όντως η BMW έχει προσφορές με καλές (για τα δεδομένα της εταιρίας) εκπτώσεις για τη συντήρηση αυτοκινήτων πάνω από την πενταετία. Μήπως αυτές έχεις υπόψιν σου Φάνη;
-
Στο ebay.de βρίσκεις τα πάντα. Μέχρι και γνήσια λάδια bmw longlife είχα φέρει περίπου στη μισή τιμή από την αντιπροσωπεία. Όντως παίζουν προσφορές στα service (bmw value service) για τα λίγο παλιότερα αυτοκίνητα. Ακόμα και έτσι πολλές φορές τα κόστη ακόμα και για σχετικά απλές εργασίες συντήρησης είναι υπερβολικά. Το πρόβλημα είναι στην τιμή των ανταλλακτικών.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Στο ebay.de βρίσκεις τα πάντα. Μέχρι και γνήσια λάδια bmw longlife είχα φέρει περίπου στη μισή τιμή από την αντιπροσωπεία. Όντως παίζουν προσφορές στα service (bmw value service) για τα λίγο παλιότερα αυτοκίνητα. Ακόμα και έτσι πολλές φορές τα κόστη ακόμα και για σχετικά απλές εργασίες συντήρησης είναι υπερβολικά. Το πρόβλημα είναι στην τιμή των ανταλλακτικών.Είμαι της άποψης του Quadra21. Δεν νομίζω ότι βρίσκεις όλα τα γνήσια ανταλλακτικά στο εμπόριο. Πολλά τα πουλάει μόνον η αντιπροσωπεία.
Tα γνήσια τα πουλάει μόνο η αντιπροσωπεία, και επειδή δεν ξέρει κανείς τι πάστα είναι εμπιστευόμαστε αυτήν που έχει επιλέξει το εργοστάσιο μετά από τις δοκιμές του, όλα τα άλλα εκτός αντιπροσωπείας ονομάζονται γνήσια χωρίς να είναι και χωρίς να είναι τα ίδια, τα γνήσια έχουν παντού χτυπημένα / τυπωμένα το όνομα του εργοστασίου, γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που σε αντιπροσωπείες βρέθηκαν μη γνήσια ανταλλακτικά από παράλληλες εισαγωγές και πουλιούνται σαν γνήσια, δεν μιλάω ειδικά για τα τακάκια της suzuki, μιλάω γενικά ότι κάποιοες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Το πιό σίγουρο είναι επίσκεψη στην κεντρική αντιπροσωπεία και μόνο, όχι σε εξουσιοδοτημένο ή σε έκθεση που πουλάει και ανταλλακτικά.
-
Δεν αμφισβητω την γνώση του Quadra21 αλλά έχω την εντύπωση ότι όλα τα αναλώσιμα ή ανταλλακτικά των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι αυτό που λέμε 'προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας' με την λογική ότι δεν κατασκευαζονται από αυτές αλλά τα προμηθευονται από κάποιους άλλους οι οποίοι μπορούν να τα διαθέτουν και με το δικό τους λογότυπο.
Πχ ένα λάδι της Aral έχει το δικό της, έχει και το ίδιο με το σήμα της BMW σε μπουκάλι της για το δίκτυο. Ένας μηχανισμός παραθύρου της Bosch έχει το δικό της, έχει και με το σήμα της BMW σε κουτί της για το δίκτυο.
Γι' αυτό και οι εγγυήσεις δεν είναι στην μάρκα ή σε λογότυπο αλλά σε προδιαγραφές ή κωδικούς μοντέλου. -
Στα φρένα πάντως και εγώ ξέρω αυτό που είχε γράψει ο Quadra, ότι της BMW μπορεί να είναι textar, αλλά με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές δεν βρίσκειςTextar, γιατί έχουν διαφορές από τα textar που κατασκευάζονται για την BMW.
Το ίδιο και στις αναρτήσεις.
-
Δε νομίζω ότι συμφέρει ούτε την Textar ούτε τη Bmw να διατηρεί 2-3 διαφορετικές γραμμές παραγωγής με μικροδιαφοροποιήσεις στις προδιαγραφές. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου (χωρίς φυσικά να είμαι επαγγελματίας του χώρου) λέει ότι πολλές φορές το μόνο που αλλάζει είναι το περιτύλιγμα.
2 τέτοια παραδείγματα είναι τα περιβόητα μπουζί του twin spark που η Alfa τα πούλαγε κάνα 200αρι και έξω τα έβρισκες ΟΛΟΙΔΙΑ με λιγό περισσότερα από τα μισά και η σκάστρα του Q5 που είναι Pierburg και την πήρα ως τέτοια και όταν ξεκόλλησα το αυτοκολλητάκι εμφανίστηκε το σήμα του VAG τροχισμένο και από κάτω κανονικά ΟΕΜ κωδικός ανταλλακτικού.
-
Δεν αντιλέγω....απλά μεταφέρω τι μου είχε ειπωθεί και εμένα. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια και δεν το έχω ψάξει περισσότερο, κυρίως γιατί οι τιμές που πλήρωνα στο εξουσιοδοτημένο ήταν αρκετά χαμηλές, οπότε δεν είχα κίνητρο να παω εκτός και να ψαχτώ με ΟΕΜ ανταλλακτικά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δε νομίζω ότι συμφέρει ούτε την Textar ούτε τη Bmw να διατηρεί 2-3 διαφορετικές γραμμές παραγωγής με μικροδιαφοροποιήσεις στις προδιαγραφές. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου (χωρίς φυσικά να είμαι επαγγελματίας του χώρου) λέει ότι πολλές φορές το μόνο που αλλάζει είναι το περιτύλιγμα.2 τέτοια παραδείγματα είναι τα περιβόητα μπουζί του twin spark που η Alfa τα πούλαγε κάνα 200αρι και έξω τα έβρισκες ΟΛΟΙΔΙΑ με λιγό περισσότερα από τα μισά και η σκάστρα του Q5 που είναι Pierburg και την πήρα ως τέτοια και όταν ξεκόλλησα το αυτοκολλητάκι εμφανίστηκε το σήμα του VAG τροχισμένο και από κάτω κανονικά ΟΕΜ κωδικός ανταλλακτικού.
Και όμως φάινεται ότι τα BMW branded textar είναι καλύτερα από τα σκέτα textar.
Μέλη μας στο club έχουν αναφέρει εντονο σφύριγμα από τα σκέτα textar και χρειάστηκε να αλλαξουν στα branded.
Ευτυχώς αν πάς να τα πάρεις εκτος επισήμου δικτύου πετυχαίνεις και καλύτερη τιμή! -
In other news μόλις τελείωσα τη σχεδόν 45 λεπτών συνέντευξη με εκπρόσωπο της Nielsen για λογαριασμό της BMW Hellas.
Πολύ καλή εμπειρία και αριστη η πρωτοβουλία της BMW να γνωρίσει τόσο αναλυτικά το προφίλ, τα θέλω, τα κριτήρια επιλογής και τα παράπονα των πελατών της!
Τσιμπήσαμε και δωράκι εννοείται (ενα branded μοντέρνο laptop bag) και θέσαμε και τα συνδικαλιστικά μας αιτήματα! -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ta-tis-bmw
-
H ανακλήση είναι δείγμα σοβαρότητας.
Το να κάνεις οτι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν υπάρχει είναι θέμα.
-
Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε το τι σημαινε παλια η μπεμβε.
Καμια σχεση με αλλες ευρωπαϊκες εταιριες με ωραιο ντιζαϊν κτλ.
Μικρο παιδι μετα το σχολειο την παρασκευη πηγαινα καποιες φορες και βοηθουσα ενα συνεργειο της μπεμβε και αυτα τα εχω δει με τα ματια μου. Και εκτος απο το κεφαλαρι και το μπλοκ σε ολο το αλλο αυτοκινητο η σημασια της λεπτομερειας και η εξαιρετικη ποιοτητα υλικων στα παντα ηταν παντου παρουσα.Θεματακι ειχαν με τις σκουριες στο αμαξωμα, αλλα οπως τοτε και πολλα αλλα.
-
Lap για αυτό εγω αγαπαω bmw!!
BMW FORUM