-
https://www.car.gr/13014658-bmw-316-1-6 ... line-170hp
ακουω γνωμες απο τους ειδικους...ποσο κουκλα ειναι
εχει και ο Μπητρος στο Κερατσινι αρκετες αλλα δεν εχει καλη φημη...
Θα ειναι η πρωτη μου γνωριμια με μοντελο της BMW. Το έχω αχτι τοσα χρονια...Με τη συζυγο ειπαμε μεχρι 20.000, βρισκουμε αρκετες 316 μεταξυ 18.500-20.000...
Αξιζει την υπερβαση το παραπανω μοντελο??υγ: Απορια μου ειναι να γιατι αυτα τα μοντελα λενε 320 πισω αφου ειναι 1600κεκ.
-
-
Ούτε ο συγκεκριμένος έμπορος έχει καλή φήμη...ίσως χειρότερος και από τον Μπήτρο.
-
Εδώ και αρκετά χρόνια η BMW έχει σταματήσει να συνδέει την ένδειξη του μοντέλου με τα κυβικά (όπως έκανε παλιά), αλλά είναι σχετικό με την ιπποδύναμη. Οπότε ναι, η 320i pre-LCI ήταν 1.6 με 170 ίππους, όπως και η 118i ήταν επίσης 1.6 με 170 ίππους. Γενικά πλέον είναι ένα μπέρδεμα η σήμανση των BMW (π.χ. η 318i τώρα είναι 1.500 cc, ενώ η 328i είναι 2ίλιτρη) και για κάθε σειρά έχει σχέση και με την ημερομηνία παραγωγής!
-
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
https://www.car.gr/13014658-bmw-316-1-6-sport-line-170hpακουω γνωμες απο τους ειδικους...ποσο κουκλα ειναι
εχει και ο Μπητρος στο Κερατσινι αρκετες αλλα δεν εχει καλη φημη...
Θα ειναι η πρωτη μου γνωριμια με μοντελο της BMW. Το έχω αχτι τοσα χρονια...Με τη συζυγο ειπαμε μεχρι 20.000, βρισκουμε αρκετες 316 μεταξυ 18.500-20.000...
Αξιζει την υπερβαση το παραπανω μοντελο??υγ: Απορια μου ειναι να γιατι αυτα τα μοντελα λενε 320 πισω αφου ειναι 1600κεκ.
Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Άλλος από κει ο Αλιβιζάτος. Ούτε τασάκι δε θα ψώνιζα από κει.
Κατά τα άλλα το αμάξι είναι φτώχεια καταραμένη από εξοπλισμό. Έχει καλύτερες επιλογές σ' αυτά τα χρήματα, αν και εγώ θα πήγαινα για 316i και μετά πρόγραμμα. Το ίδιο μοτέρ είναι, δεν υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς εφόσον μιλάμε για καλοσυντηρημένο αμάξι με πραγματικά χλμ.
-
Άρα δεν το ακουμπάμε το παραπάνω αυτοκίνητο λόγω Αλεβιζάτου ε;
Κρίμα, το ζαχαρωνω καιρό και μου φαίνεται πολυ όμορφο
Ποσο να έχει ρίξει χλμ ο τύπος, καινουργιο μοντέλο είναι... -
Μόνο ο iceman θα μπορούσε λόγω επαγγέλματος να βοηθήσει κάποιον να διατυπώσει μια σωστή απάντηση στο ερώτημα σου.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
υγ: Απορια μου ειναι να γιατι αυτα τα μοντελα λενε 320 πισω αφου ειναι 1600κεκ.
Αποκλειστικά για κάποια επιπλέον ποντάκια στο ταμείο του πουλ μουρ. Είναι τυχαίο ότι η αρίθμηση του μοντέλου σε προδιαθέτει για κάτι ανώτερο?
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Ποσο να έχει ρίξει χλμ ο τύπος, καινουργιο μοντέλο είναι...
Είδα τις προάλλες αγγελία με αμάξι 18 μηνών με 200.000 χιλιόμετρα!!
Αυτό που κοιτάς εσύ είναι του 2014...κάνε τους υπολογισμούς! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Αυτό που κοιτάς εσύ είναι του 2014...κάνε τους υπολογισμούς! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Αυτό που κοιτάς εσύ είναι του 2014...κάνε τους υπολογισμούς!Έγραψε ένα επιπλέον 0 κατά λάθος. 200.000 σε 18 μήνες είναι 548 χιλιόμετρα/ημέρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
-
Καλησπέρα συμφορουμίτες, θέλω μια γνώμη.
Ενδιαφέρομαι για bmw 114 μοντέλο '17. Σε αρκετους εμπόρους υπάρχει σε πετρέλαιο με περίπου 10Κ χιλιόμετρα, περί τα 18.000 ευρω. Eνδεικτικά: https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... model=3238
Αξίζει το συγκεκριμένο μοντέλο? Έχω κάτι να προσέξω? Το πετρέλαιο είναι καλή αγορά ή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων σε λίγο καιρό?
Γενικά, ενστάσεις/διαφωνίες/συμβουλές για μια τέτοια αγορα?
Ευχαριστώ
-
To συγκεκριμένο αυτοκίνητο καινούργιο πόσο κάνει; Με τόσα λίγα χλμ γιατί όντας ντίζελ και μάλιστα bmw πουλιούνται σε τιμές τόσο ανταγωνιστικές που παραπέμπουν σε χαμηλότερης κατηγορίας συγκρίσεις καινούργιων;
-
Ο χρήστης chris85 έγραψε:
Καλησπέρα συμφορουμίτες, θέλω μια γνώμη.Ενδιαφέρομαι για bmw 114 μοντέλο '17. Σε αρκετους εμπόρους υπάρχει σε πετρέλαιο με περίπου 10Κ χιλιόμετρα, περί τα 18.000 ευρω. Eνδεικτικά: https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... model=3238
Αξίζει το συγκεκριμένο μοντέλο? Έχω κάτι να προσέξω? Το πετρέλαιο είναι καλή αγορά ή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων σε λίγο καιρό?
Γενικά, ενστάσεις/διαφωνίες/συμβουλές για μια τέτοια αγορα?
Ευχαριστώ
Άνοιξα 3 αγγελίες από αυτές που έβαλες και παρατήρησα ότι κανένα δεν είχε κουμπιά στο τιμόνι.. Απορώ πως τα πουλάει τόσο άδεια σε εξοπλισμό η BMW και ποιος θα τα πάρει.. Ειναι που ειναι σχεδιαστικά ξεπερασμενο και μέσα και έξω, το βλέπεις και χωρίς κουμπιά και γίνεται ακόμα χειρότερο..
-
Έχουν περάσει 3 αμάξια από τα χέρια μου με κουμπιά στο τιμόνι, και δεν θυμάμαι να τα έχω χρησιμοποιήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Κυριολεκτώ για το τελευταίο, δεν βολεύουν όλους τα κουμπάκια στο τιμόνι. Ρόβερ 75, Πρίους και Ντάστερ τα μοντελάκια, τα δύο τελευταία τα έχω παράλληλα αυτή τη στιγμή.Κατά τα άλλα, αν σου ταιριάζει πάρε πετρέλαιο άφοβα. Μην ακούς τις σειρήνες.
Τα συγκεκριμένα μοντέλα κυκλοφορούν πολύ και ως λήζινγκ, γι' αυτό και έχει πήξει η αγορά.
-
Αυτο το τιμόνι ανήκει σ αλλη δεκαετία..... αλλα περι ορέξεως.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Eχουν Bluetooth αυτα τα αμαξια? Γιατι τα κουμπια για να απαντησεις μια κληση ειναι συνηθως στο τιμονι. Παντως εχουν βασικο εξοπλισμο αλλα αν κανεις πολλα χμ δεν βλεπω γιατι να μην το παρει καποιος. Σαν σασσι ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα σε αυτα τα χρηματα. Βεβαια υπαρχει και το Λεον...
-
Τα κουμπιά στο τιμόνι τα χρησιμοποιώ συνεχώς για την ένταση της μουσικής. Αν είχε και το Bluetooth σιγουρα θα με διευκόλυνε. Δυστυχώς η BMW ζητούσε τότε... €600+...
-
Προσωπικά τα θεωρώ απαραίτητα τα κουμπιά στο τιμόνι.. Τα χρησιμοποιώ συνέχεια για να αλλάζω σταθμό και για την ένταση.. Είναι θέμα ασφάλειας για εμένα τα κουμπιά στο τιμόνι, γιατί τα έχεις μπροστά σου και δεν σκύβεις να ψάχνεις τα κουμπιά στο ταμπλό και έτσι δεν αποσπάται καθόλου η προσοχή σου από την οδήγηση και το δρόμο... Επίσης, στις αγγελίες με Bmw σειρά 1 που έβαλε ο φίλος, παρατηρώ ότι πέρα από τα κουμπιά δεν έχει ούτε προβολείς ομίχλης.. Δηλαδή, να πάει να δώσει κάποιος 18.000 ευρώ για ελαφρώς μεταχειρισμένη σειρά 1, που έχει 6-7 χρόνια στην αγορά, με μόλις 95 άλογα και να μην έχει σε αυτήν την τιμή ούτε καν κουμπιά στο τιμόνι και προβολής ομίχλης??? Το θεωρώ κοροίδια.. Πάλι καλά που έχει και οθόνη στη μέση μπας και δείξει λίγο το ταμπλό που θυμίζει αμάξι του 2005 το πολύ.. Αλλά και πάλι τι να την κάνεις την οθόνη αν δεν έχει navi η κάμερα οπισθοπορείας ? Μόνο για εφέ?
-
Ρε σεις έχω ακούσει ανθρώπους να απορρίπτουν ένα αυτοκίνητο γιατί απλά δεν τους κάνει/αρέσει. Άλλους γιατί δεν του πάει αυτό το χρώμα, άλλους γιατί θέλουν περισσότερους χώρους ή πίσω πόρτες, γιατί δεν εμπιστεύονται τη φίρμα, κ.ο.κ.
Να λένε όχι γιατί δεν έχει κουμπάκια το τιμόνι ή δεν έχει φώτα ομίχλης είναι η πρώτη φορά πάντως. -
Πολλοί αποριπτουν αυτοκίνητο λόγω εξοπλισμού.. Στο κάτω κάτω στο 2018 είμαστε και κάποια πράγματα πρέπει να τα έχει στάνταρ ένα αυτοκίνητο τέτοιας τιμής.. Τι θέλετε δηλαδή να γράψω ??? Να γράψω στον φίλο ότι είναι τέλεια επιλογή να δώσει 18.000 για ένα μεταχειρισμενο με 95 άλογα και άδειο εξοπλισμό ??
-
Συγνωμη αλλα για BMW μιλαμε (Αναρτηση τιμονι σασι οδικη συμπεριφορα και χιλια άλλα). Τα κουμπια που λειπουν απο το τιμονι ειναι θεμα συγκρισης-απορριψης; Προσωπικα η μονη ενσταση που εχω ειναι για το ιστορικο τους. Για ποιο λογο δηλαδη μετα 6 ή 10 χιλιαδες χλμ κριθηκαν ασυμφορα για λιζινγκ ή οποιον αλλον τα ειχε;....
BMW FORUM