-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Μαλλον καλα κανει η bmw και θα την κανει μπροστοκινητη:
https://www.autoblog.gr/2010/03/29/the- ... ar-is-fwd/Πάντως εγώ όποιον ιδιοκτήτη ξέρω (5 το σύνολο μαζί με εμένα σε F20/21) το αγοράσαμε μόνο και μόνο επειδή είναι πισωκίνητο.......
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Yπερβολικο καποιος να οδηγαει 1 και να μην εχει καταλαβει οτι ειναι πισωκινητο, με πρωτη και στριβεις το τιμονι ειναι διαφορετικο. Βεβαια μπορει να μην καταλαβαν την ερωτηση.
-
Γνωστό αυτό για την σειρά 1 (το είχα γράψει και εγώ πριν 2-3 εβδομάδες) και ένας εκ των βασικών λόγων που η BMW γυρίζει σε μπροστά κίνηση, αφού το selling point της πίσω κίνησης ούτως ή άλλως ήταν άκυρο / άχρηστο για την σειρά 1!
ΥΓ: Στέφανε μην περιμένεις ΠΟΤΕ τηλέφωνο από την BMW Hellas για να σε ρωτήσουν εάν είσαι ευχαριστημένος, πώς ήταν η παράδοση, το service κλπ. Απλά σε αυτό οι άνθρωποι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!! Μόνο οι έμποροι κάνουν τέτοια τηλέφωνα / έρευνες (όποιος θέλει). Εμένα π.χ. από τον Σπανό με έχουν καλέσει άπειρες φορές στο τηλέφωνο. Από την BMW Hellas, ιδιοκτήτης (δηλωμένος) από το 2005 έως και το 2017, δεν με πήραν ΠΟΤΕ τηλέφωνο. Κύρια αιτία, το παλιό προσωπικό της εταιρείας, από εποχή Intercar = ΔΗΜΟΣΙΟ!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΥΓ: Στέφανε μην περιμένεις ΠΟΤΕ τηλέφωνο από την BMW Hellas για να σε ρωτήσουν εάν είσαι ευχαριστημένος, πώς ήταν η παράδοση, το service κλπ. Απλά σε αυτό οι άνθρωποι είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!! Μόνο οι έμποροι κάνουν τέτοια τηλέφωνα / έρευνες (όποιος θέλει). Εμένα π.χ. από τον Σπανό με έχουν καλέσει άπειρες φορές στο τηλέφωνο. Από την BMW Hellas, ιδιοκτήτης (δηλωμένος) από το 2005 έως και το 2017, δεν με πήραν ΠΟΤΕ τηλέφωνο. Κύρια αιτία, το παλιό προσωπικό της εταιρείας, από εποχή Intercar = ΔΗΜΟΣΙΟ!!Μα υποτιθεται ότι είναι θυγατρική της μαμάς και σε άλλα θέματα όταν έστελνα διάφορα emails με είχαν σκίσει στα τηλέφωνα!
Απορώ πως δεν κάλεσαν για εντυπώσεις από το δίκτυο (οχι ότι ήθελα να κάνω κάποιο παράπονο..) -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μα υποτιθεται ότι είναι θυγατρική της μαμάς και σε άλλα θέματα όταν έστελνα διάφορα emails με είχαν σκίσει στα τηλέφωνα!
Απορώ πως δεν κάλεσαν για εντυπώσεις από το δίκτυο (οχι ότι ήθελα να κάνω κάποιο παράπονο..)Είναι θυγατρική....αλλά δουλεύουν σε πολλές 'ταχύτητες', οι μισοί εκεί μέσα είναι νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου!! Είναι σε ποιον υπάλληλο (και τμήμα) θα πετύχεις. Νομίζω το aftersales δεν είναι από τα 'καλά' τμήματα ακόμα.
-
Ένα μεταχειρισμένο πχ 520d γερμανιας του 2014 που κανει στο mobile.de περίπου 25k πόσο τελωνείο μπορεί να έχει;
-
πολλα ειναι 25χιλιαρικα για 520d τριετιας
-
Ο χρήστης ksenitias έγραψε:
πολλα ειναι 25χιλιαρικα για 520d τριετιαςΤα αντίστοιχα ελληνικα του 11 ειναι στα 30κ+
-
Ο χρήστης alexchrist έγραψε:
πολλα ειναι 25χιλιαρικα για 520d τριετιας
Τα αντίστοιχα ελληνικα του 11 ειναι στα 30κ+
μιλησες για εισαγωγη ομως
http://www2.autotrader.co.uk/classified ... red&page=1
-
Γι αυτό και η ερώτηση, δεν εχω ταξη μεγέθους του τελωνείου
-
Στο μεταξύ μερικές BMW στην Αμερική βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στον δρόμο.
http://abcnews.go.com/GMA/video/bmw-mys ... n-47342251
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Στο μεταξύ μερικές BMW στην Αμερική βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στον δρόμο.http://abcnews.go.com/GMA/video/bmw-mys ... n-47342251
**Μη το ανεβάσεις **στο 'άλλο' φόρουμ ...
-
ε -ε -ερχεται
-
Το concept δεν...
Παραποιηση του σχήματος του i8.
Και μπροστά άσχημο. -
μπροστα ασχημο;;;
-
Ε! Έχει βγάλει και καλύτερες προσόψεις από αυτή την ψαροφατσα! [emoji1]
-
Προτιμω πανευκολα την πρωτη 8αρα που βγηκε τοοοοοτε
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ε! Έχει βγάλει και καλύτερες προσόψεις από αυτή την ψαροφατσα! [emoji1]+1
Κατα τ'αλλα ποιημα!!! -
Καλημέρα στο forum. Παιδιά help! Στο Χ3 Ε83 σήμερα έκανα oil service και αφού το έβαλε στο διαγνωστικό μου είπε ο μάστορας ότι έχει βγάλει βλάβη στο μοτέρ valvetronic. Λαμπάκι δεν έχει ανάψει ακόμα (είπε ο μηχανικός ότι θα άναβε το EML και το αμάξι δεν θα είχε σχεδόν καθόλου γκάζι). Προφανώς , γιατί θα φαινόταν, δεν έχω τέτοιο σύμπτωμα. Παρατήρησα όμως μετά που έφυγα να βγάζει πολλα καυσαέρια (πολύς καπνός ). Έχει κανείς ιδέα τι φταίει; Σημειώνω ότι πριν ένα μήνα είχε ανάψει λαμπάκι μηχανής και η ένδειξη προερχόταν από αισθητήρα λ προ του καταλύτη. Τότε το έσβησε χωρίς να ξανανάψει, ίσως όμως να έχει αυξηθεί λίγο η κατανάλωση. Το αμάξι έχει αέριο και 130 χιλ χλμ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πιθανόν ο αισθητήρας λ να τα έφτυσε. Αν μείνει εκεί το θέμα τότε μια απλή αντικατάσταση και όλα καλά. Θα μπορούσε να είναι ο μετρητής μάζας αέρα προβληματικός αλλά τότε θα ένιωθες το αυτοκίνητο μπουκωμένο. Για ότι άλλο σκέπτομαι αστο καλύτερα.
BMW FORUM