-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...τι μηχανημα...
https://www.youtube.com/watch?v=TrKbcb1PSgE&feature=player_embedded#!
...και αυτο!
Παλι οι Γερμανοι κουρευουν τις καταθεσεις μας...
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
μπαααα περισσοτερο με αγγιζει η ρωσσικη πλευρα αυτου του παιχτηΣε νιώθω
-
...τι μηχανημα...
...και αυτο!
Η GT3 προβλεπεται να ειναι πολυ σοβαρο εργαλειο...
Οσο για τη new Cayman περιμενω να βρω λιγο χρονο να παω να τη δοκιμασω. Μιλαμε για απιστευτο αμαξακι
-
Πολύ καλό κουρσάκι η cayman
-
χωρις να θελω να φανω γραφικος η cayman ειναι πραγματικα απιθανη και κουκλα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
https://www.youtube.com/watch?v=TrKbcb1PSgE&feature=player_embedded#!
...και αυτο!
Μη τη χαλβαδιάζεις, οι φλωρο-Γερμανοί έβαλαν throttle blip στο χειροκίνητο κιβώτιο και άρα δεν είναι πλέον για πραγματικούς οδηγούς
Χωρίς πλάκα, μία S με PDK + PASM + Sports Chrono + μπλοκέ πρέπει να είναι το ιδανικό 'προσιτό' σπορ αυτοκίνητο
-
Δεν θα επελεγα PDK & sport chrono για το κοστος. Απο την στηγμη που και το χειροκινητο κανει το μπλιπ στα κατεβασματα δεν υπαρχει λογος.
-
Tι άλλο να ζητήσεις Θεέ μου!! -
Να μη βρωμανε τα ποδια της αριστερης
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Να μη βρωμανε τα ποδια της αριστερηςΚαλά τότε, πάρε μία αριστοκράτισσα
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
Καλά τότε, πάρε μία αριστοκράτισσα
Την παντρευομαι ανετα...
-
Τι λες βρε μπομπιρα, κάτσε να μεγαλώνεις πρώτα
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Καλά τότε, πάρε μία αριστοκράτισσα
Την παντρευομαι ανετα...
Πως θα ξεπεράσεις το γεγονός ότι δεν προτιμά τα Ντάτσουν αλλά το Porsche 550 Spyder ;
-
Επειδή δεν παρακολουθώ τακτικά τις συζητήσεις στο παρόν θέμα αναφέρθηκε τίποτα για το κιβώτιο της 991 GT3 RS?? Μόλις πήρε το αυτί μου ότι θα είναι μόνο PDK.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Επειδή δεν παρακολουθώ τακτικά τις συζητήσεις στο παρόν θέμα αναφέρθηκε τίποτα για το κιβώτιο της 991 GT3 RS?? Μόλις πήρε το αυτί μου ότι θα είναι μόνο PDK.Έτσι......
http://www.drive.gr/site/index.php/el/n ... e-911-gt3-δεν-έχει-αυτόματο-κιβώτιο-αλλά-σειριακό
-
Δικαιώθηκες!!!
Πάμε να τώρα να ξεσκονίσουμε τις παλιές δημοσιεύσεις και να δούμε τις τότε αψιμαχίες.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δικαιώθηκες!!!Πάμε να τώρα να ξεσκονίσουμε τις παλιές δημοσιεύσεις και να δούμε τις τότε αψιμαχίες.
...σε προλαβαινω εγω...Δικαιωθηκε ΜΟΝΟ για την 991 GT3. Oxι για ολοκληρη την γκαμα της 991 οπως αρχικα υποστηριζε... (ηδη η 'απλη' 911, αλλα και 'S' και '4S' προσφερονται κανονικα με το manual 7αρι. Οι νεες boxster/cayman επισης στις απλες και S εκδοσεις προσφερονται -ως στανταρ και αυτες- με manual 6αρι κιβωτιο)
Ενω λοιπον, σαφως και υπαρχει μια αρχικη 'ξυνιλα' με την επιλογη, για τους ψαγμενους που μπορουν να την ψωνισουν, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, προκειται για ενα διπλοσυμπλεκτο, με ουσιαστικη, ταχυτατη αισθηση λειτουργιας οπως του ΣΕΙΡΙΑΚΟΥ, -και οχι , σχεδον ή δηθεν αισθησης σειριακου- συν την δυνατοτητα υπαρξης 'νεκρας' -οπως στα χειροκινητα- με ταυτοχρονο τραβηγμα των δυο 'αυτιων' οπως ανεφερε ο υπευθυνος εξελιξης της...
Προκειται για διπλοσυμπλεκτο με νεα, μοναδικα δεδομενα, σε επιπεδο αυτοκινητου παραγωγης... -
Στηρίζουμε
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Tα λόγια βεβαίως περιττεύουν. Την πόθησα αμέσως, κι ας έχω κάτι σχετικά κοντινό.
Θα ήθελα να επισημάνω το συγκεκριμένο κιβώτιο. Είναι ιστορικής σημασίας.
Έχοντας λύσει κάθε ζήτημα συνεργασίας με μπλοκέ διαφορικό και αξιοπιστίας σε πολύ σκληρή χρήση, και ΚΥΡΙΩΣ ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό άμεσης και στιγμιαίας αποσύμπλεξης και επανασύμπλεξης (τραβώντας και τα 2 paddles ταυτόχρονα), σαν να πατάς και αφήνεις πεντάλ συμπλέκτη δηλαδή, το συγκεκριμένο στάδιο εξέλιξης του PDK νομίζω ότι είναι η αποφασιστική ταφόπλακα του χειροκίνητου κιβωτίου με πεντάλ συμπλέκτη, στην ιστορία της αυτοκίνησης γενικώς.
Δεν το λέω με χαιρεκακία, αλλά με μίγμα ενθουσιασμού και τρυφερής μελαγχολίας.
Αλλάζει ο κόσμος, όπως πάντα, από καταβολής του.
Έχουμε πει για την απογοήτευση των μπρατσωμένων παλληκαριών όταν κατηργήθη η μανιβέλα, χάριν της μίζας...To επαναφέρω, μιας και είχα σπεύσει να το επισημάνω.
-
μπα?Το 6αρι κιβωτιο εγινε στανταρ στις Μποξτερ? Πολυ απλοχεροι οι Γερμανοι, πρεπει να πανε καλα οι δουλειες τους...
Porsche Forum