-
Ωραίο αμαξάκι, τέτοιο έψαχνα τον Ιούνιο, αλλά αυτά που ήταν σε σχετικά καλη κατάσταση ήταν λίγα & ξεπερνούσαν τα 4.500 € (είχα πιο χαμηλό μπάτζετ). Επίσης, τα περισσότερα ήταν εισαγωγής & όσα έλεγξα σε μηχανικό ήταν ζαβά, με γυρισμένα χλμ, με σαπίλες & book service ανύπαρκτο ή δεν είχε ενημερωθεί καμμία 5ετία... Εάν βρεις ελληνικό & σε καλη κατάσταση, είναι εξαιρετική all around επιλογή (δε μου έκατσε εμένα, για την ιστορία, αλλά βρέθηκα με ένα Clio 3 1.4 [emoji846]).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Διαβάζω συγκριτικό στους 4Τ. CRV με Kodiaq. Αμαξάρες και τα δυο τους, στα μάτια μου είναι ο ορισμός του οικογενειακού.
Και τα δύο προσφέρονται ως επταθέσια με έξτρα οικονομική επιβάρυνση. Στο Skoda είναι ένα χιλιάρικο (πάει στο καλό, λες) και στο Honda είναι τέσσερα χιλιάρικα!!!
Γιατί ρε παιδιά; Θα έρχεται αυτοπροσώπως ο Σαρακάκης να μου σηκώνει τις πίσω θέσεις όποτε τις χρειάζομαι; -
https://www.autoexpress.co.uk/honda/100 ... pictures#2
Τ ε λ ε ι ο.
Μακαρι να ειχε και κινητηρα εσωτερικης καυσης, διοτι δεν μπορω τα καλωδια και το αγχος τους.
-
Καλησπέρα, σκέφτομαι σοβαρά για αγορά του crv 1.5 awd cvt. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει και το νέο q3 που είναι λίγο φτηνότερο στην έκδοση 2.0 tdi business. Το ένα awd, καλά εξοπλισμένο και.. Honda. Με χαλάει το τραγικό infotainment και λίγο το εσωτερικό σε σχέση με το audi. Από την άλλη ο Γερμανός έχει πιο πολύ ροπή, λιγότερο εξοπλισμό, δικινητος αλλά με καταπληκτικό design για τα γούστα μου.. Diesel όμως με ότι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον. Κάνω περίπου 22000 χλμ το χρόνο. Το q3 πολύ μικρότερο δείχνει σε σχέση με το crv που παίζεις.. ποδόσφαιρο μέσα. Γνώμες?
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα με αποθάρρυνε το πετρέλαιο, συμφέρει κιόλας με τόσα χλμ. Αλλά τα 2.000 κυβικά είναι για μένα επαρκής λόγος να να στρίψω χωρίς φλας από δαύτο. Αν δεν είναι για σένα, πάρτο. Η Άουντι, μετά τα σκαμπίλια που έφαγε με το σκάνδαλο, αλλά και την πρεμούρα του κοζμάκη ότι θα καταργήσουν τα πετρέλαια, έχει ξεβρακωθεί, βρήκα και εγώ μια καλή προσφορά, αν και κώλωσα την τελευταία στιγμή λόγω κυβισμού.
Οι χώροι είναι κάτι που μόνο εσύ γνωρίζεις αν σου κάνουν ή όχι. -
Κάνεις αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο όποτε το diesel δεν θα το απέρριπτα.
Σε honda ίσως έχει νοήμα να δεις την τιμή που θα βγει το υβριδικό. για τα χλμ σου μπορεί να ειναι καταλληλότερο.
-
Και υβριδικο, και αυτοματο και τετρακινητο και τζαζ με καλο κρατημα και τεραστιοι χωροι και τεραστιο πορτπαγκαζ που κουβαλα ψηλα αντικειμενα και καθισματα που γινεται φορτηγακι και αξιοπιστια και σμολλ οβερλαπ ασφαλεια (μοναδικο στην κατηγορια), αντικειμενικα το καλυτερο της κατηγοριας των σουπερμινι με μεγαλη διαφορα.
Βγαινει εντελως νεο το 2020 με τα δημοσιευματα να αναφερουν αισθητα μεγαλυτερους χωρους και επιτελους τον τουρμπο κινητηρα 1.0 του σιβικ, οπως φυσικα και 1,5 υβριδικο.
Οι σημερινοι χωροι και δηγμα αυτων στο βιντεο στο 9:45.
-
Αν είχε ένα μειονέκτημα αυτό το αμάξι (εκτός την υψηλής τιμή) ήταν η απουσία σύγχρονου τούρμπο κινητήρα. Όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια ο ατμοσφαιρικός 1.5 που στροφάρει ψηλά και βγάζει 130 άλογα! Πιστεύω όμως ότι ο 1.0 129 θα είναι τέλειος για την πόλη! Και το υβριδικό μου φαίνεται λουκουμάκι! (Χωρίς να το έχω δει ακόμα...Χαχαχα καλά μου το έλεγε ο gatoz ότι θα γίνω χοντάκιας )
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Κάνεις αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο όποτε το diesel δεν θα το απέρριπτα.Σε honda ίσως έχει νοήμα να δεις την τιμή που θα βγει το υβριδικό. για τα χλμ σου μπορεί να ειναι καταλληλότερο.
Έχει σημασία πού τα κάνει τα χιλιόμετρα. Γιατί στην πόλη είναι το δυνατό χαρτί των υβριδικών. Στην εθνική το όφελος περιορίζεται έως και εξανεμίζεται οπότε το diesel είναι πιο κατάλληλο.
Το υβριδικό δύσκολα θα ξεκινάει κάτω από τα 40 χιλιάρικα κρίνοντας από τις τιμές των άλλων εκδόσεων.
-
https://youtu.be/Wots-D4Vubo
Τρομερο.Τέλειο εσωτερικό. Αν είχε και κινητήρα εσωτερικής καύσης θα ήταν φοβερά πρακτικό για πολλές αγορές.
Μήπως είναι η βάση το εσωτερικό του για μια νέα σχεδιαστική αντίληψη που θα παρουσιαστεί και στο επόμενο honda hazz;
Μακάρι. -
Το τζαζ είναι αμαξάρα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή του. Επίσης είναι μπαουλακι. Το έβλεπα σοβαρά ως χοντακιας, αλλά είναι υπερβολικά πολλά λεφτά και βάλτε και τα πανάκριβα ανταλλακτικά σε περιπτωση στραβης..
-
Πηγα το ειδα πιο παλια. ενταξει πλεον δειχνει παλιο αλλα περιμενω το καινουργιο και οντως είναι εξωπραγματικά ακριβό.
Εαν εχει ταμπλο σαν αυτο του κονσεπτ που παρέθεσα πιο πριν θα ναι καταπληκτική εναλλακτικη ατην κατηγορία.
(Υπόψιν, το κονσεπτ ειναι ηλεκτρικο και οικολογικο αυτοκίνητο αλλα το ξύλο το έχει στο ταμπλό )
Αλλα περα απο το ταμπλο ειναι οντως το καλυτερο της κατηγοριας μεχρι σήμερα. Ένα τουρμπάκι που θα φορέσει το επόμενο θα το ολοκληρώσει.
-
Τραγική παπαρίτσα...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
(Υπόψιν, το κονσεπτ ειναι ηλεκτρικο και οικολογικο αυτοκίνητο αλλα το ξύλο το έχει στο ταμπλό )Στο βίντεο λέει ότι δεν είναι πραγματικό ξύλο, αλλά εφέ.
-
Δεν το προσεξα.
-
Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου πετρελαίου Honda civic 1.6 d-tec 2014-2015. Ξέρω ότι είναι πολύ καλό αμάξι από όσο το έχω ψάξει τουλάχιστον, καθώς ενδιαφερόμουν να το αγοράσω καινούργιο πριν από 4 χρόνια περίπου. Απλά υπάρχουν κάτοχοι εδώ που να μου πουν τυχόν προβλήματα σχετικά με το αυτοκίνητο ή με την αντιπροσωπεία που έχουν αντιμετωπίσει; Επίσης με παραξενεύει ότι ενώ είναι καλό αυτοκίνητο(από όσο γνωρίζω τουλάχιστον) αρκετοί ιδιώτες τα πουλάνε, μάλλον λόγω φόβου απαγόρευσης πετρελαίου στο μέλλον υποθέτω.Εγώ κινούμαι εκτός Αθήνας κατά κύριο λόγω οπότε δεν με ενδιαφέρει.Ευχαριστώ!
-
Honda e :
Πολύ ποιοτικό και hi-tech (μοιάζει με πρωτότυπο).
Το βασικό μείον,η μειωμένη αυτονομία σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (208-e,Zoe)
-
Honda e :
Πολύ ποιοτικό και hi-tech (μοιάζει με πρωτότυπο).
Το βασικό μείον,η μειωμένη αυτονομία σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (208-e,Zoe)
Δυστυχώς το infotainment παρά το γεγονός πως είναι εντυπωσιακό είναι αρκετά αργό... Άσχημο για όχημα με τέτοιο χαρακτήρα και τιμή.
-
Ωραίο το ηλεκτρικό e-Honda, επιτέλους ξύπνησε η ωραία κοιμωμένη. Από το άλλο χέρι, 29-32 χιλιάρικα (γιατί είναι χωρίς φόροι) για ένα μπρίκι 3,90 μήκος, είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
https://www.autoblog.gr/2020/01/28/ta-epishma-texnika-xarakthristika-tou-honda-e/
-
HONDA FORUM