-
Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς,
V8 από την Honda (όταν δεν έχεις περιορισμούς για ρύπους)
https://youtu.be/KUVRSEDiVWg?si=xRXHkI_ld2qtRtrR.5,0λ 350hp@5500 vtec
Τον αγοράζεις όπως είναι και το βάζεις σε miata -
@ataim said in HONDA FORUM:
Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς,
V8 από την Honda (όταν δεν έχεις περιορισμούς για ρύπους)
https://youtu.be/KUVRSEDiVWg?si=xRXHkI_ld2qtRtrR.5,0λ 350hp@5500 vtec
Τον αγοράζεις όπως είναι και το βάζεις σε miataΑν ηταν δίχρονος θα είχε τουλάχιστον χαρακτήρα , τώρα vtec 5500 σαλ;
Απάτη! για τα καυσαέρια και την κατανάλωση και δήθεν κλιματική αλλαγή και πράσινα άλογα, η γραφειοκρατία των Βρυξελλών και το λόμπινγκ στο Κογκρέσο ,το deep state κατέστρεψε τα v-tec για 200 λίτρα λιγότερα στο Άλιμος - Μύκονος και να καίω απλή βενζίνη ... -
Έχει ένα SOHC VTEC το οποίο δεν ξέρω καν τι κάνει, ανάγκη για δύναμη παντού δεν υπάρχει, ούτε για υψηλό ρυθμό περιστροφής αφού δεν υπάρχει κιβώτιο, αυτά τα outboard πάνε με σταθερές στροφές, ίσως στα χαμηλά βοηθάει στην κατανάλωση...
-
-
Civic Elegance προωθητική ενέργεια Σεπτεμβρίου*: Έκπτωση 2.600€
38.900 €ο Σ μοιράζει civic, το λες και καλή τιμή εκεί που έχουν πάει όλα
-
@panormus772 said in HONDA FORUM:
To πρωί στην Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού είδα ένα Z-RV (το ενδιάμεσο μεταξύ H-RV και C-RV) λευκό πέρλα με ελλ.πινακίδες.Το λέω με σιγουριά,γιατί σ'ενα φανάρι στάματησε ακριβώς μπροστά μου.
Απόρησα γιατί στον τιμοκατάλογο δεν το'χει συμπεριλάβει ακόμη,παρ'οτι είναι σε κυκλοφορία στην υπολ. Ευρώπη..Μετά από δύο μήνες,μπήκε και στο site.
https://www.honda-cars.gr/range/ZR-V/Aναμένονται τιμές..
-
Παρα πολυ ωραίο!
Πόσο θα κάνει άραγε?
-
@gtsartsal said in HONDA FORUM:
Παρα πολυ ωραίο!
Πόσο θα κάνει άραγε?
Εαν το civic κανει 39Κ αυτό το βλέπω για 42Κ plus...
-
Λεφτά, έχουν!
-
-
Σεφερλής!!!!!
-
Ήθελα να δω το νέο jazz πριν πάω βλέπω τις τιμές του, 29Κ!!!!
Πήγα για καφέ.
-
Τι τα κοιτάς ρε λαπ, άντε για κανά suzuki φτάνουν τα λεφτά.
-
@lap said in HONDA FORUM:
Ήθελα να δω το νέο jazz πριν πάω βλέπω τις τιμές του, 29Κ!!!!
Πήγα για καφέ.
Πάλι καλά που δεν πήγες στην εντατική με τέτοια τιμή!
-
Ούτε για αυτά πλέον.
Θυμάμαι που κοιτούσα την Κούλα GLX με μεταλλικό χρώμα στα 12.850 και μου έλεγαν πως αν κάνω άμεσα την αγορά θα έχω και έκπτωση 300 ευρώ ή κάτι τέτοιο
Και εγώ το έπαιζα Θεοφράστου.
Είναι θεομουρλοι όλοι τους!
-
Εντωμεταξυ το jazz θα μου ταίριαζε απόλυτα ως αυτοκίνητο.
Το έχω δει από κοντά πριν το fl. Ήταν απίστευτα καλό, στο στατικό τεστ που του έκανα.
Χωράει και στην πυλωτη μου που όλοι αγοράζουν τεράστια οχήματα και απαιτούν από τους διπλανούς τους να εκτοπιστούν
Υ.γ παλικάρι στην πολυκατοικία μου αγοράζει μεταχειρισμένο καλό πριμιουμ κοντά στα 5 μέτρα. Το φέρνει και διαπιστώνει ότι δεν χωράει πουθενά. Σωωωωωπα
-
Κάποτε τα Honda είχαν από τους καλύτερους χώρους αποσκευών σε σχέση με το μήκος/όγκο τους.
Τώρα SUV με 4,57m μήκος 390 VDA; Έλεος! -
Έχουν τις μπαταρίες του υβριδικού στο πορτπαγκαζ. Να σου πω την αλήθεια μου αρέσει αυτό. Πότε δεν συμπαθούσα την μπαταρία κάτω από το πίσω κάθισμα.
-
@lap said in HONDA FORUM:
Έχουν τις μπαταρίες του υβριδικού στο πορτπαγκαζ. Να σου πω την αλήθεια μου αρέσει αυτό. Πότε δεν συμπαθούσα την μπαταρία κάτω από το πίσω κάθισμα.
Συνήθως πίσω έχεις παιδιά lap, εντελώς άκυρος σχεδιασμός. Το Tucson Hybrid έχει και χώρους πίσω και πορτπαγκάζ... με 4,5m μήκος.
-
Εγώ δεν έχω πεισθεί ακόμα για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις εξόδους της μπαταριαςνστο καλώδιο υψηλής τάσης.
Η μπαταρία βρίσκεται μέσα σε Φαραντέι κουτι αλλά η έξοδος όχι!!!! Αυτό ισχύει για όλα.Εντωμεταξυ η ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι λογαριθμική οποτε λίγα εκατοστά πιο πέρα αλλάζει όλο το τοπίο.
Για αυτό είμαι υπέρ να βρίσκεται η μπαταρία στο πορτπαγκαζ.
HONDA FORUM