-
Ένα γκρι τυλίξτε μου παρακαλώ με την μπορντώ οροφή!
Εννοείται με τον αναβαθμισμένο 2λιτρο και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης...
-
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... stin-elada
-
Τι ωραίο αυτοκίνητο ρε παιδιά!
Επειδή δεν κυκλοφορεί εδώ δεν το αναφέρουμε ποτέ σε συγκρίσεις.
Στο βίντεο παρακάτω έχει το επόμενο μοντέλο καμουφλαρισμένο , σίγουρα θα είναι πανέμορφο ακόμη και αν έχει πολύ μικρές αλλαγές αλλά εκεί στο 4:00 περίπου με εντυπωσίασε το εσωτερικό του! Πολύ ωραία σπορ σχεδίαση , ωραίο τιμόνι, και γραμμές στο ταμπλό , ωραίοι οι αεραγωγοί , μου αρέσει η θέση της κεντρικής οθόνης , πολύ ωραία και η κεντρική κονσόλα που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας με τον όγκο της.
Μακάρι να είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για την επιστροφή της Mazda και να αποτελεί και αυτό μια ακόμη επιλογή από το 2019.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... neo-mazda3
Paximadi mode is on! -
Πω πω φανταστικό!
Εξωτερικά κάπως έτσι θα έμοιαζε η επόμενη gullieta νομίζω, εσωτερικά κάτι από Porsche μου θυμίζει. Πολύ καλό!
Ο 1.5 δεν ξέρω τι θα λέει.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πω πω φανταστικό!
Εξωτερικά κάπως έτσι θα έμοιαζε η επόμενη gullieta νομίζω, εσωτερικά κάτι από Porsche μου θυμίζει. Πολύ καλό!
Ο 1.5 δεν ξέρω τι θα λέει.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέει δεν λέει,θα είναι μονόδρομος στο ελλαδισταν,αν βέβαια βρεθεί εισαγωγέας!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πω πω φανταστικό!
Λέει δεν λέει,θα είναι μονόδρομος στο ελλαδισταν,αν βέβαια βρεθεί εισαγωγέας!
+1
Πολύ ωραίο το mazda, αλλά για εδώ -αν κι όταν-θα παίξει 'μονότερμα' ο 1.5 -
Πολύ όμορφο, εκτός από το πίσω και πίσω πλάι...πολύ χοντροκομμένο, τουλάχιστον στις φωτογραφίες.
Για αντιπροσωπεία Ελλάδα, εάν όλα προχωρήσουν καλά, λογικά μέσα στο 2019 θα ανοίξει και θα αρχίσουν κανονικά οι εισαγωγές.
-
Από c-pillar και πίσω είναι τραγωδία. Όλο το υπόλοιπο είναι εξαιρετικό.
-
Χθες συνάντησα στην εθνική οδό ένα mazda cx-3. Ήταν πανέμορφο!!
Πραγματικά νομίζω ότι δεν υπάρχει μοντέλο της Mazda που δε μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι όλη της η γκάμα ! -
Κάπου διάβαζα στο νετ ότι το cx3 είναι το πιο καλοπουλημενο τους μοντέλο.
Σε εμφάνιση το θεωρώ το ωραιότερο στα Crossovers. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάπου διάβαζα στο νετ ότι το cx3 είναι το πιο καλοπουλημενο τους μοντέλο.
Σε εμφάνιση το θεωρώ το ωραιότερο στα Crossovers.Πιο πιθανόν να είναι το CX-5
January through June 2018
Mazda's total export volume for the period from January through June 2018 increased 11,7 % year on year, reflecting increased shipments to North America and other regions.[Exports of key models in the period from January through June 2018]
CX-5: 197.712 units (up 36,0 % year on year)
Mazda3: 68.830 units (down 12,0 %)
CX-3: 54.275 units (down 4,4 %) -
Σίγουρα το cx5 ... Εδώ είναι κάτι σε φάση QQ τα πρώτα χρόνια του στη Ελλάδα, που είχε βρωμίσει ο τοπος
-
https://www.autoblog.gr/2018/12/16/neo- ... hn-eurwph/
Καληνύχτα!!!!!! -
Δεν θα έχει τον 1,5 βενζίνης δηλαδή;
-
Αν όντως υπάρξει ελληνική αντιπροσωπία δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να γίνει εμπορικό. Στην ΕΕ γενικά δε νομίζω να τίθεται μεγάλο πρόβλημα, ούτως η άλλως από 1.8 και πάνω ψωνίζουν ακόμα και σε αυτή την κατηγορία.
-
https://www.autoguide.com/auto-news/201 ... sion-.html
Here’s Why the 2020 Mazda3 Has a Torsion-Beam Rear SuspensionΜε λίγα λόγια λέει πως για την καθημερινή οδήγηση ένας καλά ρυθμισμένος ημιακμπτος είναι υπεραρκετος, ενώ οι λύσεις πολλαπλών συνδέσμων έχουν νόημα για αυτοκίνητα επιδόσεων σε μια απαιτητική στροφή μια πίστας.
Με την μικρή μου εμπειρία διαφωνώ κάθετα καθώς στην καθημερινή οδήγηση εκτός από τον παράγοντα της άνεσης , σε μια οριακή επικίνδυνη κατάσταση η σταθερότητα και οι ελεγχόμενες αντιδράσεις ενός αυτοκινήτου με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω δεν συγκρίνεται με τις πολύ απότομες ενός αυτοκινήτου με ημιακαμπτο που χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη εμπειρία οδήγησης για να τις αποτρέψεις.
Μοναδική εξαίρεση η Peugeot που στις Sport εκδόσεις του το 308 δεν έχει αντίπαλο εντός στροφής στην πίστα , και στο δρόμο οι απλές εκδόσεις συνδυάζουν την άνεση με τα μεγάλα περιθώρια κρατήματος ,αρκετά υψηλότερα από αυτά του μέσου οδηγού. Αλλά ακόμη και εκεί σε κάποια θέματα καθημερινής άνεσης σε σαμαρακια και λακκούβες η ακριβοτερη λύση των πολλαπλών συνδέσμων δεν έχει αντίπαλο.
Προφανώς και έχει δίκιο πως ο μέσος οδηγός δεν θα καταλάβει την διαφορά αλλά μην μας λένε πως δεν έχει διαφορά , ο κύριος λόγος είναι το κόστος.
Παρόμοιες μπούρδες αραδιασε και ο υπεύθυνος της Mercedes για την νέα Α , κάτι ανάλογο θα ακούσουμε και από τους υπεύθυνους της BMW λογικά για την επόμενη 1 seriesSent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Μεγαλη διαφορα κανουν σε εγκαρσιες ανωμαλιες μεσα στην στροφη. Εκει ειναι ξεκαθαρη η σταθεροτητα τους ακομα και στους μεσους προς κακους οδηγους. Αλλα ο.κ τι να κανουμε.
Στο φοκους εχουν αντιροπα τα ελατηρια με αποτελεσμα να προσομοιαζουν τους πολλαπλους. Ενδιαφερον ακουγεται, θα θελα να δω τεχνηκες λεπτομερειες.
-
Οι αντιδράσεις ενός αυτοκινήτου είναι κυρίως θέμα στησίματος. Μπορείς να κάνεις ένα αυτοκίνητο με άκαμπτο (ούτε καν ημιάκαμπτο) ευκολοδήγητο. Το κάνεις απλά υποστροφικό στο όριο και ξεμπέρδεψες. Βέβαια μια πιο σοφιστικέ ανάρτηση σου δίνει μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων (κάτι που ο τυπάς της Mazda το ανέφερε ως αρνητικό, γιατί είναι πιο δύσκολη στην ρύθμιση!!!), όπως επίσης και ανώτερη ελαστο-κινηματική και άνεση. Στην τελική είναι όντως θέμα κόστους και χωροταξίας (το αναφέρει για το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ), απλά ελάχιστοι θα το καταλάβουν. Εδώ κάτι πύραυλοι στυλ Megane RS και έχουν ημιάκαμπτο... Βήμα πίσω πάντως για μια οδηγοκεντρική εταιρεία σαν την Mazda, που από πολλαπλούς πήγε σε ημι-άκαμπτο. Το ίδιο είχε κάνει και η Honda με το Civic προ-προηγούμενης γενιάς και το διόρθωσε στην τελευταία γενιά.
-
Να συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι οι εκλογικεύσεις του εκπροσώπου της Mazda είναι απλώς δικαιολογίες. 100% ζήτημα κόστους είναι. Από την άλλη βεβαιώς είναι και άτοπο οι καταναλωτές να περιμένουμε να μην υπάρχει αύξηση τιμών παρότι τα αυτοκίνητα βάζουν περισσότερες τεχνολογίες και έχουν ακριβότερα υλικά, από κάπου πρέπει να γίνει οικονομία.
MAZDA FORUM