-
Ευχαριστώ όλους, μένει να βρω τι κωδικό κινητήρα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Seat Cordoba stylance 2008 1.4 βενζίνη με 101hp. Δεν πρέπει να είναι tsi κινητήρας της VW, λογικά αφού βασιζεται στο ίδιο σασί με VW Polo Ibiza Fabia 1.4 100-101 hp έτους 2008 θα υπάρχουν ιδιοκτήτες που ξέρουν αυτόν τον κινητήρα, με ιμάντα είναι ή με καδένα, και ότι αλλά θέματα αξιοπιστίας γνωρίζετε.
-
Τυπικός 16βαλιβδος ατμοσφαιρικός εκείνης της εποχής. Έβγαινε και με 82 άλογα αν θυμάμαι καλά.
Ακριβώς το ίδιο Cordoba έχουμε. Έχει μέχρι και ηλεκτρικά αναδιπλωμένους καθρέπτες, κλιμά, 16άρες αλουμινίου και πολλά άλλα.
υ.γ. ιμάντα έχει. Όχι καδένα. Να υπολογίζεις 3 κατοστάρικα για ιμάντα.
-
Ευχαριστώ, πουλήθηκε πάντως και δεν το προλαβα.
-
Seat τέλος.
Να ζήσουμε να την θυμόμαστε και όποιος είναι κάτοχος να πάρει καλαμάκια χάρτινα να τον πιει καλύτερα...https://www.newsauto.gr/news/i-seat-stamata-tin-paragogi-aftokiniton/
-
Κρίμα για τη Seat αλλά αναμενόμενη η εξέλιξη. Το είχε πει η vw προ ετών ότι θα μείνει μόνο η Cupra.
Τους "έφαγε" η Skoda, δεν κατάφεραν ποτέ οι Ισπανοί να μπουν στις αγορές της Κεντρικής, Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και στο Νότο παίζουν μπάλα οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. -
Αναμενόμενη εξέλιξη. Όταν βγήκε η Κούπρα, όλοι απορούσαν πως θα έχει 2 μάρκες, με ίδια αμάξια και άλλο σήμα (VW Audi στυλ) και όπως επίσης αναμενόμανν δεν βγήκε το εγχείρημα γιατί θέλει χρόνια αυτό δεν γίνεται σε 2 έτη. Οπότε θα έπρεπε να σταματήσει μια από τις 2 μάρκες και η λογική λέει κρατάς αυτή με το μεγαλύτεορ κέρδος. Η Σέατ εξάλλου είχε φθίνουσα πορεία ακόμα και στην χώρα μας όπου πολλά μοντέλα απλά δεν εισάγονταν.
Οπότε όσοι με Σεατ θα έχετε πλέον συλλεκτικά μοντέλα!! Πορβλέπω Στορμ να το πουλάς διπλά απο όσο το πήρες....χαχα! Πάντως θέμα με τα αμάξια δεν θα υπάρχει για πολλά χρόνια. Μέχρι να σταματήσει η παραγωγή των τρέχοντων μοντέλων και σταδιακά να διακόψει, μιλάμε για 5 χρόνια τουλάχιστον.
-
Μα είναι όνομα το Cupra;
Όποτε το βλέπω ή το ακούω το μυαλό μου πάει σε κόπρους...και κοπρόσκυλα. -
@storm said in SEAT FORUM:
Μα είναι όνομα το Cupra;
Όποτε το βλέπω ή το ακούω το μυαλό μου πάει σε κόπρους...και κοπρόσκυλα.Αχαχαχα....κλαίω!! Δίκιο έχεις πάντως.....
-
Νομίζω έλεγαν ότι η seat θα είχε το e-mobility κομμάτι. Τώρα για μένα cupra / seat μικρή διαφορά.
Σα να κάνεις Chevrolet τη Daewooooo.
-
Αναμενόμενη και εξαγγελθείσα από χρόνια κίνηση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο εφευρέθηκε το όνομα Cupra. Ουσιαστικά η ονομασία Seat αντικαθίσταται από την ονομασία Cupra για να έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους η Seat. Εξάλλου, για όσους γνωρίζουν, η Cupra επισήμως δεν υπάρχει ως ανεξάρτητη εταιρεία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις μετρήσεις πωλήσεων των ανεξάρτητων φορέων αναφέρονται μαζί ως cupra/seat.
-
Μα είναι όνομα το Cupra;
Όποτε το βλέπω ή το ακούω το μυαλό μου πάει σε κόπρους...και κοπρόσκυλα.Γερμανικό ιδιοκτήτη έχει, οπότε μπορείς να την λές και τσούπρα...
Να δω πως θα το λέγατε αν έβγαζε μοντέλο cupra malaga...
-
κριμα γι αυτη την εξελιξη. εμενα παντως το ibizaki μου μια χαρα με πηγε εδω και πεντε χρονια. ουτε προβληματα ουτε τιποτα. μιλαμε για το ibiza tsi 95 αλογα του 18. δυστηχως το πουλησα ,λογο αγορας μεγαλυτερου. που να ηξερα να το κρατουσα. θα ηταν συλλεκτικο.
-
Καλύτερα που το έδωσες.
Συλλεκτικό = Σαβούρα που την παντρεύεσαι. -
Καλύτερα που το έδωσες.
Συλλεκτικό = Σαβούρα που την παντρεύεσαι.Άντε να δώ αν προλάβω να διώξω το δικό μου τώρα , ελπίζω να μην διαβάζουν πολλοί νέα
-
Εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Αν κάποια στιγμή μου καρφωθεί ποιο πιθανό είναι να πάω να το κάνω ανταλλαγή με κάποιο άλλο μεταχειρισμένο σε μεγάλη εμπορία. Έχω κάποια αυτοκίνητο στο νου μου αν κάτσει κάτι και έχω διάθεση θα το κάνω.
Για καινούριο αποκλείεται. Οι τιμές των καινούριων είναι μεγάλη απάτη.
-
Οι τιμές των καινούργιων είναι ιδανικές για να πουλήσεις μεταχειρισμένο τώρα.
-
Για μένα όχι.
Γιατί π.χ. θα πρέπει να πουλήσω το δικό μου 13 ή 14 χιλιάρικα και μετά να βάλω άλλα 12 χιλιάρικα για να αγοράσω κάποιο της προκοπής. Πολλά λεφτά φίλε.Ενώ με τα 13 ή 14 χιλιάρικα, δίνω άλλο ένα χιλιάρικο και παίρνω κάποιο μεταχειρισμένο με τον εξοπλισμό που θέλω. Έχω λίστα κάποιων αυτοκινήτων.
Αλλά αυτά για να τα κάνω πρέπει να έχω διάθεση και αυτή απουσιάζει εντελώς. -
Τα έχουμε πει η αγορά αυτοκινήτου είναι αυτοκτονία τώρα. Κι εγώ μτχ έψαχνα και τελικά πήρα καινούργιο γιατί η διαφορά τιμής ήταν μικρή ...
Και μετά σκάει και ένα model 3 με την επιδότηση στα 34κ και άντε γεια...
-
Αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο πήρες;
-
@antonakis said in SEAT FORUM:
Οι τιμές των καινούργιων είναι ιδανικές για να πουλήσεις μεταχειρισμένο τώρα.
Αν πρέπει να αντικατασταθεί από νεο όχημα, απλά γίνεται μια τρύπα στο νερό. Οι τιμές των νέων αυτοκινήτων είναι απαγορευτικές και τα εξοπλιστικά πακέτα γελοία.
SEAT FORUM