-
@a-d-p said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
@panos2171 said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
Τα διαβατήρια δεν έχουν τσιπ; Έβλεπα στο ΑΤ του adp ουρές που στην αρχή νόμιζα ότι είναι για νέες ταυτότητες αλλά μετά έμαθα ότι ήταν για διαβατήριο γιατί δεν θέλουν τη νέα ταυτότητα με το τσιπ
Το ίδιο τσιπ μου είπαν ότι έχει

Το εχουν ανάποδα και ειναι 999
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, αλλά πολλοί νέοι και γέροι, πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στο κατεστημένο με το να μη βγάλουν, να μην εκδώσουν, οτιδήποτε νέο, ότι είναι αντικαθεστωτικοί, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...!!!
Τελείωσαν οι αντιδράσεις, τελείωσαν οι διαδηλώσεις, τελείωσαν οι διαμαρτυρίες, επειδή πάντοτε στον πεινασμένο τώρα ρίχνουν λίγα ψίχουλα πλέον, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ, γεμίσαμε βολεμένους τεμπέληδες, πάνε οι ιδέες περίπατο, ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ επικρατεί..!!
Οταν αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη δυσκολεύονται, έχουν πολύ μεγάλο ρεπερτόριο, βρίσκουν διάφορα, κι οι αντίσταση έρχεται μέσα από τα 666, τα 616 , κ.λπ....., διανθισμένη με ολίγη θρησκεία, που όπως μας είπε και το πλουσιόπαιδο ο Μαρξ, πριν 200 χρόνια , είναι το όπιο του λαού
Δεν πα να έχουν το ίδιο τσιπάκι διαβατήριο και ταυτότητα, εμείς θα αυτοπαραμυθιαστούμε και θα εκδώσουμε το πιο απαραίτητο στον καθένα μας , ενώ θα αφορίσουμε το άλλο ,αισθανόμενοι και αντικαθεστωτικοί, επαναστάτες,πάντα βέβαια με τη βοήθεια του κυρίου...!!!
Χριστιανός αισθάνομαι, γιατί ως αδύναμος άνθρωπος, νοιώθω τον φόβο του θανάτου, το άγνωστο, αλλά νέα ταυτότητα έβγαλα πρώτος, πριν καν περαστεί σε αυτήν ο προσωπικός αριθμός, διότι δεν είχα αν μη τι άλλο την αφέλεια να πιστεύω πως αν δεν την βγάλω, δεν θα μπορούν κάποιοι να διαβάζουν από το διάστημα τη μάρκα από το γόπα που πετάω...!!! -
@terryp117 said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, αλλά πολλοί νέοι και γέροι, πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στο κατεστημένο με το να μη βγάλουν, να μην εκδώσουν, οτιδήποτε νέο, ότι είναι αντικαθεστωτικοί
νομίζω ειναι καθαρά θρησκευτικό το κίνημα, άντε και 5-6 να νομιζουν οτι τωρα δεν τους παρακολουθουν (google/google-maps/check-ins/insta/tiktok/fb/) και οτι περιμενουν τις ταυτότητες για να το κανουν.
-
@k-m said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, αλλά πολλοί νέοι και γέροι, πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στο κατεστημένο με το να μη βγάλουν, να μην εκδώσουν, οτιδήποτε νέο, ότι είναι αντικαθεστωτικοί
νομίζω ειναι καθαρά θρησκευτικό το κίνημα, άντε και 5-6 να νομιζουν οτι τωρα δεν τους παρακολουθουν (google/google-maps/check-ins/insta/tiktok/fb/) και οτι περιμενουν τις ταυτότητες για να το κανουν.
ΡΕ ΦΙΛΕ, δε μας τα λες καλά, μέχρι στιγμής από επίσημες πηγές έβγαλαν νέα ταυτότητα 3,8 μύρια Έλληνες..!!
Και είναι εκτός κανονικότητας ακόμα 5,5 μύρια...!!!
5,5 ΜΥΡΙΑ..?? Πάνω δηλαδή από το 60% των πολιτών εμπλέκονται σε ένα τέτοιου είδους θρησκευτικό κίνημα..??!!
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..?? Εγώ δε βλέπω τέτοια θρησκευτική φανατίλα στην Ελλάδα, άσε που με το ζόρι παίρνουν 3% και μπαίνουν στη βουλή..!! Το ξέχασες αυτό..??!! -
@k-m said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
ΡΕ ΦΙΛΕ, δε μας τα λες καλά, μέχρι στιγμής από επίσημες πηγές έβγαλαν νέα ταυτότητα 3,8 μύρια Έλληνες..!!
Και είναι εκτός κανονικότητας ακόμα 5,5 μύρια...!!!
5,5 ΜΥΡΙΑ..?? Πάνω δηλαδή από το 60% των πολιτών εμπλέκονται σε ένα τέτοιου είδους θρησκευτικό κίνημα..??!!
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..?? Εγώ δε βλέπω τέτοια θρησκευτική φανατίλα στην Ελλάδα, άσε που με το ζόρι παίρνουν 3% και μπαίνουν στη βουλή..!! Το ξέχασες αυτό..??!!Μα δεν λεμε οτι τα 5.5 ειναι ολοι το ιδιο, ενα μεγαλο ποσοστό δεν θα το κανει μεχρι να χρειαστεί για κάτι. Εγω την ειχα βγαλει για να χωραει στο πορτοφολι, όχι γιατι "επρεπε".
Μην μπλεκεις τους αδιάφορους με τους αντιθετους
-
Εν τω μεταξύ είναι ευρέως γνωστό ότι το διαβατήριο έχει τσιπ εδώ και χρόνια. Δηλαδή πλήρωσαν κιόλας γιατι νόμιζαν ότι θα το αποφύγουν
-
@dettol kai @terryp117 αρκετά με το off topic
-
@jousis said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
@dettol said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
Ας πουμε εγω, εχω μεινει με το ροζ τριπτυχο διπλωμα οδηγησης επειδη εχει μακρινη ημερομηνια ληξης. Μεχρι να αναγκαστουμε να το αλλαξουμε, θα μεινω με αυτο.
Κάνε έστω μια επανεκτύπωση να μην κουβαλάς αυτήν την βλακεία.
Αν κάνεις τώρα την αίτηση (2 κλικ θέλει), περίπου 3/7/2028 θα στο έχουν τυπώσει.Αντικατασταση αδειας οδηγησης με νεου τυπου πηρε 2 βδομαδες σε εμενα και κατι παραπανω στην συζυγο ( γιατι η υπαλληλος στο υπουργειο δεν το εβρισκε ενω ειχε ερθει το μηνυμα οτι ειναι ετοιμο και ξαναπηγε 3 μερες μετα )
-
@a-d-p said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
@dettol kai @terryp117 αρκετά με το off topic
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚ, του αντίλογου που έγραψα, ποιο είναι το ακριβές θέμα του αντίλογου..??
**Δεν καταλαβαίνω, αντίλογος δεν σημαίνει το έχω άλλη άποψη για το οτιδήποτε..?? Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα..?? **
Με ειρωνεύεται π.χ. κάποιος για τα bold που γράφω , να μην απαντήσω..??από την στιγμή που έγινε παρατήρηση και διαγραφή των άσχετων σχολίων, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσεις δημόσια. Αν σε έθιξε προσωπικά, στείλτε του προσωπικό μήνυμα ή κάντε flag.-
-
@panick-0 said in Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο:
Αντικατασταση αδειας οδηγησης με νεου τυπου πηρε 2 βδομαδες σε εμενα και κατι παραπανω στην συζυγο ( γιατι η υπαλληλος στο υπουργειο δεν το εβρισκε ενω ειχε ερθει το μηνυμα οτι ειναι ετοιμο και ξαναπηγε 3 μερες μετα )
κανονικά έτσι έπρεπε αλλά πέσαμε σε έλλειψη τσίγκου απο ότι μας λένε οι αρχές. Δεν το έχω κυνηγήσει γιατί δεν με βιάζει, δεν θέλω να γίνω κάρεν (και εκεί).
-
Αντικατασταση αδειας οδηγησης με νεου τυπου πηρε 2 βδομαδες σε εμενα και κατι παραπανω στην συζυγο ( γιατι η υπαλληλος στο υπουργειο δεν το εβρισκε ενω ειχε ερθει το μηνυμα οτι ειναι ετοιμο και ξαναπηγε 3 μερες μετα )
κανονικά έτσι έπρεπε αλλά πέσαμε σε έλλειψη τσίγκου απο ότι μας λένε οι αρχές. Δεν το έχω κυνηγήσει γιατί δεν με βιάζει, δεν θέλω να γίνω κάρεν (και εκεί).
Η ελλειψη τσιγκου με το πλαστικο των διπλωματων τι σχεση εχει;
Επισης η διαδικασια ειναι ολη ηλεκτρονικη και απλα πας απο εκει στην παραλαβη.
Μονο σε φωτογραφο θα πας και θα την ανεβασει αυτος στην πλατφορμα. Τα υπολοιπα , αιτηση, παραβολα, ανεβασμα υπογραφης , τα κανεις απο τον υπολογιστη σου. Λαμβανεις μηνυμα ποτε θα ειναι ετοιμο, αλλο ενα οταν ετοιμαστει και πας οποτε σου κανει κεφι μετα
-
Τα έχω κανει ολα, περιμενω την 'εκτυπωση' κ παραλαβή εδω και 1 μηνα+.
το 'λαμβανεις μνμ' εχει παρει τοσο καιρό. -
το 'λαμβανεις μνμ' εχει παρει τοσο καιρό.Ατυχια ή επεσες στην περιπτωση. Η συζυγος εκανε την αιτηση γυρω πριν τα μεσα Ιουλιου και παρελαβε 7/8. Το μηνυμα ειχε ερθει πριν το τελος και στις 4/8 η υπαλληλος δεν μπορουσε να το βρει οποτε ξαναπηγε
-
ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ, ανακοινώθηκε ότι αλλάζουν μορφή οι πινακίδες, τώρα πως θα είναι..??!!
-
το 'λαμβανεις μνμ' εχει παρει τοσο καιρό.Ατυχια ή επεσες στην περιπτωση. Η συζυγος εκανε την αιτηση γυρω πριν τα μεσα Ιουλιου και παρελαβε 7/8. Το μηνυμα ειχε ερθει πριν το τελος και στις 4/8 η υπαλληλος δεν μπορουσε να το βρει οποτε ξαναπηγε
α, μισο, δεν επεσα στην περιπτωση με τον τσίγκο, με τους ψέκες που κάνουν ουρά για διαβατήρια/ταυτότητες/κάτι τέτοιο μάλλον.
Ίσως έπεσαν όλα μαζί δλδ και δεν προλαβαίνουν.
Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο