-
Πρώτα κοιτάς την μπαταρία και μετά ψάχνεις για τιμόνια κλπ.
-
Ευχαριστώ για πληροφορίες σας. Ελπίζω να μην είναι ο αισθητήρας και να είναι κάτι απλό όπως η μπαταρία, αν και μαλλον θα το φάμε το αγγούρι.
-
Ο χρήστης uprising3 έγραψε:
Ξεθάβω το παρών για να ρωτήσω 2-3 πράγματα...Επειδή το μεταχειρισμένο που ψάχνω φαίνεται δύσκολα θα το βρώ (και το ένα που υπήρχε χάθηκε μέσα από τα χέρια μου) έπεσε η ιδέα από το φιλικό μου περιβάλλον για αγορά καινούριου και συγκεκριμένα ενός MiTo multiair 105 hp γιατί είναι καινούριο και σε περίπτωση που συμβιβαστώ με αυτά που χάνω καθώς κοιτούσα για διαφορετικού τύπου και ιπποδύναμης αυτοκίνητο, θα απολάυσω (πρώτη φορά) την χαρά ενός καινούριου.
Ρωτάω λοιπόν
Τι γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο μοτέρ (multiair 1,4 105hp)???
Yπάρχει κάποιος κάτοχος Mito με το συγκεκριμένο μοτέρ??
Γενικά είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο??
Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να με απασχολήσει ή τουλάχιστον να γνωρίζω σχετικά??
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, δεν ξέρω αν τα 105 άλογά του είναι αρκετά, το στήσιμο του αυτοκινήτου το βλέπω σωστό και δείχνει σαν ενα αυτοκίνητο που μπορεί να στρίψει σβέλτα, αλλά ούτε έχω οδηγήσει ούτε έχω ψάξει μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο...
Δωστε μου τα φώτα σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΑπό αξιοπιστία είναι εξαιρετικό
πλην
σκληρή ανάρτηση, μικρό πορτμπαγκάζ και γρήγορο τιμόνι τουσυν
ΦΡΕΝΑΡΕΣ
πολύ καλό ιστορικό αξιοπιστίας
φθηνά αναλώσιμα
frameless παράθυρα
γρήγορο τιμόνι -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γρήγορο τιμόνιΠρώτη φορά το ακούω αυτό ως μείον...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
γρήγορο τιμόνι
Πρώτη φορά το ακούω αυτό ως μείον...
Γρήγορο τιμόνι -κατά κανόνα- σημαίνει ότι 'κόβει λιγότερο' και πιθανό να ενοχλήσει σε ταξίδι τους συνηθισμένους σε αναίσθητα συστήματα
-
Δες όμως παρακάτω...το έχει βάλει και στα συν
Η αλήθεια είναι ότι αν θες απλά να πηγαίνεις στη δουλειά σου, αν είσαι ηλικιωμένος ή κάποιος που δεν το 'έχει' με την οδήγηση, τότε το γρήγορο τιμόνι είναι μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα!
-
Εσυ...
το επηρες το κοριτσι?
εφτασε αθηνα?
γραψε και καμμια εμπειρια, βαρεθηκα να ακουω ολο για οθονες και κοντρολ αλτ ντιλιτ σε αυτοκινητοφορουμ
-
Με 1,3 diesel θα γραψει πολλες εμπειρίες κ@υλας
-
πουναι? ηρθε το κοριτσι? ε?
-
πουναι? ηρθε το κοριτσι? ε?
Για τον φίλο μου το γάτο και όχι μόνο αυτόν βεβαίως βεβαίως....!!
Δεν ταλαιπωρήθηκα, αλλά απίστευτες καθυστερήσεις, τόσο στο εξωτερικό όσο κυρίως στην Ελλάδα (και αξίες και τελωνείο και Υπουργείο μεταφορών). Μια εύκολη διαδικασία την κάνουν τόσο δύσκολη που χρειάζεσαι να έχεις κάποιον που ξέρει και γνωρίζει, αλλιώς μπορεί να να μην ξεμπλέξεις ποτέ, ειλικρινά!
Δεν πάει, αλλά επίσης δεν καίει και είναι πανέμορφη. Ααα και στριβει πολύ ωραία χωρίς να κοπανάει και ταξιδεύει άνετα με 140-160χαω, με ελάχιστο θόρυβο.
-
Μπα, ποια ειναι αυτη;
Ποτε αγορασες;
Τι κινητηρα.....τιμη....χιλιομετρα.
Υ.γ το υπονοουμενο το διαβασα.....
Με 160 χλμ/ωρα γραφει 7,5 λιτρα/100 χλμ;;;...βασικα τα πιανει;;;;
Καινουργια κοστιζε 2/3 περισσοτερο αλλα οκ.......
Υ.γ Πως γινεται και κρατουν ετσι τα δερματα σε αυτους;.....στον αερα καθονται ή οι δικοι μας φρεσκαρουν ολη μερα τις φασολαδες τους;
-
Μπα, ποια ειναι αυτη;
Ποτε αγορασες;
Τι κινητηρα.....τιμη....χιλιομετρα.
Με 160 χλμ/ωρα γραφει 7,5 λιτρα/100 χλμ;;;...βασικα τα πιανει;;;;
Καινουργια κοστιζε 2/3 περισσοτερο αλλα οκ.......
Υ.γ Πως γινεται και κρατουν ετσι τα δερματα σε αυτους;.....στον αερα καθονται ή οι δικοι μας φρεσκαρουν ολη μερα τις φασολαδες τους;
-
Είναι το καινούργιο μου 'παιχνίδι' και αγόρασα τέλη Ιουνίου, έφτασε Ελλάδα μέσα Ιουλίου, εκτελωνίστηκε 10/8 και έβγαλε πινακίδες εχτές. Κανονικά, εαν δούλευαν όλα όπως πριν κορόνη, σε 15 ημέρες από την αγορά θα είχα το αυτοκίνητο με πινακίδες.
-
Κινητήρα 1.3 μαζούτ, τιμή περί το 20-30% κάτω από ότι θα την έπαιρνα εδώ και χλμ πολλά για τα Ελληνικά δεδομένα και νοοτροπία, 180.000χλμ (2011 είναι μοντέλο) και ναι ΔΕΝ τα γύρισα αν και όλοι μου έλεγαν να το κάνω.
-
Με 160 γράφει λιγότερο και ναι τα πιάνει άνετα. Περισσότερα όταν κάνω μερικά χλμ.
-
Καινούργια κόστιζε 2/3 περισσότερο από ποιο? Δεν κατάλαβα τίποτα, τι εννοείς!!!
ΥΓ: που να δεις τα δέρματα πίσω, δεν πρέπει να έχει κάτσι άνθρωπος...έχουν ακόμα 'χνούδι'.
-
-
-
Που τα βρισκετε τετοια αυτοκινητα και σε τοσο αριστη κατασταση;
-
Ολο χρεπια βλεπω εγω...και δεν ξανασχολουμε με τα μεταχειρησμενα.
-
Για το υπονουμενο που δεν κοπανα και ειναι ησυχο, με τοσα παραπανω χρηματα ως καινουργιο αυτο ελειπε να ηταν στο επιπεδο των φτωχων και του λαου.
-
Καλοταξιδο και ατρακαριστο, να το χαρεις.
-
-
-
-
-
Για το υπονουμενο που δεν κοπανα και ειναι ησυχο, με τοσα παραπανω χρηματα ως καινουργιο αυτο ελειπε να ηταν στο επιπεδο των φτωχων και του λαου.
-
-
-
-
-
-
-
-
Υπάρχουν πολλά στο εξωτερικό, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους να ψάχνουν και να ελέγχουν. Τώρα αγόρασε ο κουμπάρος μου ένα 2008 Allure+ HDi του 2015, εαν το δείς και σου πούν ότι έχει 30.000χλμ, θα πεις 'τόσα πολλά', και έχει εαν θυμάμαι σωστά κάπου στις 130.000χλμ. Από αστυνομικό Γερμανό που το πρόσεχε περισσότερο και από τον Iceman....αχαχα!. Το V40 που μόλις πούλησε το πήρε ο αγοραστής (χωρίς να το έχει δει!) με 175.000χλμ, στην Χίο, και έπαθε πλάκα με την κατάστασή του.
-
Τα μεταχειρισμένα αξίζουν πολύ, αρκεί να βρείς καλό αυτοκίνητο.
-
Ααα τώρα κατάλαβα....δεν ήταν υπονοούμενο (αν και ακούστηκε έτσι, συμφωνώ), απλά διαπίστωση δικιά μου γιατί πίστευα ότι θα είναι σκληρό αυτοκίνητο. Γενικά είναι πολύ πιο ποιοτικό από όσο το περίμενα, έχω αντυπωσιαστεί σε αυτό τον τομέα!
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
-
Καλοταξιδο Φανη. Περιμενω εντυπωσεις απο την αισθηση τιμονιου
-
Kαλοτάξιδη η κούκλα σου, Φάνη!
Είχα μια MiTo multiair 135hp distinctive για ένα χρόνο (το 2009). Ωραίο αμαξάκι,ταξίδευε αέρα το καλοκαίρι που γύρισα τη μισή Πελοπόννησο.Το μόνο μείον της είναι ότι την έβγαλαν τρίπορτη (αν έβγαινε 5πορτη θα την κρατούσα για πολύ καιρό).
Φοβερή σχεδίαση (must που τα παράθυρα δεν έχουν πλαίσιο κι όταν κατεβαίνουν είναι σαν σπορ κουπέ),πολύ καλά φρένα,πολύ καλή συναρμογή για την εποχή της και ικανοπoιητικό τιμόνι συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της,αλλά όχι ακριβώς Alfa,με λίγο παραπάνω από το νορμάλ τεχνητή αίσθηση.Kαι το κιβώτιο έτσι κι έτσι.
-
Καλοτάξιδη Φάνη!
-
Οι άτιμες οι Alfa και μετά από 15 χρόνια νομίζεις ότι βγήκαν χθες από το σχεδιαστήριο! Φάνη καλοτάξιδη η μικρή, περιμένουμε εντυπώσεις.
-
Εδώ βλέπεις την 147 σε καλή έκδοση (imola , distinctive) και γυρνάς να την κοιτάξεις ακόμη και σήμερα ,για το mito αν πεις πως υπάρχει ακόμη στις εκθέσεις των αντιπροσωπειών της AR οι 8/10 δεν θα το αμφισβητήσουν.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008