-
@yem said in Υγραεριοκίνηση!:
Ναι τσιμπάει λίγο το χειμώνα αλλά φέτος πήρε αρκετά και είναι ακόμα η αρχή , πριν 2 εβδομάδες έβαλα με 0,75 και στο ίδιο πρατήριο προχτές 0,91 . Ας ελπίσουμε να πάρει και άλλο προς τα πάνω
Εγώ ελπίζω να ΜΗΝ πάρει και άλλο προς τα πάνω
-
@antoniokon said in Υγραεριοκίνηση!:
@yem said in Υγραεριοκίνηση!:
Ναι τσιμπάει λίγο το χειμώνα αλλά φέτος πήρε αρκετά και είναι ακόμα η αρχή , πριν 2 εβδομάδες έβαλα με 0,75 και στο ίδιο πρατήριο προχτές 0,91 . Ας ελπίσουμε να πάρει και άλλο προς τα πάνω
Εγώ ελπίζω να ΜΗΝ πάρει και άλλο προς τα πάνω
xaxaxaxaxax το διορθώνω
-
Έχει περισσότερη σιγουριά αυτοκίνητο με εγκατεστημένο εργοστασιακά αέριο από kit LPG μετέπειτα;
-
@kingedward-0 said in Υγραεριοκίνηση!:
Έχει περισσότερη σιγουριά αυτοκίνητο με εγκατεστημένο εργοστασιακά αέριο από kit LPG μετέπειτα;
Χωρίς να μπορώ να σου δώσω κάποια τεχνική εξήγηση, θεωρώ ότι το εργοστασιακό είναι πιο αξιόπιστο...
-
Εννοειται!
Βέβαια και αφτερμαρκετ να βάλεις, αν επιλεξεις σωστο μαστορα και επωνυμα υλικα εισαι μια χαρα.
Ειδικα οι δεξαμενές είναι πολυ ασφαλείς.
Αυτα που την ακουνε και μπορει να εχεις διαρροές ειναι τα διαφορα σωληνάκια στον χώρο του κινητήρα, θέλουν τακτικο έλεγχο και αντικατάσταση καθε 3 - 4 χρονια. -
@antoniokon said in Υγραεριοκίνηση!:
@kingedward-0 said in Υγραεριοκίνηση!:
Χωρίς να μπορώ να σου δώσω κάποια τεχνική εξήγηση, θεωρώ ότι το εργοστασιακό είναι πιο αξιόπιστο...
Ρωτάω γιατί έχω κάνει κάποια έρευνα , είχα σκεφτεί να αγοράσω καινούργιο βενζίνης (seat arona) , με αυτά που βλέπω όμως ή θα πάω σε mild hybrid kia stonic ή sandero stepway LPG λόγω της απίστευτης οικονομίας του και των τεράστιων χώρων του!
-
Μη φανταστείς ότι το mild hybrid του Stonic καίει λιγότερο από το Arona βενζίνη. Γενικά τα mild hybrid της Hyundai/Kia είναι λίγο... διακοσμητικά.
-
Το arona γιατί δεν το κοιτάς σε cng?
-
@thodoris91 said in Υγραεριοκίνηση!:
Το arona γιατί δεν το κοιτάς σε cng?
Με τρομάζει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πολλά πρατήρια + ότι χάνει χώρο για τις αποσκευές ενώ έχει αξιοπρεπέστατα 400 λίτρα! Αλλιώς θα πήγαινα ασυζητητί ...Σαν ομορφιά μου αρέσει , είναι φινετσάτο.
-
Αν το πρωτεύον είναι η οικονομία μετακίνησης sandero lpg. Το φυσικο αεριο ειναι πολυ εξειδικευμένη επιλογη.
-
Ποιο μεταχειρισμενο super mini θα προτεινατε για αγορα και μετατροπη του σε υγραεριοκινητο,που να μην εχει προβλημα αργοτερα ο κινητηρας του?
-
Είμαι της άποψης ότι το υγραέριο το βάζεις στο αμάξι που ήδη έχεις κι αν σου βγει σου βγήκε.
Δε θα αγόραζα ποτέ αμάξι με σκοπό να το κάνω υγραέριο, ίσως έπαιρνα κάποιο diesel.
Γενικά πάντως πιο επιτυχημένες μετατροπές γίνονται σε ευρωπαϊκά, ατμοσφαιρικά.
Ford, opel, vw, seat γνωρίζω αρκετά παραδείγματα που πέτυχαν. -
@georgemit said in Υγραεριοκίνηση!:
Είμαι της άποψης ότι το υγραέριο το βάζεις στο αμάξι που ήδη έχεις κι αν σου βγει σου βγήκε.
Δε θα αγόραζα ποτέ αμάξι με σκοπό να το κάνω υγραέριο, ίσως έπαιρνα κάποιο diesel.
Ford, opel, vw, seat γνωρίζω αρκετά παραδείγματα που πέτυχαν.FORD; όλοι οι Duratec είναι στην μαύρη λίστα που φτιάχνουν οι εταιρίες που πουλάνε τα συστήματα μετατροπής .
Βγάλε την FORD από την λίστα και βάλε την FIAT Alfa Romeo
-
Και στα 2 Φορντ είχα βάλει και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και τα κράτησα χρόνια. Και τα 2 μοντέλα του 2008 με τον 1,6.
-
Δε το γνώριζα, fiesta mk7 1.4 είχα κάνει αέριο και δε μου έβγαλε ποτέ τίποτα.
Είχα την εντύπωση από συζητήσεις που είχα κάνει ότι τα fiesta και focus αυτής της γενιάς είναι πολύ δεκτικά στο αέριο. Το fiesta το έβγαζε και εργοστασιακό με σκληρότερες βαλβίδες βέβαια. -
αυτά που λέτε δεν είναι Duratec μοτέρ αλλα για περισσοτερα (οσα λινκ ανοίγουν) δείτε :
-
Duratec είναι ψαξτο λίγο καλύτερα, αυτό το αμάξι είχα. Μήπως εννοείς τους ecoboost;
-
@georgemit said in Υγραεριοκίνηση!:
Ford, opel, vw, seat γνωρίζω αρκετά παραδείγματα που πέτυχαν.Και τα γαλλικά επίσης είναι πολύ δεκτικά στο υγραέριο
-
Πόσο καιρό αντέχει το υγραέριο μέσα στη δεξαμενή χωρίς να ανανεωθεί?Για την βενζίνη γνωρίζω πως αντέχει κάποιους μήνες.Άλλοι λένε 3,άλλοι λένε 6 και μετά αρχίζουν προβλήματα.Για το υγραέριο τι ισχύει?
Επίσης,πόσο καιρό μπορώ να το δουλεύω μόνο σε βενζίνη χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα? -
@nolimit14 said in Υγραεριοκίνηση!:
Πόσο καιρό αντέχει το υγραέριο μέσα στη δεξαμενή χωρίς να ανανεωθεί?Για την βενζίνη γνωρίζω πως αντέχει κάποιους μήνες.Άλλοι λένε 3,άλλοι λένε 6 και μετά αρχίζουν προβλήματα.Για το υγραέριο τι ισχύει?
Επίσης,πόσο καιρό μπορώ να το δουλεύω μόνο σε βενζίνη χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα?Η λογική λέει ότι αντέχει για πάντα
Υγραεριοκίνηση!