-
Ακριβός ίδια περίπτωση με εμένα , απο δεξιά είναι ένα ερείπιο , για εκεί μου είπε πες αύριο - μεθαύριο αλλάζει χέρια και το πάρει χαμπάρι ο επόμενος ... την έβαψες , απο την άλλη υπάρχει διάδρομος κοινόχρηστος με άλλους 3 , εκεί μου λέει ξέχνα το , θα σε φάνε λάχανο !
Εμπρός - πίσω μου λέει στο ισόγειο απαγορεύεται επειδή είναι στο πεζοδρόμιο και "τρως" μέτρα απο τον δήμο .
Ωραία λέω , να βάλω στα μπαλκόνια ανάμεσα στα πατζούρια και στο τραπέζι του καφέ χαχαχαχαχα -
@civil357 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δυστυχώς έπρεπε να πάρει έγγραφη έγκριση ( και πάλι δεν θα ήταν πλήρως καλυμμένος )
Μόνο με έγγραφη δήλωση το δέχεται στο πρόγραμμα , πρέπει να καταθέσεις τις υπεύθυνες δηλώσεις των γειτόνων που συμφωνούν , οι οποίες δεν σε καλύπτουν αν ο καλός γείτονας θέλει τα μέτρα του πίσω .
-
Α, συγγνώμη δε διαφώνησε εν τέλει ο αποκάτω αλλά η διπλανή ιδιοκτησία επειδή προφανώς παραβιάζει τα όριά της.
Δυστυχώς έπρεπε να πάρει έγγραφη έγκριση ( και πάλι δεν θα ήταν πλήρως καλυμμένος ) .
Τώρα θα πρέπει να δίνει τι άλλη παρέμβαση ( εσωτερική μήπως;) θα κάνει για να πιάσει στόχους του προγράμματος για να μην απενταχθεί κιόλας. Μύλος πλέον.Και εγώ κατάλαβα για πάνω κάτω….αν πέρασε τα όρια του οικοπέδου,δύσκολα τα πράγματα. Μάλλον θα πρέπει να το ξηλώσει.
-
@yem said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δυστυχώς έπρεπε να πάρει έγγραφη έγκριση ( και πάλι δεν θα ήταν πλήρως καλυμμένος )
Μόνο με έγγραφη δήλωση το δέχεται στο πρόγραμμα , πρέπει να καταθέσεις τις υπεύθυνες δηλώσεις των γειτόνων που συμφωνούν , οι οποίες δεν σε καλύπτουν αν ο καλός γείτονας θέλει τα μέτρα του πίσω .
Επειδή το πρόγραμμα το γνωρίζω , δεν πρόκειται να ασχοληθεί σε καμία περίπτωση με το αν έχεις πάρει έγκριση από τους γείτονες, του αρκεί η οικοδομική άδεια που επισυνάπτεις που εκεί μέσα θα το κατέθετε σωστά η μηχανικός σου. Έμμεσα αν εννοείς κάτι τέτοιο , τότε ναι θα ασχοληθεί
Έχει τόσα άλλα πάντως να ασχοληθεί ..... -
Επειδή το πρόγραμμα το γνωρίζω , δεν πρόκειται να ασχοληθεί σε καμία περίπτωση με το αν έχεις πάρει έγκριση από τους γείτονες, του αρκεί η οικοδομική άδεια που επισυνάπτεις που εκεί μέσα θα το κατέθετε σωστά η μηχανικός σου. Έμμεσα αν εννοείς κάτι τέτοιο , τότε ναι θα ασχοληθεί
Έχει τόσα άλλα πάντως να ασχοληθεί .....@civil357 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Έχει τόσα άλλα πάντως να ασχοληθεί .....Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησα , η μηχανικός μου είπε ότι αν το ψάξουν δεν θα βγαίνουν τα τετραγωνικά της μόνωσης μιας και "νόμιμα" θα είναι μόνο του ορόφου οπότε θα μας λείπουν τα μισά μέτρα !
-
Εδώ φαίνεται τι έχει γίνει και η μόνωση. -
Αυτό φαίνεται να έχει περάσει τα όρια του οικοπέδου, οπότε...
Εκτός αν είναι στο όριο ακριβώς. -
Σόρρυ που το λέω, αλλά 99% έχει περάσει στο διπλανό οικόπεδο.
-
Κακώς , έπρεπε να τον προστατέψει ο μηχανικός του.
Τώρα, ράβε ξήλωνε η κατάσταση. -
Μα έχει περάσει, είναι σίγουρο. Βασίστηκε στο ότι ο ιδιοκτήτης τον άφησε να το κάνει.
-
Δυστυχώς μόνο τα γραπτά μένουν.
-
Πεστε του ότι χρησιμεύει ως καμβάς για να βλεπει από την ταράτσα του θερινό κινηματογράφο.
Τι να πω;
Μήπως να τα βρούνε σε ένα ποσό σαν να αγοράσει τον αέρα του διπλανού κατά 15 εκ να τελειώνει η ιστορία;
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Πεστε του ότι χρησιμεύει ως καμβάς για να βλεπει από την ταράτσα του θερινό κινηματογράφο.
Τι να πω;
Μήπως να τα βρούνε σε ένα ποσό σαν να αγοράσει τον αέρα του διπλανού κατά 15 εκ να τελειώνει η ιστορία;
συμβολαιο, συμβολαιογραφο, υποθυκοφυλάκειο κτλ, παραπανω απο το οφελος του προγραμματος θα παει.
αλλα αν δεν γινει , τι θα γινει με τον επομενο αγοραστη ?
-
Με ιδιωτικό συμφωνητικό τότε; να δεχτεί ένα ποσό που θα αναγράφεται και με αυτό θα δεν θα αξιώσει να βγει η μόνωση.
-
Δεν έχει αξία κανένα χαρτί εκτός απο τον τρόπο που είπε ο @k-m .
Εγώ βρήκα 1-2 ιδιοκτήτες και όλοι έλεγαν γλυκόλογα του τύπου να το κάνεις και εμείς δεν πειράζει κτλ κτλ .
Η μηχανικός έβγαζε καπνούς χααχχααχχαχα ,
Τις λέω γιατί με καθυστερείς ? Αφου θα μου κάνουν υπεύθυνη δήλωση ,
Ωραίο κωλόχαρτο μου λέει θα πάρεις ! χαχαχχχα -
Την υπεύθυνη δήλωση μπορείς νομιζω να την πας και σε συμβολαιογράφο
-
Ας προσπαθήσει πρώτα να εξηγήσει στο γείτονα ότι οι 7-8 πόντοι που "έφαγε" η θερμοπρόσοψη από το γειτονικό οικόπεδο, δεν χάνονται ούτε από τα τετραγωνικά του οικοπέδου του ούτε του στερούν τη δυνατότητα να κολλήσει στο κοινό όριο αν θελήσει να χτίσει, καθώς το νέο κτίριο θα πρέπει να έχει αρμό διαστολής, ο οποίος σίγουρα θα έχει κατ' ελάχιστον το ίδιο πλάτος. Άσε που θα τον δημιουργούσε βάζοντας φελιζόλ (δηλαδή μονωτικά, στην ουσία τα ίδια με αυτά που έχουν ήδη μπει).
Αν μετά και από αυτή την εξήγηση ο γείτονας παραμείνει ανένδοτος, τότε δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης. -
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Την υπεύθυνη δήλωση μπορείς νομιζω να την πας και σε συμβολαιογράφο
το θεμα ειναι να αλλαξει το συμβολαιο και τα δικαιωματα επι του οικοπεδου.
-
@harisma23 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αν μετά και από αυτή την εξήγηση ο γείτονας παραμείνει ανένδοτος, τότε δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης.
Δεν λαμβάνεις υπόψιν τη γυναίκα του γείτονα.
-
Ο Χάρης ως συνήθως έχει δίκιο, όπως κι οι υπόλοιποι, αλλά δεν δέχεται αποζημίωση, παρά μόνο ξήλωμα.
Επίσης δεν μένει κι εκεί, παρά έρχεται και φεύγει, όπως είχε έρθει απλά για να ξεκλειδώσει να μπει το συνεργείο μέσα για τη σκαλωσιά για τη μόνωση. Άρα δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν έχει καλές σχέσεις με γείτονα.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ