-
Για να μαθει κανεις μια αληθεια, πρεπει να διαβασει και να ψαξει πολυ και πολλα.
Δεν συμφωνω παντα με τους 4τροχους, αλλα θα τους συμβουλευτω οταν χρειαστει, μαζι με αρκετα αλλα περιοδικα και μη. Και αυτο δειχνει οτι η δουλεια τους ειναι εγκυρη. Τουλαχιστον μετα απο τοσα χρονια ΠΡΕΠΕΙ να ξερουν να μετρανε
Παραταυτα, θα ηθελα να ημουν το ιδιο γρηγορος με τον ΣΧ. Αλλα μαλλον... χλωμοτατο.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Παραταυτα, θα ηθελα να ημουν το ιδιο γρηγορος με τον ΣΧ. Αλλα μαλλον... χλωμοτατο.Eno ego Niko standard eimai pio grogoros apo ton SX.
Sta oneira mou
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
σε σχέση με τους χρόνους στα μέγαρα με τη Ζ4 ο ΧΑ έκανε 1.11.9 και ο ίδιος με το Χόντα την ίδια ημέρα 1.12.0. Με τη χειροκίνητη Ζ4 κάναμε 1.12.9, η δοκιμή είναι δημοσιευμένη στο τεύχος απριλ 2003, με εξώφυλο τη Ζ4. Αυτοκίνητο πολύ γρήγορο και μακράν πιό φιλικό από το ΧόνταΆρα να υποθέσω και πιο fun to drive;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτοκίνητο πολύ γρήγορο και μακράν πιό φιλικό από το Χόντα
Άρα να υποθέσω και πιο fun to drive;
Mήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο?
Θέλω να πω ότι ένα φιλικό αυτοκίνητο, συνήθως δεν ειναι fun to drive... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θέλω να πω ότι ένα φιλικό αυτοκίνητο, συνήθως δεν ειναι fun to drive...Καλά τα λέει ο 'meko'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θέλω να πω ότι ένα φιλικό αυτοκίνητο, συνήθως δεν ειναι fun to drive...Καλά τα λέει ο 'meko'.
Paidia auta ta dyo den einai allilendeta.
Ena filiko autokinito se afinei na paixeis pio konta sta oria tou kai ISWS na einai pio fun. (MX5)
Ena mi filiko pali mporei na einai exisou fun(106rallye).
H lexi fun einai apolytos ypokimeniki eno to filiki symperifora oxi toso. -
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
OUZO power,
τερμα η αντιπαραθεση, ουτε ορεξη εχω ουτε αναγκη. Εγω δεν σε παρεπεμψα σε κανενα site.
Ειπες γενικες ανακριβειες, του τυπου ποια ειναι η σημασια των κιλων και του κινητηρα, και κατι τετοια.
Σου απαντησα ΠΟΛΥ συγκεκριμενα, και εσυ εξακολουθεις να μου λες, εαν ξερεις να στριβεις κλπ. Πρωτα απο ολα, δεν σε ξερω, και δεν μιλησα για τις οδηγηκες σου ικανοτητες.
Με πολυ απλα, αλλα οχι απλοΐκά λογια σου ανεφερα καποια αρνητικα του Χοντα, και των αρνητικων συνεπειων του βαρους.
Εαν εσυ θελεις να επιμενεις, τι να σου κανω. Βαρεθηκα.
Αυτα που ανεφερα εχουν να κανουν με πολα αυτοκινητα, αλλα και για το Σ2000. Απο εκει και περα, δεν θα ασχοληθω αλλο.
ΕΕΕΕ δεν ειναι τελειο το Σ2000 οπως δεν ειναι κανενα.
Ma kala esei den ekanes anafora sto baros tou S2000? Kai sou leo se tetia autokinita den preph na ginete anafora sta kila kan. Milame gia psagmena oxhmata. Ektos tou Elise kserhs pola ala autokinita auths ths katigorias na zigizoun ligotera? Aplos to brhsko asteio na psaxnoun merikh arnitika gia to S2000 kai na lene ta kila tou einai to problhma.
Den leo oti den exei kapio elatoma. Alla oxh ta kila tou.
Oso gia ths ikanotites odigiseos mou den dustases na sxoliashs to topo diamonhs mou kai thn prokatalipsh gia authn.
Afou les loipon gia ths eu8eies ths amerikas pleuras topte na se enimeroso uparxoun perisoteroi kouloi sto elladistan para sthn BA.
Anafora kano se autous pou einai psagmenh etsi. Den leo gia to papou mou h thn mana mou.
Tespa. Eimai sthn douleia twra. Argotera to bradh ta leme. Ama 8es na paiksoume akoma bebaia.
Den leo filaraki oti h roph den einai oraia. Alla ekino pou metrai telika einai to teliko apotelesma. Xronoi kai ari8moi. Kai se auto to S2000 ta pai teleia se sxesh me ton antagonismo tou.
lower the gain Ουζο...
Τα έχουμε ξαναπεί.
Καλό το Σιβικ αλλά μόνο σε type R.
Καλό το Prelude αλλά και η GTV η V6 άλλο πράγμα...
Καλό το s2000 και μοναδικό αλλά η Ζ4 είναι πολύ καλύτερη all around.
Πάντως εγώ μεταξύ όλων των παραπάνω θα έπαιρνα χόντα -
Και μιας και μιλάγαμε για φιλικά αυτοκίνητα, το Type-R είναι το πιο φιλικό + αποτελεσματικό GTi που έχω οδηγήσει (δεν έχω οδηγήσει ρενώ Ουίλιαμς).
στα Μέγαρα σε έξι γύρους έκανα σχεδόν ότι ήθελα (άλλου φίλου αυτοκίνητο) και πολύ καλούς χρόνους.
Πάντως s2000 στην 'υγρή' βαρυμπόμπη δεν μπορεί να ακολουθήσει καλό 205 1300 κυβικά -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θέλω να πω ότι ένα φιλικό αυτοκίνητο, συνήθως δεν ειναι fun to drive...Meco, έχεις καμία σχέση με τις μάντρες ΜΕΚΟ; Ειδικά με αυτήν στην παραλιακή με τη Gallardo;
-
Καλημέρα, παίδες!
Eπι του προκειμένου τα Χόντα (S2000 & Type R), είναι σαν την ερωμένη. Το έχεις, ή το αποκτας ευκαιριακά και λυσάς μαζί του. Οντως τα γα....να είναι κάργα απολαυστικά. Κάποιες στιγμές όμως ίσως και κουραστικά. Ο χεράς θα πάει αέρα με δαύτα. Ομως αν θες να είσαι παντού γρήγορος και να απολαμβάνεις αναπάσα στιγμή χωρίς να ανεβαίνεις πάνω στο τιμόνι και να έχεις το κάθισμα στις 90 μοιρες, ή εισαι σαν εμένα δηλαδή χοντρούλης 50 αρης με πολλά χιλιόμετρα στο κοντερ, τότε Ζ4 & GTi Golf. Ουσιαστικά χάνεις μόνο σε ακούσματα και είπαμε στα γκάπα-γκουπα στις αλλαγές και γενικότερα σε σπορ αίσθηση. Φοβερα και τα τέσσερα. Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι με δαύτα ένα απόγευμα στα μέγαρα και να τα πούμε από πρώτο χέρι. Τώρα η μέρα μεγάλωσε, οπότε δεν είναι ανέφικτο. Να γνωριστούμε κιόλας. Να βάλουμε και τα v-box να δούμε που κερδίσει το ένα που χάνει το άλλο.
Με την ευκαιρία, προσοχή με τις χρονομετρήσεις στα Μέγαρα. Αν κάνει ζέστη, ή η πίστα είναι βρώμικη χάνεις 2 δεύτερα από τον εαυτό σου για πλάκα.Φιλικά
Στρατης
ΥΓ... Sorry που τα πήρα με τον ούζο. Δε με πειράζει να μας θεωρεί κουλούς, αλλά απατεώνες γμτ;
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι με δαύτα ένα απόγευμα στα μέγαρα και να τα πούμε από πρώτο χέρι. Τώρα η μέρα μεγάλωσε, οπότε δεν είναι ανέφικτο. Να γνωριστούμε κιόλας. Να βάλουμε και τα v-box να δούμε που κερδίσει το ένα που χάνει το άλλο.
Με την ευκαιρία, προσοχή με τις χρονομετρήσεις στα Μέγαρα. Αν κάνει ζέστη, ή η πίστα είναι βρώμικη χάνεις 2 δεύτερα από τον εαυτό σου για πλάκα.Φιλικά
Στρατης
ΥΓ... Sorry που τα πήρα με τον ούζο. Δε με πειράζει να μας θεωρεί κουλούς, αλλά απατεώνες γμτ;
ΜΕΣΑ!
Εγώ στο έχω ξαναπεί, μην τάξεις σε άγιο, σε παιδί, και σε τρελό φορουμά κύριε Στράτη!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα, παίδες!Eπι του προκειμένου τα Χόντα (S2000 & Type R), είναι σαν την ερωμένη. Το έχεις, ή το αποκτας ευκαιριακά και λυσάς μαζί του. Οντως τα γα....να είναι κάργα απολαυστικά. Κάποιες στιγμές όμως ίσως και κουραστικά. Ο χεράς θα πάει αέρα με δαύτα. Ομως αν θες να είσαι παντού γρήγορος και να απολαμβάνεις αναπάσα στιγμή χωρίς να ανεβαίνεις πάνω στο τιμόνι και να έχεις το κάθισμα στις 90 μοιρες, ή εισαι σαν εμένα δηλαδή χοντρούλης 50 αρης με πολλά χιλιόμετρα στο κοντερ, τότε Ζ4 & GTi Golf. Ουσιαστικά χάνεις μόνο σε ακούσματα και είπαμε στα γκάπα-γκουπα στις αλλαγές και γενικότερα σε σπορ αίσθηση. Φοβερα και τα τέσσερα. Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι με δαύτα ένα απόγευμα στα μέγαρα και να τα πούμε από πρώτο χέρι. Τώρα η μέρα μεγάλωσε, οπότε δεν είναι ανέφικτο. Να γνωριστούμε κιόλας. Να βάλουμε και τα v-box να δούμε που κερδίσει το ένα που χάνει το άλλο.
Στρατης
Εγώ φέρνω και το 1300αρι 205
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι με δαύτα ένα απόγευμα στα μέγαρα και να τα πούμε από πρώτο χέρι. Τώρα η μέρα μεγάλωσε, οπότε δεν είναι ανέφικτο. Να γνωριστούμε κιόλας. Να βάλουμε και τα v-box να δούμε που κερδίσει το ένα που χάνει το άλλο.
Στρατης
ΜΕΣΑ!
Εγώ στο έχω ξαναπεί, μην τάξεις σε άγιο, σε παιδί, και σε τρελό φορουμά κύριε Στράτη!
Σε τέτοιες προτάσεις δε λέμε όχι
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Στρατης
ΜΕΣΑ!
Σε τέτοιες προτάσεις δε λέμε όχι
Εννοειται πως δεν λεμε οχι.....
Εγω ακομα περιμενω την βολτα με την Ferrari παντως.......
Ειχα προλαβει και δηλωσα εγκαιρως,αλλα δεν βλεπω φως....
Κυριε Cavallino να σου κλεισω και σενα μια θεση?
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα, παίδες!Eπι του προκειμένου τα Χόντα (S2000 & Type R), είναι σαν την ερωμένη. Το έχεις, ή το αποκτας ευκαιριακά και λυσάς μαζί του. Οντως τα γα....να είναι κάργα απολαυστικά. Κάποιες στιγμές όμως ίσως και κουραστικά. Ο χεράς θα πάει αέρα με δαύτα. Ομως αν θες να είσαι παντού γρήγορος και να απολαμβάνεις αναπάσα στιγμή χωρίς να ανεβαίνεις πάνω στο τιμόνι και να έχεις το κάθισμα στις 90 μοιρες, ή εισαι σαν εμένα δηλαδή χοντρούλης 50 αρης με πολλά χιλιόμετρα στο κοντερ, τότε Ζ4 & GTi Golf. Ουσιαστικά χάνεις μόνο σε ακούσματα και είπαμε στα γκάπα-γκουπα στις αλλαγές και γενικότερα σε σπορ αίσθηση. Φοβερα και τα τέσσερα. Μπορούμε να οργανώσουμε κάτι με δαύτα ένα απόγευμα στα μέγαρα και να τα πούμε από πρώτο χέρι. Τώρα η μέρα μεγάλωσε, οπότε δεν είναι ανέφικτο. Να γνωριστούμε κιόλας. Να βάλουμε και τα v-box να δούμε που κερδίσει το ένα που χάνει το άλλο.
Στρατης
OK edo sumfono. To diko mou meta apo mia ora me kourazh. Oxi giati me kourazh san autokinito apoklistika. Einai pio track setup to diko mou kai stous dimosious dromous kapou kourazese.
Alla sumfono propantos sto karga. 8eloun auta kai to zitai o organismos sou. To odigao to Prelude 1 ora thn eudomada ama den pao pista. H uperentash kai mono se kanh na kourazese kai na 8es na to pas piso meta apo ligo.
Oso gia apateones. Pou8ena den egrapsa kati tetio. Oute koulo apokalesa kanenan. Isws den to e8esa kala. Aplos einai ena sugkritiko pou exei diaforetika apotelesmata apo oti alo exo diabash.
Twra 8a thn po thn kakia alla oxi me skopo na prokaleso fasaria h anastatosh. Alla pisteuo pos oi 4T exoun mia mikro prokaalipsh enantia sta giaponezika.
Oso tora gia to S2000 h ta Honda. Pou8ena den exo ph se auto to topic h se alla topic oti einai ta kalutera autokinita kai pai legontas. Apanto aploustata se lan8asmenes idees (kata thn gnomh mou) kai prokatalipshs pou exoun merikoi gia ta autokinita auta.
-
Ε οχι και προκαταληψη ρε Ουζο
Μας εχουν ταραξει στις φτερουγες..... (αλλο που δεν θελουμε εμεις)
-
Μέσα για τα Μέγαρα και από μένα. Από μέρους μου μπορώ να υποσχεθώ ένα ΜΧ5 1.8 Sporty
-
Νομίζω ότι κακώς διαφωνούμε... Είναι απολύτως δυνατόν σε κάποια δοκιμή να βγαίνει πιο γρήγορο το ένα και σε άλλη το άλλο. Και δεν παίζει ρόλο μόνο ο οδηγός, τα ελαστικά, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες κλπ αλλά το σπουδαιότερο ο χώρος σύγκρισης, η πίστα. Δεν είναι όλες ίδιες και κάθε αυτοκίνητο πλεονεκτεί ή μειονεκτεί σε κάποια σημεία, το ότι στα Μέγαρα κάποτε, με κάποιους οδηγούς και λάστιχα έγιναν έτσι δεν αποκλείει ότι κάπου αλλιώς θα γίνει αλλιώς... Εδώ ακόμα και στην ίδια πίστα ο ΣΧ λέει ότι μπορεί να δεις διαφορά 2'' από εξωτερικές συνθήκες και μαλώνουμε για τα δέκατα???
Και εν πάσει περιπτώσει το να είναι ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορο στην πίστα, σε κάποια πίστα, είναι τελείως διαφορετικό από το τί κάνει στο δρόμο, τι κάνει σε καθημερινή οδήγηση στην κίνηση κλπ κλπ. Και τελικά για κοινό αυτοκίνητο αυτά έχουν μεγαλύτερη σημασία (εκτός αν μιλάμε για trackday car) και ο καθένας καλό είναι να παίρνει αυτό που του αρέσει κι όχι αυτό που αρέσει στον ΣΧ ή στον ούζο ή γενικά σε κάποιον άλλο.
Και τα δύο είναι αξιόλογα και γρήγορα αυτοκίνητα κι από εκεί και πέρα νομίζω ότι όποιος τα οδηγήσει 1-2 φορές θα καταλάβει εύκολα τις διαφορές και για ποιο από τα δύο είναι φτιαγμένος. -
Το θέμα είναι να τα βρεις. Έχεις καμιά καλή ιδέα; Έστω και την ενοικίαση...
-
Νομίζω το οτι συγκρίνουμε ένα 3λιτρο με ένα διλιτρο τα λέει όλα...
BMW Z4 OR HONDA S2000