-
Ελα πες την αλήθεια, σε εχουν βαλει για να αρχισω την suzukαδα .... θα γραψω στο τοπικο της suzuki.
διάβασε παραπάνω και να συζητήσουμε στο suzuki.
-
Μια χαρά πάντως μπορεί να δώσει 50 Nm και το 12 V mild. Αλλά δεν μπορούν να δώσουν πολύ ισχύ, γύρω στα 5 hp.
-
gatoz wrote:
piliourits wrote:
Πάντως η Alfa σε αυτή την τιμή με έβαλε σε πειρασμό, ν' απαρνηθώ τα SUVοειδή, αλλά έχει κάποιες χαζές λεπτομέρειες όπως απαρχαιωμένη συνδεσιμότητα κι εργονομία. Την αυτόματη ντίζελ που θα μου άρεσε, τη συγκρίνω με το αντίστοιχο 308 που έχει το φοβερό ΕΑΤ8 και πιο καινούριο κινητήρα και σχεδόν 10' οθόνη με όλα τα κομφόρ, μεγάλο χώρο αποσκευών και έχει επίσημη τιμή 21600€ που δεν ξέρω αν πέφτει καθόλου με το summer sales...
πιλιε, μιζερια να κρινεις αλφα με κριτηριο οθονη και ανοσιο. μονο ο αλφαπριαπισμος αρκει.
Γάτε το σβκ μήπως ήσουν στα δοξασμένα βουνά της Πετρούπολης?
Πέτυχα ανεβαίνοντας ένα τουμπανιασμένο βιτ κ σε θυμήθηκα.
oui
-
Παρτην να την χαρεις οσο δεν εισαι μπαμπογερος.
-
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι ν αγοράσω alfa romeo giulietta, είδα ότι έχει βγάλει μια προσφορά στα 16000 την super, αλλά επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης από αυτοκίνητα και είναι το μόνο αυτοκίνητο που μου αρέσει τόσο πολύ από όσα έχω δει, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει αν αξίζει αυτή η προσφορά και γενικά αξίζει alfa romeo γιατί ακούω ότι βγάζουν θέματα. Ευχαριστώ
-
αμαξαρα ειναι και θεματα ΔΕΝ βγαζει. αν σωνει και καλα πρεπει να πουμε κατι, ειναι οτι μετα απο μια αλφα, για παντα αλφα.
-
Μια χαρα ειναι το αμαξι. Υποψην ειναι αυτη η εκδοση (δεν ξερω αν την εχεις δει)
https://www.car.gr/29958488-alfa-romeo-giulietta-1-4-120hp-super
https://www.car.gr/30035566-alfa-romeo-giulietta-1-6l-super-tct-auto
https://www.car.gr/26349109-alfa-romeo-giulietta-1-6-super-tct
-
Επειδή έφτασα κι εγώ σχεδόν στην αγορά, νομίζω είναι από τα αυτοκίνητα που αξίζουν τα λεφτά τους και θα χεις τιμόνι, πάτημα, συμπεριφορά και ποιότητα ταξιδιού και εμφάνιση μακράν καλύτερα απ' ότι άλλο θα αγόραζες σε αυτά τα χρήματα. Υστερεί μόνο σε κάποιες 'ανούσιες' λεπτομέρειες, π.χ. πρακτικότητα με διάφορες θήκες και διαμορφώσεις καθισμάτων, η οθόνη της είναι κάπως απαρχαιωμένη και δεν προσφέρει συνδεσιμότητα όπως τα νέα μοντέλα. Αλλά σε όσα μετράνε, είναι ένα ολοκληρωμένο και ουσιαστικό αυτοκίνητο.
-
Ως πρώην κάτοχος Alfa -κι εγώ κι ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου- για τα μόνα αμάξια που είχαμε νοσταλγία όταν τα δίναμε ήταν οι ΑR (εντάξει και το Focus ST του 2007,με τον 5κυλινδρο με τα 225 άλογα...)
Tελευταία ήταν στην κατοχή μου μια Giulietta multiair 170hp προ 3μησι ετών.Δεν είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα στα 6μησι χρόνια -εκτός από την μπίλια στο λεβιέ ταχυτήτων που ξεκόλλησε στην 4ετία και την κόλλησα-, αλλά η αίσθηση στην οδήγηση ήταν απολαυστική,όπως και στις προηγούμενες.
-
Καλα και στο δικο μου Γκλοφ ειχε ξεκολλησει το καπακι του λεβιε ταχυτητων,στα δυο χρονια σχεδον.Αντικατασταθηκε με ενα aftermarket και ησυχασα...
-
-
Αυτή δεν είναι Giulietta, Lap...
-
Αυτή δεν είναι Giulietta, Lap...
να καμω το συνηγορο του γυρου!
156 ειναι και την εβαλε για να δειξει ποσο στεκεται ακομη και μετα απο δεκαετιες ενα κλασσικο ιταλικο εσωτερικο, ενω τα αναλογα μπλιμπλικωτα καθε εποχης δειχνουν σαν crt τηλεορασεις
-
10000% correct
Είναι απλά εξαιρετικό. Είναι σαν γλυπτό.....
Σκεφτόμουν πως ενώ είναι παλιό είναι απλά υπέροχο....Μετά είπα μέσα μου πως υποτίθεται το νέο είναι καλύτερο.
Μετά είδα αγάλματα τις ελληνιστικής περιόδου αλλά και των Ρωμαίων.
Εν τελη, το παλιό μπορεί να είναι απλά και απλώς.........τέλειο.
-
Tην 156 -το fl μοντέλο,ήταν ίδια με μόνη διαφορά μια μικρή οθονίτσα trip computer στο κέντρο,πάνω στο ταμπλό εκεί που ήταν αεραγωγοί -την είχε ο πατέρας μου το 2002.
Για οδήγηση δεν θα πω πολλά,το καλύτερο sedan της εποχής και σε ανοιχτές καμπές και σε κλειστά στοφιλίκια.
Αλλά κι η σχεδίαση μέσα-έξω... Κρίμα, θα λείψει το δημιουργικό πνεύμα των Ιταλών από την αυτοκίνηση...
-
Ετσι την ειχα ερωτευτει....αλλα λιγο το οικονομικο λιγο τα τεκμηρια.....δυστυχως.......ο ερωτας παραμενει ομως....
-
Αχ! Τζούλια...
-
Και κορυφαία θέση οδήγησης , απίστευτα οδηγοκεντρική .
Δεν έχω ξαναβρεί κάτι αντίστοιχο, πλησιάζει αρκετά το Leon και το 3008 αλλά όχι απόλυτα.
-
Φίλος πηγαίνει στο προκαθορισμένο ραντεβού test drive για giulieta diesel μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Του λέει ο πωλητης ότι το αμάξι που διατίθεται για το test το αγορασε ο ίδιος σήμερα που σημαίνει ότι είναι στη δική του διακριτική ευχέρεια αν το διαθέτει. Πάει αυτό. Μετά λέει ότι θα μπορούσε να το διαθέσει αλλά δεν έχει άνθρωπο να αφήσει στο μαγαζί. Ο προϊστάμενος που είχε κλείσει το ραντεβού άφαντος. Η συμπεριφορά αυτή ούτε πουλάει ούτε αγοράζει κοινώς είναι για τα πανηγύρια. Αναφέρομαι σε αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκης.
-
Ρε σεις παιδιά καλες χρυσές και όμορφες οι Άλφα αλλά έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Τι ασχολείστε ακόμα ;
Alfa Romeo Giulietta