-
Η τελευταια σου προταση ισχυει στο επακρο..
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Για το σκίαστρο αυτο που έκανα εγω στην Delta ειναι το εξής: ένωσα 2 δερματικά στη θήκη για τα γυαλιά για να το στηρίζωSent from my iPhone using Tapatalk
Το συνέστησε ο δερματολόγος?
Επιπλέον συναντώ αρκετά στο δρόμο είτε χωρίς σήμα στην πόρτα του χώρου αποσκευών είτε πολύ ξεθωριασμένο.... -
Δερματικά, δεματικά εκεί θα τα χαλάσουμε; Μάλλον δούλεψε η 'αυτόματη διόρθωση'. Πάντως για το σήμα που ανέφερες είναι κι αυτό άλλο ένα από τα σοβαρά προβλήματα των fiat... Ενημερωτικά και το δικό μου με ξεθωριασμένο σήμα κυκλοφορεί! Όταν το πήρα ήταν το μπλε της θάλασσας ενώ τώρα το γαλάζιο του ουρανού.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δερματικά, δεματικά εκεί θα τα χαλάσουμε; Μάλλον δούλεψε η 'αυτόματη διόρθωση'. Πάντως για το σήμα που ανέφερες είναι κι αυτό άλλο ένα από τα σοβαρά προβλήματα των fiat... Ενημερωτικά και το δικό μου με ξεθωριασμένο σήμα κυκλοφορεί! Όταν το πήρα ήταν το μπλε της θάλασσας ενώ τώρα το γαλάζιο του ουρανού.Το ξεθώριασμα δεν είναι και τίποτα το περίεργο..Και το δικό μου από ''μπλε οβάλ'' δεν έχει ίχνος μπλε πλέον.. Αλλά αυτά που λείπουν?Μπρελόκ τα κάνουν?
Μακάρι όλους τους κατόχους αυτοκινήτων να τους απασχολούσαν τόσο «σημαντικά» προβλήματα!! -
Παιδιά συγνώμη! Η αυτόματη διόρθωση φταίει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Το bravaki μου (120αρι) έκλεισε τα 100.000 km από τον Μάιο του 2008 και είπα να γράψω ένα συγκεντρωτικό ................ Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος.Τέλος Ιουλίου συμπλήρωσε και το δικό μου τα 7 χρόνια και τα 115.000χλμ. Από το 2013 και μετά, ελέω κρίσης, τα χιλιόμετρα για βόλτες περιορίσθηκαν δραστικά, οπότε ο χιλιομετρητής παρέμεινε σ αυτά τα χαμηλά νούμερα και μαζί του και ο μέσος όρος κατανάλωσης (αυτός χάρη στην κίνηση σε επαρχιακούς δρόμους).
Οι μόνες φθορές -και οχι βλάβες- που έχουν εμφανισθεί είναι το κάλυμα στο κενό της διαδρομής του χειρόφρενου και η ταπετσαρία της πλάτης του καθίσματος του οδηγού που φεύγει από τη θέση της και με λίγη ταλαιπωρία ξαναμπαίνει.Επίσης έχει ξεθωριάσει το μαύρο χρώμα στα πλαίσια των θυρών στη b pillar. Στο εσωτερικό δεν τρίζει τίποτα παρ ολο οτι έχει διαβεί αρκετούς χωματόδρομους (βρίσκοντας συχνά-πυκνά από κάτω).
Τώρα ζητάει ελαστικά και αμορτισέρ, αλλά μάλλον θα περιμένει τις καλύτερες ημέρες
-
Ομορφο δείχνει και μάλιστα πάρα πολύ στην φωτογραφία. Καλή συνέχεια!
-
Μπραβο βρε Κωνσταντινε!
-
-
-
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Το bravaki μου (120αρι) έκλεισε τα 100.000 km από τον Μάιο του 2008 και είπα να γράψω ένα συγκεντρωτικό για τις μέχρι τώρα βλάβες:Ημιαξόνια (δεν τα πρόλαβα και χρειάστηκαν αλλαγή) - Κόστος 300€
Ρουλεμάν (;) δυναμό (μου έκανε θόρυβο όταν ρόπιαζε από χαμηλά) - 150€
Κλαπέτο aircondition (δεν έφερνε ζεστό αέρα στον οδηγό) - 250€ με λύσιμο όλου του ταμπλό και αφαίρεση στις πόρτες(!). Ήμουν παρόν σε όλο το δέσιμο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι για να μην έχω αμφιβολίες για τριγμούς και τα σχετικά.Φθορές:
Το σκίαστρο του οδηγού πλέον δεν στηρίζεται στη θέση του και ψάχνω καμιά πατέντα. Το κόστος για αλλαγή 70€
Το γνωστό πλαστικό στο κάλυμμα του χειρόφρενου
Φθορά στο τιμόνι και στον λεβιέ των ταχυτήτωνΑπ όσα διάβασα, αν εξαιρέσεις το ρουλεμάν του δυναμό, όλα τα άλλα είναι ψιλοστάνταρ βλάβες. Όσκαρ πιο εκνευριστικής βλάβης αυτή με τον κλιματισμό.
Εννοείται ότι μετάνιωσα που δεν έδωσα και τα υπόλοιπα χρήματα τότε για το 150αρι, απλά προτίμησα να ρίξω τα λεφτά στην ηλιοροφή. Ακόμα νιώθω την ίδια οδηγική ευχαρίστηση μετά από κάθε ροπή, από κάθε φρενάρισμα, από κάθε στροφή και ακόμα το θαυμάζω μετά από κάθε πλύσιμο. Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος.
Για την ηλιοροφή, προς το παρόν δεν έχω βάλει κάποιο γράσο αλλά νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός. Υπάρχει κάτι που συνιστάται στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Διάβαζα το ποστ σου και μετά απο 8 χρόνια σχεδόν έχουμε ακριβώς τις ίδιες βλάβες εκτος το ρουλεμαν του δυναμό! ελεος ρε φιατ..
Το μόνο που δεν είχα ήταν τα ημιαξόνια αλλα εδω και μια βδομάδα το μπραβάκι μου κάνει έντονες δονήσεις στις επιταχύνσεις ουτε τραχτερ να είχα, τα ημιαξόνια δυστηχώς πρεπει να τα εφτυσαν για τα καλά.. φτου ρε γμτ.
-
Πολύ χρήσιμο να γράφονται τέτοια μηνύματα, καθώς κ ενημερώνουν για το αυτοκίνητο κ προετοιμάζουν για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εύγε στους χρήστες κ ευχές για εντελώς απροβλημάτιστα χλμ στη συνέχεια!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πολύ χρήσιμο να γράφονται τέτοια μηνύματα, καθώς κ ενημερώνουν για το αυτοκίνητο κ προετοιμάζουν για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εύγε στους χρήστες κ ευχές για εντελώς απροβλημάτιστα χλμ στη συνέχεια!+1
nickthetrib from tapatalk
-
Παιδια γεα σας εχω ενα φιατ bravo 150 hp με 1 αδεια το 2011. εχω ενα προβλημα αναβει συνεχως το λαμπακι του εγεφαλου . το πηγα στην φιατ στην κρητη οπου μενω , και η αναγνωση του εγκεφαλου βγαζει ενδεικτικα τα εξης : μειμα καυσαεριων , αισθητηρας lamda, εισροη αερα απο εξατμηση κλπ. το προβλημα ειναι περιπου τρια χρονια απο τοτε που ειχα εγγυηση, το πηγαινα στην φιατ και δεν μπορουσε να βρει τι είναι, του κανανε τεστ , κλπ και το μονο που κανουνε ειναι να σβηνουν την βλαβη , και απο λιγο καιρο ξανααναβει το λαμπακι κοκ . το αμαξι δεν παρουσιλαζει καποιο προβλημα αλλα κυκλοφορει κανονικα και με το λαμπακι αναμενο. μηπως εχει τυχει σε καποιον παρόμοιο προβλημα διοτι απο την τοπικη φιατ μου λενε οτι είναι καποιος αισθητηρας αλλα αν το αμαξι παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα πως θα το ξέρω αν ναβει ήδη το λαμπακι του κινητήρα . θα ήθελα αν κάποιοσ το έχει αντιμετωπίσει να μου δώσει τα φώτα του .
-
Μα το λέει το διαγνωστικό. Αισθητήρας λ ή τρύπα κάπου στην πολλαπλή εξαγωγής/εξάτμιση. Άλλαξε συνεργείο!
-
Οτι ειπε ο Διας!
-
Το εχει κανει και στο δικο μου οταν καποτε περασε μεσα απο νερο. Λιγες εβδομαδες μετα σταματησε.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης ενός Bravo Tjet Sport του 2009 με 120.000 χλμ.
Αν εξαιρέσεις ότι μου έχει κόψει τρεις φορές (!) τη φούσκα ημιαξονίων και για δεύτερη φορά χαλάνε τα ηλίθια κλαπετάκια που ρυθμίζουν τη ροή του αέρα από το AC και θα πρέπει να ξανακατέβει όλο το ταμπλό για αλλαχτεί μια πλαστική σκατούλα κατά τα άλλα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα ως τώρα και γενικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος!Μόνο που κατά τα φαινόμενα ήρθε η ώρα για καινούργια αμορτισέρ. Τα έχει αλλάξει κάποιος ιδιοκτήτης sport και τι έχει βάλει;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης ενός Bravo Tjet Sport του 2009 με 120.000 χλμ.
Αν εξαιρέσεις ότι μου έχει κόψει τρεις φορές (!) τη φούσκα ημιαξονίων και για δεύτερη φορά χαλάνε τα ηλίθια κλαπετάκια που ρυθμίζουν τη ροή του αέρα από το AC και θα πρέπει να ξανακατέβει όλο το ταμπλό για αλλαχτεί μια πλαστική σκατούλα κατά τα άλλα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα ως τώρα και γενικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος!Μόνο που κατά τα φαινόμενα ήρθε η ώρα για καινούργια αμορτισέρ. Τα έχει αλλάξει κάποιος ιδιοκτήτης sport και τι έχει βάλει;
Κανείς;
Στάλθηκε από το T8-PLUSM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Κανείς;Στάλθηκε από το T8-PLUSM μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον κανείς (λόγω χιλιομέτρων), εγώ που βρίσκομαι κοντά στα ίδια χιλιόμετρα προσανατολίζομαι προς την επιλογή των εργοστασιακών.
Fiat Bravο 2007