-
Σκέφτηκα νονέ να το πάρω και να τα κρατήσω και τα δύο μέχρι να φύγει το Hyundai αλλά πρώτον δεν θέλω να βάλω λεφτά από την τσέπη μου αυτή την στιγμή και δεν θέλω να ζω με το άγχος να φύγει άμεσα. Υπάρχουν και τα τεκμήρια και οι ασφάλειες..
Θεωρώ και εγώ όπως είπα το bravo overall αρκετά καλύτερο του i30 και ας είμαι κάτοχος του τελευταίου.
Το μόνο επιχείρημα που με κρατάει είναι ότι ξέρω το ιστορικό του δικού μου αυτοκινήτου. Όπως επίσης που πονάει και τι θα χρειαστεί στο εγγύς μέλλον.
Όντας συντηρητικός εκ φύσεως θα καθίσω στα αυγά μου. Άλλωστε το παιδί με το bravo βάζει όριο τις 30 του μηνός και δεν γουστάρω να κάνω πράγματα υπό πίεση. Εάν είχα χρόνο ναι θα το πήγαινα με την ησυχία μου για έλεγχο. Ίσως έδιωχνα και το δικό μου σε κάποιον ιδιώτη σε καλύτερη τιμή από όσο το παίρνουν οι μάντρες.
Πάντως αυτό το κόλλημα του κόσμου να προτιμάει τις μάντρες από τους ιδιώτες δεν το καταλαβαίνω. Αν το δικό μου το έπαιρνε η μάντρα θα το έδινε χαλαρά ένα χιλιάρικο πάνω από εμένα..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Πάντως αυτό το κόλλημα του κόσμου να προτιμάει τις μάντρες από τους ιδιώτες δεν το καταλαβαίνω. Αν το δικό μου το έπαιρνε η μάντρα θα το έδινε χαλαρά ένα χιλιάρικο πάνω από εμένα..Μια εξήγηση μόνο μπορώ να δώσω, γιατί το αντιμετώπισε γνωστός μου.
Αν και ήταν ενάντια στους μαντράδες, κατέληξε να το πάρει από μάντρα γιατί δεν είχε όλα τα χρήματα και ήθελε χρηματοδότηση.... -
... Άλλωστε το παιδί με το bravo βάζει όριο τις 30 του μηνός και δεν γουστάρω να κάνω πράγματα υπό πίεση. Εάν είχα χρόνο ναι θα το πήγαινα με την ησυχία μου για έλεγχο. Ίσως έδιωχνα και το δικό μου σε κάποιον ιδιώτη σε καλύτερη τιμή από όσο το παίρνουν οι μάντρες.Πάντως αυτό το κόλλημα του κόσμου να προτιμάει τις μάντρες από τους ιδιώτες δεν το καταλαβαίνω. Αν το δικό μου το έπαιρνε η μάντρα θα το έδινε χαλαρά ένα χιλιάρικο πάνω από εμένα..
Δεν χάνεις τίποτα να κρατήσεις μια επαφή, ξεκαθαρίζοντας του ταυτόχρονα τους δικούς σου όρους. Υπό πίεση και με χρονικές δεσμεύσεις δεν θα βρει εύκολα αγοραστή και είναι πολύ πιθανόν αν το χειριστείς σωστά να συμφωνήσετε με μικρότερη τιμή!
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Σαν κατοχος kia ceed του 07, παρομοιου με το ι30 δηλαδη, και κατοχος fiat panda θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Δεν ξερεις που πας να μπλεξεις. Υπαρχει χαοτικη διαφορα στην ποιοτητα των δυο μαρκων. Το φιατ ειναι φτιαγμενο για να χαλασει. Τα kia- χιουνται ειναι μελετημενα για αντοχη, και με αεριο ακομα. Για κανουργιο αν εψαχνες fiat δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα να φυγεις απο το αμαξι σου που το ξερεις και να πας σε μεταχειρισμενο παλι και fiat ειναι πολυ επιφοβο και θα βαλεις το χερι στην τσεπη για μαζεματα σερβις κρυμενες βλαβες. Η επιλογη δικη σου φυσικα.Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου,
οταν αγοραζες μεταχειρισμενο παντα υπαρχει το ρισκο, ειτε γιαπωνεζικο, ειτε κορεατικο, ειτε ευρωπαικο, δυστυχως εχω πρωτο χερι εμπειρια απο ολα τα παραπανω (Honda CRV, Hyundai Santa Fe κλπ) αλλα γιαυτο το λογο τα βρισκεις και φθηνοτερα, πηγαινε να πουλησεις φιλε μου το Kia σου και δες τι θα πιασεις οσο καλο και να το κρατας. Οσον αφορα το Bravo φιλε μου σε σχεση με το Kia Ceed το δικο σου του 2007 αλλα και το ξαδερφακι του το i30 της ιδιας εποχης δεν πιστευω να νομιζεις οτι υπαρχει καμμια επαφη! Το Bravo ειναι κατηγοριας Golf, οχι οπως το Ceed/i30 που χωρις να θελω να τα μειωσω ειναι μια κατηγορια κατω, και για μενα προσωπικα καλυτερο το συγκεκριμενο Bravo καθοτι ειχα και τα δυο και Golf tsi (140 hp) και Bravo tjet (150 hp). Kαι σε θεμα οδηγησης/ανεσης/αισθησης αλλα και δυναμης, χωρων (400 λιτρα πορτμπαγκαζ!) το Bravo ηταν καλυτερο (το golf υπερτερουσε μονο στο χωρο των πισω θεσεων). Fουλ εξοπλισμενο οπως εβγαινε στις περισσοτερες εκδοσεις και ειδικα στην Sport εκδοση τα κορεατικα δεν το ακουμπουν ουτε κατα φαντασια. Θα σου προτεινα αν ειχες την ευκαιρια να οδηγουσες ενα και θα καταλαβαινες. Καλα απο θεμα σχεδιασης και φινετσας δεν εχει καμμια επαφη με τα κορεατικα και ας ειναι και μοντελο που βγηκε το 2007. Σιγουρα καποια υλικα στο εσωτερικο δεν ειναι τοσο αντοχης αλλα σε τετοια αυτοκινητα αυτο ειναι συνηθισμενο και ειδικα στα ιταλικα.Ακομα και σημερα το βλεπεις στο δρομο ευχαριστα ενω για το i30/Ceed (του 2007 εννοω) δεν μπορεις να πεις ουτε κατα προσεγγιση το ιδιο (ειδικα το i30 του 2007 ειναι πολυ παρωχημενο σχεδιαστικα), ειναι σαν αυτοκινητα συνταξιουχων που τα θελουν για να πηγαινουν σουπερμαρκετ και τα εγγονια στο σχολειο.
Θα μου πεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα, οπως σχεδιαση, επιδοσεις, κρατημα, παθητικη ασφαλεια κλπ που δεν δεχονται αμφισβητηση και τα ιταλικα σε αυτο το τομεα, και ειδικα το bravo αυτης της χρονολογιας ειναι μαζι με το Golf τα καλυτερα στην κατηγορια τους αν και δυστυχως το Bravo ετυχε να ζησει στη σκια του Golf και οχι δικαιως.
Για μενα στα χρηματα του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και συνδυαζει οτι χρειαζεται ενα συγχρονο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις, αν σκεφτεις οτι πλησιαζει και τα 10 χρονια απο την εμφανιση του. Ειναι απο τα αυτοκινητα που μου εχουν μεινει στην καρδια και μονο καλα εχω να πω, εξαλλου τα 2 χρονια που το ειχα δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα και δουλευε και με υγραεριο.Απλα απο τα καλυτερα αυτοκινητα φιλε μου και σιγουρα αν ειχες την ευκαιρια για ενα το ιδιο θα ελεγες. Φυσικα δεν μπορει ολοι να ειναι ικανοποιημενοι αλλα ουτε να εχουν απροβληματιστα αυτοκινητα αλλα αυτο πανω κατω ισχυει για ολες τις μαρκες. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Σαν κατοχος kia ceed του 07, παρομοιου με το ι30 δηλαδη, και κατοχος fiat panda θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Δεν ξερεις που πας να μπλεξεις. Υπαρχει χαοτικη διαφορα στην ποιοτητα των δυο μαρκων. Το φιατ ειναι φτιαγμενο για να χαλασει. Τα kia- χιουνται ειναι μελετημενα για αντοχη, και με αεριο ακομα. Για κανουργιο αν εψαχνες fiat δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα να φυγεις απο το αμαξι σου που το ξερεις και να πας σε μεταχειρισμενο παλι και fiat ειναι πολυ επιφοβο και θα βαλεις το χερι στην τσεπη για μαζεματα σερβις κρυμενες βλαβες. Η επιλογη δικη σου φυσικα.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου,
οταν αγοραζες μεταχειρισμενο παντα υπαρχει το ρισκο, ειτε γιαπωνεζικο, ειτε κορεατικο, ειτε ευρωπαικο, δυστυχως εχω πρωτο χερι εμπειρια απο ολα τα παραπανω (Honda CRV, Hyundai Santa Fe κλπ) αλλα γιαυτο το λογο τα βρισκεις και φθηνοτερα, πηγαινε να πουλησεις φιλε μου το Kia σου και δες τι θα πιασεις οσο καλο και να το κρατας. Οσον αφορα το Bravo φιλε μου σε σχεση με το Kia Ceed το δικο σου του 2007 αλλα και το ξαδερφακι του το i30 της ιδιας εποχης δεν πιστευω να νομιζεις οτι υπαρχει καμμια επαφη! Το Bravo ειναι κατηγοριας Golf, οχι οπως το Ceed/i30 που χωρις να θελω να τα μειωσω ειναι μια κατηγορια κατω, και για μενα προσωπικα καλυτερο το συγκεκριμενο Bravo καθοτι ειχα και τα δυο και Golf tsi (140 hp) και Bravo tjet (150 hp). Kαι σε θεμα οδηγησης/ανεσης/αισθησης αλλα και δυναμης, χωρων (400 λιτρα πορτμπαγκαζ!) το Bravo ηταν καλυτερο (το golf υπερτερουσε μονο στο χωρο των πισω θεσεων). Fουλ εξοπλισμενο οπως εβγαινε στις περισσοτερες εκδοσεις και ειδικα στην Sport εκδοση τα κορεατικα δεν το ακουμπουν ουτε κατα φαντασια. Θα σου προτεινα αν ειχες την ευκαιρια να οδηγουσες ενα και θα καταλαβαινες. Καλα απο θεμα σχεδιασης και φινετσας δεν εχει καμμια επαφη με τα κορεατικα και ας ειναι και μοντελο που βγηκε το 2007. Σιγουρα καποια υλικα στο εσωτερικο δεν ειναι τοσο αντοχης αλλα σε τετοια αυτοκινητα αυτο ειναι συνηθισμενο και ειδικα στα ιταλικα.Ακομα και σημερα το βλεπεις στο δρομο ευχαριστα ενω για το i30/Ceed (του 2007 εννοω) δεν μπορεις να πεις ουτε κατα προσεγγιση το ιδιο (ειδικα το i30 του 2007 ειναι πολυ παρωχημενο σχεδιαστικα), ειναι σαν αυτοκινητα συνταξιουχων που τα θελουν για να πηγαινουν σουπερμαρκετ και τα εγγονια στο σχολειο.
Θα μου πεις περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα υπαρχουν και καποια πραγματα, οπως σχεδιαση, επιδοσεις, κρατημα, παθητικη ασφαλεια κλπ που δεν δεχονται αμφισβητηση και τα ιταλικα σε αυτο το τομεα, και ειδικα το bravo αυτης της χρονολογιας ειναι μαζι με το Golf τα καλυτερα στην κατηγορια τους αν και δυστυχως το Bravo ετυχε να ζησει στη σκια του Golf και οχι δικαιως.
Για μενα στα χρηματα του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και συνδυαζει οτι χρειαζεται ενα συγχρονο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις, αν σκεφτεις οτι πλησιαζει και τα 10 χρονια απο την εμφανιση του. Ειναι απο τα αυτοκινητα που μου εχουν μεινει στην καρδια και μονο καλα εχω να πω, εξαλλου τα 2 χρονια που το ειχα δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα και δουλευε και με υγραεριο.Απλα απο τα καλυτερα αυτοκινητα φιλε μου και σιγουρα αν ειχες την ευκαιρια για ενα το ιδιο θα ελεγες. Φυσικα δεν μπορει ολοι να ειναι ικανοποιημενοι αλλα ουτε να εχουν απροβληματιστα αυτοκινητα αλλα αυτο πανω κατω ισχυει για ολες τις μαρκες.Μην συγκρινεις αξιοπιστια golf kai ceed. Τα ceed ουτε πηδανε δοντια στις καδενες τους ουτε χαλανε οι πολλαπλασιαστες καθε μηνα. Και δεν τα παιρνουν συνταξιουχοι ειδικα το proceed τα προτιμουν αρκετα νεαρες ηλικιες. Επισης αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων πισω δεν βγαζουν ουτε τα καινουργια golf. Οσον αφορα το bravo εχει πολλα χρονια στην πλατη του και αν βρεις με λιγοτερο απο 150000 χμ δυσκολο να ειναι πραγματικα. Δεν λεω καλη η τουρμπινα αν δεν σε νοιαζει βεβαια η καταναλωση. Εκει που τωρα καις 7 μετα θα θελεις 10.
-
Φιλε μου οπως σου ειπα ειχα δυο Golf, 2007 και 2008 μοντελα tsi και το ενα με dsg, δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος του οτι δεν μου αρεσαν τα φρενα και οτι στο μηχανικο κιβωτιο ο συμπλεκτης δεν ηταν για πολλα πολλα, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, κατα τα αλλα ηταν πολυ καλα αυτοκινητα, απλως το Bravo για εμενα ηταν καλυτερο, ασχετα αν ειχε ημιακαμπτο πισω σε σχεση με των πολλαπλων του Golf.Οσο για τα Golf, τα πενταρια ειχαν ολα πολλαπλων συνδεσμων αναρτηση, οπως και τα δυο δικα μου, απο τα 6αρια και μετα δεν εμπαινε αυτη η διαταξη στις βασικες εκδοσεις βενζινης και πετρελαιου για θεμα κοστους ωστε τα βασικα μοντελα να ειναι πιο φθηνα και ελκυστικα τιμολογιακα για εταιρειες και για οσους δεν εχουν γνωση του θεματος που ειναι πολλοι, ιδιαιτερα οι γυναικες αγοραστες που βλεπουν κυριως την τιμη και το εξω-μεσα χωρις να υπολογιζουν το απο κατω, εξαλλου στα 90 αλογα που εβγαιναν κανενας δεν θα μπορουσε να δει τη διαφορα. Οι πιο δυνατες εκδοσεις, tsi και πανω ειχαν και εχουν ολες πολλαπλων συνδεσμων αναρτηση, ψαξτο και θα δεις.Οσο για καταναλωση, γυρω στα 8-8.5 για τα Golf και γυρω στα 8.5-9 για το Bravo. Αν θελεις βεβαια το κανεις και να καιει και 12. Eσυ δηλαδη με το Kia ποσο λιγωτερο καις? Αντε μισο με ενα λιτρο το πολυ? Και τι εγινε? Εχεις το ιδιο γκαζι και την ιδια ενεργητικη ασφαλεια?Ουτε καν! Τωρα βεβαια τα νεα καλα Ceed ειναι με τουρμπο και επιδοσεις και φυσικα εφαμιλλα κατα καποιο τροπο με τα ευρωπαικα, αλλα αυτο κοστιζει, οπως βεβαια κοστιζε σε VAG, FIAT κλπ, τοσα χρονια, και ετσι η τιμη τους ειναι απαγορευτικη, οποτε δεν βλεπεις και κανενα στο δρομο. Ο κοσμος προτιμα να παρει περιπου στα ιδια λεφτα ενα Golf, Alfa Romeo (γιατι Bravo δεν υπαρχει πια) ακομα και Volvo και Mercedes A class, που εχουν επιθετικες τιμολογιακες πολιτικες απο το να παρουν ενα Kia Ceed/ProCeed επιδοσεων με πανω απο 21-22 χιλιαδες. Φιλε μου, στο ξαναλεω, χωρις να θελω να μειωσω το συγκεκριμενο Kia του 2007 , αλλα σε σχεση με το Bravo της ιδιας ηλικιας καμμια επαφη οπως και να το κοιταξεις, απλα χωρις παρεξηγηση ειμαι σιγουρος οτι οπως οι περισσοτεροι εισαι της αποψης οτι το δικο μας παντα ειναι το καλυτερο και ολα τα αλλα εχουν ελαττωματα, σπανε, χαλανε κλπ. Εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες αυτοκινητα καθε κατηγοριας και τιμης και νομιζω οτι μπορω να βλεπω καθαρα ποια ειναι τα εντιμα αυτοκινητα και ποια αυτα που φαινονται και λεγονται αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο.
-
Φιλε μου οπως σου ειπα ειχα δυο Golf, 2007 και 2008 μοντελα tsi λαι το ενα με dsg, δεν ειχα κανενα προβλημα εκτος του οτι δεν μου αρεσαν τα φρενα και οτι στο μηχανικο κιβωτιο ο συμπλεκτης δεν ηταν για πολλα πολλα, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, κατα τα αλλα ηταν πολυ καλα αυτοκινητα, απλως το Bravo για εμενα ηταν καλυτερο, ασχετα αν ειχε ημιακαμπτο πισω σε σχεση με των πολλαπλων του Golf.Οσο για τα Golf, τα πενταρια ειχαν ολα πολλαπλων συνδεσμων αναρτηση, οπως και τα δυο δικα μου, απο τα 6αρια και μετα δεν εμπαινε αυτη η διαταξη στις βασικες εκδοσεις και βενζινης και πετρελαιου για θεμα κοστους ωστε τα βασικα μοντελα να ειναι πιο φθηνα και ελκυστικα τιμολογιακα, εξαλλου στα 90 αλογα που εβγαιναν κανενας δεν θα μπορουσε να δει τη διαφορα. Οι πιο δυνατες εκδοσεις, tsi και πανω ειχαν και εχουν ολες πολλαπλων συνδεσμων αναρτηση, ψαξτο και θα δεις.Οσο για καταναλωση, γυρω στα 8 για τα Golf και γυρω στα 8.5-9 για το Bravo. Αν θελεις βεβαια το κανεις και να καιει και 12. Eσυ δηλαδη με το Kia ποσο λιγωτερο καις? Αντε μισο με ενα λιτρο το πολυ? Και τι εγινε? Εχεις το ιδιο γκαζι και την ιδια ενεργητικη ασφαλεια?Ουτε καν! Τωρα βεβαια τα νεα καλα Ceed ειναι με τουρμπο και επιδοσεις και φυσικα εφαμιλλα κατα καποιο τροπο με τα ευρωπαικα, αλλα αυτο κοστιζει, οπως βεβαια κοστιζε σε VAG, FIAT κλπ, και ετσι η τιμη τους ειναι απαγορευτικη, οποτε δεν βλεπεις και κανενα στο δρομο. Ο κοσμος προτιμα να παρει περιπου στα ιδια λεφτα ενα Golf, Alfa Romeo (γιατι Bravo δεν υπαρχει πια) ακομα και Volvo, Nissan, Mini ακομα και Mercedes A class, που εχουν επιθετικες τιμολογιακες πολιτικες απο το να παρουν ενα Kia Ceed/ProCeed επιδοσεων με πανω απο 21-22 χιλιαδες. Φιλε μου, στο ξαναλεω, χωρις να θελω να μειωσω το συγκεκριμενο Kia του 2007 , αλλα σε σχεση με το Bravo της ιδιας ηλικιας καμμια επαφη οπως και να το κοιταξεις, απλα χωρις παρεξηγηση ειμαι σιγουρος οτι οπως οι περισσοτεροι εισαι της αποψης οτι το δικο μας παντα ειναι το καλυτερο και ολα τα αλλα εχουν ελαττωματα, σπανε, χαλανε κλπ. Εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες αυτοκινητα καθε κατηγοριας και τιμης και νομιζω οτι μπορω να βλεπω καθαρα πια ειναι τα εντιμα αυτοκινητα και πια αυτα που φαινονται και λεγονται αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο.Αληθεια δεν ηξερα οτι το golf 5 εβγαινε με πολλαπλων. Οσον αφορα την καταναλωση με προσεχτικη οδηγηση εκαιγα 6 λιτρα εκτος πολης αλλα μεσα στην πολυ 8 9 για πλακα. Επισης συμφωνω μαζι σου οι τωρινες αλμυρες τιμες το μπλεκουν σε αλλα πολυ ελκυστικα χωραφια.
-
Στους δρόμους ακόμη
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στους δρόμους ακόμη
Τι ακριβώς εννοείς;
-
Στους δρόμους ακόμη
Τι ακριβώς εννοείς;
Ότι αν και Ιταλικό, δεν έχει διαλυθεί ακόμη
(όπως λένε οι κακές γλώσσες) -
Αυτο του ελειπε να μην ειναι στο δρομο. Γεια σου Κωσταντινε
-
Εγώ το πούλησα πριν κανά δίμηνο αλλά μου λείπει τρελά! Τζι τζι το είχα. Εκτός από το τιμόνι που είχε φθαρεί, το αμάξι δεν είχε βγάλει τίποτα από το 2007. Αφήστε τους να λένε. Τόσα ξέρουν οι ξερόλες για τα ιταλικά.
-
Εξαιρετικό αμάξι , όπως όλα τα μεγάλα αυτοκίνητα δεν αντικαταστάθηκε ποτε απο νεο μοντέλο. Πέθανε καινουργιο. Είχαμε ενα στην οικογενεια που έβγαλε εξαιρετικα και απροβλημάτιστα 130 χιλιαδες χιλιομετρα. Μονο μειονέκτημα η κατανάλωση αλλα με εκατό πενήντα άλογα και Τούρμπο ειναι λογικό.
Κάποια στιγμή χάριζαν καινούργια με μηδέν χιλιομετρα εκατονεικοσαρια ντίζελ κάποιοι μαντράδες με 15 χιλιάρικα , μετάνιωσα που δεν το πήρα, σε έκδοση sport με όλα μέσα. Αμάξι για μια ζωή.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ακόμη και στο θέμα της κατανάλωσης δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση.Σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό (την εποχή δηλαδή που παρουσιάστηκε) και υπό συνθήκες πίεσης κατανάλωνε 1-1,5 λίτρα επιπλέον/100χλμ.
-
Ρε παιδια υπαρχει turbo που να μην καταναλωνει? Αφου μπαινεις στη διαδικασια και κοστος φυσικα να εχεις turbo για μεγαλυτερη παροχη αερα αυτο σημαινει και περισσοτερο καυσιμο γιαυτο και εχεις και επιδοσεις. Ειναι δυνατον να εχει ιδια καταναλωση με αντιστοιχο ατμοσφαιρικο οταν εχει 50-60 αλογα παραπανω και φυσικα τεραστια διαφορα σε επιδοσεις? Ειναι σαν να λεμε καλη μωρε η Ferrari αλλα καιει! Το οτι εχει 1-1.5 λιτρο παραπανω καταναλωση απο το αντιστοιχο ατμοσφαιρικο ειναι αμελητεο σε σχεση με αυτα που παιρνεις.
-
Ο Κωνσταντίνος φαντάζομαι μιλάει για τον υπερτροφοδοτούμενο ανταγωνισμό, όχι τα ατμοσφαιρικά 1400.
Χαθήκαμε ωρέ Κωνσταντίνε...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ακόμη και στο θέμα της κατανάλωσης δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση.Σε σχέση με τον τότε ανταγωνισμό (την εποχή δηλαδή που παρουσιάστηκε) και υπό συνθήκες πίεσης κατανάλωνε 1-1,5 λίτρα επιπλέον/100χλμ.Το 1-1,5 λιτρο ρεφαρεται και εχεις και στη τζεπη απο την πολυ καλυτερη αξιοπιστια κατα μεσο ορο σε σχεση με τον ανταγωνισμο του την εποχη του. Για εμενα ισως το πιο αξιοπιστο τουρμπατο μικρομεσαιο της εποχης. Γελαω μ οσους λενε 'ελα τωρα με το ιταλικο'...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Κωνσταντίνος φαντάζομαι μιλάει για τον υπερτροφοδοτούμενο ανταγωνισμό, όχι τα ατμοσφαιρικά 1400.Χαθήκαμε ωρέ Κωνστνατίνε...
Φιλε μου πριν το Bravo ειχα Golf tsi 1.4 (140 hp), η διαφορα στη καταναλωση ηταν στο μισο λιτρο χονδρικα λιγωτερο για το Golf αλλα το Bravo ηταν προσωπικα για μενα καλυτερο και σε επιδοσεις και σε αισθηση και σε πατημα αν και δεν εχει πολλαπλων συνδεσμων πισω.Εξαλλου το Bravo ειχε και 10 αλογα παραπανω (150hp) οποτε δικαιολογειται και η λιγο παραπανω καταναλωση. Εκτος του Golf δεν ειχε αλλο σοβαρο ανταγωνισμο στα μικρα turbo, τα γαλλικα ακολουθησαν αλλα δεν επιασαν οσο θα περιμενε κανεις , απλα το Golf πουλαει και σαν ονομα και σαν μαρκα γιαυτο και το Bravo, συνυφασμενο και με την οχι τοσο πετυχημενη προτερη πορεια του με τις προηγουμενες γενιες που ηταν σε αλλο επιπεδο, εζησε στη σκια του Golf.
-
Πριν 2 μήνες πούλησα και το δικό μου Bravo (120αρι),για αγορά επαγγελματικού.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα θετικά σχόλια.
Αξιόπιστο,πολύ καλή οδική συμπεριφορά,ροπάτο,όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά,πολύ καλά εξοπλισμένο. ευχάριστο στην οδήγηση.
Έχοντας οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα της κατηγορίας (κυρίως γερμανικά),πιστεύω ότι συνολικά το bravo ήταν το καλύτερο,και εξαιτίας του εμπιστεύομαι πλέον απόλυτα την fiat.(το κακό είναι πως μάλλον την εμπιστεύονται αρκετοί και στα επαγγελματικά αφού οι τιμές των μεταχειρισμένων doblo έχουν ξεφύγει...) -
Ο Κωνσταντίνος φαντάζομαι μιλάει για τον υπερτροφοδοτούμενο ανταγωνισμό, όχι τα ατμοσφαιρικά 1400.
Χαθήκαμε ωρέ Κωνστνατίνε...
Φιλε μου πριν το Bravo ειχα Golf tsi 1.4 (140 hp), η διαφορα στη καταναλωση ηταν στο μισο λιτρο χονδρικα λιγωτερο για το Golf αλλα το Bravo ηταν προσωπικα για μενα καλυτερο και σε επιδοσεις και σε αισθηση και σε πατημα αν και δεν εχει πολλαπλων συνδεσμων πισω.Εξαλλου το Bravo ειχε και 10 αλογα παραπανω (150hp) οποτε δικαιολογειται και η λιγο παραπανω καταναλωση. Εκτος του Golf δεν ειχε αλλο σοβαρο ανταγωνισμο στα μικρα turbo, τα γαλλικα ακολουθησαν αλλα δεν επιασαν οσο θα περιμενε κανεις , απλα το Golf πουλαει και σαν ονομα και σαν μαρκα γιαυτο και το Bravo, συνυφασμενο και με την οχι τοσο πετυχημενη προτερη πορεια του με τις προηγουμενες γενιες που ηταν σε αλλο επιπεδο, εζησε στη σκια του Golf.
C4-308 thp.. λιγοτερο αξιοπιστα πιθανα αλλα σε επιμερους τομεις καλυτερα, μ αρχη την καμπινα.
Fiat Bravο 2007