-
Νομιζω πιο κατοχυρωμένος θα εισαι αν πας με αδειο ρεζερβουαρ και σε κλεψει παλι. Καλεις αστυνομια επιτοπου να καταγραψουν το συμβαν. Πχ οτι σου εβαλε 60 λιτρα σε αμαξι που παιρνει 50 μεγιστο . Μετα τον κυνηγας πιο ευκολα
Ιδιωτικο ή εταιρικο ειναι? -
Εταιρικό. Σκέφτομαι μήπως δεν ξεκίνησε η αντλία από το μηδέν. Όταν βγήκα από το ντάστερ, είχε φτάσει τα 22λίτρα το κοντέρ.
-
Οταν σηκωνεις την μανικα απο την αντλια , δεν μηδενιζει αυτοματα? Δεν ειμαι σιγουρος.
Πριν απο σενα ποιος εβαλε σ αυτη την μανικα ? Αν ηταν καποιος με τιμολογιο οπως ειπες , σιγα μην εβαλε μονο 10 λιτρα . -
Aπόψε βρέθηκα Αργυροπόλεως, και φουλάρω (κακώς, γιατί την έχω ξαναπατήσει και κάτι με έτρωγε...) σε πρατήριο με 2.1xx€.
Τώρα θα υποστώ ένα ρεζερβουάρ με ρεταρίσματα κλπ, λόγω καρμπυρατέρ -
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι το αέριο στα 3 βενζινάδικα που βάζω - στο 1 σταθερά και στα άλλα 2 περιστασιακά - έχει πέσει στα 0,97 και η βενζίνη ανεβαίνει κανονικά στο 2,30... τι αναθυμιάσεις μου βάζουν δεν ξέρω
-
Σταμάτα, μη τα ακούσεις εσύ τελικά!!!!
Σερνομαστε στους δρόμους για να κρατήσουμε το κόστος μετακίνησης σταθερό, Έχεις δει σε φανάρι να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα επιταχύνει πιο αργά; Αυτά ζούμε πλέον!
Σε λίγο θα μας ανάβουν φώτα να κάνουμε στην άκρη τα ami -
Άνοιξε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή μου (Κλεάνθους, Θεσσαλονίκη) βενζινάδικο γνωστής αιγαιοπελαγίτικης εταιρείας.
Πρώτη φορά στο Nissan Micra μου, εδώ και 16 χρόνια στο 40 λίτρων ντεπόζιτο πήρε 42 λίτρα μέχρι το πρώτο σκάσιμο που το σταμάτησε.
Βεβαίως ποτέ δεν έχει πάρει τόσα, ακόμα και αν το προσπάθησα παλαιότερα...
Συνήθως στα χιλιόμετρα που είχα κάνει έπαιρνε 36.5-37.5 λίτρα (το διαπίστωσα βλέποντας το ιστορικό των γεμισμάτων μου στο MyFuelLog app...Οπότε ποτέ ξανά εκεί και θα ενημερώσω όλους τους γνωστούς και γείτονες...
Επίσης μου έκανε εντύπωση η ερώτηση πριν ξεκινήσει την αντλία αν θα πληρώσω με κάρτα ή μετρητά...
-
@pagalo-frl-auth-gr said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Άνοιξε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή μου (Κλεάνθους, Θεσσαλονίκη) βενζινάδικο γνωστής αιγαιοπελαγίτικης εταιρείας.
Είναι και κοντά στην Φράουλα που μαζευόμαστε ... αν μένεις εκει γύρω ελα σε κάποια συνάντηση .
Όταν το ανακαίνιζαν πριν ενα μήνα είχα περάσει πεζός και είδα που αλλάζαν τις δεξαμενές ,καινούργιες αντλίες κλπ
Θα βάλω μια φορά να δω τι γίνεται . -
Δεν γνωρίζω αν το εχει γράψει αλλος φίλος, το λαμόγιο στην Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι επειτα απο τουλάχιστον 3 καταγγελίες τον εχουν κλείσει τουλάχιστον 3 μήνες τώρα. Υ.Σ. επειδή εχει παραγίνει το κακό σκίστε τους στις καταγγελίες.
-
-
Βενζινάδικο στη Κατερίνη φουλαρε το peugeot 2008 το οποίο έχει 45 λίτρα ντεπόζιτο.
-
Πώς δικαιολογήθηκε;;;
-
1,899 μόνο η 100αρα;;;;;;
Αυτό απο μόνο του είναι για γέλια!
Τουλαχιστον ήταν 100αρα;
Τράβαγε καλύτερα το 2008;
-
Τράβαγε τα μαλλιά του!
-
@elteo said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Πώς δικαιολογήθηκε;;;
Διαπίστωσε εκ των υστέρων αυτά που γράφει η απόδειξη και δεν είχε διάθεση να τον κυνηγήσει.
-
Η απόδειξη έχει όλα τα στοιχεία επάνω και μπορεί να γίνει καταγγελία στο 1520 για πειραγμένη αντλία.
-
Είναι το πρατήριο με την φτηνότερη βενζίνη στην Κατερίνη? Εάν όντως είναι αυτό έχω ακούσει και άλλους να παραπονιούνται ύστερα από ανεφοδιασμό καυσίμου. Παραταύτα έχει μονίμως ουρές αυτοκινήτων.
-
Έχει μόνιμα ουρές...γιατί καί οι μύγες στα σκατά πάνε...
-
Μακρυά και αγαπημένα για όποιον βρεθεί Λάρισα , τους στόλισα και στην κριτική μου στο Google
https://www.google.gr/maps/place/ΝΤΕΠΟΖΙΤ+Ε+Ε/@39.660361,22.2962244,12z/data -
@monman2 said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Μακρυά και αγαπημένα για όποιον βρεθεί Λάρισα , τους στόλισα και στην κριτική μου στο Google
https://www.google.gr/maps/place/ΝΤΕΠΟΖΙΤ+Ε+Ε/@39.660361,22.2962244,12z/data@monman,δε φαίνεται ποιο είναι. Επειδή πάω σχετικά συχνά
Λάρισα, για πες.Edit: Ο.κ., το βρήκα (ευτυχώς δεν πάω προς τα κει)
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!