-
Να μην κάνουν κι οι άνθρωποι μια αρπαχτή, όλοι μεγαλώνουμε, θα πρέπει κι αυτοί να αποσυρθούν σε κάποιο ζεστο υγρό προάστιο αργά ή γρήγορα.
Άλλωστε δεν ξέρω τι μπάτζετ διαθέτει το νετφλιξ γι αυτές τις παραγωγές, ίσως γι αυτό έκαναν αουτσόρσινγκ το μοντάζ στο Δήμο Βόλου.Όσοι παρακολουθείτε νετφλιξ, "καλό" ήταν το Railway-men, είδαν την ωραία σειρά που είχε γίνει για το Τσερνομπίλ οι Ινδοί, κι έφτιαξαν τη δική τους ταινία για την καταστροφή που προκάλεσε η Union Carbide στη Μποπάλ το '84, με την απαραίτητη δόση Μπολυγουντιανού λυρισμού.
Ωραίο φαίνεται και το animation (ίσως για ενήλικες) Blue Eye Samurai.
-
@famas said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
The killer του Fincher με τον Fassbender στο Netflix’sχθες βράδυ.
Ξεκίνησα με σχετικά υψηλές προσδοκίες που πολύ γρήγορα δυστυχώς μετατράπηκαν σε μικρό καλαθι,πιο μικρό και από το καλαθι της νοικοκυράς του Αδωνι.
Η σχεδόν 20λεπτη εναρκτήρια σκηνή με τον μονόλογο του επι πληρωμή δολοφόνου μεταξύ γιόγκα και διατασεων ήταν ένδειξη η καλής ταινίας η πατάτας Αιγύπτου.Τελικά μετά από την αστοχία του υποτίθεται κορυφαίου killer με σημάδι στραβούλιακα Ι5,όλα μπήκαν στη θέση τους.Επρόκειτο για το John Wick no7!
Δείτε το και κανένας άλλος να πει την γνωμη του μήπως είμαι εγώ ο περίεργος.Αν ήταν άλλο το δίδυμο σκηνοθέτη πρωταγωνιστή θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά τώρα ο πήχης ήταν σχετικά ψηλά!Δεν θα συμφωνήσω. Αρκετοί όμως έχουν την ίδια γνώμη με σένα. Όντως είναι αργό στην αρχή, αλλά στη πορεία αποκτά ικανοποιητική δράση, τόσο η πάλη στο σπίτι στη Φλόριντα όσο και ο μονόλογος της Τίντα Σουίλτον βλέπονται ευχάριστα, ενώ το πέρασμα από κεφάλαιο σε κεφάλαιο είναι σκηνοθετική επιλογή. Τα μουσικά κομμάτια ταιριαστά. Ενδεχομένως επηρέασε το όνομα πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη όπως αναφέρεις, overall αν περίμενες με το καλάθι του Άδωνη να φας δίχως αύριο, μάλλον υπερεκτίμησες την ελληνική οικονομία, αλλά μια νόστιμη, πλην κατεψυγμένη, πίτσα μπορείς να την απολαύσεις
Κατεψυγμένη πίτσα στην καλύτερη μάλλον για βρώμικο στην Καβάλας ήταν.Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλες οι γνωμες ειναι υποκειμενικές και σεβαστές.
Ξεκίνησα με τις καλύτερες προθέσεις και σίγουρα δεν περίμενα να δω τον Πολίτη Κειν.Δεν είχα διαβασει καμμία κριτική,ούτε έλαβα υπόψιν τη χαμηλή βαθμολογία που έχει στο IMDb,επίτηδες
Όμως σε αυτό το χιλιοειπωμένο μοτίβο του εκτελεστή ενώ το δίδυμο σκηνοθέτη -πρωταγωνιστή θα μπορούσε να δώσει κάτι καινούριο η έστω διαφορετικό,κινήθηκε στην μετριότητα στη καλύτερη.Με ευθύνη του σκηνοθέτη μάλλον ,δεν νομίζω να ήταν επιλογή του Φασμπεντερ ο οποίος μονολογούσε ασταμάτητα ασυναρτησίες με ύφος χαπακωμένου.Η σκηνή με το τετ α τετ των δολοφόνων ήταν και αυτή μέτρια ,το λεκτικό παιχνίδι γάτας ποντικιού μεταξύ χαρακτήρων έχει ποκυ καλύτερες στιγμές σε άλλες ταινίες.Αν η ταινια έπαιρνε τα πράγματα λιγότερο σοβαρά θα ήταν καλύτερη αλλά όταν για παράδειγμα ο τοπ εκτελεστής μετά από διαλογισμό,ασκήσεις,εσωτερικό μονόλογο και επιμονη στη λεπτομέρεια ακόμα και στους παλμούς ,εκτελεί την αποστολή του σαν να παίζει στο στραβοι πιλότοι σε f16 τότε κατι δεν πήγε καλά.
Τέλος πάντων μια διασκεδαστική φόλα παραπάνω ,δεν έγινε και τίποτα. -
Είχα δει την κριτική του Μάκη στην εκπομπή στο κοσμοτε που έλεγε ότι η ταινία είναι μία επίπεδη περιπετειούλα , στην οποία δε γίνεται καμία διάθεση ούτε από τον πρωταγωνιστή ούτε από τον σκηνοθέτη για το κάτι παραπάνω, φάση: "να πρωτοκολλήσουμε τα έγγραφα, δευτέρα πρωί σε δημόσια υπηρεσία για να τελειώνουμε...." . Με βρήκε απόλυτα σύμφωνο.
Αν είχα πληρώσει εισιτήριο στο σινεμά , θα τα έκλαιγα , για σάπιο βράδυ στο νετφλιξ , ήταν αρκετή....
-
Όντως το killer ήταν μια μέτρια (στην καλύτερη) ταινία, από αυτές που σου δίνουν χαρά όταν τις δεις στο Netflix, γιατί γλίτωσες τον κινηματογράφο.
-
-
-
Αν ψάχνετε καμιά καλή ταινία, το https://www.imdb.com/title/tt12747748/
με 4 αρκετά γνωστούς ηθοποιούς θα σας ικανοποιήσει. Αρκετά αγωνιώδες χωρίς να δείχνει κάτι ουσιαστικά. Είναι εκείνες οι ταινίες που αναγκάζουν τον θεατή να αναρωτιέται τι γίνεται και γιατί, ενώ οι ηθοποιοί μιλάνε μεταξύ τους κι η κάμερα περιστρέφεται γύρω τους, συνοδευόμενη από την ανάλογη μουσική.
Ένας λόγος παραπάνω τα αυτοκίνητα που συμετέχουν στην κατανόηση της υπόθεσης.ΥΓ όσοι νομίζουν ότι θα δουν το Μπεν Χουρ πχ, ας μη κάνουν το κόπο....
-
Ethan Hawke , αθόρυβη παιχτούρα !
Στα τοπ των ηθοποιών -
Το είδα. Όντως καλή ταινία. Θα ήθελα λίγο παραπάνω ιστορία στο τέλος, αλλά γενικά μου άρεσε.
-
@harisma23 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Το είδα. Όντως καλή ταινία. Θα ήθελα λίγο παραπάνω ιστορία στο τέλος, αλλά γενικά μου άρεσε.
Δεν προκειται ποτε να παρουμε Τέσλα.
-
@famas said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@harisma23 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Δεν προκειται ποτε να παρουμε Τέσλα.
fake news αυτά δεν γίνονται
https://www.tiktok.com/@netflix/video/7310223626521840939
παρακάτω μια πρώτη (φιλοσοφική ) ανάλυση της σκηνής
https://mashable.com/article/leave-the-world-behind-netflix-tesla -
Το είδα και εγώ, γέλασα πολύ στην σκηνή με τα Τέσλα.
Τεράστια δυσφήμιση πάντως για τα Tesla!
Υποσυνείδητα δημιουργεί μεγάλο θέμα για όσους όπως εγώ έχουν τους ψυχαναγκασμούς τους όταν ξέρουν πως δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το σταματήσεις αν κάποιος επέμβει στα ηλεκτρονικά του. Ούτε φρένο , ούτε γκάζι , ούτε χειρόφρενο, ούτε...ρε παιδί μου ένα κουμπάκι η κλειδί να το σβήσεις εντελώς.
Τρομακτικό.Επίσης η ταινία αυτή με έκανε να σκεφτώ πόσο σημαντικά είναι τα θερμικά σε τέτοιες καταστάσεις επιβίωσης και ιδίως τα ... ντίζελ, ούτε καν βενζίνη.
Δηλαδή σε ένα αντίστοιχο σενάριο σε ελληνική version μπουκαρεις σε υπόγειο οποιασδήποτε κατοικίας της χώρας και γεμίζεις εύκολα 5-6 μπιτονια diesel θέρμανσης και συνεχίζεις το ταξίδι σου!!!
Edit: είδα παραπάνω πως είναι του δημιουργού της σειράς Mr.Robot , για αυτό ήταν αρκετά καλή και απολαυστική παρά την διάρκεια της.
-
Το νόημα ήταν πως τα "αυτόνομα " tesla χακαρίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για να κλείσουν τους δρόμους αποκλείοντας με τους σωρούς απο τρακαρισμένα τις οδικές αρτηρίες αρα και τις μετακινήσεις εντείνοντας το χάος ...
Πάσχει σαν σκέψη γιατί
1ον δεν εχει αίμα για να δημιουργήσει και πανικό και φόβο αφου δεν ήταν κανένας μέσα στα αυτοκίνητα
2ον όπως είδα στο πρόσφατο ταξίδι προς Αθήνα που είχαν κόψει την κυκλοφορία σε όλα τα τούνελ Λεπτοκαρυάς Πλαταμώνα Τεμπών με 5 νταλίκες κόβεις την Ελλάδα στα δύο για αρκετές ώρες ...δεν χρειάζονται παραπάνω λεπτομέρειες
Πολύ μπαμ μπουμ για το τίποτα να τρακάρεις δεκάδες tesla όταν το USA είναι γεμάτο 24 ώρες το 24ωρο με τεράστιες νταλίκες που κουβάλανε βαριά χωματουργικά και τα χειρίζονται rednecks (america 1st κλπ) που θα χαρούν ιδιαίτερα να πετάξουν τα piece of shit EV ακόμα και τζάμπα στα χωράφια .
-
This post is deleted! -
Μην κάνετε spoiler βρε
-
Στο Netflix μονο η ταινία?
-
μονο εγω το πηρα δηλαδη σαν παλιομοδιτικο φοβικο στην εξελιξη χρηματοδοτημενο απο τους μπάιντεν και σια για απειλες προς τη δημοκρατια και καλα?
-
-
Για να μην κάνω spoiler δεν λέω άλλα για το «Leave the World Behind», ...
Βρίσκω πολύ πιο τρομακτική την συνομωσία Bojinka τότε που δεν υπήρχε εξαπλωμένο internet , tesla και τα αεροπλάνα τα πέταγαν οι πιλότοι ψάχνοντας τα contrails απο αλλα αεροπλάνα για να βεβαιωθούν ότι ακολουθούσαν τον σωστό αεροδιάδρομο
γίνεται και ταινιάρα ιδίως αν το γυρίσουν σαν ενναλακτική ιστορία /φαντασίας και δεδομένου οτι το μέρος ΙΙΙ ήταν η μετέπειτα 11η Σεπτεμβρίου δεν θα μοιάζει εξωφρενικό ... σκέφτομαι τα μέρη Ι και ΙΙ... παράνοια!
-
https://m.imdb.com/video/vi1124189977/?playlistId=tt28756878&ref_=tt_pr_ov_vi
Σειρά του Netflix για το WW2 με επεξεργασμένα τα ασπρόμαυρα πλάνα και μαρτυρίες...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]