-
Για Αττική, προτείνετε καμιά πιτσαρία.
-
Σωστός ο @PGP737ng
Εγώ προτιμώ στην περιοχή Bellagio Pizza & Pasta Bar
21 0600 0646
https://maps.app.goo.gl/6z1Ud61zp15Bupkv7Αλλά η πίτσα είναι λίγο προσωπική επιλογή. Άλλος τη θέλει ιταλική, άλλος αμερικανική, άλλος να μπορεί να ξαπλώσει πάνω της ...
-
Μου έγινε τσιμπούρι ο ψαρωπώλης προχτές να πάρω κάτι δράκαινες. Τώρα που τις έκανα σούπα, κατάλαβα ότι απλά ήθελε να τις διώξει. Πολύ κόκαλο, όχι σαν μουγγρί, αλλά το πήγαινε από κοντά.
Καθάριζα, καθάριζα, και τελειωμό δεν είχαν, βρήκα και μετά στο καθαρισμένο φιλέτο μερικά κόκαλα. -
Θα σε "κόψει" ο Κοντιζάς για τα κόκκαλα στο φιλέτο..
Είδα πιο πάνω που λέτε για πιτσαρίες αν και παλιό post, αυτή εδώ είναι πολύ καλή https://www.dulcisinfundo.gr/
-
H Δράκαινα είναι καλή στην σούπα μα όχι για το κρέας της μα για το ζωμό που προσφέρει. Είναι καλό να την συνοδεύεις με μεγάλο μπακαλιαράκι ή κέφαλο που έχουν το κρέας που δεν έχει αυτή. Αριστο αποτέλεσμα και με Πεσκανδρίτσα. Αυτή για χρόνια δεν έπιανε τιμή μέχρι που όλοι ξύπνησαν και τη βάζουν σε κάθε ψαρόσουπα. Κατά τα αλλα τα γνωστά, μπολικα καρότα, πατάτες κολοκυθάκια και κρεμύδια και σέλινο. Το κρέας της πεσκανδρίτσας αν είναι μεγάλη, είναι απλά λουκούμι.
-
Για ψαρόσουπα πεσκανδριτσα, σκορπιό ή σκορπιομανα , χελιδονοψαρο και τα κλασσικά συνοδευτικά.
-
Κέφαλος στα φτηνά, πεσκανδρίτσα, σκορπιός ή μπακαλιάρος στα μεσαία, ροφός ή σφυρίς στα ακριβά. Το προσωπικό μου τοπ για ψαρόσουπα.
-
Πέτυχα έναν γαλέο χθες 380 κιλά: δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο. Πήρα 4 κιλά φιλέτο. Λουκούμι έγινε στο φούρνο: σε σημείο που ήθελα να ξαναπάω στο μαγαζί να πάρω επιπλέον ποσότητα και να στοκάρω. Αλλά ήταν αργά το μεσημέρι και θα είχε κλείσει. Κάτασπρο κρέας: Χωρίς κόκαλλα: έναν χόνδρο που είχε: έγινε σχεδόν ζελέ και τρωγώταν και αυτός. Η τιμή; 5 ευρώ το κιλό!
-
επιβεβαιωσις ακομη μια φορα για τη πιγιοτητα στο χανι λιολιου
https://www.google.com/maps/place/Το+Χάνι+του+Λιόλιου/@38.6327403,21.8294628,772m/data=!3m1!1e3!4m16!1m9!3m8!1s0x135efd9d10672535:0xae88bfb03ac0bb40!2zzqTOvyDOp86szr3OuSDPhM6_z4UgzpvOuc-MzrvOuc6_z4U!8m2!3d38.6327403!4d21.8320431!9m1!1b1!16s%2Fg%2F11ffvnqzgc!3m5!1s0x135efd9d10672535:0xae88bfb03ac0bb40!8m2!3d38.6327403!4d21.8320431!16s%2Fg%2F11ffvnqzgc?entry=ttu
τρομερο χωριατικο φαγητο
σε τιμες δημοκρατικου στρατου....
5 χοντροι/χοντρες κρεατοκατασταση και τιγκα μεζεδια, 51 γιουρα.... -
οχι, δεν ημουν εκει τη κυριακη αλλα περασα. αν ηταν λιγο αργοτερα απο 10 το πρωι, θα εριχνα μια σταση
https://www.google.com/maps/place/Παλιά+ιστορία/@38.4419825,23.7694962,552m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x14a16b065c80f6ef:0xd1e01d7fb42ada01!8m2!3d38.4421827!4d23.7701484!16s%2Fg%2F11rj5xr8h1?entry=ttuτο στορυ
ειναι κυριολεκτικα στη μεση του πουθενα αλλα σε πολυ δασωμενη τοποθεσια
παρα πολυ κοντα στην αθηνα
καλος ασφαλτινος δρομος αν και στενουλης, απλα δεν περναει αμαξι αλλο, δεν εχει καθολου, μα καθολου κινηση
δεν το ξερουν παρα μονο γνωστες
παρ'ολα αυτα πιανει κοσμο
παρα πολυς χωρος και ανεση για παρκαρισμα και παιχνιδι
ωραιο και το μοναστηρι φατσα στο μαγαζιαν πατε προς το εκκλησακι του Αγιου Ιωαννη περπατωντας ή αμαξατοι, εκει αναγκαστικα θα μπειτε σε χωμα, και στους χωματοδρομους που φαινονται στους χαρτες για πεζοπορια ειναι πολυ ομορφα και χωρις κανεναν αλλον να σας χαλαει τη βολτα
κοντα στο εκκλησακι εχει και ενα χωρο ας πουμε παιδικης χαρας για τετρακινητους.
κανονικους ομως, οχι σαν τους αλλοι, βασικα #mono_vitara
αλλα αν εχετε απο τα αλλα και οχι #mono_vitara, μπορειτε να παρετε τον χωματοδρομο προς καμαρι και μετα προς λεχριες, εκει στα σπιτια δεξια και αριστερα στη 2η διασταυρωση, ειναι ευκολακι και για γιαρι, ακομη και δικουνα, θα σας βγαλει πολυ κοντα σε μια κτηνοτροφικη μοναδα και σε ενα γεφυρι πανω απο την ληλαντα, απο οπου ειτε αριστερα γυρνατε βασιλικο ειτε ισια πατε ερετρια απο το βουνο της τον γεροντα οπου σας συστηνω βολτα στην Αγια Αννα, ειτε αριστερα και δεξια βγαινετε προς στενη και τα αλλα χωρια της περιοχης. ολα ασφαλτος αυτα.βγαινουν οι βολτες εκει και με ηλεχτρικο
πιεμ γατος για οδηγιες
-
Μήπως ήταν καρχαρίας;!
-
Πρώτη έξοδος για φαγητό στην Αθήνα, εμείς και μια άλλη οικογένεια, αποδείχτηκε εξαιρετική επιλογή το ΤΕΚΙΛΑ στην Κολοκοτρώνη στο κέντρο.
-
εχει να προτεινει κανεις ταβερνα για γουρουνοπουλα στην αθηνα και καμμια ωριτσα περιξ;
εχω ακουσει καλα λογια για μια στην νεμεα. -
Προτείνετε, εντός Αττικής, μπιφτεκάδικα/μπεργκεράδικα.
Ειδικά τα πρώτα. -
@bassstarlet said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Ειδικά τα πρώτα.Ενα στην Ανω Γλυφαδα που ειχα παει εφαγα γεμιστο μπιφτεκι καλο ηταν αλλα βαρυ. Το μαγαζι ειχε απλο μενου με κρεατα κυριως και ηταν γεματο. Ρουμελιωτης Ταβερνα.
-
@wantone said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Ειδικά τα πρώτα.Ενα στην Ανω Γλυφαδα που ειχα παει εφαγα γεμιστο μπιφτεκι καλο ηταν αλλα βαρυ. Το μαγαζι ειχε απλο μενου με κρεατα κυριως και ηταν γεματο. Ρουμελιωτης Ταβερνα.
Κοντα σε αυτο ειναι και το μελι λαδι https://www.meliladi.gr/, λιγο τσιμπιμενες τιμες αλλα αξιζει.
-
Ειδικά τα πρώτα.Burger joint στη Γλυφάδα και στο ψυχικό.
-
Τα ξέρω, αλλά προτιμώ Just Burgers!
Άλλο;; -
Για burger στο ORTSAG, Κεραμεικός.
-
Ω ρε π@στη μου, στο κέντρο που αποφεύγω σαν τον διάολο.
Άντε να βρεις να παρκάρειςΝα απαντήσω... στον εαυτό μου για πιτσαρία, Portofino Χαλάνδρι.
Τυρί που δεν σε αηδιάζει/λιγώνει, ζύμη που δεν κρέμεται και δεν θυμίζει ζυμάρι.
Προτιμώ λιτή με πεπερόνι μόνο.
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)