-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ευχαριστώ Κυριακή! Αν βρεθείτε στην φράουλα την εβδομάδα που θα είμαι εκεί θα προσπαθήσω να έρθω για καφέSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έγινε
-
Καλημέρα,
limited_one, αν δεν βαριέσαι λίγο περπάτημα, μπορείς να παρκάρεις στην περιοχή πάνω από τη Μαρτίου, θα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα παρκάρισμα. Δλδ από την 25 Μαρτίου έως την Βούλγαρη κάτω από το γήπεδο του Άρεος. Επίσης, μπορείς να κοιτάξεις να μείνεις και προς τα εκεί αν υπάρχει κάτι (μάλλον airbnb κοιτάς από ότι κατάλαβα).
-
Εχει κανεις αποψη για τον εμπορο μεταχειρισμενων AUTOGALLEY Σεμερτζιδης στην καραμανλη?Οποιος θελει ας στειλει PM....
-
Έχω κλείσει ένα διαμέρισμα σε εκείνη την περιοχή. Ακριβή διεύθυνση δεν γνωρίζω όμως.
Βασικά δεν ήθελα να νοικιάσω αυτοκίνητο αλλα θα πάω μέχρι την Κατερίνη για ένα επαγγελματικό ραντεβού όποτε πήρα αυτοκίνητο αναγκαστικά.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
@limited_one προσοχή την Παρασκευή, έχει ενεργοποιηθεί το νέο σύστημα Parking. Διαχωρίζει τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Εδώ https://www.thesi.gr για λεπτομέρειες.
Στους ντόπιους τώρα: Καλό πλύσιμο που μπορούμε να κάνουμε παίδες;
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
@limited_one προσοχή την Παρασκευή, έχει ενεργοποιηθεί το νέο σύστημα Parking. Διαχωρίζει τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Εδώ https://www.thesi.gr για λεπτομέρειες.Στους ντόπιους τώρα: Καλό πλύσιμο που μπορούμε να κάνουμε παίδες;
Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Επική πίπα η επιστροφή σήμερα από Χαλκιδική. Σταματημένος στην Καρδία ακούω πιο πίσω γίνεται χαμός, ενώ κατά τόπους ρίχνει καρέκλες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσύ τουλάχιστον πήγες για μπάνιο...εγώ που χρειάστηκε να πάω δύο φορές Καλαμαριά από Καρδία για δουλειά,τι να πω?
Είδα...μια καραμπόλα με 3 αμάξια,δύο αμάξια εκτός οδοστρώματος στον Κ12 και δύο χαλασμένα...στην ίδια διαδρομή.... -
Στην τελευταία έξοδο στη Θεσσαλονίκη διαπίστωσα ότι πλέον έκαναν ελεγχόμενη και τη στάθμευση στην 3ης Σεπτεμβρίου . Εξαιρετικά. Είναι πράγματι μέσα στις πολυκατοικίες και την κίνηση. Αποδεικνύει ότι τους ενδιαφέρει η κονόμα και όχι η καλυτέρευση των συνθηκών.
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Στην τελευταία έξοδο στη Θεσσαλονίκη διαπίστωσα ότι πλέον έκαναν ελεγχόμενη και τη στάθμευση στην 3ης Σεπτεμβρίου . Εξαιρετικά. Είναι πράγματι μέσα στις πολυκατοικίες και την κίνηση. Αποδεικνύει ότι τους ενδιαφέρει η κονόμα και όχι η καλυτέρευση των συνθηκών.Όταν εγκαινιαστεί και ο 3ος σταθμός μετρό, η ελεγχόμενη στάθμευση θα φτάσει μέχρι και Ντεπώ
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εσύ τουλάχιστον πήγες για μπάνιο...εγώ που χρειάστηκε να πάω δύο φορές Καλαμαριά από Καρδία για δουλειά,τι να πω?
Είδα...μια καραμπόλα με 3 αμάξια,δύο αμάξια εκτός οδοστρώματος στον Κ12 και δύο χαλασμένα...στην ίδια διαδρομή....Ειλικρινά αυτό με εξόργιζε κι εμένα. Να θες να γυρίσεις σπίτι σου από την δουλειά (Ωραιόκαστρο-Περαία μέσω Ρυσίου) Παρασκευή απόγευμα και οι άλλοι χαρούμενοι να πηγαίνουν Χαλκιδική για βουτιές και να έχει μπλοκάρει το σύμπαν!!!
-
This post is deleted! -
Υπάρχει στον Φοίνικα Καλαμαριάς, πάνω στην εθνικής αντίσταστης μετά το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ δίπλα από πρατήριο Shell.
-
This post is deleted! -
Έχει κι ένα στον Ευοσμο.Προεκταση μακρυγιαννη άνωθεν περιφερειακού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Uwash , απέναντι από τον ΟΑΣΘ στο φοίνικα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Πολύ καλό, και ξέπλυμα με απιονισμένο δεν χρειάζεται σκούπισμα
-
Ξέρουμε στα δυτικά βενζινάδικο με ράμπα για να φτιάξω κάτι κάτω απο το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Uwash , απέναντι από τον ΟΑΣΘ στο φοίνικα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Πολύ καλό, και ξέπλυμα με απιονισμένο δεν χρειάζεται σκούπισμαΦανταζομαι υπαρχει η δυνατοτητα να πας με δικα σου καθαριστικα και απλα να χρησιμοποιησεις το πιεστικο με απιονισμενο.
-
Και δεν πληρώνεις τίποτα; Αποκλείεται
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Uwash , απέναντι από τον ΟΑΣΘ στο φοίνικα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Πολύ καλό, και ξέπλυμα με απιονισμένο δεν χρειάζεται σκούπισμα
Φανταζομαι υπαρχει η δυνατοτητα να πας με δικα σου καθαριστικα και απλα να χρησιμοποιησεις το πιεστικο με απιονισμενο.
Ρίχνεις κέρματα και έχει προγράμματα ( ζεστό νερό, σαμπουάν,γυαλιστικο, απιονισμένο νερό)...Οχι δεν χρησιμοποιείς δικά σου πχ κουβαδες σαμπουαν,Εχει και δική του βούρτσα συν το πιεστικό...Παντως εγω για πλύσιμο και που επιμένω στους θολους μου βγαίνει περίπου στο 5€ αλλά ξέρω ότι το εχω κάνει όπως θέλω.Τωρα αν είσαι ο Λούκι Λουκ μπορεί να σου βγεί και πιο λίγο...
Εγω πάω στι Thess plisimo δυτικά....
Posts προς Θεσσαλονικείς