-
...
Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο (πάντα ήταν!), αλλά τι γίνεται για όποιον δεν έχει τα μετρητά? Αυτό συζητάμε εδώ...τι συμφέρει τελικά?
Κόβεις το τσιγάρο ,τους καπουτσίνο και αμερικανίνο ντελιβερι στο σπίτι , φυλάς τα € που γλίτωσες από τους καλεσμένους του γάμου λόγω covid κλπ , στους τοκογλύφους ,ως γνωστόν, πας για σοβαρούς λόγους, υγείας και αν θες λεφτά για καλό δικηγόρο...
-
Fanis75 wrote:
...
Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο (πάντα ήταν!), αλλά τι γίνεται για όποιον δεν έχει τα μετρητά? Αυτό συζητάμε εδώ...τι συμφέρει τελικά?
Κόβεις το τσιγάρο ,τους καπουτσίνο και αμερικανίνο ντελιβερι στο σπίτι , φυλάς τα € που γλίτωσες από τους καλεσμένους του γάμου λόγω covid κλπ , στους τοκογλύφους ,ως γνωστόν, πας για σοβαρούς λόγους, υγείας και αν θες λεφτά για καλό δικηγόρο...
Κόβεις και το sex, μη γίνει κανένα ατύχημα και κάνει και παιδί, και μετά να δεις έξοδα....
Πλάκα κάνουμε;;;; Θα κόψεις 2-3 απολάυσεις τα καθημερινότητας, για να 4 ρόδες και 1 τιμόνι;;;;
Τώρα αν κάθε 5 χρόνια αλλάζεις αμάξι και είσαι μόνιμα με ένα δάνειο στην πλάτη για αυτοκίνητο, 1000 φορές το leasing. Υπ'οψιν ότι δεν πας με τα ρούχα σου, ζητάς αυτοκίνητο από την κάθε leaseplan, hertz και σου δίνουν. 3 φίλοι κόπηκαν γιατί έχουν εισόδημα που δεν φαίνεται στην φορολογική, και δεν τους έδωσαν αυτοκίνητο. Τους ζήτησαν εγγυητή και το μίσθωμα στο όνομά του(του εγγυητή).
-
Αχαχαχα!!
Τσιγάρο κομμένο εδώ και 9 χρόνια και delivery καφέ ΠΟΤΕ στην ζωή μου...μια χαρά φτιάχνω σπίτι μου! Ο γάμος έγινε, δεν τα γλύτωσα τα λεφτά...αχαχα!
-
Κόβεις και το sex, μη γίνει κανένα ατύχημα και κάνει και παιδί, και μετά να δεις έξοδα....
Πλάκα κάνουμε;;;; Θα κόψεις 2-3 απολάυσεις τα καθημερινότητας, για να 4 ρόδες και 1 τιμόνι;;;;
Αυτό ακριβώς! Παρόλη την αγάπη που έχουμε για την αυτοκίνηση, δεν δουλεύουμε και ζούμε με μόνη προοπτική να αλλάζουμε αυτοκίνητα
-
**Κύριοι, η πινακίδα από πάνω γράφει Toyota Forum, όχι 'Τρόποι Χρηματοδότησης', οπότε ας επιστρέψουμε στο Θέμα. **
-
Ανάκληση 122000 auris. rav4, avensis, verso κατασκευασμένα απο Μάρτιο 2015 ως Μάιο 2018
περισσότερα
γάτε, στην εταιρία είναι κάμποσα αουρις. δεν ρωτάς την εταιρία leasing για λεπτομέρειες
Βασικά το άρθρο είναι ελλειπέστατο, λεπτομέρειες για μοτέρ, καύσιμο κλπ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Το κλασσικό ρολογάκι με πράσινα λεντ της Τουότα, σε ένα Century V12 του 1997! Στο 9:58. Απίστευτοι ιάπωνες.
-
Τι???? Του 97??? Για πεταμα γρηγορα
-
Ωραίο....μου αρέσει αυτό το century με τον V12...!!! Θέλω ένα...χωρίς τα σεμεδάκια!
-
Κατσε να δουμε που θα το πεταξουν, να παμε να το παρουμε
-
Τα σεμεδακια του προσθέτουν συλλεκτική αξία. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πρέπει να κοπεί στην μέση πρώτα για να χωρέσει στην πρεσσα..
-
Ξενερα... εδώ για να κάνει τη ζωή σας ενδιαφέρουσα! Σχεδόν τίποτα φυσιολογικό!
(Μόλυνση στο νήμα των Ιαπώνων!)
-
Ξενερα... εδώ για να κάνει τη ζωή σας ενδιαφέρουσα! Σχεδόν τίποτα φυσιολογικό!
Αγαπημένη μου Σιτροέν...ειδικά η 25 GTi Turbo, θα ήθελα να έχω μια στο γκαράζ μου, δίπλα σε μια XM.
-
Τα CΧ μεταξύ άλλων ανεκδιήγητων μοντέλων κόντεψαν να βάλουν ταφόπλακα στην citroen , αν δεν παρέμβαινε η γαλλική κυβέρνηση να βάλει με το ζόρι την Peugeot να την εξαγοράσει τώρα δεν θα υπήρχε .
Αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν χωρίς να ρωτήσουν αν τα ήθελε κανένας , αυτοκίνητα με πολύ προβληματική κατασκευή , στα όρια του σαμποτάζ , αυτοκίνητα που φυσικά οι δημοσιογράφοι της εποχής τα εκθείαζαν και διάφοροι πειραγμένοι το 2021προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι ορόσημα της αυτοκίνησης λόγω της υπερτιμημένης υδροπνευματικής ανάρτησης .
Επειδή έχω οδηγήσει CX αλλά και DS η ανάρτηση κρασάρει στις εγκάρσιες ανωμαλίες όπως οι συμβατικές και καταφέρνει να ζαλίζει και τον οδηγό όταν ο δρόμος είναι ομαλός ! Η ΜΒ W123 της ίδιας εποχής που είναι στην ίδια κατηγορία ήταν πιο άνετη ΔΕΝ κράσαρε στις εγκάρσιες και είχε εξίσου αίσθηση μαγικού χαλιού χωρίς να σε ζαλίζει με περιττές κατακόρυφες κινήσεις του αμαξώματος .
Ανάρτηση Συμβατική στηριγμένη σε υποπλαίσια με ελαστικά παρεμβύσματα VS υδροπνευματική : 3-0
Να μάθετε να γράφετε για χρέπια στο τοπικό της TOYOTA ρας !!!
-
Να μάθετε να γράφετε για χρέπια στο τοπικό της TOYOTA ρας !!!
Ε ναι θα συμφωνήσω ότι είναι περιττό, άλλωστε έχει τα δικά της
-
όταν μάθουν οι υπόλοιποι τι σημαίνει
Jidoka, Kaizen, JIT
θα μπορέσουν να φτιάξουν αξιόπιστα αυτοκίνητα
μου αρέσει όταν νέα παιδιά που ασχολούνται με 'φτιαγμένα' έχουν ανακαλύψει την ...ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
-
Η TOYOTA είναι Φιλοσοφία είναι Κουλτούρα
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Toyota_Way
https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Production_System
https://en.wikipedia.org/wiki/Lean_manufacturing
https://www.amazon.com/Machine-That-Changed-World-Revolutionizing/dp/0743299795
για να εντρυφήσετε και επιστημονικά τα συμπεράσματα που έβγαλαν τα παιδιά στο προηγούμενο βίντεο.
-
-
Monman2, εσύ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35979024-toyota-tercel
αΧΑχα 10500 λέει. Ευχαριστώ για το εύρημα, έχει να πέσει πολύ γέλιο !
-
Δεν έχω και καμιά Πόρσε να του τη δώσω για ανταλλαγή....
TOYOTA FORUM