-
Εμεις ειπαμε, να πανε καλα τα πραγματα στην οικονομια απο εδω και μπρος... και χτυπαμε swift sport hks.
1000kg 193hp, χρονοι ισοι με 911 turbo στη tsukuba. Αμορτισερ για δρομο και οχι κουτσουρα.
@
Στο οτι εκει στην ford το παλευετε ακομα και μεχρι σημερα με τις διπλες egr για τα Nox χωρις addblue σε οποιες περιπτωσεις τα καταφερνεται .....Εξου, και η ενταση σου για την τεχνοτροπια ψεκασμου του addblue πριν το cdpf. Οι αλλοι στην psa πηγαν στο φεγγαρι και εσεις ακομα κοιτάτε το πως;Υπαρχει suzuki europe;;;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Υπαρχει suzuki europe;;;
Εδώ και χρόνια.
Η Magyar Suzuki στην Ουγγαρία. Στο εργοστάσιο τους εκεί και με διευρυμένες -εκτός Ευρώπης- αρμοδιότητες ελέγχου και στην ινδική Suzuki-Maruti. -
Παραλήρημα.
-
Οι μέτοχοι των δύο εταιριών να σηκώσουν το χέρι. Οι υπόλοιποι απλά κάναμε μια επιλογή με βάση τα γούστα μας, τις ανάγκες μας και την τσέπη μας.
-
Τι παραληρημα βρε, που εκει στη ford εχουν μεινει πισω στις αντυρυπαντικες τεχνολογιες εδω και χρονια
Μετα μενουν αναυδοι με αυτα που κανου οι γαλλοι, .
Τεχνολογίες δεκαετιων, η ford ακομα να τις καταλαβει. -
Να καταλάβουν τι; Από το ίδιο πανέρι ψωνίζουν. Ο ecoblue joint venture με το PSA είναι και μπαίνει παντού εκτός του Fiesta. Λογικά θα τοποθετηθεί και εκεί στο πρώτο FL. Όπου τους παίρνει κάνουν οικονομία. Άλλοι κάνουν στις κολλήσεις του σασί και τα πλαστικά και άλλοι χρησιμοποιούν μοτέρ περασμένης γενιάς για όσο τους παίρνει. Δε γίνεται να αγοράζουμε φτηνά και να τα θέλουμε όλα.
-
Δεν λω ρε συ ως προϊοντα.
Λεω ως κινητηρες που εξελίσσουν οι ιδιοι και δη τους μεγαλους diesel. Κάπου θυμαμαι μια παρουσιαση στο youtube ενος diesel της ford με διπλες egr χωρις addblue. Το ποσο επαρκες θα ναι αυτο στον πραγματικο κοσμο ομως δεν το γνωριζω; πολυ αισιοδοξοι μου φανηκαν, οταν βλεπεις πως στην πραξη τα Nox ειναι πολυ δυσκολοι ρυποι.
Ολοι παραδεχονται την σημασια του addblue, στις νταλικες εδω και ετη υπαρχουν ελευθερες μελετες στο internet κατα ποσο σημαντικο ειναι το addblue σε πολλα επιπεδα και σταδια της λειτουργιας της αντιρυπαντικης τεχνολογιας, η ford ομως ξαφνικα ειπε, εμεις;;;; Όχι χωρις addblue
-
Ούτε η Mazda έχει ουρία...
Τρέλα πράματα... -
Λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα κάποιοι να ψάχνονται να τελειοποιήσουν καθεαυτή την καύση στους κυλίνδρους, ενώ άλλοι σκεπάζουν τους ρύπους για να παίρνουν έγκριση κι άλλοι εγκαταλείπουν τελείως το καύσιμο ;
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
@realjeus
εγω πάντως κατάλαβα πολλά απο το άρθρο για το ηλεκτρικό τιμόνι της mustang και επιβεβαίωσα την αίσθηση που έπαιρνα απο τα τιμόνια της ford , βαριά αίσθηση (θέμα ρύθμισης της υποβοήθησης, μικρή ) και πληροφόρηση που στα μακρινά ταξίδια λόγω κραδασμών ( 'ελαφριά ' εξαρτήματα ) σε κούραζε , εντωμεταξύ αν έκλεινες το ESP το αυτοκίνητο πήγαινε όπου να είναι (ακόμα και με σχετικά καινούργια λάστιχα στους τυπικούς ελληνικούς δρόμους) όποτε η πληροφόρηση ήταν άχρηστη αφού τα άλογα δεν πέρναγαν στο δρόμο.Εχω καταλήξει πως αν θέλω γρήγορο αυτοκίνητο παντού το επόμενο θα είναι τετρακίνητο και επειδή τα μόνα που αξίζουν είναι τα Audi (και ας εχουν αναίσθητα τιμόνια όπως μας λένε οι παραμυθάδες ειδικοί ) και λεφτά δεν υπάρχουν κάθομαι στα αυγά μου και στα Toyota μου ,τουλάχιστον δεν χαλάνε και δεν καίνε οπότε κάποτε μπορεί να μαζέψω έστω και για Golf R τρίτο χέρι
Ποτέ δεν με κούρασε τιμόνι Ford, μάλλον έχεις συνηθίσει σε άνιωθες Τογιοτικές κρεμαγιέρες...
Λογικό είναι ένα δυνατό προσθιοκίνητο να έχει toque steer, εκτός αν έχεις ειδικές λύσεις στην ανάρτηση (όπως τα Ford και τα Renault RS). Δεν είναι θέμα τιμονιού πάντως, αλλά γεωμετρίας μπροστινής ανάρτησης.Ε όχι και αξίζουν τα Audi, υπάρχουν πολύ καλύτερα τετρακίνητα. Giulia Q4, BMW X Drive, ακόμα και οι τετρακίνητες Μέρκες. Και ναι, έχουν άνιωθα τιμόνια τα Audi!
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα κάποιοι να ψάχνονται να τελειοποιήσουν καθεαυτή την καύση στους κυλίνδρους, ενώ άλλοι σκεπάζουν τους ρύπους για να παίρνουν έγκριση κι άλλοι εγκαταλείπουν τελείως το καύσιμο ;Όχι.
-
Τα αμερικάνικα του Detroit Free Press είναι μάλλον δύσκολα και ευτυχώς το autoblog.gr* έγραψε κάτι στα ελληνικά
https://www.autoblog.gr/2019/07/12/h-fo ... thn-agora/
και επειδή κάποιοι δεν θα το διαβάσουν πάλι
'μηχανικοί της εταιρίας προειδοποιούσαν τους προϊσταμένους τους πως το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη δεν ήταν έτοιμο να περάσει στη παραγωγή, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να το διαθέσει στην αγορά και ήλπιζε πως θα το διορθώσει αργότερα, με κάποια ανάκληση'
'Η Ford ... όμως έλεγε στους πελάτες ότι οφείλονται στον τρόπο που οδηγούσαν, ενώ τους προέτρεπε να τα αποδείξουν μπροστά σε κάποιον τεχνικό προκειμένου να αναλάβει την επισκευή του κιβωτίου'
και να δώσουν 18 χρόνια εγγύηση και 0% επιτόκιο πάνε για φούντο προβλέπω να τους αγοράζει η VW και να καταντήσουν με παραγωγή μόνο Transit για τις λαϊκές
- Το DRIVE που το εχουν κάνει πολλοί εδώ μέσα θεό και μας τα εχει πρήξει με τα τιμόνια της Ford που στρίβουν τηλεπαθητικά φυσικά μούγκα
ΥΓ και κάποιος σε κάποιο τοπικό ψάχνει για αυτόματο Φιέστα Φόκους δεν θυμάμαι προειδοποιήστε τον άνθρωπο μην πάθει κανα έμφραγμα όταν θα προσπαθεί να αποδείξει οτι ξέρει να οδηγεί
- Το DRIVE που το εχουν κάνει πολλοί εδώ μέσα θεό και μας τα εχει πρήξει με τα τιμόνια της Ford που στρίβουν τηλεπαθητικά φυσικά μούγκα
-
Τα αμερικάνικα του Detroit Free Press είναι μάλλον δύσκολα και ευτυχώς το autoblog.gr* έγραψε κάτι στα ελληνικάhttps://www.autoblog.gr/2019/07/12/h-fo ... thn-agora/
και επειδή κάποιοι δεν θα το διαβάσουν πάλι
'μηχανικοί της εταιρίας προειδοποιούσαν τους προϊσταμένους τους πως το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη δεν ήταν έτοιμο να περάσει στη παραγωγή, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να το διαθέσει στην αγορά και ήλπιζε πως θα το διορθώσει αργότερα, με κάποια ανάκληση'
'Η Ford ... όμως έλεγε στους πελάτες ότι οφείλονται στον τρόπο που οδηγούσαν, ενώ τους προέτρεπε να τα αποδείξουν μπροστά σε κάποιον τεχνικό προκειμένου να αναλάβει την επισκευή του κιβωτίου'
και να δώσουν 18 χρόνια εγγύηση και 0% επιτόκιο πάνε για φούντο προβλέπω να τους αγοράζει η VW και να καταντήσουν με παραγωγή μόνο Transit για τις λαϊκές
ΥΓ και κάποιος σε κάποιο τοπικό ψάχνει για αυτόματο Φιέστα Φόκους δεν θυμάμαι προειδοποιήστε τον άνθρωπο μην πάθει κανα έμφραγμα όταν θα προσπαθεί να αποδείξει οτι ξέρει να οδηγεί
Έχεις μεγάλη ένταση...στον λόγο σου...
Θυμίζεις μένος Ολυμπιακού απέναντι σε Παναθηναϊκό ή και το αντίστροφο!!
Υπάρχουν και πιο ευχάριστοι τρόποι εκτόνωσης - Το DRIVE που το εχουν κάνει πολλοί εδώ μέσα θεό και μας τα εχει πρήξει με τα τιμόνια της Ford που στρίβουν τηλεπαθητικά φυσικά μούγκα
-
Όταν βλέπεις οτι εχεις να κάνεις με απατεώνες και κάποιοι στην Ελλάδα όχι μόνο κρύβουν τα γεγονότα αλλα δοκιμάζουν κάθε πιθανή έκδοση των αυτοκινήτων της τα εκθειάζουν ασύστολα και πάντα τα βγάζουν πρώτα πρέπει κάποιος να τους ξεμπροστιάσει και τους απατεώνες και τους 'ειδικούς'.
-
και επειδή τα μόνα που αξίζουν είναι τα AudiΤα πιο υπερεκτιμημένα και υπερτιμημένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
-
Όταν βλέπεις οτι εχεις να κάνεις με απατεώνες και κάποιοι στην Ελλάδα όχι μόνο κρύβουν τα γεγονότα αλλα δοκιμάζουν κάθε πιθανή έκδοση των αυτοκινήτων της τα εκθειάζουν ασύστολα και πάντα τα βγάζουν πρώτα πρέπει κάποιος να τους ξεμπροστιάσει και τους απατεώνες και τους 'ειδικούς'.φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στον...παγκόσμιο τύπο, γιατί δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αυτό...
Και υπονοείς ότι - αν συμβαίνει κάτι τέτοιο - προνομιακή μεταχείριση θα έχει μόνο η ford και όλες οι άλλες εταιρίες κοιμούνται...
Προσωπικά δεν είχα ford ΠΟΤΕ ως τώρα, αλλά για αυτά που έχουν πέσει στα χέρια μου και τα οδήγησα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, οι οποίες ταυτίζονται με τα σχόλια που διαβάζω και στον τύπο. Εντελώς, αντικειμενικά λοιπόν - και χωρίς κανένα λόγο ή προσωπικό όφελος - γράφω ότι τα fiesta, focus και kuga είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία τους με βάση την αίσθηση που μου έδωσαν. Και σίγουρα δεν με πληρώνει κανένας από τη ford για να το γράφω αυτό!
Βέβαια, αν θέλουν να μου χαρίσουν ένα fiesta st ή το αντίστοιχο focus θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων!! -
Τα μόνα τετρακίνητα που δεν ντρέπεσαι να μπεις μέσα αλλα εγω δεν εχω λεφτά για Audi καινούργιο και περιμένω ενα Α5 τρίτο χέρι (270 άλογα ΜΤΜ πρόγραμμα σασμάν και κινητήρα φυσικά 4κίνητο ) και μη πετάτε την μπάλλα στη εξέδρα απαντήστε στο προκείμενο , επίσης μη ξεχνάτε οτι μιλάτε σε Fordάκια 17 χρόνια ,Mondeάκια συγκεκριμένα γιαυτό και το MONMAN2, το ST το πούλησα πριν 1,5 χρόνο με βαριά καρδιά
-
@Fanis75Τα μόνα τετρακίνητα που δεν ντρέπεσαι να μπεις μέσα αλλα εγω δεν εχω λεφτά για Audi καινούργιο και περιμένω ενα Α5 τρίτο χέρι (270 άλογα ΜΤΜ πρόγραμμα σασμάν και κινητήρα φυσικά 4κίνητο ) και μη πετάτε την μπάλλα στη εξέδρα απαντήστε στο προκείμενο , επίσης μη ξεχνάτε οτι μιλάτε σε Fordάκια 17 χρόνια ,Mondeάκια συγκεκριμένα γιαυτό και το MONMAN2, το ST το πούλησα πριν 1,5 χρόνο με βαριά καρδιά
για να το πούλησες με βαριά καρδιά...κάτι θα έκανε καλά
Αυτά είναι αμάξια για να αγαπάς την αυτοκίνηση!
Πόσα τέτοια κυκλοφορούν πια; Και πόσες εταιρίες υπηρετούν αυτή την ανάγκη κάποιων οδηγών;
Να λέμε ευτυχώς που υπάρχουν και 3-4 εταιρίες που εξακολουθούν να μας προσφέρουν τέτοια αμάξια -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
...Εγω μιλάω για το DRIVE που εχει καταντήσει χειρότερο απο το αυτοτρίτη εκθειασμός της Ford μεχρι και απίθανα έγραφαν οτι το αυτοκίνητο έστριβε πριν το σκεφτείς (Fiesta st)
και ΔΕΝ αναμεταδίδει τις αρνητικές ειδήσεις με αποκορύφωμα τα σκάνδαλο των ecoboost που μέχρι και το BBC αφιέρωσε εκπομπή στο κρατικό κανάλι , κάντε μια αναζήτηση στα θέματα του πρώτα -
@Fanis75
και μη πετάτε την μπάλλα στη εξέδρα απαντήστε στο προκείμενο ,Δεν πετάω καμία μπάλα, γιατί απλά δεν γράφω κάτι για τα Ford επειδή δεν έχω άποψη για όλα αυτά που λες. Οπότε τι να γράψω?
Απλά σχολίασα στην πρόταση με τα Audi που έγραψες, γιατί αυτό που λές δεν ισχύει με την καμία. Μια BMW xDrive π.χ. είναι πολύ πολύ καλύτερο αυτοκίνητο από το αντίστοιχο Audi. Ειδικά πλέον που η 4κίνηση της Audi έχει γίνει γιαλαντζί.
FORD FORUM