@johndl said in HYUNDAI FORUM:
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Το αυτοκίνητο θα σε ικανοποιήσει σίγουρα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Η ένστασή μου είναι ο 1.5 96. Πιστεύω θα είναι τουλάχιστον οριακός για το αυτοκίνητο. Μήπως να κοιτούσες τον 1.0 100 (συνδυάζεται πλέον αποκλειστικά με το fastback αμάξωμα) ή τον 1.5 140;Το Fastback δεν μαρεσει τοσο προτιμώ το hatchback! Σίγουρα θα το κάνω ένα test drive πριν προβώ σε αγορά, αλλά λες θα είναι αργό σε επιτάχυνση/προσπέραση; Τώρα έχω ένα Fiat punto diesel του 2007 με τον 1.3 turbo που μου έχει βγάλει την ψυχή σε ζημιές και με έχει κουράσει όλο αυτό. Όχι μόνο σε μοτέρ αλλά και στο σύνολο!
Μετά σκέφτομαι το i20 με τον 1.0 100hp. Απλά σαν εμφάνιση μαρέσει το i30 περισσότερο και δεν είναι τρελή διαφορά στα χρήματα!
Από προβλήματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο εχεις ακούσει κάτι; Στα θέματα εγγύησης αν έχεις κάποιο θέμα σου φέρνουν αντίρρηση;
Κι εμένα το hatch μου άρεσε περισσότερο.
Το hatch είναι διαθέσιμο μόνο ως 1.5 ατμόσφαιρα και 1.5 turbo με τα 140.
Θεωρώ πως το ατμοσφαιρικό θα είναι οριακό ειδικά αν έχεις οικογένεια και ταξιδεύεις φορτωμένος. Για μένα κάνε την υπέρβαση και πήγαινε στο turbo. Είναι και αρκετά οικονομικό αν δε ζεις σε μία από τις 2 μεγαλύτερες πόλεις. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και γενικά το αυτοκίνητο με έχει κερδίσει.