-
Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα i20 ή bayon με χρηματοδότηση. Σε επικοινωνία με 2-3 εκθέσεις βλέπω ότι οι τιμές/ προσφορές που δίνουν είναι ακριβώς οι ίδιες αλλά μου βγαίνει διαφορά στη δόση λόγω των επιτοκίων. Λένε ότι η Hyundai στην Ελλάδα δεν έχει κάποιο κεντρικό πρόγραμμα χρηματοδότησης και κάθε αντιπρόσωπος συνεργάζεται μόνος του με δική του τράπεζα για τη χρηματοδότηση. Γνωρίζετε κάποια αντιπροσωπεία που να δίνει πιο ανταγωνιστική προσφορά ή έστω ένα καλύτερο επιτόκιο από το 9-10% που βρίσκω? Επίσης έχετε κάποια άποψη για τον Χατζηγεωργίου στην Ελευσίνα?
-
Κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν κάνω αλλά αγορα ΙΧ με επιτόκιο 9 & 10 % είναι ληστρική, μήπως να δει κάποιο μεταχειρισμένο Β;
-
@silver01 Αν δε κάνω λάθος όλες οι αντιπροσωπείες τις hyundai συνεργάζονται με eurobank με επιτόκιο 7.9%. Είναι αυτό που αναγράφεται και στον διαμορφωτή της hyundai.
Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δε μου έκανε καλή εντύπωση για τον εξής λόγο. Είμαι από Κόρινθο και τους ζήτησα προσφορά. Αρνήθηκαν να μου στείλουν γιατί λέει θα την χρησιμοποιούσα για να πετύχω καλύτερη προσφορά σε άλλη αντιπροσωπεία.
Προσφορές έδιναν μόνο από κοντά, λες κι αν πας εκεί δε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλού. Ότι να ναι. Τελικά το πήρα από Κόρινθο γιατί ήθελα και Κορινθιακές πινακίδες.
Γενικά επίσης τους έχει πιάσει τρελή τσιγκουνιά με τα δώρα. Ψάξτο, ίσως ψάχνοντας πάρεις κάτι παραπάνω. Εγώ πήρα πατάκια παντός καιρού και κάλυμμα πορτπαγκάζ. Η ξαδέρφη 3 χρόνια δωρεάν service. -
@red_monster said in HYUNDAI FORUM:
Κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν κάνω αλλά αγορα ΙΧ με επιτόκιο 9 & 10 % είναι ληστρική, μήπως να δει κάποιο μεταχειρισμένο Β;
Αν δεν έχει το χρήμα κασέρι το 12 - 13% των μαντράδων δεν είναι ληστεία;
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
@red_monster said in HYUNDAI FORUM:
Αν δεν έχει το χρήμα κασέρι το 12 - 13% των μαντράδων δεν είναι ληστεία;
Αν δεν έχεις κασέρι παίρνεις ένα μεταχειρισμένο μέχρι εκεί που φτάνεις. Ξαναλέω, κουμάντο στην τσέπη δεν κάνω ούτε το παιζω έξυπνος, τα νούμερα είναι όμως ληστρικά
-
Ληστρικά είναι, συμφωνώ και τα επιτόκια και οι τιμές τους.
Υπάρχουν κάποιοι που ναι μεν δεν έχουν όλο το ποσό αλλά έχουν ας πούμε τα μισά και μπορούν να υποστηρίξουν μια μηνιαία δόση. Δεν είναι καλύτερα αυτοκίνητο των 25k με επιτόκιο αντιπροσωπείας παρά αυτοκίνητο 18k με επιτόκιο μαντρά;
Τώρα αν πηγαίνεις χωρις φράγκο να πάρεις αυτοκίνητο, είσαι άξιος της μοίρας σου. -
Ναι ρε σεις τι 9-10 μήπως δεν κατάλαβε καλά ο φίλος; 7.9 + το 0.6 δλδ 8.5% είναι το τελικό στην χιουνται.
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
@silver01 Αν δε κάνω λάθος όλες οι αντιπροσωπείες τις hyundai συνεργάζονται με eurobank με επιτόκιο 7.9%. Είναι αυτό που αναγράφεται και στον διαμορφωτή της hyundai.
Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία δε μου έκανε καλή εντύπωση για τον εξής λόγο. Είμαι από Κόρινθο και τους ζήτησα προσφορά. Αρνήθηκαν να μου στείλουν γιατί λέει θα την χρησιμοποιούσα για να πετύχω καλύτερη προσφορά σε άλλη αντιπροσωπεία.
Προσφορές έδιναν μόνο από κοντά, λες κι αν πας εκεί δε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλού. Ότι να ναι. Τελικά το πήρα από Κόρινθο γιατί ήθελα και Κορινθιακές πινακίδες.
Γενικά επίσης τους έχει πιάσει τρελή τσιγκουνιά με τα δώρα. Ψάξτο, ίσως ψάχνοντας πάρεις κάτι παραπάνω. Εγώ πήρα πατάκια παντός καιρού και κάλυμμα πορτπαγκάζ. Η ξαδέρφη 3 χρόνια δωρεάν service.Α εσύ είσαι και με την κριτική στο maps ή δεύτερη παρόμοια περίπτωση?
Με την αντιπροσωπεία της Κορίνθου είσαι ικανοποιημένος; Έχω και εγώ κάποιον γνωστό που πήρε από εκεί, αν και έμενε στην Αθήνα, γιατί βρήκε την καλύτερη προσφορά και συμπεριφορά.
Για τα επιτόκια, για την ακρίβεια μου έχουν δώσει προσφορά με επιτόκιο 7,9+0,6 = 8,5 (της eurobank) και 9+0,6 = 9,6 (δεν μου διευκρίνισαν τράπεζα. Μονο ότι είναι "η τράπεζα τους"). Το 9-10% το είπα κατά προσέγγιση.
Όσον αφορά το μεταχειρισμένο, για μεταχειρισμένο ξεκίνησα αλλά όποιος σοβαρός δει τις τιμές των μέχρι 5ετια μεταχειρισμένων, το 12-13% επιτόκιο των μαντράδων, μαζί με το κανένα 500ικο τουλάχιστον που θα χρειαστεί το αμάξι για συμμάζεμα (καλό σέρβις, καμία μπαταρία, λάστιχα κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε μεταχειρισμένο. Επίσης, προσωπικά δεν έχω και την χρονική πολυτέλεια να ψάχνω και να πηγαίνω για ελέγχους τα μεταχειρισμένα.
Πάντως ναι τα επιτόκια είναι ληστρικά και στα μεταχειρισμένα με τις τιμές που αυτά έχουν και με ακόμα μεγαλύτερα επιτόκια γίνεται ακόμα χειρότερο. Η καλύτερη επιλογή είναι καινούριο με χαμηλό επιτόκιο σε προσφορά (πχ arona / puma) -
Ναι εγώ είμαι 🤭🤭🤭
Πολύ ικανοποιημένος από Κόρινθο, οικογενειακή επιχείρηση και όπως συνήθως συμβαίνει στις κλειστές κοινωνίες προσέχουν πολύ τον πελάτη. Πολύ φιλικό κλίμα.
Πολύ πιθανό αν έχουν εκθεσιακό της αρεσκείας σου να το τσιμπήσεις αμέσως. -
Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πει σε hyundai tucson πόσο κοστίζει ι η αντικατάσταση όλου του DCT??λένε ότι χαλάνε ευκολα
-
Που λενε πως χαλανε ευκολα ? Πρωτη φορα το διαβαζω.
Σε λογικα πλαισια ειναι οι βλαβες απο οσο εχω διαβασει. -
@lab said in HYUNDAI FORUM:
Που λενε πως χαλανε ευκολα ? Πρωτη φορα το διαβαζω.
Σε λογικα πλαισια ειναι οι βλαβες απο οσο εχω διαβασει.Να χαλάσει όλο να ναι για αλλαγμα.ολο
-
Σε Ελληνικη ομαδα στο FACEBOOK που μπαινω να το εχω διαβασει μια η δυο φορες για αλλαγη ολοκληρο....
-
Αϊ στο καλό. Σε πέρασα για μένα. Να αλλάξεις nickname και οχι σε lup
-
Σε Ελληνικη ομαδα στο FACEBOOK που μπαινω να το εχω διαβασει μια η δυο φορες για αλλαγη ολοκληρο....
Πόσο?
-
Και καλύφθηκε από την εγγύηση;
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
Πόσο?
μα...νομιζω ηταν εγγυηση,δε θυμαμαι ποσά οπως και να χει.
-
Α δηλαδή μόνο άμα κάνουμε πάνω από 120000 χιλιόμετρα σε 5 χρόνια θα μας το καλύψει η εγγύηση.αλλιως θα τη φάμε σιγουρα
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πει σε hyundai tucson πόσο κοστίζει ι η αντικατάσταση όλου του DCT??λένε ότι χαλάνε ευκολα
Χωρις να ξερω , καινουριο του κουτιου , πιστευω κανα 5χιλιαρο τουλαχιστον
-
Α δηλαδή μόνο άμα κάνουμε πάνω από 120000 χιλιόμετρα σε 5 χρόνια θα μας το καλύψει η εγγύηση.αλλιως θα τη φάμε σιγουρα
Η εγγύηση είναι 5 χρόνια ή απεριόριστα χιλιόμετρα. Είμαι διαχειριστής στο FB group του Tucson και έχω διαβάσει 3 (ίσως) βλάβες μέχρι τώρα σε 2.100 μέλη. Έτυχε σε έναν από τους διαχειριστές (αγορασμένο το 2021) και του άλλαξαν όλο το κιβώτιο, αφού πριν του είχαν αλλάξει το actuator και δεν έφτιαξε.
Στατιστικά μιλώντας, το δείγμα δεν είναι ικανό να μας δώσει σωστή εικόνα αξιοπιστίας μιας και τα περισσότερα Tucson με DCT που αγοράστηκαν το 2021 θα έχουν κάνει το πολύ 60.000km.
HYUNDAI FORUM