Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 17
    • Best 5
    • Groups 0

lab

@lab

Please enter occupation - Please enter your interests

15
    Profile views
    17
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location ΑΘΗΝΑ

lab Unfollow Follow

Best posts made by lab

• RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)

@realzeus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

Ποιος μπορεί να ενθουσιαστεί ρε παιδιά με αυτούς τους απρόσωπους ανθρωπομεταφορείς (=κουβάδες); Να ενθουσιαστείς για ένα Hyundai N, όχι για Tucson...

Συγκρινεις Μήλα με Πορτοκάλια αγαπητέ.
      Κάτοχος του εν λόγω οχήματος σε πληροφορώ πως με εβγαλε ασπροπρόσωπο στις καλοκαιρινες διακοπες μου μεταφέροντας ολα τα υπάρχοντα μας συν αξεσουαρ παραλιας,ομπρέλες,καρέκλες,ψυγειο,κ.λ.π ενω εμεις φτάσαμε ατσαλακωτοι οπως και οι δυο γιοι μου που ειχαν αραξει (μη πω ξαπλώσει) στη ''σάλα'' ακριβως απο πισω.
      Κανω τα ταξιδια και τις βολτες μου με ασφαλεια αλλα και ανεση για ολους τους επιβατες.
      Θελω πικνικ στο βουνο? Καρεκλακια,τραπεζι,ψυγειο κ.λ.π τα βαζω ολα πισω.
      Θέλω παραλία? Μεσα οι καρεκλες και οι ομπρέλες,ψυγειαρες κ.λ.π.
      Αγορες απο ΙΚΕΑ και παρομοια καταστήματα ? Μέσα και αυτα με ριξιμο των καθισματων.

Καίει (1.6 Mild Hybrid βενζίνη) σχεδόν οσο το δεύτερο όχημα της οικογένειας ,ενα SUZUKI SWIFΤ δεκαετιας περιπου ,παρά το βάρος και τον ογκο του κατι που μου προξενησε εντυπωση οταν το πηρα.
      Παράλληλα εχει ικανή ιπποδύναμη για ασφαλείς προσπεράσεις.

Τωρα, αν βγει και αξιόπιστο οπως περιμενω απο τη φημη που η HYUNDAI εχει σε γενικες γραμμές ενω και το συγκεκριμένο μοντέλο (NX4) δεν εχει παρουσιάσει βλαβες τρανταχτες η σε συγκεκριμενα μηχανικα μερη τοτε η αγορα μου θα εχει ικανοποιήσει ολες τις αναγκες μου με τη καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης (value for money το λενε στο χωριό μου 😀 )

Υπό το πρίσμα όλων τον προαναφερθέντων μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος ? Περιττό θα ειναι....
      Σίγουρα όμως θα μπορουσα να αισθάνομαι ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ απο την αγορα μου. (εφόσον επαληθευτώ για το ζήτημα της αξιοπιστιας).

Υ.Γ: Το οχημα απευθυνεται κατα κυριο λογο σε οικογενειάρχες by the way....οι υπολοιποι...να πατε αλλου ! 🤗

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      lab
      lab
    • RE: SUZUKI SX4 SCROSS

@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:

Μόνο λάδια. Αν αλλάζαν και φίλτρο θα άφηνα και τον πρωτότοκο φαντάζομαι.

Για δες αποδειξη, δε μπορει να μην αλλαξαν φίλτρο λαδιου.

lab
      lab

Παντως στο PDF της ανακλησης δε βλεπω και πολυ ομοιότητα με το συμβαν αυτο της κυριας,μηπως δεν εχουν σχεση?

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, σύμφωνα με τον Κατασκευαστή, ενδέχεται, η αυξημένη ροπή του κινητήρα κατά την εκκίνηση, να προκαλέσει δυσλειτουργία στην αντλία κενού, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της προειδοποιητικής λυχνίας κινητήρα στον πίνακα οργάνων και την πιθανή μείωση της απόδοσης στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης. Συνεπώς αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη η διενέργεια αναβάθμισης λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας κινητήρα ECU.
      Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος.

lab
      lab

Ανασταινω λιγο το topic (μιας κι απ'οτι φαίνεται προβληματα δεν υπαρχουν 🤗 ) για να αναφερω ενα πολυ χρησιμο αξεσουαρ που προμηθευτηκα για τωρα το καλοκαιρι,μια εξωτερικη ηλιοπροστασια με πληρη καλυψη ολοκληρου του παρπριζ οπως και των εμπρόσθιων παράθυρων.
      Με μικρους μαγνητες εντος για αριστη εφαρμογη και υφασματινα πιαστρακια για το ''αγκιστρωμα'' στη πορτα.
      Πλήρης συσκότιση μεσα και δροσερο ταμπλο σε ολη του την επιφανεια. 😁
      Παραλληλα υπαρχει προστασια και για τους καθρεπτες που διπλωνουν ανετα φυσικα.

Ειναι αυτο:
      https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099526189064&sku_id=17592259375797&_x_sessn_id=cwzyvdm6af&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1713796650241_4q53rqr3q1&refer_page_sn=10045

Υποψιν μας κανει το μεγαλο μεγεθος.

alt text

lab
      lab
    • RE: Peugeot 3008 (2024)

@czio said in Peugeot 3008 (2024):

Το Tucson δεν ξεχειλίζει από ποιότητα σε σύγκριση με ένα BMW ή Tiguan του '25, ουτε στρίβει οπως ένα 3008, ούτε και συνηθίζεται ως ταξικό status symbol, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερους χώρους από το QQ, περισσότερη ιπποδύναμη με 5ετή εγγύηση και επιπλέον ότι ήθελα να αποφύγω οτιδήποτε μηχανικό made in Europe σε αυτό το budget. Επίσης, στην τετρακίνηση τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά είχα περιορισμένο budget (δεν το πήρα leasing).

Όπως καταλαβαίνεις, I got your point και συμφωνώ, αλλά το 'δευτεράντζα' είναι too much και δεν βοηθά στο να κάνουμε κουβέντα, άσχετα αν στο τέλος πήγες να το μετριάσεις.

Μπηκα πισω σε QQ οταν εκανα ερευνα αγορας και πηγα να παθω κλειστοφοβια, αντιθετως στο TUCSON ενιωθα λες και ειμαι στο σαλονι μου...1,90 το υψος μου.

80 λιτρα παραπανω στο πορτ μπαγκαζ στο TUCSON, φαινοταν και με το ματι η διαφορά οταν πηγα απανωτά στις δυο αντιπροσωπειες στη Κηφισίας.

Για τους 180 ιππους σε σχεση με τα 140 του Nissan δε το σχολιαζω για τοσο βαρια οχηματα ουτε την αναρτηση πισω του Tucson οπου υπερεχει σε ανεση σε σχεση με την εκδοση N-CONNECTA του QQ.

5 χρονια εγγυηση,και φυσικα μεσα ποιοτικοτατο,οποιος εχει μπει το διαπιστωνει.

Για οικογενειάρχη η πιο value for money επιλογή. 👍

Βεβαια τα παντα ειναι θεμα προτεραιότητων και αναγκων του καθενος.

Συγνώμη απο τους φιλους του 3008 για τη καταχρηση του νηματος.

lab
      lab

Latest posts made by lab

@alexandra-xron said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

Στην ουσία είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο. Ενώ δεν πατούσε γκάζι και δεν ήταν σε κατηφόρα το αυτοκίνητο έφυγε με δύναμη προς το μπροστά παρκαρισμένο και το τράκαρε.

Τι επιλογη ειχε στο κιβωτιο δηλαδη? Στο P ?

lab
      lab

Παντως στο PDF της ανακλησης δε βλεπω και πολυ ομοιότητα με το συμβαν αυτο της κυριας,μηπως δεν εχουν σχεση?

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, σύμφωνα με τον Κατασκευαστή, ενδέχεται, η αυξημένη ροπή του κινητήρα κατά την εκκίνηση, να προκαλέσει δυσλειτουργία στην αντλία κενού, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της προειδοποιητικής λυχνίας κινητήρα στον πίνακα οργάνων και την πιθανή μείωση της απόδοσης στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης. Συνεπώς αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη και απαραίτητη η διενέργεια αναβάθμισης λογισμικού της ηλεκτρονικής μονάδας κινητήρα ECU.
      Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος.

lab
      lab

''@d_m said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
      Η ποιότητα του δοχείου είναι αχαρακτήριστη, φίλος στο fb group προτείνει φακό στην απέναντι πλευρά του δοχείου, ώστε να φαίνεται η στάθμη του στην πλευρά που κοιτάζουμε εμείς.Η ιδέα του δουλεύει.''

Bαλε το κινητο απο πισω που χωραει ανετα με το φακο ενεργοποιημενο,θα φανει ευκολα η σταθμη.

lab
      lab
    • RE: Peugeot 3008 (2024)

@czio said in Peugeot 3008 (2024):

Το Tucson δεν ξεχειλίζει από ποιότητα σε σύγκριση με ένα BMW ή Tiguan του '25, ουτε στρίβει οπως ένα 3008, ούτε και συνηθίζεται ως ταξικό status symbol, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερους χώρους από το QQ, περισσότερη ιπποδύναμη με 5ετή εγγύηση και επιπλέον ότι ήθελα να αποφύγω οτιδήποτε μηχανικό made in Europe σε αυτό το budget. Επίσης, στην τετρακίνηση τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά είχα περιορισμένο budget (δεν το πήρα leasing).

Όπως καταλαβαίνεις, I got your point και συμφωνώ, αλλά το 'δευτεράντζα' είναι too much και δεν βοηθά στο να κάνουμε κουβέντα, άσχετα αν στο τέλος πήγες να το μετριάσεις.

Μπηκα πισω σε QQ οταν εκανα ερευνα αγορας και πηγα να παθω κλειστοφοβια, αντιθετως στο TUCSON ενιωθα λες και ειμαι στο σαλονι μου...1,90 το υψος μου.

80 λιτρα παραπανω στο πορτ μπαγκαζ στο TUCSON, φαινοταν και με το ματι η διαφορά οταν πηγα απανωτά στις δυο αντιπροσωπειες στη Κηφισίας.

Για τους 180 ιππους σε σχεση με τα 140 του Nissan δε το σχολιαζω για τοσο βαρια οχηματα ουτε την αναρτηση πισω του Tucson οπου υπερεχει σε ανεση σε σχεση με την εκδοση N-CONNECTA του QQ.

5 χρονια εγγυηση,και φυσικα μεσα ποιοτικοτατο,οποιος εχει μπει το διαπιστωνει.

Για οικογενειάρχη η πιο value for money επιλογή. 👍

Βεβαια τα παντα ειναι θεμα προτεραιότητων και αναγκων του καθενος.

Συγνώμη απο τους φιλους του 3008 για τη καταχρηση του νηματος.

lab
      lab
    • RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ

Για συντηρηση των ελαστικών μονωτικών γύρω απο πόρτες και παράθυρα, ποια προϊόντα προτείνεται ?

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      lab
      lab

@lap said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

Πω πω διάβασα πως έχεις swift σε λένε lab και ότι έκανες διακοπές με το Tuscon και τρόμαξα. ΠΟΤΕ έγιναν όλα αυτά;

Αποκλείεται α έχει καλύτερη κατανάλωση από το νεότερο swift

Παλιοτερο εχω,λιγο πιο παλιο απο αυτο του Νικόλα πιο πανω...😊

lab
      lab

@realzeus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

Ποιος μπορεί να ενθουσιαστεί ρε παιδιά με αυτούς τους απρόσωπους ανθρωπομεταφορείς (=κουβάδες); Να ενθουσιαστείς για ένα Hyundai N, όχι για Tucson...

Συγκρινεις Μήλα με Πορτοκάλια αγαπητέ.
      Κάτοχος του εν λόγω οχήματος σε πληροφορώ πως με εβγαλε ασπροπρόσωπο στις καλοκαιρινες διακοπες μου μεταφέροντας ολα τα υπάρχοντα μας συν αξεσουαρ παραλιας,ομπρέλες,καρέκλες,ψυγειο,κ.λ.π ενω εμεις φτάσαμε ατσαλακωτοι οπως και οι δυο γιοι μου που ειχαν αραξει (μη πω ξαπλώσει) στη ''σάλα'' ακριβως απο πισω.
      Κανω τα ταξιδια και τις βολτες μου με ασφαλεια αλλα και ανεση για ολους τους επιβατες.
      Θελω πικνικ στο βουνο? Καρεκλακια,τραπεζι,ψυγειο κ.λ.π τα βαζω ολα πισω.
      Θέλω παραλία? Μεσα οι καρεκλες και οι ομπρέλες,ψυγειαρες κ.λ.π.
      Αγορες απο ΙΚΕΑ και παρομοια καταστήματα ? Μέσα και αυτα με ριξιμο των καθισματων.

Καίει (1.6 Mild Hybrid βενζίνη) σχεδόν οσο το δεύτερο όχημα της οικογένειας ,ενα SUZUKI SWIFΤ δεκαετιας περιπου ,παρά το βάρος και τον ογκο του κατι που μου προξενησε εντυπωση οταν το πηρα.
      Παράλληλα εχει ικανή ιπποδύναμη για ασφαλείς προσπεράσεις.

Τωρα, αν βγει και αξιόπιστο οπως περιμενω απο τη φημη που η HYUNDAI εχει σε γενικες γραμμές ενω και το συγκεκριμένο μοντέλο (NX4) δεν εχει παρουσιάσει βλαβες τρανταχτες η σε συγκεκριμενα μηχανικα μερη τοτε η αγορα μου θα εχει ικανοποιήσει ολες τις αναγκες μου με τη καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης (value for money το λενε στο χωριό μου 😀 )

Υπό το πρίσμα όλων τον προαναφερθέντων μπορώ να πω οτι είμαι ενθουσιασμένος ? Περιττό θα ειναι....
      Σίγουρα όμως θα μπορουσα να αισθάνομαι ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ απο την αγορα μου. (εφόσον επαληθευτώ για το ζήτημα της αξιοπιστιας).

Υ.Γ: Το οχημα απευθυνεται κατα κυριο λογο σε οικογενειάρχες by the way....οι υπολοιποι...να πατε αλλου ! 🤗

lab
      lab
    • RE: SUZUKI SX4 SCROSS

@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:

Μόνο λάδια. Αν αλλάζαν και φίλτρο θα άφηνα και τον πρωτότοκο φαντάζομαι.

Για δες αποδειξη, δε μπορει να μην αλλαξαν φίλτρο λαδιου.

lab
      lab

@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@tkin73 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

μιας και αναφερεστε σε θεματα σερβις αν θελετε οι κατοχοι ας πουν τα κόστη που ειχαν για τα σερβις που εχουν κανει ως τωρα και πως τους φανηκαν απο αποψη εξυπηρετησης και κοστους.

Εγώ είμαι αυτήν την στιγμή στον Μητρόπουλο για αλλαγή λαδιών εξαμήνου-7.500km. Τους έφερα τα λάδια εγώ, 53€ η εργασία και το φίλτρο λαδιού.

Ποσο σου κοστισαν τα λιπαντικα ? Tα ULTRA πηρες τελικα ?
      Σε κανα μηνα θα μπω κι εγω για απλο λιπαντικο service του εξαμήνου ,ηδη εχω κανει αλλαγη λιπαντικου ρονταρισματος πριν 5 μηνες και θα τηρώ το εξαμηνο οπως -πολυ σωστα- αναφερεις.

lab
      lab
    • RE: HYUNDAI FORUM

@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:

@lab said in HYUNDAI FORUM:

Σε Ελληνικη ομαδα στο FACEBOOK που μπαινω να το εχω διαβασει μια η δυο φορες για αλλαγη ολοκληρο....

Πόσο?

μα...νομιζω ηταν εγγυηση,δε θυμαμαι ποσά οπως και να χει.

lab
      lab
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ