-
@alexandros-k said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Αν θελετε κωδικο εκπτωσης στην Hellas Direct , μπορειτε να βαλετε το:
ΙΜΟ6925
ή ΙΝΙ2761Δινουν 10% εκπτωση
Είσαι ευχαριστημένος?
Τους έχεις χρειαστεί ποτέ? -
Δυο φορές χρειάστηκα την HD (μια δική μου υπαιτιότητα, μια υπαιτιότητα του άλλου). Μια χαρά και στις δύο περιπτώσεις.
-
@yem said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
@alexandros-k said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Αν θελετε κωδικο εκπτωσης στην Hellas Direct , μπορειτε να βαλετε το:
ΙΜΟ6925
ή ΙΝΙ2761Δινουν 10% εκπτωση
Είσαι ευχαριστημένος?
Τους έχεις χρειαστεί ποτέ?1η φορα ασφαλιστηκα σ αυτους . 3 αυτοκινητα συνολικα. Δεν τους χρειαστηκα ακομα, ευτυχως . Αλλά απο αλλους εχω ακουσει οτι αποζημιωθηκαν κτλ . Δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο σε θεμα αποζημιωσης-εξυπηρετησης
-
Εγω μια φορά που χρειάστηκα αποζημίωση (βανδαλισμός - μερική κλοπή) στο Κούγκα, μια χαρά με αποζημίωσαν. Βασικά δεν πλήρωσα καν, πήγα στην Βελμάρ το έφτιαξαν και έφυγα.
-
Πλησιάζει το τέλος της διετίας για το Captur και αφού θα οριστεί άλλη ολική αξία ασφάλισης - μέχρι τώρα ήταν κλειδωμένη για 2 χρόνια η αξία όσο το τιμολόγιο αγοράς - έλεγα να το ψάξω και σε άλλη εταιρεία .
Έλεγα να συνεχίσω με την μικτή για άλλα 2 χρόνια . -
@yem said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Πλησιάζει το τέλος της διετίας για το Captur και αφού θα οριστεί άλλη ολική αξία ασφάλισης - μέχρι τώρα ήταν κλειδωμένη για 2 χρόνια η αξία όσο το τιμολόγιο αγοράς - έλεγα να το ψάξω και σε άλλη εταιρεία .
Έλεγα να συνεχίσω με την μικτή για άλλα 2 χρόνια .Κοιτα τις οn line ασφαλιστικες . Εμενα η HD μου βγηκε πολυ φθηνοτερα απο την Ιντεραμερικαν που ημουν τοσα χρονια
-
Την anytime έχω τώρα, το μόνο καλύτερο που είχε η anytime ήταν ότι δεχόταν να τους στείλω το τιμολόγιο και να αυξηθεί το ποσό τις ολικής, με το αντίστοιχο κόστος βέβαια, ενώ η HD έδιναν σαν ποσό αποζημίωσης 3.000 λιγότερα από την αγορά.
Σε κάνα μήνα θα κάνω έρευνα αγοράς. -
Καλημέρα.
Θέλω τη βοήθεια σας για την κάλυψη της ασφαλιστικής σε ζημιά απο κατάστημα το οποίο έπεσε η τέντα του από τον αέρα πάνω στο αμάξι και μου έκανε ζημιά.Αρχικά δεχθηκαν ότι έγινε το συμβάν και πήγα σε φανοποιό να μου βγάλει το κόστος ζημιας. Σε περίπτωση που δε δεχτεί το κόστος της επισκευής τι επιλογές έχω? Ενημερωθηκα από γνωστόν μου που του είχε τύχει κάτι παρόμοιο ότι μπορώ να το κυνηγήσω μεσω της νομικής προστασίας σε περίπτωση που δεν το αναλάβει. -
Φώναξες την ασφάλεια σου να κάνει καταγραφή το συμβάν;;;;έχεις κάλυψη για καιρικά φαινόμενα;;;;
Αν ναι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δες στο συμβόλαιο αν γράφει για ποσό απαλλαγής. -
Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με την ασφάλεια αν και έχω καιρικά φαινόμενα καθώς είναι με συμμετοχή 200 ευρώ και η ζημιά είναι στα 300. Περιμένω από αυτόν απάντηση του για την κάλυψη του ποσού της ζημιας. Σε περίπτωση που δε το δεχτεί μπορώ να το κυνηγήσω μεσω της νομικής προστασίας της ασφάλειας ώστε να τον πανε δικαστικός ?
-
Σου είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ότι θα σου δώσει το ποσό της ζημιάς;;;
Κακώς πάντως που δεν φώναξες επί τόπου την ασφάλεια σου ώστε να είσαι καλυμμένος και ας τα βρουν αυτοί με τον ιδιοκτήτη για τα περαιτέρω. Γι'αυτό κάνουμε τις ασφάλειες,ώστε να έχουμε τις αντίστοιχες καλύψεις. -
@ggab said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Σου είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ότι θα σου δώσει το ποσό της ζημιάς;;;
Κακώς πάντως που δεν φώναξες επί τόπου την ασφάλεια σου ώστε να είσαι καλυμμένος και ας τα βρουν αυτοί με τον ιδιοκτήτη για τα περαιτέρω. Γι'αυτό κάνουμε τις ασφάλειες,ώστε να έχουμε τις αντίστοιχες καλύψεις.Έχει δίκιο ο φίλος. Με τον προηγούμενο χιονιά πολλοί την πάτησαν είτε με ελλειπεις καλύψεις στο συμβόλαιο είτε με ευθύνες τρίτων.
-
Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ασφάλισης όπως θραύση κρυστάλλων και φυσικά φαινόμενα αυτά που αναφέρει στις 'Λεπτομέρειες' που στην συντριπτική πλειονότητα των εταιριών δεν καλύπτονται, εγώ πάλι έχω δει την συγκεκριμένη εταιρία να αποζημιώνει κανονικά.
-
Μήπως είναι κανένας ασφαλιστής να μας πει ιστορικό ατυχημάτων για ένα αμάξι;
on line δεν παίζει ακόμα κάτι τέτοιο φαντάζομαι. -
@xenos said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Μήπως είναι κανένας ασφαλιστής να μας πει ιστορικό ατυχημάτων για ένα αμάξι;
on line δεν παίζει ακόμα κάτι τέτοιο φαντάζομαι.Σωστά...και κανονικά λόγω GPDR δεν επιτρέπεται να δίνει κανένας προσωπικά δεδομένα...
Τώρα αν κάποιος είναι γνωστός με ασφαλιστή δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. -
Ποιό GDPR ...
Καταργήθηκαν τα πάντα με ΝΔ , υποκλοπές , παρακολουθήσεις , προχθές καταργήσανε και την ΑΔΑΕ οι αθεόφοβοι... -
Καλησπέρα παιδιά, μου έφαγαν κουνάβια ή ποντίκια κάποια καλώδια στο tiguan και η ζημιά πήγε 200 ευρώ, γιατι άλλαξαν όλο το beck. Η anytime μου είπε οτι δεν καλύπτουν τέτοιες ζημιές. Υπάρχει στην Ελλάδα ασφαλιστική που να καλύπτει τέτοιες ζημιές? Στη Γερμανία μου είπαν οτι καλύπτουν οι ασφαλιστικές τέτοιες ζημιές...
-
δυστυχώς είμαστε Ελλάδα ...
-
Παίζει τίποτα με τις ασφάλειες; Έδινα 265/χρόνο στην HD και τώρα ζητάει κάτι 890ε?????!!!!!
Διόρθωση: για το μεσάιο πακέτο:
Anytime: 352e
HD: 896e -
@xenos said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:
Παίζει τίποτα με τις ασφάλειες; Έδινα 265/χρόνο στην HD και τώρα ζητάει κάτι 890ε?????!!!!!
Διόρθωση: για το μεσάιο πακέτο:
Anytime: 352e
HD: 896eΤι αυτοκίνητο; Τι αξία;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ