-
@turin-turambar said in OPEL FORUM:
@gatoz said in OPEL FORUM:
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εχεις περισσοτερες να μου δωσεις σχετικα με αυτο που ανεφερες οτι ειναι κατασκευαστικο το προβλημα και ψαχνουνε λυση?Επισης, γνωριζεις κοσμο απο πλευρας σου ο οποιος αντιμετωπιζει αυτο το θεμα με το συγκεκριμενο νεο κινιτηρα ντιζελ? Οσο διαβαζα τα φορουμ πιστευα οτι σε αυτο το νεο μοντελο το προβλημα ειχε λυθει
χαχαχα
ειναι προβλημα γενικο το adblue
υπαρχουν καποιοι που εχουν κανει κινησεις νομικες
σιγουρα απο το 3008 γκρουπ στο fb και νομιζω καποιοι με σιτροεν
ο κοσμος δεν το εχει παρει ακομη γραμμηδες τι γινεται και με το προβλημα με τις καδενες.
ακομη χειροτερα...κριμα.
αμα διαβασεις το παρακατω φορουμ θα κλαψει η ψυχη σου
Με τις καδενες?
Καλα μην το ξεκοκκαλισουμε τωρα το θεμα αμα πιασουμε καθε προβλημα που μπορει να προκυψει μας βλεπω να γινομαστε ερημιτες σε κανα υποπτο χωριο
Εσεις τι θεματα εχετε αντιμετωπισει με το adblue?Οπως βλέπεις οι κάτοχοι γαλλικών και της όπελ πλέον, δεν κρύβονται, όπως οι κάτοχοι γερμανικών και γιαπωνέζικων.
Τα βγάζουν όλα και σωστά κάνουν.
Αλλά θα δούμε πόσα θα χρειαστούν νέο δοχείο και πότε.
Επίσης όπως είδες εκεί αυτοκίνητο εισαγωγής και εκτός εγγύησης θα πληρώσει τελικά μόνο 180 ευρώ, αφού η εταιρεία καλύπτει το 95 % του ανταλλακτικού.
Δεν συμβαίνουν σε άλλες μάρκες αυτά. Τα πληρώνεις κανονικά όλα.
-
@criuser said in OPEL FORUM:
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εχεις περισσοτερες να μου δωσεις σχετικα με αυτο που ανεφερες οτι ειναι κατασκευαστικο το προβλημα και ψαχνουνε λυση?Επισης, γνωριζεις κοσμο απο πλευρας σου ο οποιος αντιμετωπιζει αυτο το θεμα με το συγκεκριμενο νεο κινιτηρα ντιζελ? Οσο διαβαζα τα φορουμ πιστευα οτι σε αυτο το νεο μοντελο το προβλημα ειχε λυθει
χαχαχα
ο κοσμος δεν το εχει παρει ακομη γραμμηδες τι γινεται και με το προβλημα με τις καδενες.
ακομη χειροτερα...κριμα.
Με τις καδενες?
Καλα μην το ξεκοκκαλισουμε τωρα το θεμα αμα πιασουμε καθε προβλημα που μπορει να προκυψει μας βλεπω να γινομαστε ερημιτες σε κανα υποπτο χωριο
Εσεις τι θεματα εχετε αντιμετωπισει με το adblue?Οπως βλέπεις οι κάτοχοι γαλλικών και της όπελ πλέον, δεν κρύβονται, όπως οι κάτοχοι γερμανικών και γιαπωνέζικων.
Ωραια το εθεσες φιλε
Ειναι μαγκια να ΜΗΝ κρυβεις μαλακιες που μπορει να συμβουν σε καθε αποφαση γενικα στη ζωη σου αυτο δειχνει πολλα καλα για το χαρακτηρα καποιου -
χαχαχα
ακομη χειροτερα...κριμα.
Με τις καδενες?
Ωραια το εθεσες φιλε
Ειναι μαγκια να ΜΗΝ κρυβεις μαλακιες που μπορει να συμβουν σε καθε αποφαση γενικα στη ζωη σου αυτο δειχνει πολλα καλα για το χαρακτηρα καποιου...για να μην ψαχνεις εδω μεσα
που αν θες, κανε το φυσικα.... αν και θα στεναχωρηθεις.
αυτο που συμβαινει ειναι οτι στους περισσοτερους ντηζελ της psa, δεν ξερουμε μονο στους πολυ νεους, εχουν βαλει καδενα η οποια κοβεται!!!! με αποτελεσμα καταστροφη κινητηρα (!) και φυσικα κινδυνο ατυχηματος. παρακατω ο συμφωρουμιτης βαζει την παραδοχη της psa. ομως. αντι να αποδεχτουν οι ξεφτιλες το προβλημα και να κανουν ανακληση το αντιμετωπιζουν μονο οταν συμβαινει και μετα απο παρακαλια που υποθετω δεν θα πιανουν οταν βγεις απο την εγγυηση. αυτο που κανουν εαν ακουσουν την καδενα να κροταλιζει ειναι οτι στην αλλαζουν με φαρδυτερη. υποτιθεται λυνει το θεμα ΑΝ και δεν το γνωριζει κανεις.και το δικο μου μενος, εχει να κανει με ενα κορσα 1.5d 2020 που μενει απο adblue και ηλεκτρικα απο τη πρωτη μερα, απο ενα 3008 1.5 2022 με adblue που εκαναν 3 βδομαδες να το φτιαξουν και το αποκορυφωμα, το δικο μου 3008 phev 300/2021 που το εχω στο συνεργειο απο τον αυγουστο!!!!
εκανα το λαθος και πηρα στην εταιρεια μου μερικα δικα τους αμαξια και ειναι ολα #gia_petamaκριμα, η opel ήταν μια χαρα εταιρεια, εγω φταίω που πηρα τα γαλλικα ενω ειχα πριν ενα 508 χρεπι
**haralabosg
Nov 8, 2022, 10:00 AM
Και επίσημα απο την PSA.....Αφορά τον 1.5 BlueHDi diesel στα:
Citroen : C3 III, C3 Aircross, C4 III, C4 Cactus, C4 SpaceTourer, C5 Aircross, Berlingo III, Berlingo III Van, Traveler and Jumpy
DS : DS3 Crossback, DS4 II and DS7 Crossback
OPEL : Corsa, Mokka, Crossland, Grandland, Combo, Combo Cargo, Zafira and Vivaro
Peugeot : 208 II, 2008 II, 308 II and III, 508 II, 3008 II, 5008 II, Rifter, Partner, Expert
Toyota : Proace City, Proace City Verso, Proace and Proace Verso** -
"θελει αντικατασταση του δοχειου ad blue και η citroen καλυπτει το 95% της αξιας του ανταλαξτικου οποτε μου ειπαν οτι θα πληρωσω 180ε"
Επίσης αναφέρεται εδώ και κάποιους μήνες ότι έρχεται διαφορετικός κωδικός για το δοχείο (ελπίδα 1η!) και ότι υπάρχει κάποια αλλαγή στο software του εγκεφάλου που έχει σχέση με το θέμα, μπορεί ας πούμε να είναι κάτι τόσο απλό όσο μία εντολή στον κώδικα που να μην ακινητοποιείται ή να χρειάζεται αλλαγή..ιδωμεν.
Εμένα στα 35.000 χλμ δεν μου έχει συμβεί ακόμη. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολλές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες αυτοκίνητα με το ίδιο θέμα, επ' ουδενί συμβαίνει με τόσο μεγάλη συχνότητα.. αλλά όσο υπάρχει είναι ανησυχητικό και απαράδεκτο.
Τουλάχιστον δεν το κάνουν αβαβα και γενικότερα έχουν επιδείξει μια "φιλική" προς τον καταναλωτή διάθεση..
-
Γάτε
Πάλι μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα λες.
Η αλυσίδα αφορά ακόμα πιο λίγα αυτοκίνητα και η εταιρεία σε καλεί από μόνη της αν θεωρήσουν ότι έχεις θέμα. Το έκανε στον Πηλιουρίτη και μας το είπε.
Το δικό μου παρ΄ ότι ίδιο δεν έχει θέμα και το κοιτάξαμε πάλι την περασμένη εβδομάδα που άλλαξα λάδια.
-
Γάτε
Η αλυσίδα αφορά ακόμα πιο λίγα αυτοκίνητα και η εταιρεία σε καλεί από μόνη της αν θεωρήσουν ότι έχεις θέμα. Το έκανε στον Πηλιουρίτη και μας το είπε.
Το δικό μου παρ΄ ότι ίδιο δεν έχει θέμα και το κοιτάξαμε πάλι την περασμένη εβδομάδα που άλλαξα λάδια.
Ουσιαστικά το θέμα αυτό δεν έχει αναφερθεί ούτε από τον στόλο του Γάτου, ούτε από κανέναν άλλο, εκτός νομίζω από ένα DS7, εδώ μέσα.
-
Γάτε
ωπα-ωπα
ο πηλιουριτης το πηγε για σερβις και ακουσαν την καδενα με προβλημα
κανενας δεν τον καλεσε
και οι μετοχοι, αφηστε τις δικαιολογιες
το adblue συμβαινει παντου και οι καδενες το ιδιο. οι ουρες και τα αναβατορια της πεζη ειναι γεματα απο τα χρεπια. και ατυχως βαλατε στο παιχνιδι και την opel. -
με βομβαρδισατε κακα μαντατα χαχαχα τι τραβατε κ εσεις..το παραδοξο ειναι οτι το γουσταρα το αμαξακι και πηγα και πηρα και 3 4 γνησια στυλιστικα αξεσουαρ να εχουμε να λεμε..απ εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα χαχαχα..εκανα λαθος τελικα οταν εκανα την αγορα ειχα δει αυτο το κορσα και ημουν αναμεσα σε αυτο και ενα ford puma diesel, το τελευταιο diesel ου εβγαλε χωρις adblue..o χρονος θα δειξει βεβαια
-
με βομβαρδισατε κακα μαντατα χαχαχα τι τραβατε κ εσεις..το παραδοξο ειναι οτι το γουσταρα το αμαξακι και πηγα και πηρα και 3 4 γνησια στυλιστικα αξεσουαρ να εχουμε να λεμε..απ εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα χαχαχα..εκανα λαθος τελικα οταν εκανα την αγορα ειχα δει αυτο το κορσα και ημουν αναμεσα σε αυτο και ενα ford puma diesel, το τελευταιο diesel ου εβγαλε χωρις adblue..o χρονος θα δειξει βεβαια
Δεν υπάρχει χωρίς AdBlue! Ούτε Puma.. έχουν πουληθεί πολύ λίγα τέτοια Puma, πάντως μέχρι την τελευταία γενιά ο κινητήρας της Ford PSA ήταν, αμφιβάλω αν παίρνουν δοχείο από αλλού..
Εσένα σου έχει πάθει τίποτα; Αν όχι, χαλάρωσε και απόλαυσε, και σκέψου τα θετικά που σε οδήγησαν σε αυτήν σου την επιλογή. Άλλωστε δεν σου λέει κανείς ότι δεν θα είχες προβλήματα με οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Εδώ κάτι BMW και κάτι Κορεατικα πρόσφατα αναβανε φωτιές, κυριολεκτικά!
-
Μην τρελαίνεσαι.
Αρχικά έχεις εγγύηση 5 χρόνια νομίζω. Αν δεν έχει λήξει μπορείς να την πας από τα 60000 χλμ στα 100000 χλμ αν κάνεις πολλά χλμ με κόστος 400 ευρώ, ή 200 για τα 80000 χλμ.
Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν δίνεις τίποτα.
Μετά και μέχρι τα 150000 χλμ έχεις την έκπτωση που σου είπαν.
Επίσης μέσα μένεις 1 μέρα. Τόσο έμεινε το δικό μου.
Αν θα ξαναχαλάσει και βασικά αν θα χαλάσει γενικά είναι θέμα τύχης.
Είναι πρόβλημα του παρόχου του δοχείου, της Μπος και ψάχνουν λύση.
H opel πριν ζοριστει με τις πωλησεις της και προσφερει δωρεαν service και εγγυηση 5 χρονια, οταν πηρα το αμαξι εδινε 2 χρονια εργοστασιακη και μετα εμπαινες στο προγραμμα flexcare 3 χρονια και καλα που στο προσφερει η opel εδω..και αυτη η 3ετης εγγυηση ισχυει για συγκεκριμενα τμηματα του αυτοκινητου............
-
Κρατά κάνα χιλιάρικο στην άκρη να είσαι άνετος.
Κατά τα άλλα πιστεύω θα φτιαχτεί το θέμα δεν γίνεται να το αφήνουν έτσι. Δηλαδή έλεος. Ας αλλάξουν προμηθευτή, τι να πω;
-
Βασικά @criuser δεν πάτε να το δείτε με τον γιο σου;
Ούτως ή άλλως σπάνια θα μπαίνει κάποιος πίσω, αλλά αυτό έχει πολύ χώρο για τα γόνατα μπροστά
-
@lap said in OPEL FORUM:
Βασικά @criuser δεν πάτε να το δείτε με τον γιο σου;
Ούτως ή άλλως σπάνια θα μπαίνει κάποιος πίσω, αλλά αυτό έχει πολύ χώρο για τα γόνατα μπροστά
Οι άνθρωποι έκλεισαν 3008, μιάμιση κατηγορία πάνω! Μπερδεύεις τις κατηγορίες μου φαίνεται!
-
Α το έκλεισαν τελικά;
Άλλο ένα μεγάλο suv στους δρόμους για να κινείται ένα άτομο....
Μπράβο!!!!
Φαντάζομαι dieselαρα...
-
@dublin said in OPEL FORUM:
Οι άνθρωποι έκλεισαν 3008, μιάμιση κατηγορία πάνω! Μπερδεύεις τις κατηγορίες μου φαίνεται!
Οι μέτοχοι δικαιούνται από 3008 και πάνω...είναι μέρος των παροχών της εταιρείας!
-
@georgekn said in OPEL FORUM:
Δυστυχώς τα τελευταία 8 χρόνια....το πρόβλημα συνεχίζει να εμφανίζεται σε αυτά τα μοτέρ...
Καλά ξεμπερδεματα.Νομίζω ότι στον 1.5 μόνο. Στους παλιότερους έχουν θέμα λόγω παλαιότητας με κάποιο φίλτρο όχι το ίδιο και όχι πριν περάσουν χρόνια και χλμ
Από όταν εφάρμοσαν το Euro6 και το adblue στα αυτοκίνητα νομίζω ότι είναι, δηλαδή 2015 με 2016...αν είχαν σωστό δοχείο adblue από το 2016 μέχρι 2020 γιατί δεν το χρησιμοποιούν ξανά?
-
.εκανα λαθος τελικα οταν εκανα την αγορα ειχα δει αυτο το κορσα και ημουν αναμεσα σε αυτο και ενα ford puma diesel, το τελευταιο diesel ου εβγαλε χωρις adblue..o χρονος θα δειξει βεβαια
Fiesta είχε σίγουρα χωρίς adblue με Euro6 προδιαγραφές...Puma δεν θυμάμαι...
-
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει - οποιος εχει αντιστοιχο μοντελο ας το επιβεβαιωσει μαζι μου..οταν βαζεις adblue και το φουλαρεις δεν αρχιζει απο το πλαι πισω απο την πισω αριστερη πορτα να τρεχει οσο adblue δεν χωραει σαν αν γινεται τυπου υπερχειλιση?
-
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει
To 2016 ηταν GM, εδώ και 5 χρόνια είναι Πεζώ (PSA). Δεν έχουν και πολύ σχέση τα μοντέλα του τότε με τα σημερινά, ουσιαστικά είναι άλλα αυτοκίνητα...άλλη εταιρεία.
-
@fanis75 said in OPEL FORUM:
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει
To 2016 ηταν GM, εδώ και 5 χρόνια είναι Πεζώ (PSA). Δεν έχουν και πολύ σχέση τα μοντέλα του τότε με τα σημερινά, ουσιαστικά είναι άλλα αυτοκίνητα...άλλη εταιρεία.
οχι δεν με επιασες για τα μοντελα της psa toy'16 μιλαγα
OPEL FORUM