καλησπερα σε ολους..διαβαζω αυτα που λετε, εχω διαβασει και σχετικα προβληματα της psa στο citroen club και εχω φρικαρει καθως αγορασα ενα corsa 1.5 102 αλογα το 2020 χωρις να εχω καμια γνωση για αυτο το ελαττωματικο συστημα
Ετσι μιλησα με την αντιπροωπεια οπελ να δω τι γινεται με αυτο το προβλημα..αυτο που μου ειπανε ηταν οτι οποτε χαλαει το συστημα ο πελατης θα εχει συμμετοχη 8%
Βγαινει περιπου 120-150€
Οταν ρωτησα ωστοσο εαν αυτη η καλυψη υπαρχει απο πλευρας οπελ επ αοριστον η απαντηση τους ητανε ''ε δεν θα χαλαει και για παντα''..οποιος καταλαβε οτι καταλαβε καταλαβε
Αυτα απο μενα καθως εχω φρικαρει με την οικονομικη καταστροφη που μπορει να επελθει σε μια προσπαθεια να κανεις οικονομια και τις εκδομες σου σαν ανθρωπος
Να αναφερω πως αυτη τη στιγμη αυτο το αυτοκινητο ειναι και το οικογενειακο μιας 4μελους οικογενειας καθως ετσι ηρθαν τα πραγματα και υπαρχει περιορισμενο budget οποτε αν χρειαστει να μεινει για καιρο σοτ συνεργειο την πατησαμε
Best posts made by Turin Turambar
-
RE: OPEL FORUM
-
@criuser said in OPEL FORUM:
@turin-turambar said in OPEL FORUM:
@gatoz said in OPEL FORUM:
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εχεις περισσοτερες να μου δωσεις σχετικα με αυτο που ανεφερες οτι ειναι κατασκευαστικο το προβλημα και ψαχνουνε λυση?Επισης, γνωριζεις κοσμο απο πλευρας σου ο οποιος αντιμετωπιζει αυτο το θεμα με το συγκεκριμενο νεο κινιτηρα ντιζελ? Οσο διαβαζα τα φορουμ πιστευα οτι σε αυτο το νεο μοντελο το προβλημα ειχε λυθει
χαχαχα
ειναι προβλημα γενικο το adblue
υπαρχουν καποιοι που εχουν κανει κινησεις νομικες
σιγουρα απο το 3008 γκρουπ στο fb και νομιζω καποιοι με σιτροεν
ο κοσμος δεν το εχει παρει ακομη γραμμηδες τι γινεται και με το προβλημα με τις καδενες.
ακομη χειροτερα...κριμα.
αμα διαβασεις το παρακατω φορουμ θα κλαψει η ψυχη σου
Με τις καδενες?
Καλα μην το ξεκοκκαλισουμε τωρα το θεμα αμα πιασουμε καθε προβλημα που μπορει να προκυψει μας βλεπω να γινομαστε ερημιτες σε κανα υποπτο χωριο
Εσεις τι θεματα εχετε αντιμετωπισει με το adblue?Οπως βλέπεις οι κάτοχοι γαλλικών και της όπελ πλέον, δεν κρύβονται, όπως οι κάτοχοι γερμανικών και γιαπωνέζικων.
Τα βγάζουν όλα και σωστά κάνουν.
Αλλά θα δούμε πόσα θα χρειαστούν νέο δοχείο και πότε.
Ωραια το εθεσες φιλε
Ειναι μαγκια να ΜΗΝ κρυβεις μαλακιες που μπορει να συμβουν σε καθε αποφαση γενικα στη ζωη σου αυτο δειχνει πολλα καλα για το χαρακτηρα καποιου -
@gatoz said in OPEL FORUM:
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Εχεις περισσοτερες να μου δωσεις σχετικα με αυτο που ανεφερες οτι ειναι κατασκευαστικο το προβλημα και ψαχνουνε λυση?Επισης, γνωριζεις κοσμο απο πλευρας σου ο οποιος αντιμετωπιζει αυτο το θεμα με το συγκεκριμενο νεο κινιτηρα ντιζελ? Οσο διαβαζα τα φορουμ πιστευα οτι σε αυτο το νεο μοντελο το προβλημα ειχε λυθει
χαχαχα
ειναι προβλημα γενικο το adblue
υπαρχουν καποιοι που εχουν κανει κινησεις νομικες
σιγουρα απο το 3008 γκρουπ στο fb και νομιζω καποιοι με σιτροεν
ο κοσμος δεν το εχει παρει ακομη γραμμηδες τι γινεται και με το προβλημα με τις καδενες.
ακομη χειροτερα...κριμα.
αμα διαβασεις το παρακατω φορουμ θα κλαψει η ψυχη σου
Με τις καδενες?
Καλα μην το ξεκοκκαλισουμε τωρα το θεμα αμα πιασουμε καθε προβλημα που μπορει να προκυψει μας βλεπω να γινομαστε ερημιτες σε κανα υποπτο χωριο
Εσεις τι θεματα εχετε αντιμετωπισει με το adblue? -
@fanis75 said in OPEL FORUM:
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει
To 2016 ηταν GM, εδώ και 5 χρόνια είναι Πεζώ (PSA). Δεν έχουν και πολύ σχέση τα μοντέλα του τότε με τα σημερινά, ουσιαστικά είναι άλλα αυτοκίνητα...άλλη εταιρεία.
οχι δεν με επιασες για τα μοντελα της psa toy'16 μιλαγα
-
RE: Dacia Duster
Yem εχουμε σκουριασει απο κατω αυτα ακριβως που φαινονται και στη φωτο
Σε ευχαριστω -
Μα τους πηρα τηλεφωνο και λενε δεν καλυπτεται απο την αντισκωριακη εγγυηση
Παμε διακοπες κιολας σε λιγο καιρο
Τι να κανω εχουμε τα τρεξιματα μας να κυνηγαω και τα γιδια που δεν τους νοιαζει στην τελικη
Latest posts made by Turin Turambar
-
RE: Dacia Duster II
@aeras69 said in Dacia Duster II:
Να πω κι εγω δυο τρεις πρωτες εντυπωσεις:
Γενικά είμαι ευχαριστημένος
Μοντέλο 1.5 DCI 4x4 Sportive
Σφιχτές αναρτήσεις ικανοποιητικές επιδόσεις, ήσυχη λειτουργία
Στενάχωρο πίσω για τρεις
Προβληματάκια- το media nav δεν εχει χαρτη Ελλαδας (μου ειπαν από Σφακιανακή για λάθος από εργοστάσιο και πως θα με καλέσουν οταν τους το στείλουν να τον βαλω)
- δεν επικοινωνει το bluetooth με το iphone 6
- H μοκέτα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού είναι κομένη (μαλλον κάτι πηγαν να περασουν από κει κατά λάθος?)
Συνέχεια στο επόμενο...
@aeras69 said in Dacia Duster II:
Να πω κι εγω δυο τρεις πρωτες εντυπωσεις:
Γενικά είμαι ευχαριστημένος
Μοντέλο 1.5 DCI 4x4 Sportive
Σφιχτές αναρτήσεις ικανοποιητικές επιδόσεις, ήσυχη λειτουργία
Στενάχωρο πίσω για τρεις
Προβληματάκια- το media nav δεν εχει χαρτη Ελλαδας (μου ειπαν από Σφακιανακή για λάθος από εργοστάσιο και πως θα με καλέσουν οταν τους το στείλουν να τον βαλω)
- δεν επικοινωνει το bluetooth με το iphone 6
- H μοκέτα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού είναι κομένη (μαλλον κάτι πηγαν να περασουν από κει κατά λάθος?)
Συνέχεια στο επόμενο...
Καλησπερα
Αυτο που ανεφερες για τη μοκετα το εχω ακριβως και εγω κατω απο τη θεση του συνοδηγου
Σου ειπανε κατι γι αυτο;υπαρχει κατι που να μπορει να γινει; -
Μα τους πηρα τηλεφωνο και λενε δεν καλυπτεται απο την αντισκωριακη εγγυηση
Παμε διακοπες κιολας σε λιγο καιρο
Τι να κανω εχουμε τα τρεξιματα μας να κυνηγαω και τα γιδια που δεν τους νοιαζει στην τελικη -
Και τιγκα στα σκατα απο περιστερια να ειναι η λειτουργεια δεν επηρεαζεται οποτε κλαιν να μην το ξαναπλυνω χανω κ χρονο
Και εμενα αυτα μου λεγανε απο την αντιπροσωπεια που πηρα και ενημερωσα
30κ ειν αυτα στη θεση τους θα ντρεπομουνα να πω κατι τετοιο σε ενα πελατη
Ενας αλλος μου λεει φταιει το οτι ειναι εκθεσιακο το μοντελο(εκθεσιακο το πηρα)
Ο καθενας εχει τη δικη του γνωση
Τουλαχιστον απο θεμα ασφαλειας ειμαι καλυμμενος;
Μην εχουμε και κανενα ατυχημα η σπασει τιποτα που μπορει να εχει σαπισει -
Yem εχουμε σκουριασει απο κατω αυτα ακριβως που φαινονται και στη φωτο
Σε ευχαριστω -
Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες
Λιγο μουφα μου φαινεται αυτο με την επιφανειακη σκουρια
Τοσο γαματοι ποια οι ρουμανοι;και λεω γιατι δεν το βαψανε να μη σκουριαζει;
Η γιατι δεν το χρησιμοποιουνε κ αλλοι αυτο το μεταλλο;
Ειπα αοριστα καποια εξαρτηματα γιατι δεν κατεχω απο μηχανικα
Ειναι στο πισω μερος ενας αξονας με δυο εξαρτηματα στους πισω τροχους
Γενικα δνε ξερω πως ηταν τα παλια duster παντως η εξισου κακη ποιοτητα κατασκευης μαλλον συνεχιζεται απλα τωρα βγαζουμε 10κ παραπανω ανα τεμαχιο -
Dacia duster 2023 journey dci 4x4 29500€
Σε μια βδομαδα χρησης σε χωμα και ασφαλτο σκουριασαν κατι εξαρτηματα στο πισω μερος απο κατω οπως σκουριαζει ενα δεξαμενοπλοιο μεσα σε 25 χρονια
Η αντιπροσωπια ειχε να πει πως ετσι ειναι αυτο τ υλικο και δεν υπαρχει κινδυνος οσων αφορα την ασφαλεια ή ζημιες και οτι δεν καλυπτεται απο την αντισκωριακη εγγυηση
Σοβαρη εταιρεια με επιχειρηματα πανω απ ολα
Dacia Σφακιανακης -
@fanis75 said in OPEL FORUM:
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει
To 2016 ηταν GM, εδώ και 5 χρόνια είναι Πεζώ (PSA). Δεν έχουν και πολύ σχέση τα μοντέλα του τότε με τα σημερινά, ουσιαστικά είναι άλλα αυτοκίνητα...άλλη εταιρεία.
οχι δεν με επιασες για τα μοντελα της psa toy'16 μιλαγα
-
παντως το θεμα που λεγανε αρχικα στα μοντελα του '16 με μια ταπα που δεν υπηρχε εκτονωση του αερα τουλαχιστον σ αυτα τα οπελ εχει διορθωθει - οποιος εχει αντιστοιχο μοντελο ας το επιβεβαιωσει μαζι μου..οταν βαζεις adblue και το φουλαρεις δεν αρχιζει απο το πλαι πισω απο την πισω αριστερη πορτα να τρεχει οσο adblue δεν χωραει σαν αν γινεται τυπου υπερχειλιση?
-
@criuser said in OPEL FORUM:
Μην τρελαίνεσαι.
Αρχικά έχεις εγγύηση 5 χρόνια νομίζω. Αν δεν έχει λήξει μπορείς να την πας από τα 60000 χλμ στα 100000 χλμ αν κάνεις πολλά χλμ με κόστος 400 ευρώ, ή 200 για τα 80000 χλμ.
Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν δίνεις τίποτα.
Μετά και μέχρι τα 150000 χλμ έχεις την έκπτωση που σου είπαν.
Επίσης μέσα μένεις 1 μέρα. Τόσο έμεινε το δικό μου.
Αν θα ξαναχαλάσει και βασικά αν θα χαλάσει γενικά είναι θέμα τύχης.
Είναι πρόβλημα του παρόχου του δοχείου, της Μπος και ψάχνουν λύση.
H opel πριν ζοριστει με τις πωλησεις της και προσφερει δωρεαν service και εγγυηση 5 χρονια, οταν πηρα το αμαξι εδινε 2 χρονια εργοστασιακη και μετα εμπαινες στο προγραμμα flexcare 3 χρονια και καλα που στο προσφερει η opel εδω..και αυτη η 3ετης εγγυηση ισχυει για συγκεκριμενα τμηματα του αυτοκινητου............
-
με βομβαρδισατε κακα μαντατα χαχαχα τι τραβατε κ εσεις..το παραδοξο ειναι οτι το γουσταρα το αμαξακι και πηγα και πηρα και 3 4 γνησια στυλιστικα αξεσουαρ να εχουμε να λεμε..απ εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα χαχαχα..εκανα λαθος τελικα οταν εκανα την αγορα ειχα δει αυτο το κορσα και ημουν αναμεσα σε αυτο και ενα ford puma diesel, το τελευταιο diesel ου εβγαλε χωρις adblue..o χρονος θα δειξει βεβαια