-
@kostis20 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ή θα πάτε πολύ νώρίς ή θα κλεισετε ραντεβού.
Εγώ 3 φορές που έχω πάει, το έχω αφήσει τις 08:45 και τους είπα "πάρτε τον χρονο σας, δεν βιάζομαι, απλά κάντε το καλά". Αυτό τους βολεύει νομίζω. Το ίδιο κάνω και με ένα κοντά στο σπίτι μου, πάω το αφήνω και το παίρνω το απόγευμα.
-
Καλημέρα, έχω ένα πλυστικο της nilfisk το c135 νομίζω.Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό αφροποιητη;
-
Αφροποιητή ψάχνω κι εγώ για το Karcher K3 που έχω και ο έξτρα της Karcher είναι ψιλομάπα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.
-
Πήγα σήμερα σε γνωστή αλυσίδα πλυντηρίων self service της Θεσσαλονίκης, στην οποία πάω συχνά και ο υπάλληλος δε μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω δικό μου γάντι. Σημειωτέον α) δε γνώριζα ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, β) το είχα κάνει άλλη μια φορά (προφανώς δε με είδαν) και γ) δε θέλω να χρησιμοποιώ τη δική τους βούρτσα στο καινούριο αυτοκίνητο.
Επίσης, πήγα σε "νεκρή" ώρα (από τις 5 θέσεις ήταν πιασμένη άλλη μια) και χρησιμοποίησα για 2-3 λεπτά μαξ γάντι μετά από πρόπλυση και αφρό. Σε καμία περίπτωση δε θα έβγαζα γάντι σε ώρα που σχηματίζονται ουρές (συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα τα ΣΚ).
Στις επίμονες ερωτήσεις μου γιατί γίνεται αυτό, ο υπάλληλος, αφού έπαιξε την κασέτα "πολιτική του καταστήματος", μου είπε ότι είναι υπηρεσία που δεν παρέχεται, άρα δε μπορώ να την έχω (λες και έβαλα κάποιον άλλο να το κάνει). Όταν του είπα ότι αυτός ίσως είναι λόγος να μην ξαναέρθω, μου είπε "μας το λένε πολλοί" (αλλά σκασίλα μας συμπληρώνω εγώ αφού γίνεται χαμός από κόσμο συνήθως).
Αυτά...
-
@618rr said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πήγα σήμερα σε γνωστή αλυσίδα πλυντηρίων self service της Θεσσαλονίκης, στην οποία πάω συχνά και ο υπάλληλος δε μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω δικό μου γάντι. Σημειωτέον α) δε γνώριζα ότι κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, β) το είχα κάνει άλλη μια φορά (προφανώς δε με είδαν) και γ) δε θέλω να χρησιμοποιώ τη δική τους βούρτσα στο καινούριο αυτοκίνητο.
Επίσης, πήγα σε "νεκρή" ώρα (από τις 5 θέσεις ήταν πιασμένη άλλη μια) και χρησιμοποίησα για 2-3 λεπτά μαξ γάντι μετά από πρόπλυση και αφρό. Σε καμία περίπτωση δε θα έβγαζα γάντι σε ώρα που σχηματίζονται ουρές (συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα τα ΣΚ).
Στις επίμονες ερωτήσεις μου γιατί γίνεται αυτό, ο υπάλληλος, αφού έπαιξε την κασέτα "πολιτική του καταστήματος", μου είπε ότι είναι υπηρεσία που δεν παρέχεται, άρα δε μπορώ να την έχω (λες και έβαλα κάποιον άλλο να το κάνει). Όταν του είπα ότι αυτός ίσως είναι λόγος να μην ξαναέρθω, μου είπε "μας το λένε πολλοί" (αλλά σκασίλα μας συμπληρώνω εγώ αφού γίνεται χαμός από κόσμο συνήθως).
Αυτά...
Εαν δεν εχει χρονομετρο το συστημα πλυσης με νερο τοτε εχει δικιο. Αλλιως εαν πληρωνεις παραπανω για το περασεις με γαντι δεν βλεπω το προβλημα.
-
Μετά και από μέλη εδώ που έγραψαν για fusso coat soft99 ,το αγόρασα και έκανα 3 αυτοκίνητά.
Το allroad όπως το κανα εμεινε καθαρό στο γκαράζ από ηλεκτρονόμος icm στα αγγλικά....
Tο w202 σχεδόν καθαρό κάτω από τη βεράντα.....
Το w203 κυκλοφορεί καθημερινά με το λάσπο βροχές όλη την εβδομάδα.
Λοιπόν στο παρμπρίζ νομίζω έχει φύγει όπου πατάει ο υαλοκαθαριστήρας. Παρόμοια διάρκεια με τα carnauba που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα.
Στο υπόλοιπο σώμα φαίνεται πως υπάρχει αλλά στην υφή καμία σχέση με την
1η τοποθέτηση.
Βασικά είμαι απογοητευμένος πλήρως.
Δεν πίστευα ότι θα αντέξει 12 μήνες αλλά 3-4 το θεωρούσα σίγουρο......
Επανέρχομαι υπάρχει κάποια λύση για 3-4 μήνες?
Βγήκα τώρα έξω καθάρισα απαλά με κρεμοσαπουνοτο μισό καπό και το έριξα νερό. ..... Επανήλθε για να δούμε
-
Κάπου διάβασα ή είδα σε κάποιο βίντεο ( σόρρυ, δεν θυμάμαι καθόλου) ότι με την δεύτερη ή τρίτη φορά λειτουργεί πολύ καλύτερα και όντως κρατάει π9λυ.
-
@w202-amg said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μετά και από μέλη εδώ που έγραψαν για fusso coat soft99 ,το αγόρασα και έκανα 3 αυτοκίνητά.
Το allroad όπως το κανα εμεινε καθαρό στο γκαράζ από ηλεκτρονόμος icm στα αγγλικά....
Tο w202 σχεδόν καθαρό κάτω από τη βεράντα.....
Το w203 κυκλοφορεί καθημερινά με το λάσπο βροχές όλη την εβδομάδα.
Λοιπόν στο παρμπρίζ νομίζω έχει φύγει όπου πατάει ο υαλοκαθαριστήρας. Παρόμοια διάρκεια με τα carnauba που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα.
Στο υπόλοιπο σώμα φαίνεται πως υπάρχει αλλά στην υφή καμία σχέση με την
1η τοποθέτηση.
Βασικά είμαι απογοητευμένος πλήρως.
Δεν πίστευα ότι θα αντέξει 12 μήνες αλλά 3-4 το θεωρούσα σίγουρο......
Επανέρχομαι υπάρχει κάποια λύση για 3-4 μήνες?
Βγήκα τώρα έξω καθάρισα απαλά με κρεμοσαπουνοτο μισό καπό και το έριξα νερό. ..... Επανήλθε για να δούμε
Στο παρμπριζ? Το κερι δεν ειναι για τα τζαμια αλλα για τη λαμαρινα. Αποκλειεται λοιπον στη λμαρινα να μην σου κρατησει 3 μηνες που αναφερεις το fusso coat. Δεν ειναι θεμα υφης καθως αυτη με τη βροχη, τους ρυπους κλπ αλλαζει. Θα καταλαβεις αν παραμενει κερωμενο αν κανει water beading, αν δηλαδη το νερο που πεφτει πανω σχηματιζει μικρες "σταγονες" παντου κι αν φευγει ευκολοτερα πανω απ'το αμαξωμα. Η υφη θα στρωσει οταν το ξαναπλυνεις αλλα δεν εχει να κανει με το αν ειναι κερωμενο το αμαξι ή οχι.
-
Σε μένα πάντως κράτησε 10 μήνες.
Πολύ ευχαριστημένος. Όταν το πρωτοβαζεις αισθάνεσαι απαλές τις χειρολαβές, μετά από μερικές μέρες αυτή η αίσθηση φεύγει γιατί προφανώς απομακρύνεις το κερί με το χέρι σου. -
This post is deleted! -
Καποιος δημοσιευσε πιο πανω, ενα βιντεο με καθαρισμο κινητηρα με αφρο καθαρισμου ελαστικων.
Επειδη ετυχε να εχω ενα ιδιο παλιο w5 σαν του βιντεο
(ειναι του lidl ) to δοκιμασα σε ενα παλιο τρακτερ μιας και ειχα διπλα το κομφλερ . Δεν περιμενα θαυματα σε μακα 10ετιων , δεν την εβγαλε αλλα σημεια με λιγοτερο η πιο προσφατο μου φανηκε να λειτουργει .
Ολο αυτο το εγραψα γιατι πηρε το ματι μου οτι εχει το προιον το λιντλ στα ειδη αυτοκινητου αναμεσα σε αλλα σπρευ , νομιζω 2.5 ε .
Οποτε ειναι παμφτηνο για οποιον θα ηθελε να το δοκιμασει , εγω θα το δοκιμασω στο αυτοκινητο παντως οταν βρω χρονο και εχω διαθεση να το παλεψω μιας και θελω να κανω κι αλλα πραγματα στον κινητηρα .
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ