-
@cirus said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εβαλα παραγγελία αυτό:
https://www.skroutz.gr/s/22260063/Meguiar-s-Last-Touch-Spray-Detailer-3-78lt.html
γνώμες και καμιά αποψη πως το περνάμε?
μετα από πλύσιμο και στεγνωμα ψεκάζω και σκουπίζω με πανάκι με μικροίνες????
εχει οδηγίες και video εκει που το πηρες
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@iceman7 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Για γυαλισμα των λαστιχων τι προτείνετε ;
Εγω εχω αυτο απιστευτη δουλεια και διαρκεια 3 μηνες εχω το αυτοκινητο μια φορα εβαλα στην αρχη και ακομα κραταει. Οσο περισσοτερες φορες περνας τοσο γυαλιζει
Δεν κάνουν ζημιά στα λάστιχα αυτά έτσι;
Ακούω τους λαστιχάδες που λένε πως αυτά που βάζουν στα πλυντήρια ξεραίνουν τα πλαινά και κιτρινίζουν τα λάστιχα ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθιμένο στον ηλιο. -
@vagkirk said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Για γυαλισμα των λαστιχων τι προτείνετε ;
Εγω εχω αυτο απιστευτη δουλεια και διαρκεια 3 μηνες εχω το αυτοκινητο μια φορα εβαλα στην αρχη και ακομα κραταει. Οσο περισσοτερες φορες περνας τοσο γυαλιζει
Δεν κάνουν ζημιά στα λάστιχα αυτά έτσι;
Ακούω τους λαστιχάδες που λένε πως αυτά που βάζουν στα πλυντήρια ξεραίνουν τα πλαινά και κιτρινίζουν τα λάστιχα ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι εκτεθιμένο στον ηλιο.Τι να σου πω δεν ξερω. Εγω αυτο που εχω δει με τα ματια μου ειναι πως οταν πηρα το αμαξι το επλυνα με οτι ειχα,
Περασα και αυτο μια φορα μονο γιατι δεν ηθελα να γυαλιζει πολυ, το επλυνα μετα απο 15 μερες παλι και τα λαστιχα ηταν οπως οταν το περασα το ξαναπλενω μετα απο 20 μερες παλι καπου εκει και περασα την μιση δοση απο την πρωτη φορα και τωρα εχω παλι ποσο καιρο που δεν το επλυνα αν θυμηθω αυριο θα τραβηξω φωτο να το δειτε πως ειναι υστερα απο βροχες λασπες σκονες κτλ κτλ -
Όντως μενει πολλές μέρες. Το επιβεβαιώνω
-
Το poorboys natural dressing μόνο σε ένα κατάστημα το βρήκα και σε αυτό από ότι φαίνεται δεν το έχουν και ήταν λάθος διαθεσιμότητα. Οπότε τι εναλλακτικές έχουμε;
-
Εντάξει πιο κινκυ ονομασία δεν έχω ξαναδιαβάσει. Μιλάμε για τρελό χαβαλε στο τμήμα marketing
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εντάξει πιο κινκυ ονομασία δεν έχω ξαναδιαβάσει. Μιλάμε για τρελό χαβαλε στο τμήμα marketing
φαντασου το ως ονομα σως πανω σε σαλατα Λολα
"Λολα με poorboys natural dressing" -
@sotikour said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Το poorboys natural dressing μόνο σε ένα κατάστημα το βρήκα και σε αυτό από ότι φαίνεται δεν το έχουν και ήταν λάθος διαθεσιμότητα. Οπότε τι εναλλακτικές έχουμε;
Ένα σωρό εναλλακτικές έχεις:
Cockpit spray από την Sonax
Ultimate interior detailer από την Meguiar's
Interior detailer cleaner από την Meguiar's
Protectant Semi-Matt Finish από την Armorall που όμως αφήνει μια γυαλάδα.
Αυτό της sonax που όμως δεν το συνιστώ γιατί είναι πολύ λιπαρό.
Και αυτό που παίρνω εγώ:
New Car New Car Scent από την Meguiar's
Το τελευταίο δε θα αλλοιώσει την μυρωδιά του καινούριου. Κάνει και για δερμάτινα. Απλά θέλει να το αφαιρέσεις μετά με ένα πανί γιατί αφήνει λίγη λιπαρότητα. Επίσης, να μην κάνεις το τιμόνι και τον λεβιέ των ταχυτήτων για να μην γλιστράει.
-
Οντως τωρα ειδα κι εγω οτι δεν ειναι σε στοκ. Οαρα πολυ καλο ειναι το autoglym vinyl and rubber care επισης.
-
τα έψαξα λίγο και είμαι ανάμεσα στο new car scent και στης autoglym. Το new car scent κάνει και για τα μαλακά λάστιχα των πορτών? Η λιπαρότητα που λες με ένα πανάκι φέυγει ή στα χερούλια από τις πόρτες θα καταλαβάινω τη λιπαρότητα ακόμα και αν τα σκουπίσω με πανί?
-
τα έψαξα λίγο και είμαι ανάμεσα στο new car scent και στης autoglym. Το new car scent κάνει και για τα μαλακά λάστιχα των πορτών? Η λιπαρότητα που λες με ένα πανάκι φέυγει ή στα χερούλια από τις πόρτες θα καταλαβάινω τη λιπαρότητα ακόμα και αν τα σκουπίσω με πανί?
Εγώ βάζω αυτό , ελαφρύ άρωμα χωρίς πολύ γυαλάδα .Κρατάει πολύ , είναι οικονομικό και το βρίσκεις παντού ακόμα και στον Σκλαβενίτη , Αν θες έξτρα γυαλάδα υπάρχει και το ίδιο σε gloss finish
-
Θα πάρω αυτό για τα εσωτερικά πλαστικά που δεν γυαλιζει, προστατεύει από UV ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα λάστιχα των πορτών και στα ελαστικά
Για σαμπουάν και αφρό, θα πάρω αυτό
Τέλος, έχω εξαιρετικές εντυπώσεις από αυτό το wax sealant
-
Για πλαστικά, εσωτερικό, λάστιχα πορτών κλπ παρτε μια και καλή το Perλ της Car Pro.
Τέλειο! -
-
Μπορούσε να βγάλει το πατάκι έξω.. Κάποιο ποσοστό σκόνης παρά την σκούπα θα χώθηκε στα πιο απίθανα σημεία..
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μπορούσε να βγάλει το πατάκι έξω.. Κάποιο ποσοστό σκόνης παρά την σκούπα θα χώθηκε στα πιο απίθανα σημεία..
Δεν έχει πατάκι...
-
Για πλαστικά, εσωτερικό, λάστιχα πορτών κλπ παρτε μια και καλή το Perλ της Car Pro.
Τέλειο!Καλό είναι αλλά δεν θέλω να σχολούμαι με διαφορετικά dilutions ανά χρήση
-
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καθαρισμός μετά τις διακοπές...!!
Το ειδα και γω προχθες αυτο αλλα το θεμα ειναι μηπως αρχιζουν να τριζουν πραγματακια μετα
-
Μην ξεκολλήσει τελείως ο κετσές και όποτε μπαίνεις μέσα φτάνει το πατάκι στο μοτέρ
-
Θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το προϊόν.
Έκανα τα καθίσματα του αυτοκινήτου μετά από φόρτωμα με ανταλλακτικά για την αντίκα και έκανα λεκέδες από γράσο.
Παιδιά δεν έμεινε τίποτα και ας το καθάρισα 6 μήνες μετά.
Καθαρίζει άψογα και δεν κάνει ζημιά πουθενά σε ύφασμα δέρμα και ταμπλο.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ