-
Αρχικά να πω ότι προσπέρασες την ερώτησή μου στην κατά λέξη σου
''Όχι να τον βγάζεις σκάρτο τον άλλο.''Δεύτερον, λες ότι θα σε κατευθύνει και θα ασχοληθεί όταν ο άλλος παραπάνω λέει ότι δε του έδωσε καν σημασία και μάλιστα συμφώνησαν και άλλοι μετά.
Στο κομμάτι της έρευνας αγοράς συμφωνούμε, πάνω κάτω το ίδιο λέμε για το ψάξιμο και τη σπατάληση χρόνου οπότε γιατί να μην καταλήξουμε ότι ναι μεν καλός αλλά υπάρχουν εξίσου καλοί με λιγότερα χρήματα; Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.
-
@iceman7 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@driver-m said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καλό είναι να μην γινονται τοσο ευκολα απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για εναν πολύ καλό επαγγελματία και πρωτοπόρο του χώρου!
Καλώς ή κακώς το μαγαζί του δεν ζει από τα πλυσίματα! Εκει πας πλεον για το κάτι παραπάνω και για να μάθεις! Θελει υπομονή για το ραντεβού αλλά αξίζει!
Αντίθετα θα μπορουσε να πει κανείς ότι περισσότερο κόστος ειναι για αυτόν επειδή ακριβώς εχει ενα καλό όνομα και βάζει σωστά υλικά, καθαρά πανιά και χρόνο.Τα 35 ευρώ για το nano wash πχ, με σωστά και επωνυμα υλικά, touchless πλύσιμο, καθαρα πανιά, στέγνωμα με αέρα και σχεδόν 2 ώρες απασχόληση με το αμαξι ειναι για εμένα λίγα...
Στα 12 και 15 ευρώ σήμερα σωστό πλύσιμο δεν γίνεται!
Εδώ καλά αυτόματα εχουν παει την τιμή στα 15 ευρώ .. και ψαχνει κανείς αν τα 35 οπως παραπάνω εγραψα αξίζουν;
Δεν υπάρχουν οι τιμές πιο κάτω.. θα σε γεμίσουν σιλικόνες και αηδίες μέσα, θα στο καθαρίσουν με βρωμόπανα εξω, και μέσα σε πόσο χρόνο; Κανα μισάωρο μαξ;
Τι να πρωτοκάνεις σε μισή ώρα;Oλα αυτα που ειπες αποκλειεται να θελουν 2 ωρες. Και ναι, 35 ευρω για ενα καλο πλυσιμο και στεγνωμα κι ενα ψεκασμα υγρου κεριου ειναι παρα πολλα. Γενικα ενα σωστο πλυσιμο και στεγνωμα δεν θα επρεπε να εχουν με τιποτα πανω απο 15-20 ευρω (αναλογα το.μεγεθος του αυτοκινητου). Υγρο κερι ή και κανονικο ακομα βαζεις και μονος σου αν θες με μηδαμινο κοστος και χρονο ουτε ενα τεταρτο, αν μιλαμε για υγρο προιον παντα.
Καλα λεει ο φιλος, μην αναγαγουμε σ'επιστημη ενα σωστο πλυσιμο. Ουτε ειναι, ουτε θα γινει κι ουτε θα δικαιολογησουμε οποιον το παιζει “επιστημονας" για να δικαιολογει δηθεν τα οσα ζηταει.Δες αναλυτικά τι κάνει και πως το κάνει και δοκίμασε μια φορά να δεις και υλικά και λεπτομέρεια!
Από τσαπατσουλιές και αβαρίες σε αυτή τη χώρα άλλο τιποτα!
Και στο pit stop που παω το Γιαρις μια χαρα δουλίτσα κάνουν για μαξιμουμ 15 λεπτά δουλειά αλλά ειναι της γυνάκας που δεν τη νοιάζει, οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι υψηλές.. Αρκει που δεν κάνουν ζημιά γιατι στις βουρτσες τις περισσότερες φορές σου χαλάνε το αμαξι σε ορατό βαθμό! Οπως στο χαλάνε και στα περισσότερα πλυντήρια σε βεζινάδικο!
Οπότε με ένα καλό πλύσιμο των 35 ευρώ ανά εξάμηνο είσαι αρχηγός... αν κιόλας μια φορά το χρόνο κάνεις και ένα κεραμικό με τελειώμα ceramic pro sport πάνω δεν θες κατι άλλο....
Αν παλι το πλένεις κάθε εβδομάδα δεν έχει νόημα να δίνεις τόσα λεφτά!
Παρε ένα λάστιχο, ένα χειροκινητο αφροποιητή και 2-3 καλά πανιά και πήγαινε σε self service....Τι εννοεις μ'ενα καλο πλυσιμο ανα 6αμηνο εισαι αρχηγος? Ακομα και το καλοκαιρι που δε βρεχει, ανα μηνα το πολυ το αμαξι θελει πλυσιμο για να ειναι και να δειχνει καθαρο. Αν πλενεις το αμαξι ανα 6 μηνες, το καλυτερο πλυσιμο να του κανεις, απλα στην καλυτερη θα το εχεις για 1,5-2 μηνες το πολυ καθαρο...στους 12.
Δε βρισκω το λογο καποιος να εχει μονιμα το αμαξι του βρωμικο για να το πλενει 2 φορες το χρονο δινοντας ενα τετοιο ποσο.
Αν τωρα στι ενδιαμεσο εννοεις να το πλενεις μονος σου τοτε και παλι δεν χρειαζεσαι 35 ευρω για πλυσιμο. Παιρνεις ενα καλο σφουγγαρι (πχ μικροινων ή προβατου), μια μεγαλη πετσετα μικροινων, 2 κουβαδες κι ενα καλο σαμπουαν (πχ το σοναξ που ειναι αψογο και οικονομικο) και με 50-60 ευρω συνολο πλενεις το αμαξι σου για παντα, απλα αγοραζοντας καινουριο σαμπουαν. Αγοραζεις κι ενα καλο κερι με 30-40 ευρω αν θες το κατι παραπανω κι εχεις μονιμα καθαρο αμαξι με κοστος οσο 3 πλυσιματα στον συγκεκριμενο.Για εμενα τετοιες λυσεις ειναι μονο για οσους εχουν πραγματικα πολλα λεφτα και πολυ ακριβα αυτοκινητα, για τους οποιους τα 35 ευρω ειναι λιγοτερα απ'οτι για τον μεσο πολιτη το 1 ευρω. Για κανενα αλλο.
Εγώ δεν αντιλέγω στο ότι μπορεί τα 35 ευρώ να είναι πολλά για το μέσο κάτοχο. Είναι μέσα στη ζωή να μην έχεις να πάρεις κάτι.
Άλλο όμως αυτό και άλλο να προσπαθείς να μειώσεις το προϊόν ή την υπηρεσία επειδή δεν μπορείς να την αγοράσεις.
Πες στα ίσια δεν φτάνω παιδιά εκεί.
Όχι να τον βγάζεις σκάρτο τον άλλο.
Προσωπικά πιστεύω ότι συνηθως ότι πληρώσεις παιρνεις σε αυτή τη ζωή αλλά εδώ ανοίγει άλλη μεγακη συζήτηση.
Το παν ειναι να πηγαίνεις μέχρι οσο σε παίρνει.Όσο αν αφορά το πρώτο κομμάτι ένα αμάξι μπορεί να μεινει και άπλυτο ή να συντηρείται απλά ανάλογα τη χρήση που του κανεις, το χρωμα, το αν έχεις κλειστο γκαράζ κλπ.
Ένα αμάξι που μεταφέρει καθημερινά οικογένεια με όλη τη βρωμια που δημιουργείται, σκούρο που παρκάρει έξω, ταξιδεύει και δεν αφαιρούνται αμέσως τα μυγάκια κλπ θέλει περισσότερα πλυσιματα από ένα πιο garage queen αμάξι.
Δε νομιζω να υπαρχει καποιος κατοχος αυτοκινητου που δεν εχει να δωσει 35 ευρω για κατι που θεωρει οτι αξιζει και παρολα αυτα το παει για πλυσιμο και δεν το αφηνει απλυτο μεχρι να σαπισει. Δινω για τελη κυκλοφοριας 690 ευρω για το ενα απ'τα δυο μου αυτοκινητα, οποτε τα 35 ευρω για κατι σχετικο με το αυτοκινητο θα τα εδινα ευχαριστα, αν θεωρουσα οτι πιανουν τοπο.
Ε πλυσιμο με 35 ευρω επειδη καποιος χρησιμοποιει καθαρα πανια (κατι αυτονοητο για καθε σοβαρο πλυντηριο) και περναει κι ενα υγρο κερι στο τελος, δεν τα δινω γιατι θεωρω οτι θα επρεπε να κοστολογειται στα μισα. Τοσο απλα.
Αν εχεις απειρα λεφτα για πεταμα τοτε δινεις κι 100 ευρω για ενα πλυσιμο, αυτο δε σημαινει οτι τοσο αξιζει οντως, ουτε πως οποιος δεν τα δινει δεν μπορει να τα δωσει. Υπαρχει και κατι που λεγεται καταναλωτικη συνειδηση κι αν το ειχαμε στην Ελλαδα μπορει να μην ημασταν ισως τα μεγαλυτερα κοροιδα του πλανητη που τα κατακλεβουν και λενε κι ευχαριστω. -
Πολλά νεύρα παιδιά για ένα πλύσιμο , παραλογισμοί και προσβολές χωρίς λόγο. Να παραδεχτούμε ότι ο Πλάτωνας ήταν πρωτοπόρος και είναι ο πρώτος σε αυτό που κάνει - μαθήματα , υλικά , τεχνικές - αλλά έχουν περάσει και τόσα χρόνια που ξεκίνησε και τώρα έχουν βγει και άλλοι είτε δικοί του τεχνίτες είτε από άλλα πλυντήρια , υπάρχει ανταγωνισμός και ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές , επίσης υπάρχουμε και πιο πολλοί πελάτες που θέλουμε το κατι καλύτερο και η ποσότητα ρίχνει τα κόστη . Εγώ βρίσκω τα 35ε απαγορευτικά για πλύσιμο , το αμάξι το πλένω 1-2 φορές το μήνα σιγά μην σκάσω κανενός 700-800ε το χρόνο για να πλένω το αμάξι , ο συνοικιακός μου "detailer" με ραντεβού μου παίρνει 15-17ε βέβαια δεν είναι ΒΠ και δεν έχει το όνομα για να καυχιέμαι ότι πάω στον Πλάτων και σκορπάω 35ε/ πλύσιμο όπως θα μόστραρα ένα ακριβό iphone μόνο και μόνο για να λέω ότι το έχω χωρίς να μπορώ να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του .
-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιδικίας.
Προσωπικά αν ήταν να δίνω 700-800 το χρόνο για πλυσίματα... καλύτερα να τα κράταγα για μια ολική βαφή + πλυσίματα του 10άρικου.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Σαν ένα φίλο που νόμιζα ότι ήταν ψείρας στο πλύσιμο και μου πρότεινε ένα παλικάρι που κάνει πολύ προσεγμένο πλύσιμο στο χέρι... Πήγα να δοκιμάσω και μια που τον είδα να πιάνει τη σκούπα να πλύνει το αμάξι μία που μπήκα στο αμάξι και έφυγα. (πάνε χρόνια, δεν είχαν σκάσει οι αφροποιητές)
-
Ερώτηση γιατί ούτε ο Μάστορας μπόρεσε να μου απαντήσει!!
"Πλύσιμο οχήματος Hand Touchless με Nano Snow Foam και χρηση Wash Mitt." Τι ακριβώς είναι? Touchless ή όχι τελικά αφού έχει γάντι πλυσίματος?
Παιδιά να πλένουμε όπου θέλουμε και μας αρέσει!! Εγώ γουστάρω να το κάνω μόνος μου, γιατί στον χρόνο που θέλω να πάω και να γυρίσω από ένα καλό πλυντήριο, το έχω κάνει μόνος μου στο self service δίπλα στο σπίτι μου και έχω ξεμπερδέψει. Και το πιο σημαντικό, μπορώ να πάω ό,τι ώρα θέλω και στις 12 το βράδυ!
-
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αρχικά να πω ότι προσπέρασες την ερώτησή μου στην κατά λέξη σου
''Όχι να τον βγάζεις σκάρτο τον άλλο.''Δεύτερον, λες ότι θα σε κατευθύνει και θα ασχοληθεί όταν ο άλλος παραπάνω λέει ότι δε του έδωσε καν σημασία και μάλιστα συμφώνησαν και άλλοι μετά.
Στο κομμάτι της έρευνας αγοράς συμφωνούμε, πάνω κάτω το ίδιο λέμε για το ψάξιμο και τη σπατάληση χρόνου οπότε γιατί να μην καταλήξουμε ότι ναι μεν καλός αλλά υπάρχουν εξίσου καλοί με λιγότερα χρήματα; Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.
Δεν απευθυνθηκα προσωπικά σε εσένα......γραφτηκαν, όμως, στο νημα αυτό αρκετά συκοφαντικά και ανακρίβειες! Ας ειμαστε μετρημενοι όταν σχολιάζουμε επαγγελματίες. Αλλωστε το να είναι καποιος ακριβός για την τσέπη μας (υπερεκτιμημένος σημαίνει άλλο πράγμα) δεν είναι κακό... δικαιωμα επιλογής έχουμε.. αρκεί να μην κράζουμε ασκοπα ή λέμε υπερβολές και ανακρίβειες!
Αν πιστεύουμε οτι μπορούμε να βρουμε κατι αντίστοιχο ή παραπλήσιο αλλού, γράφουμε που και πως το βρισκουμε και όχι πετώντας λάσπη για τον "ακριβό".Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχει ο καθένας και πως του συμπεριφέρθηκαν όταν πηγε στο μαγαζί, αλλά εμένα πάντα μου εδωσε συμβουλη πως να χρησιμοποιήσω ένα προιον που αγόρασα, πάντα ήρθε να δει κατι που ήθελα να ρωτήσω πάνω στο πλύσιμο ή να εκτιμήσει ενα σημάδι για το αν και πως βγαίνει με πλυσιμο ή με γυάλισμα (μου έχει κάνει αφαίρεση γρατζουνιάς με αλοιφαδόρο δωρεάν), πλένει συχνά και ο ίδιος αν έχει χρόνο, θα δώσει συμβουλή ανάλογα με τα χουγια του πελάτη του στο βοηθό που κάνει το πλύσιμο κλπ.
Αν ξέρεις τι θες και τι ζητάς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!Τωρα αν πάει καποιος να ρωτήσει σε λεπτομέρεια πράγματα που τα γράφει και στο site ή προσπαθήσει να κάνει καποιο παζάρι (ειδικά σε αυτό είναι κάθετος σαν άτομο και δεν έχω μπει καν στον κόπο ποτε να ζητήσω κάτι τέτοιο) ή να κάνει καποια σύγκριση με το τι κάνει ο Α ή ο Β τότε πάω πάσο!
Και εγώ ως επαγγελματίας αν μου έρθει κάποιος να μου πει ξέρετε ρώτησα και το δικο μου δικηγόρο ή να δει την αγωγή και κάποιος δικός μου κλπ, παντα του δίνω το φάκελο πίσω να πάει στο δικό του, να μην μας τα ζαλίζει! (ευγενικά πάντα!) -
Ε πλυσιμο με 35 ευρω επειδη καποιος χρησιμοποιει καθαρα πανια (κατι αυτονοητο για καθε σοβαρο πλυντηριο) και περναει κι ενα υγρο κερι στο τελος, δεν τα δινω γιατι θεωρω οτι θα επρεπε να κοστολογειται στα μισα. Τοσο απλα.
Αν εχεις απειρα λεφτα για πεταμα τοτε δινεις κι 100 ευρω για ενα πλυσιμο, αυτο δε σημαινει οτι τοσο αξιζει οντως, ουτε πως οποιος δεν τα δινει δεν μπορει να τα δωσει. Υπαρχει και κατι που λεγεται καταναλωτικη συνειδηση κι αν το ειχαμε στην Ελλαδα μπορει να μην ημασταν ισως τα μεγαλυτερα κοροιδα του πλανητη που τα κατακλεβουν και λενε κι ευχαριστω.Κατι τέτοια διαβάζω που τα γράφουν καποιοι υπό την ανωνυμία του πληκτρολογίου και μετανιώνω που χάνω χρόνο να απαντώ, αλλά η σοβαρότητα και ο μετρημένος λόγος καποτε πρέπει να αποτελούν τον κανόνα!
Βεβαια παραπάνω εμμεσα τον λέμε απατεώνα τον επαγγελματία "που μας κατακλέβει", αλλά τσάμπα είναι το φόρουμ.. γράψτε ελεύθερα!Διάβασε τι προσφέρει η υπηρεσία, πήγαινε δοκίμασε αφου λες οτι δίνεις 690 ευρώ για τέλη και αρα έχεις λεφτά και μετά ισοπεδωσε το ότι γράφοντας οτι κάνει ένα πλυσιμο απλά και βαζει ένα υγρό κερι!
Η υπηρεσία αποτελείται από πολλα επιμέρους πράγματα που γίνονται όλα και διαρκεί σχεδόν ένα δίωρο! Μόνο το μεροκάματο του πλύστη βάλε κάτω να δεις αν κοστίζει πολύ ή όχι!
Πρόσφατα πήγα και μιλάω εκ γνώσεως, όχι θεωρητικά !Στη προσπάθεια να αποδείξετε ότι είναι ακριβός για την τσέπη σας (θεμιτο και θα συμφωνούσα γιατί θεωρώ οτι καμία λαμαρίνα δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά), αντι να περιοριστέιτε σε αυτό, εχετε γράψει ένα σωρο ανακρίβειες και υπεραπλουστεύσεις!
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πολλά νεύρα παιδιά για ένα πλύσιμο , παραλογισμοί και προσβολές χωρίς λόγο. Να παραδεχτούμε ότι ο Πλάτωνας ήταν πρωτοπόρος και είναι ο πρώτος σε αυτό που κάνει - μαθήματα , υλικά , τεχνικές - αλλά έχουν περάσει και τόσα χρόνια που ξεκίνησε και τώρα έχουν βγει και άλλοι είτε δικοί του τεχνίτες είτε από άλλα πλυντήρια , υπάρχει ανταγωνισμός και ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές , επίσης υπάρχουμε και πιο πολλοί πελάτες που θέλουμε το κατι καλύτερο και η ποσότητα ρίχνει τα κόστη . Εγώ βρίσκω τα 35ε απαγορευτικά για πλύσιμο , το αμάξι το πλένω 1-2 φορές το μήνα σιγά μην σκάσω κανενός 700-800ε το χρόνο για να πλένω το αμάξι , ο συνοικιακός μου "detailer" με ραντεβού μου παίρνει 15-17ε βέβαια δεν είναι ΒΠ και δεν έχει το όνομα για να καυχιέμαι ότι πάω στον Πλάτων και σκορπάω 35ε/ πλύσιμο όπως θα μόστραρα ένα ακριβό iphone μόνο και μόνο για να λέω ότι το έχω χωρίς να μπορώ να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του .
Θα συμφωνήσουμε σε όλα σχεδόν!
Αλλά δεν γράφουν ότι απλά είναι ακριβός (για την τσέπη των περισσοτερών). Γράφουν τόσα πολλά άλλα και κυρίως γενικέυσεις (καποιοι και ανακρίβεις και συκοφαντιες, τα τονίζω σε άλλα ποστς).Μην ξεχνάς οτι όσο και να αυξάνει ο ανταγωνισμός, ούτε ο Πλάτωνας έμεινε στάσιμος. Νέο, πελώριο μαγαζί, εξειδικευμενοι χώροι για το detailing που είναι πια και η ειδίκευση και το κύριο αντικείμενο του, προσωπικό, εμπόρευμα.
Αλλωστε το μαγαζι ειναι πια για άλλες πιο ακριβές δουλειές. Οταν στο δίωρο που θα σου κάνει το πλύσιμο μπορεί να κάνει ένα γυαλισμα ή ένα κεραμικό με το τριπλάσιο rate γιατι να κανει το πλύσιμο μαζικό;
Το πληντύριο το έχει για να κανει την προετοιμασία για τις ακριβές δουλειές και ως εισαγωγή για τα παραπάνω γι αυτό και τα ακριβά πακέτα.
Το μαγαζί δεν ειναι πληντύριο αυτοκινητων πια.
Μην κανουμε συγκρίσεις με το κάθε συνοικιακό και μη car wash.
Πραγματικοί ανταγωνιστές του Πλάτωνα είναι λιγοι και γνωστοί με παραπλήσιες τιμές σε πακέτα.
Απλά έχει γίνει της μόδας το detailing και το καθε car wash κολλάει και ένα detailing center διπλα, βάζει και κανα προιόν (που αραιώνει ίσως στο Θεό) και νομίζει ότι έγινε ανταγωνιστής με τον Πλάτωνα ή τον Κώστα στη Θεσσαλονίκη ή το Μιχάλη κλπ.
Και καθόμαστε και κάνουμε εδώ ατυχείς συγκρίσεις με car wash που ειναι στην καλύτερη σε επιπεδα χώρων και εξοπλισμού εκεί που ήταν ο Πλάτωνας πριν 10+ χρόνια!Προσωπικά τον Πλάτωνα τον ξέρω από 2014 όταν ακόμα είχε το μικρό μαγαζί στην Πεύκη! Στο QQ κιόλας είχα κάνει ceramic pro! Εκπληκτικό προϊον αλλά αχρείαστο για τη χρήση που κάνω εγώ.
Το δικό μου μεγάλο αυτοκίνητο το πλένω πάντα εκεί!
Εσχάτως εχω βρει χώρο να πλένω μόνος με υλικά που αγοράζω από τον Πλάτωνα και με τη συμβουλή του.
Δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα στο μεγάλο γιατι είναι κουραστική η διαδικασία, αλλά στο γιαρις της γυναίκας εχω γλυτώσει λεφτά.
Πάντα με καθοδηγούσε για ότι αγοράζα ενώ παλιότερα είχε προσφερθεί μέχρι και σεμινάρια να μας κάνει στα fora που είχα ιδρύσει. -
@fanis75 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ερώτηση γιατί ούτε ο Μάστορας μπόρεσε να μου απαντήσει!!
"Πλύσιμο οχήματος Hand Touchless με Nano Snow Foam και χρηση Wash Mitt." Τι ακριβώς είναι? Touchless ή όχι τελικά αφού έχει γάντι πλυσίματος?
Παιδιά να πλένουμε όπου θέλουμε και μας αρέσει!! Εγώ γουστάρω να το κάνω μόνος μου, γιατί στον χρόνο που θέλω να πάω και να γυρίσω από ένα καλό πλυντήριο, το έχω κάνει μόνος μου στο self service δίπλα στο σπίτι μου και έχω ξεμπερδέψει. Και το πιο σημαντικό, μπορώ να πάω ό,τι ώρα θέλω και στις 12 το βράδυ!
Φανη δες παρακάτω αναλυτικά. Και σε παρακαλώ, επείδη εισαι πια και moderator, να δίνεις το καλό παράδειγμα.. οτι και να πιστεύεις για τον Πλάτωνα δεν πρέπει στο χώρο αυτό να γράφονται τέτοιες γενικεύσεις και ανακρίβειες για έναν επαγγελματία του χώρου με διεθνή αναγνώριση.
Και ναι το πλύσιμο είναι touchless εκτός από δυσκολα ή επιμονα σημεία (αναλογα την περίπτωση) που θα μπει προσεκτικά "σφουγγάρι" αφού πρώτα έχει γίνει σωστή προπλυση και ενημερωθεις!Nano Wash
Η υπηρεσία περιλαμβάνει:Εσωτερικά:
Απλός Εσωτερικός καθαρισμός από απορρίμματα & σκόνες.
Εφαρμογή Συντηρητικού Νανοτεχνολογίας Εσωτερικών Πλαστκών με Anti-UV Προστασία.
Καθαρισμός γυάλινων επιφανειών.
Αρωματισμός καμπίνας.Εξωτερικά:
Εφαρμογή καθαριστικών προϊόντων για την αφαίρεση ρύπων σε ζάντες θόλους.
Εφαρμογή καθαριστικού για αφαίρεση μυγάκια – κουνούπια.
Πλύσιμο οχήματος Hand Touchless με Nano Snow Foam και χρηση Wash Mitt.
Εφαρμογή Υγρού NanoCoat με SiO2.
Εφαρμογή Nano Quick Detailer με SiO2.
Φύσημα με αέρα για την ελαχιστοποίηση τρεξίματος σταγόνων νερού από χαραμάδες.
Στέγνωμα με πανιά μικροινων
Καθαρισμός γυάλινων επιφανειών.
Εφαρμογή Συντηρητικού Νανοτεχνολογίας Εξωτερικών Πλαστκών,Trim με Anti-UV Προστασία.
Ενυδάτωση ελαστικών.
Χρόνος εργασιών 1 ώρα & 15 Λεπτά +/-
*Οι υπηρεσίες του πακέτου πραγματοποιούνται με εξειδικευμένα προϊόντα RR Customs & CarPro Διάρκειας 2 Μηνών.
*Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού πριν την επιθυμητή ημέρα και ώρα επίσκεψης.
Τιμές:
ΙΧ –> 35,00€
Suv, Τζιπ, πολυμορφικά, S/W–> 40,00€
Pick up–Μεγάλα τζιπ– Επαγγελματικά Van τύπου Hummer, Navara, Amarok, κ.α –> 45,00€
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% -
Και για να τελειώνει καπου και η κουβέντα.
Θεμιτό να μην θες να δώσεις πολλά λεφτά.
Θεμιτό να βρίσκεις τις τιμές καποιου επαγγελματία ακριβές ή πάνω από τις δυνατότητές σου.
Θεμιτό να ακολουθείς εναλλακτικές
Θεμιτό να μην εχεις πεισθεί για την αναγκαιότητα καποιων εργασίων.Αλλά αθέμιτο να κάνεις χαρακτηρισμούς και να μειώνεις για τους παραπάνω λόγους επαγγελματίες.
Καποιοι είστε επίσης επαγγελματίες υπηρεσιών και ξέρετε αν και πόσο βγαίνετε. -
Μας τα κανες ρεκιατσου με τα λεφτά και ποιος τα χει και ποιος τα δίνει. Μόνο εσύ είσαι επαγγελματίας και καταλαβαίνεις και όλοι άλλοι πεταλώνουν μύγες. Και μόνο που κάποιος είναι τόσο απόλυτος περί τελειότητας προϊόντων και υπηρεσίας, αυτομάτως δείχνει την άγνοιά του.
Προχωράμε.
-
@stefan147 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μας τα κανες ρεκιατσου με τα λεφτά και ποιος τα χει και ποιος τα δίνει. Μόνο εσύ είσαι επαγγελματίας και καταλαβαίνεις και όλοι άλλοι πεταλώνουν μύγες. Και μόνο που κάποιος είναι τόσο απόλυτος περί τελειότητας προϊόντων και υπηρεσίας, αυτομάτως δείχνει την άγνοιά του.
Προχωράμε.
Οταν δεν έχεις επιχειρηματα, γιατί την πεφτεις με τσαμπουκά και ανακρίβειες;
Εγραψα καπου για τελειότητα;
Τεσπα οντως προχωράμε.. απλά στον επόμενο κύκλο κουβέντας για το θέμα μην ξεχάσεις να γράψεις ότι σου είχε ζητήσει 2000 ευρώ ο Πλάτωνας... Κάθε φορά αυξάνεις και το ποσό -
Κανένας τσαμπουκάς. Αυτός μας έλειπε να κοντεύουμε τα 40 και να κάνουμε τσαμπουκάδες στα φόρουμ. Εγώ πες έχω ασθενή μνήμη και θυμόμουν λάθος το ποσό, έχουν περάσει και 3+ χρόνια (που τόσο ήταν το 10ετιας τοπ οφ δε ρέιντζ κεραμικό). Εσύ τι όφελος έχεις να διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα ενός αγνώστου για να αποθεώσεις έναν επίσης άγνωστο? Εντεταλμένος του είσαι? Κερνάει πλυσιματάκι με των 35 για να γράψεις αντ' αυτού??
Ευτυχώς πολλοί αντιλήφθηκαν το ύφος και το νόημα των όσων έγραψα και αυτό μου αρκεί.
-
Όποτε βρω λίγο χρόνο, παρακολουθώ το θέμα. Διαβάζω τις απόψεις περί πλυντηρίων, πλυσιμάτων κλπ...
Εγώ για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχω καταφέρει να κρατήσω για μερικές ώρες καθαρό το αυτοκίνητο μετά από ένα πλύσιμο σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Μόλις βγω στο δρόμο όλο και κάτι θα τύχει και θα λερωθεί.
Είτε βρωμόνερα, λασπόνερα, είτε θα φάει νερά από στραβά πιτσιλιστίρια άλλων αυτοκινήτων, είτε θα το χέσει περιστέρι, είτε θα αρχίσει ξαφνικά και θα βρέχει λάσπη.
Στη καλύτερη των περιπτώσεων αν το πάω καθαρό στην πυλωτή, μέσα σε μία ή δύο ώρες έχει γίνει χάλια από ένα σκατοκοπρίτη γάτο που είναι μέσα στη βρώμα και πάει και σέρνεται πάνω στα αυτοκίνητα.Προφανώς δεν θα έδινα ποτέ πάνω από 10euro για πλύσιμο αυτοκινήτου. Ακόμη και τα 10euro τα θεωρώ πεταμένα χρήματα στη δική μου περίπτωση.
-
Φανη δες παρακάτω αναλυτικά. Και σε παρακαλώ, επείδη εισαι πια και moderator, να δίνεις το καλό παράδειγμα.. οτι και να πιστεύεις για τον Πλάτωνα δεν πρέπει στο χώρο αυτό να γράφονται τέτοιες γενικεύσεις και ανακρίβειες για έναν επαγγελματία του χώρου με διεθνή αναγνώριση.
To τι πιστεύω είναι γνωστό. Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του, ο καλύτερος που έχουμε στην Ελλάδα! Δεν είπα ποτέ το αντίθετο και πάντα λέω πόσο καλός είναι στην δουλειά του. Τον πλάτωνα τον ξέρω από το 2008, όταν ακόμα το detailing ηταν σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα. Το τι με ενοχλεί εμένα είναι προσωπικό (και δεν έχει σχέση με τις τιμές) και αφορά εμένα και όχι το φόρουμ.
Από εκεί και πέρα σε ένα φόρουμ ο καθένας γράψει την άποψή του. Όσο είναι με κόσμιο τρόπο δεν έχω λόγο να σβήσω κάτι.
-
Εντεταλμένος του είσαι? Κερνάει πλυσιματάκι με των 35 για να γράψεις αντ' αυτού??
Και λάσπη και συκοφαντία ... καλά πάμε!
-
Και για να τελειώνει καπου και η κουβέντα.
Θεμιτό να μην θες να δώσεις πολλά λεφτά.
Θεμιτό να βρίσκεις τις τιμές καποιου επαγγελματία ακριβές ή πάνω από τις δυνατότητές σου.
Θεμιτό να ακολουθείς εναλλακτικές
Θεμιτό να μην εχεις πεισθεί για την αναγκαιότητα καποιων εργασίων.Αλλά αθέμιτο να κάνεις χαρακτηρισμούς και να μειώνεις για τους παραπάνω λόγους επαγγελματίες.
Καποιοι είστε επίσης επαγγελματίες υπηρεσιών και ξέρετε αν και πόσο βγαίνετε.Αν δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ζητημα αν μπορουμε να διαθεσουμε το ποσο αυτο (που κυριολεκτικα μπορει η πλειοψηφια των κατοχων που πανε τα αμαξια τους για πλυσιμο) αλλα αν αξιζουν τα χρηματα αυτα για την παρεχομενη υπηρεσια, τοτε δεν εχει νοημα η περαιτερω κουβεντα.
Επειδη ασχολουμουν πολυ ενεργα με το detailing παλαιοτερα μπορω να διακρινω πισω απο τιτλους και φανταχτερα ονοματα και βλεπω ξεκαθαρα οτι αυτο που προσφερεται με 35 ευρω ειναι πλυσιμο με καποιο υγρο κερι στο τελος. Αυτο ειναι ουσιαστικα, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Και προστασια 2 μηνων δεν παιρνεις με τετοια προιοντα ουτε με σφαιρες. Το μονο που παιρνεις ειναι στην καλυτερη λιγο περισσοτερη λαμψη στο χρωμα και καποια υδροφοβικοτητα για κανα 2 βδομαδες.
Επειδη λοιπον καποιοι ξερουμε πολυ καλυτερα απ'το απλα να διαβαζουμε κατεβατα με "προιοντα" και παρεχομενες υπηρεσιες που συνοψιζονται απλα σε πλυσιμο και υγρο κερωμα, γι'αυτο και θεωρουμε οτι δεν αξιζουν τα χρηματα αυτα. Αν εσυ νομιζεις οτι δεν εχουμε να τα δωσουμε, δικαιωμα σου. Αν επισης θεωρεις οτι επειδη εσυ τα εδωσες επιασαν και τοπο, παλι δικαιωμα σου. Απλα δεν στεκει ουτε το ενα, ουτε το αλλο. -
Τις 2-3 φορές που θα κάνω μόνος μου detailing στο αμάξι μου το χρόνο, καταναλώνω περίπου 4 ώρες για το εσωτερικό (έχω μία bissell, ένα ράφι προϊόντα και πανιά-βουρτσάκια-πινέλα για κάθε γωνιά) και άλλες 5 με 6 ώρες για εξωτερικό (με αφαίρεση τροχών, σήκωμα σε stands, μοτέρ, θόλους κτλ).
Αν ήθελα να αποτυπώσω αυτή τη διαδικασία σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, θα μπορούσα να γεμίσω 2-3 κόλλες Α4 για πλάκα και να τα διαβάζει ο άλλος και να του πέφτουν τα σαγόνια. Δεν παύει βέβαια να πρόκειται να ένα (καλό) πλύσιμο αυτοκινήτου...
-
Αν δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ζητημα αν μπορουμε να διαθεσουμε το ποσο αυτο (που κυριολεκτικα μπορει η πλειοψηφια των κατοχων που πανε τα αμαξια τους για πλυσιμο) αλλα αν αξιζουν τα χρηματα αυτα για την παρεχομενη υπηρεσια, τοτε δεν εχει νοημα η περαιτερω κουβεντα.
Επειδη ασχολουμουν πολυ ενεργα με το detailing παλαιοτερα μπορω να διακρινω πισω απο τιτλους και φανταχτερα ονοματα και βλεπω ξεκαθαρα οτι αυτο που προσφερεται με 35 ευρω ειναι πλυσιμο με καποιο υγρο κερι στο τελος. Αυτο ειναι ουσιαστικα, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Και προστασια 2 μηνων δεν παιρνεις με τετοια προιοντα ουτε με σφαιρες. Το μονο που παιρνεις ειναι στην καλυτερη λιγο περισσοτερη λαμψη στο χρωμα και καποια υδροφοβικοτητα για κανα 2 βδομαδες.
Επειδη λοιπον καποιοι ξερουμε πολυ καλυτερα απ'το απλα να διαβαζουμε κατεβατα με "προιοντα" και παρεχομενες υπηρεσιες που συνοψιζονται απλα σε πλυσιμο και υγρο κερωμα, γι'αυτο και θεωρουμε οτι δεν αξιζουν τα χρηματα αυτα. Αν εσυ νομιζεις οτι δεν εχουμε να τα δωσουμε, δικαιωμα σου. Αν επισης θεωρεις οτι επειδη εσυ τα εδωσες επιασαν και τοπο, παλι δικαιωμα σου. Απλα δεν στεκει ουτε το ενα, ουτε το αλλο.Δικαιωμα σου να κρίνεις οτι δεν αξίζει να τα δώσεις, παρότι υποβαθμίζεις την υπηρεσία επικαλουμενος μια Χ εμπειρία στο detailing (που σε αντίθεση με τον επαγγελματία δεν μπορεις να αποδειξεις).
Και αυτό ανεξάρτητα αν μπορείς ή όχι να τα δώσεις.
Ουτε εγώ μπορώ να τα δίνω συνέχεια και τέτοιο πλύσιμο θα κάνω 1-2 φορές το χρόνο μόνο... Οπως δεν με παίρνει να κάνω κεραμικό όπως είχα κάνει παλιότερα, αλλά δεν θα απαξιώσω ούτε το προϊον ούτε την υπηρεσία επειδή δεν μπορώ να τη φτάσω ή επειδή οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει!Σε προηγουμενα ποστς όμως εγραφες εντελώς απαξιωτικά κανοντας γενικούς παραλληλισμους!
Αν εχεις απειρα λεφτα για πεταμα τοτε δινεις κι 100 ευρω για ενα πλυσιμο, αυτο δε σημαινει οτι τοσο αξιζει οντως, ουτε πως οποιος δεν τα δινει δεν μπορει να τα δωσει. Υπαρχει και κατι που λεγεται καταναλωτικη συνειδηση κι αν το ειχαμε στην Ελλαδα μπορει να μην ημασταν ισως τα μεγαλυτερα κοροιδα του πλανητη που τα κατακλεβουν και λενε κι ευχαριστω.
-
Τις 2-3 φορές που θα κάνω μόνος μου detailing στο αμάξι μου το χρόνο, καταναλώνω περίπου 4 ώρες για το εσωτερικό (έχω μία bissell, ένα ράφι προϊόντα και πανιά-βουρτσάκια-πινέλα για κάθε γωνιά) και άλλες 5 με 6 ώρες για εξωτερικό (με αφαίρεση τροχών, σήκωμα σε stands, μοτέρ, θόλους κτλ).
Αν ήθελα να αποτυπώσω αυτή τη διαδικασία σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, θα μπορούσα να γεμίσω 2-3 κόλλες Α4 για πλάκα και να τα διαβάζει ο άλλος και να του πέφτουν τα σαγόνια. Δεν παύει βέβαια να πρόκειται να ένα (καλό) πλύσιμο αυτοκινήτου...
Παιδιά ο ανθρωπος κοστολογεί το συγκεκριμένο προιόν 35 ευρώ.
Πολλά ή λίγα, ξεχωριστά ή συνηθισμένα ειναι στην κρίση του καθενός!
Αυτός ξέρει τα κόστη του, εμείς ξέρουμε την τσέπη μας και πάμε παρακάτω.
Δεν είναι μονοπώλιο, υπάρχουν εναλλακτικές που αξιολογούνται αν είναι εφαμιλλές ή όχι!Αλλά δεκάρικους για "υπερτιμημένους", "καταναλωτική συνείδηση", ότι "μας κατακλέβουν", μίζες με "δωρεάν πλυσιματα" κλπ, ειλικρινά μπορούμε πολύ καλύτερα!!
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ