-
Μάνι μάνι να περάσεις χαρτοταινία στα μαύρα πλαστικά για να μην τα κερώσεις δεν θες κανα τέταρτο? Είναι απόλαυση πάντως, μουσικούλα, καμιά μπυρίτσα ή καφές και ηρεμία.
-
@babisstinson said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μάνι μάνι να περάσεις χαρτοταινία στα μαύρα πλαστικά για να μην τα κερώσεις δεν θες κανα τέταρτο? Είναι απόλαυση πάντως, μουσικούλα, καμιά μπυρίτσα ή καφές και ηρεμία.
Kαλα υπερβολη ειναι να βαλεις χαρτοταινια για ενα απλο κερωμα με το χερι. Ασε που πχ το 915 δεν προκαλει κανενα θεμα, πολλοι μαλιστα κερωνουν με αυτο και τα πλαστικα των φαναριων. Αλλα γενικα με λιγη προσοχη δεν εχεις θεμα ωστε να χρειαστει μασκαρισμα, μην ειμαστε και υπερβολικοι. Εκτος κι αν κερωνεις με αλοιφαδορο αλλα εκει η ολη διαδικασια ειναι πολυ γρηγοροτερη, αν και τα φυσικα κερια μονο με το χερι χρησιμοποιουνται.
-
Ψυχαναγκασμός
-
Υπάρχει κάποιο μαγικό υγρό που ψεκάζεις από κάτω το αμάξι κυρίως εξάτμιση και αλουμινοπροστασιες και γίνεται σαν καινούργιο? Κάποια που ανεβάζουν σε βιντεάκια είναι απλά όξινα δίχως αύριο?
-
@w202-amg said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Υπάρχει κάποιο μαγικό υγρό που ψεκάζεις από κάτω το αμάξι κυρίως εξάτμιση και αλουμινοπροστασιες και γίνεται σαν καινούργιο? Κάποια που ανεβάζουν σε βιντεάκια είναι απλά όξινα δίχως αύριο?
Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν δείχνει για αυτό που ζητάς αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω..
Youtube Video -
Έχω δει αρκετά βίντεο για τη διαδικασία του κερώματος. Όλοι είπαν (και φαίνεται άλλωστε) πως είναι χρονοβόρο και θέλει και κατάλληλες συνθήκες. Σκιά και όχι πολύ ανεβασμένες θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά θέλω να μπω στη διαδικασία να το κάνω μόνος μου για να το κάνω ανά 3 μήνες μόνος.
Για το προϊόν που θα χρησιμοποιήσω, ψάχνομαι ακόμα αλλά κάτι έχω ξεχωρίσει. Προφανώς θα είναι πάστα.
Ήθελα να ρωτήσω στους έχοντες γνώση. Τις γρίλιες με την ίδια διαδικασία τις κάνουμε; -
Καλησπερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ενα καλο σπρει καθαρισμου και πανακι για piano black επιφανειας
-
@chris__7 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καλησπερα σε ολους.Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ενα καλο σπρει καθαρισμου και πανακι για piano black επιφανειας
Θα γράψω μια τελευταία φορά σε αυτό το θέμα.
Όλες οι εταιρείες πουλάνε "ειδικά" καθαριστικά και προϊόντα για το καθετί. Το θέμα είναι αν πραγματικά τα χρειαζόμαστε.
Όλα λίγο πολύ κάνουν την ίδια δουλειά και είναι το ίδιο καλά. Τώρα αν είχα καμμιά Φεράρι μπορεί να το έψαχνα περισσότερο.
Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ προϊόντα της meguiar's. Ό,τι έχω πάρει από Koch Chemie είναι καλά. Μπορεί να μην είναι πολύ γνωστή εταιρεία αλλά έχει πάρα πολλά προϊόντα. Μια φορά ένα προϊόν της Autoglym δεν μου δούλεψε όπως θα ήθελα και δεν αγόρασα ξανά. Δε χρησιμοποιώ επίσης και φθηνά κινέζικα.
Στη meguiars έχει ένα καθαριστικό που κάνει τα πλαστικά πιο γυαλιστερά και ένα άλλο που δεν τα κάνει να γυαλίζουν. Έχω και τα δυο αλλά δε θυμάμαι πώς λέγονται.
Το πιο σημαντικό για μένα είναι ο τρόπος που θα καθαρίζω, να μην τρίβω με δύναμη, γιατί όλα γδέρνονται πανεύκολα. Μερικά πανάκια μικροϊνών που δεν είναι ανάγκη να είναι γνωστής εταιρείας είναι το ίδιο σημαντικά.
-
Πήρα το auto glym interior sampoo και το δοκίμασα στα υφασμάτινα καθίσματα,δεν ξέρω τι ακριβώς και αν το κάνω λάθος,πάντως δεν κατάφερα να βγάλω τη βρωμιά στα καθίσματα και πάντα αφήνει σταμπα το σαμπουάν πάνω στο ύφασμα όταν στεγνώσει.
-
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πήρα το auto glym interior sampoo και το δοκίμασα στα υφασμάτινα καθίσματα,δεν ξέρω τι ακριβώς και αν το κάνω λάθος,πάντως δεν κατάφερα να βγάλω τη βρωμιά στα καθίσματα και πάντα αφήνει σταμπα το σαμπουάν πάνω στο ύφασμα όταν στεγνώσει.
Αυτού του είδους τα καθαριστικά υφασμάτων θέλουν λίγη ποσότητα προϊόντος και από σχετικά μακρινή απόσταση έτσι ώστε να δημιουργηθεί κάτι σαν υγρασία πάνω στο ύφασμα και να το πάρεις μετά όλο μαζί. Αλλιώς όντως αφήνουν στάμπες.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ