-
Εμείς που έχουμε αυτοπεποίθηση αγοράζουμε Citroen, άντε και Πεζώ, γιατί θέλουμε να είμαστε άνετοι στα ταξίδια μας...
Αλλοι που έχουν άλλους φόβους, αγοράζουν σπορτιβ, γερμανικά κυρίως...
Οσοι αγοράζουν ιαπωνικά και κορεάτικα, έχουν συμβιβαστεί με την μοίρα τους και είναι απενοχοποιημένοι...
-
#gallika_chrepia #kounimenes_achladies
-
Είπαμε, οι Asian, είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων...
Για εσάς ανέβηκαν και οι διαφημίσεις από τα "κορίτσια"
-
Το νέο μοντέλο του ομίλου με σημαντικές καινοτομίες στο σύστημα φωτισμού,ανάρτησης κ.ά.
"Ανοιγόμενη οροφή à la 2CV, φώτα-γαλατικά κράνη που λειτουργούν με πυγολαμπίδες ενισχυμένες με το μαγικό φίλτρο του Panoramix , τροχοί από ανακυκλωμένες ασπίδες με το έμβλημα της Citroën και αεραναρτήσεις από στομάχι αγριογούρουνου. (photo Citroën)" -
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
Το νέο μοντέλο του ομίλου με σημαντικές καινοτομίες στο σύστημα φωτισμού,ανάρτησης κ.ά.
"Ανοιγόμενη οροφή à la 2CV, φώτα-γαλατικά κράνη που λειτουργούν με πυγολαμπίδες ενισχυμένες με το μαγικό φίλτρο του Panoramix , τροχοί από ανακυκλωμένες ασπίδες με το έμβλημα της Citroën και αεραναρτήσεις από στομάχι αγριογούρουνου. (photo Citroën)"Χαχα! Αυτά είναι car-α! Α ρε Citroen -αρα!
-
@dublin said in CITROËN FORUM:
Χαχα! Αυτά είναι car-α! Α ρε Citroen -αρα!
dublin, εσύ κι ο criu σας βλέπω έτοιμους για παραγγελία!
-
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
@dublin said in CITROËN FORUM:
Χαχα! Αυτά είναι car-α! Α ρε Citroen -αρα!
dublin, εσύ κι ο criu σας βλέπω έτοιμους για παραγγελία!
Μετά τον 3ο παγκόσμιο, θα είμαι Θεός με τέτοιο! Αρκεί να έχει μείνει κάνα νεροβουβαλο Κερκίνη να με κουβαλάει!
-
Μήπως ο αγαπητός ταξιδευτής,ή οποιοσδήποτε άλλος, γνωρίζει εάν υπήρξε κάποια έκδοση του c4 picasso, του c4 cactus,ή του c3 aircross που να έχει ενεργό σύστημα διατήρησης στην λωρίδα?
-
Νομίζω πως όχι. Μόνο προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας.
Το c3 aircross ούτε το τωρινό δεν έχει. -
Το δικό μου είχε (C3 Aircross) και μου τα είχε κάνει καρπούζια από το μπιπ-μπιπ-μπιπ...
-
Το μπιπ μπιπ είναι το departure warning. Όχι ενεργή διατήρηση.
-
Ουπς! Λάθος! Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοιο σύστημα. Σόρυ.
-
@k-papakonstantinoy said in CITROËN FORUM:
Μήπως ο αγαπητός ταξιδευτής,ή οποιοσδήποτε άλλος, γνωρίζει εάν υπήρξε κάποια έκδοση του c4 picasso, του c4 cactus,ή του c3 aircross που να έχει ενεργό σύστημα διατήρησης στην λωρίδα?
στο 3008 - το #gallochrepo - που το εχει ΔΕΝ λειτουργει καλα
βασικα χανει αποτομα τον ελεγχο και ειναι χειροτερο απο το να μην ειχε
στην μιτσουμπα ας πουμε ή στο βιτ ή στο τιγκουαν ειχε νοημα στα χρεπια ειναι επικινδυνο -
@gatoz said in CITROËN FORUM:
στην μιτσουμπα ας πουμε ή στο βιτ ή στο τιγκουαν ειχε νοημα στα χρεπια ειναι επικινδυνοΔεν θυμάμαι πού,ίσως στο Car Talk διάβαζα ότι στα Suzuki υπάρχουν για να γεμίζουν την σελίδα του εξοπλισμού.Κατά πόσο ισχύει δεν το γνωρίζω.
-
@gatoz said in CITROËN FORUM:
στην μιτσουμπα ας πουμε ή στο βιτ ή στο τιγκουαν ειχε νοημα στα χρεπια ειναι επικινδυνοΔεν ξέρω για το αν είχαν παλιότερα, πάντως τώρα δουλεύει ΑΨΟΓΑ. Είναι σοβαρή ερώτηση, και χρειάζεται σοβαρή απάντηση. Χωρίς χέρια καθόλου μπορεί να σε διατηρήσει μόνο του στην λωρίδα (όχι ότι είναι φτιαγμένο σαν αυτόματος πιλότος, μόλις σε επαναφέρει πρέπει να πιάσεις τιμόνι).
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλα αυτά τα συστήματα, δεν έχει φρενάρει ποτέ χωρίς λόγο (έχει αποσοβήσει τουλάχιστον ένα σοβαρό ατύχημα).
-
Στο αιρκρος έχει μόνο προειδοποίηση.
Στο 3008 έχει και επαναφορά, ή οποία είναι ήπια, χωρίς να σε τρομάζει και δουλεύει μια χαρά...
Εχει επίσης και γραμμές στην οθόνη αν το θελήσεις που είναι πράσινες όταν το έχεις στην μέση της λωρίδας και γίνονται κίτρινες όταν πλησιάζεις την άκρη της λωρίδας, χωρίς να βγάλεις φλάς. -
@criuser said in CITROËN FORUM:
Στο αιρκρος έχει μόνο προειδοποίηση.
Στο 3008 έχει και επαναφορά, ή οποία είναι ήπια, χωρίς να σε τρομάζει και δουλεύει μια χαρά...
Εχει επίσης και γραμμές στην οθόνη αν το θελήσεις που είναι πράσινες όταν το έχεις στην μέση της λωρίδας και γίνονται κίτρινες όταν πλησιάζεις την άκρη της λωρίδας, χωρίς να βγάλεις φλάς.Αυτό με τις γραμμές είναι λίγο άσχετο μπορώ να πω! Είναι η μόνη ψηφιακή οθόνη που δεν χρησιμοποιώ ποτέ!
Ο σκοπός είναι να σε "επαναφέρει", αν δεν έκανε τίποτα γιατί να υπήρχε το σύστημα;!
Εγώ επειδή βγήκα μπαριερες με άλλο αυτοκίνητο το καλοκαίρι, το χρειάζομαι σύντομα και σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο μου (ταξιδεύω πολύ συχνά χωρίς το 2008.. απλά περιμένω κάποιες αλλαγές να συμβούν σύντομα, και θα κινηθώ ανάλογα από τον Σεπτέμβριο, καλά να είμαστε).
-
Αυτό λειτουργεί και χωρίς γραμμές στην άσφαλτο;
-
-
Παιδιά καλημέρα, υπάρχει ανάκληση για το C4 Picasso μου και από τις αντιπροσωπείες μου είπαν ότι για να την κάνουν χρειάζονται παραστατικά όλων των σέρβις που έχει περάσει το αυτοκίνητο!
Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία να μου πει τι παίζει;
CITROËN FORUM