-
Υπάρχει και ακόμα μία λύση,την οποία ως καθηγητής συνταγματικού δικαίου γνωρίζω απόλυτα:μπορείτε να βρείτε τον αλητάμπουρα που ανέθρεψε η πολιτική κοινωνία της τελευταίας 20ετίας στην Ελλάδα να μην του κάνετε κάτι με το οποίο θα διακυβέβεται η σωματική του ακεραιότητα για να είστε νομικά κατοχυρωμένοι και όχι υπόδικοι :αν είναι 'πιτσιρικάς' να πιέσετε τους γονείς του για συμβιβασμό (ειδάλλως εισαγγελέα), και να αποσπάσετε έτσι σεβαστό οικονομικό ποσό,τόσο για την αποκατάσταση της υλικής όσο και της ψυχικής σας ζημιάς και μάλιστα...με το παραπάνω!σε αντίθετη περίπτωση ο μικρός θα αποκτήσει ένα αξιομνημόνευτο ποινικό μητρώο!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
αλάτι στον καφέ του (λέμε, τώρα) ....Καρβουνιασμένο φελλό βάλτου στον καφέ! Εκεί να δεις απόλαυση!
-
Τη συνταγή, skullone, τη συνταγή γρήγορα.
-
Paidia min to psaxnete xeirotera apo emena den ginete
Ir8a greece gia kalokairi kai mou edose i aderfi mou to oute enos etous yaris tis me skopo na tis to doso stin idia katastasi...
Mesa stin proti ebdomada xontro ksysimo ston mprostino profilaktira...
stin epomeni ksysimo kai stis dyo portes...
trin triti bdomada -apo la8os diko mou- xtypima ston piso profilaktira -ka8os oi mages eixanbalei mia tsimentenia xamili glasta pano sto pezodromio pou piga na kano anastrofi (apagoreuete kati tetoio -glastres ktl apo to nomo )
kai prin liges meres ksysimo stis alles dyo portes me katsabidi/sougia kai anoigma tou autokinitou (ola auta dipla stin astynomia N Psyxikou pou to afisa gia 30min to mesimeri )kai ola auta PREPEI na ta ftiakso prin fygo
entometaksy gia na bro 8esei na to parkaro psaxno panta gia 'tin kalyteri'...kai parola auta...
ti na po pleon fobamai gia to mellon -
Μα ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιος σας ζητησε συγνωμη για την ζημια που σας προκαλεσε ενω δεν ησασταν εκει???
...Ποτε??????
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιος σας ζητησε συγνωμη για την ζημια που σας προκαλεσε ενω δεν ησασταν εκει???...Ποτε??????
Eixe symbei prin 15 xronia ston patera mou ...
Tou eixe spasei to flas kapoios kai tou afise simeioma zitontas sygnomi kai afinontas to tilefono tou klt...
Opos eipa to 1988 ola auta...e apo tote exoun agriepsei arketa ta pragmata...afiste pou ta misa apo ta autokinita pou kykloforoun ta odigoun kai allodapoi ...
(enas tetoios paraligo na me skotosei stin kifiisias prin 2bdomades...pote den mou exoun kanei toso xontro kleisimo...pote...) -
Ο χρήστης MAX POWER έγραψε:
Μα ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιος σας ζητησε συγνωμη για την ζημια που σας προκαλεσε ενω δεν ησασταν εκει???
...Ποτε??????
Eixe symbei prin 15 xronia ston patera mou ...
Tou eixe spasei to flas kapoios kai tou afise simeioma zitontas sygnomi kai afinontas to tilefono tou klt...
Opos eipa to 1988 ola auta...e apo tote exoun agriepsei arketa ta pragmata...afiste pou ta misa apo ta autokinita pou kykloforoun ta odigoun kai allodapoi ...
(enas tetoios paraligo na me skotosei stin kifiisias prin 2bdomades...pote den mou exoun kanei toso xontro kleisimo...pote...)Re. Den rwtas to patera sou an egine sthn kalamata mhpos auto. Afisa mia fora shmioma otan ekana thn gkafa tote pitsirikas kai meta apo mia eudomada me phre thlefono o typos na mou ph pos den phrazi. Akou trela pragmata. haha
-
Ο χρήστης MAX POWER έγραψε:
afiste pou ta misa apo ta autokinita pou kykloforoun ta odigoun kai allodapoi ...katagellw tin Elliniki astynomia pou den kanei elegxous sta autokinita kai malista se auta me pinakides geitonikis xwras pou einai se pana8lia katastasi kai kykloforoun se kentrikous dromousthw A8inas, poios 3erei an exoun asfaleia kai ti asfaleia exoun (ase an 3eroun na odigoun oi katoxoi tous).
A nai eida kai me X5 4.6is me roumanikes pinakides(beltiw8ike fainetai h oikonomiki katastasi se auti tin xwra).
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
A nai eida kai me X5 4.6is me roumanikes pinakides(beltiw8ike fainetai h oikonomiki katastasi se auti tin xwra).φαίνεται δεν έχεις ακούσει το 'Προσεχώς Ρουμάνες'
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
afiste pou ta misa apo ta autokinita pou kykloforoun ta odigoun kai allodapoi ...
katagellw tin Elliniki astynomia pou den kanei elegxous sta autokinita kai malista se auta me pinakides geitonikis xwras pou einai se pana8lia katastasi kai kykloforoun se kentrikous dromousthw A8inas, poios 3erei an exoun asfaleia kai ti asfaleia exoun (ase an 3eroun na odigoun oi katoxoi tous).
A nai eida kai me X5 4.6is me roumanikes pinakides(beltiw8ike fainetai h oikonomiki katastasi se auti tin xwra).
ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ DACIA ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ DAEWOO. ΜΕ ΤΟ KORSAKI A ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ 45 ΑΤΙΑ ΕΙΧΑ ΤΣΑΓΙΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ DACIA. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ. ΑΠΟ 'ΝΟΝΙΜΕΣ' ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.........
-
Είχα ακούσει για κάποια ουσία/χημική ένωση σε υγρή μορφή που μόλις το ρίξει κάποιος στο αυτοκίνητο το χρώμα καταστρέφεται σε λίγα δευτερόλεπτα !!!!
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό ???
-
Σχετικά με το τελευταίο υπάρχουν άπειρες ουσίες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα κάποιος να χρησιμοποιήσει πληροφορία δική μου για κακό δεν θα συνεχίσω.
Βασικά το θέμα με τις γρατσουνιές από τρίτους είναι μεγάλο. Είναι σαφές ότι είναι εντελώς θρασύδειλο να κάνει κανείς κάτι τέτοιο σε αντίποινα κάποιας διαφωνίας ή αντιπαλότητας. Εγώ κρίνω τα άτομα αυτά κομπλεξικά και γελοία (δεδομένου ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να ασχοληθούν).
Γενικότερα τέτοια περιστατικά είναι σίγουρο ότι μας εξοργίζουν όλους. Ιδιαίτερα αν η ζημιά είναι μεγάλη. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις σκέφτομαι ότι είναι άδικο να χαλάω την υγεία μου για μέταλλα. Σκέφτομαι ότι κάλλιστα θα μπορούσε να μου τύχει κάποια στραβή στο δρόμο και να τρακάρω και να πληρώσω τα χρήματα πολλαπλάσια και με μόνιμη ζημιά στο αυτοκίνητο (η γρατσουνιά δεν είναι σοβαρή ζημιά). Βέβαια είναι άδικο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και απεύχομαι σε όλους να τους τύχει.
Εάν έπιανα κάποιον από αυτούς; Νομίζω ότι είναι αστείο αυτο σαν σκέψη. Εννοείται ότι κάποιος που κάνει μία τέτοια ζημιά και με τέτοια κακία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει φροντίσει να μην τον δουν. Ακόμα και αν το έβλεπα όμως δεν νομίζω ότι θα κατέφευγα στην βία. Απλά διότι φοβάμαι τις συνέπειες που θα είχα αν το χτυπούσα σοβαρά (χωρίς να λάβουμε υπ'όψη ότι μπορεί να χτυπούσα και εγώ).
Δεν είναι έξυπνος τρόπος αντίδρασης. Θα προσπαθούσα να τον βάλω να τα πληρώσει ο ίδιος (αμφιβάλλω αν θα το κατάφερνα).
Δικαστικά δεν θα βγεί εύκολα άκρη... οπότε επιστρέφουμε στο γνωστόΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ
Αν με ρωτήσετε πάντως θα σας πω ότι η βία (με μέτρο ) είναι κατάλληλος τρόπος επικοινωνίας με αυτά τα ΖΩΑ (αν και προσβάλλω τα ζωα). Το ξύλο είναι μία παγκόσμια γλώσσα. Μία γέφυρα επικοινωνίας που μπορεί να ενώσει τους πολιτισμένους ανθρώπους με τα ΖΩΑ. Απλά σε μία τέτοια περίπτωση ο εκτεθιμένος θα είναι αυτός που θα υποκινήσει τη βία. Αν μπορούσατε να τον φωτογραφίσετε όμως τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά από νομικής πλευράς...
Αλλά όλα αυτά είναι απλά σενάρια...
-
Ο χρήστης YiannisWalker έγραψε:
Σχετικά με το τελευταίο υπάρχουν άπειρες ουσίες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα κάποιος να χρησιμοποιήσει πληροφορία δική μου για κακό δεν θα συνεχίσω.Δεκτό!
άλλος κανείς!? -
Ρε παιδιά. Έχω ακούσει ότι στον Πύργο Ηλείας το γρατσούνισμα με κλειδί είναι αναπόφευκτο!
Ένας ξαδελφός μου που δουλεύει εκεί έφερε για ένα μήνα καινούργιο αυτοκίνητο της αδελφής του και κάποια μέρα βρήκε 'ζωγραφισμένο' το φτερό και την πόρτα. 60000 βάψιμο!
Μετά έφερε το δικό του και πάλι μετά από λίγο καιρό απόκτησε και αυτό τις 'κλειδιες' του στο πίσω φτερό και πόρτα!
Του είπαν ότι στον Πύργο το 'ζωγράφισμα' με κλειδί είναι αναπόφευκτο και ότι όλα τα αυτοκίνητα έχουν γρατσουνιές από κλειδί
Είναι αλήθεια αυτό; Και δεν έχει κάποιος πιάσει ποτέ αυτά τα κ***παιδα που κάνουν αυτή τη δουλειά;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σχετικά με το τελευταίο υπάρχουν άπειρες ουσίες που μπορούν να το κάνουν αυτό. Αλλά επειδή δεν θα ήθελα κάποιος να χρησιμοποιήσει πληροφορία δική μου για κακό δεν θα συνεχίσω.
Δεκτό!
άλλος κανείς!?μου εχουνε πει οτι αυτη τη δουλεια την κανει το ασετον αλλα και το διαλυτικο... τωρα ομως δεν το εχω δοκιμασει....
-
To idio akribws problhma me tou ouzo power etyxe kai ston nono mou.....
Eixe mia mercedes c 200 compressor kai ksafnika se 2 meres mesa eixe gemisei xarakies apo kleidi...Kai milame gia xontrh zhmia ka8ws o typos den tou eixe afhsei shmeio pou na mhn einai xaragmeno to amaksi....kai h plaka eina ipws egine mesa se gkaraz..
8elete to apotelesma???
Ebale mia kryfh kamera kai parakolou8ouse nyxta-mera to amaksi...
Se 3-4 meres mesa o enoxos eixe bre8ei.....Htan kai ennoeitai pws emene sthn idia polykatoikia...
Ton kalese gia kafe kai tou ebale to video me ton prwtagwnisth...
H synexeia exei polu gelio mias kai oxi mono tou plhrwse ta panta(zhmia panw apo 1400E )alla tou zhtage kai xilies fores syggnwmh ka8e fora pou ton eblepe... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
........................ H synexeia exei polu gelio mias kai oxi mono tou plhrwse ta panta(zhmia panw apo 1400E )alla tou zhtage kai xilies fores syggnwmh ka8e fora pou ton eblepe...περα απο την οποια ικανοποιηση εχει αυτος που ''συλλαμβανει'' το ανθρωπαριο αυτο που ικανοποιει με αυτον τον τροπο τα κομπλεξ του και την κακομοιρια στην οποια ειναι ισοβια καταδικασμενος πρεπει να καταφευγει και στην δικαιοσυνη ωστε οχι μονο να τιμωρηθει οικονομικα αλλα και να καταβαραθρωθει η δηθεν προσωπικοτητα του σε ολους οσους λογω της γειτονιας των γνωριζουν ωστε να μην εχει ξανα μουτρα να κυκλοφορησει και αυτος και η οικογενεια του απο την ντροπη και τον δημοσιο εξευτελισμο!!!!!!!!!!!
μια συγγνωμη δεν λεει τιποτα εστω και αν επαναλαμβανεται καθημερινα απο τετοια ξευτιλισμενα υποκειμενα..........μονο ο δημοσιος εξευτελισμος μετραει!!!!!!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
To idio akribws problhma me tou ouzo power etyxe kai ston nono mou.....
Eixe mia mercedes c 200 compressor kai ksafnika se 2 meres mesa eixe gemisei xarakies apo kleidi...Kai milame gia xontrh zhmia ka8ws o typos den tou eixe afhsei shmeio pou na mhn einai xaragmeno to amaksi....kai h plaka eina ipws egine mesa se gkaraz..
8elete to apotelesma???
Ebale mia kryfh kamera kai parakolou8ouse nyxta-mera to amaksi...
Se 3-4 meres mesa o enoxos eixe bre8ei.....Htan kai ennoeitai pws emene sthn idia polykatoikia...
Ton kalese gia kafe kai tou ebale to video me ton prwtagwnisth...
H synexeia exei polu gelio mias kai oxi mono tou plhrwse ta panta(zhmia panw apo 1400E )alla tou zhtage kai xilies fores syggnwmh ka8e fora pou ton eblepe...Αφού κατάφερε και ήταν ψύχραιμος οκ!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
........................ H synexeia exei polu gelio mias kai oxi mono tou plhrwse ta panta(zhmia panw apo 1400E )alla tou zhtage kai xilies fores syggnwmh ka8e fora pou ton eblepe...
περα απο την οποια ικανοποιηση εχει αυτος που ''συλλαμβανει'' το ανθρωπαριο αυτο που ικανοποιει με αυτον τον τροπο τα κομπλεξ του και την κακομοιρια στην οποια ειναι ισοβια καταδικασμενος πρεπει να καταφευγει και στην δικαιοσυνη ωστε οχι μονο να τιμωρηθει οικονομικα αλλα και να καταβαραθρωθει η δηθεν προσωπικοτητα του σε ολους οσους λογω της γειτονιας των γνωριζουν ωστε να μην εχει ξανα μουτρα να κυκλοφορησει και αυτος και η οικογενεια του απο την ντροπη και τον δημοσιο εξευτελισμο!!!!!!!!!!!
μια συγγνωμη δεν λεει τιποτα εστω και αν επαναλαμβανεται καθημερινα απο τετοια ξευτιλισμενα υποκειμενα..........μονο ο δημοσιος εξευτελισμος μετραει!!!!!!!!
ακριβώς!
βέβαια στην περίπτωση αυτή εγώ μάλλον θα κατέφευγα στη λύση του ξυλοδαρμού και μετά θα με τρέχανε...τέσπα
Σπύρος
-
Ο χρήστης RGBEFT έγραψε:
Δεκτό!
άλλος κανείς!?μου εχουνε πει οτι αυτη τη δουλεια την κανει το ασετον αλλα και το διαλυτικο... τωρα ομως δεν το εχω δοκιμασει....
baltou stigmiea kola stis klidaries,
Οταν η αλητεια σε ωθει σε σκεψεις αυτοδικιας!