-
Ε αφου πιασαμε τα πονεμενα ακουστε την φρεσκια ιστορια μου (παντα υπαρχει κατι να μην πληττουμε).
Παρκαρισμενος εξω απο ενα ψιλικατζιδικο, με τρακαρει ενας και του φωναζει η ψιλικατζου, οποτε σταματαει και λεει εκειος
-Α τον χτυπησα, δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα, του αφηνω τα στοιχεια μου.
Πραγματι βρηκα μια καρτα που ελεγε
ΤΣΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
και ειχε ενα κινητο cosmote με ενα ψηφιο λιγοτερο!!!
Φυσικα η ψιλικατζου δεν ειχε κρατησει τα στοιχεια του γιατι τον ειδε να αφηνει την καρτα.
Και το σκεφτηκα προς στιγμην, ποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ κυκλοφορει στην Ελλαδα για να πεσει πανω μου... -
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Ε αφου πιασαμε τα πονεμενα ακουστε την φρεσκια ιστορια μου (παντα υπαρχει κατι να μην πληττουμε).
Παρκαρισμενος εξω απο ενα ψιλικατζιδικο, με τρακαρει ενας και του φωναζει η ψιλικατζου, οποτε σταματαει και λεει εκεινος
-Α τον χτυπησα, δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα, του αφηνω τα στοιχεια μου.
Πραγματι βρηκα ενα χαρτακι γραμμενο στο χερι που ελεγε
ΤΣΑΝΤΗΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
και ειχε ενα κινητο cosmote με ενα ψηφιο λιγοτερο!!!
Φυσικα η ψιλικατζου δεν ειχε κρατησει τα στοιχεια του γιατι τον ειδε να αφηνει την καρτα.
Και το σκεφτηκα προς στιγμην, ποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ κυκλοφορει στην Ελλαδα για να πεσει πανω μου... -
Παρκαρω το νοικιαρικο Fiesta εξω απο ιδιοτικη κλινικη.
Το αμαξι δεν εμποδιζει και βρησκεται αναμεσα σε 2 ραμπες γκαραζ.
Μισο μετρο απο την μπροστινη ραμπα και 2-3m απο την πισω.Ανεβαινω πανω να δω εναν ιατρο, μετα απο 45 λεπτα κατεβαινω κατω και βρισκω ενα Fiesta με 8 πορτες..... με διχρωμια και πισω μερος απο Focus, να χει κλησει και τα δυο γκαραζ....
Ειχα βαλει ταχυτητα και απλα ανασηκωσα το χειροφρενο.
Το ζωων.... ηρθε, μ εσπροξε, και αφου ειδε οτι και στο διπλανο οικοπεδο μεσα να μ εβαζε, παλι δεν θα χωραγε και θα κλεινε το γκαραζ, δεν μπικε ουτε καν στο κοπο να ξεκωλησει το μπ****λο του απο το φιεστα....Παω να βγαλω κινητο να τραβηξω φωτογραφιες.....
Και διαπιστωνο οτι το χω ξεχασει μαζι με κλειδια, γυαλια, καρτες και το μπουφαν στο γραφειο του ιατρου....
Μεχρι να ανεβω και να κατεβω, το ζωων εφυγε.....Πισω προφυλακτιρας ξεκουμποσε απο τις βασεις του και εχει σημαδια απο την ακρη της πινακιδας του ζωου....
Το πηγα σ ενα φιλαρακι/φαναρτζι/φανοποιο και μεσα σε 10 λεπτα ηταν ΟΚ
Απλα αναγκαστικα να κανω μερικες βολτες παραπανω για να μη ξεχωριζει ο πισω προφυλακτηρας απο τον υπολοιπο αμαξι.....Ημαρτον!!!!
-
Παιδιά μέσα σε πόλεις είναι επόμενο να γίνονται τέτοια. Από απλή απροσεξία μερικών μέχρι σε πράξεις ζηλοφθονίας. Ιδίως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τραγικά (εδώ στην Σουηδία, δεν έχω παρατηρήσει ακόμα τέτοια φαινόμενα...).
Ακόμα θυμάμαι το περιστατικό, όπου μόλις είχα πρωτοπάρει την 147 και πήγε να μου την χαρακώσει γείτονας με το κλειδί, επειδή είχα βγάλει το βαρέλι (που παράνομα είχε μπροστά στο σπίτι του) για να παρκάρω (σημειωτέον έψαχνα parking για μισή ώρα). Ευτυχώς είμουν στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα.
Η δικαιολογία του ήταν ότι πλησίαζε με το κλειδί γιατί νόμισε ότι ήταν το δικό του αυτοκίνητο (ford fiesta) - μέρα μεσημέρι. Η κουτοπονηριά του Ελληνάρα, δεν συγκρίνεται τελικά.
Τελικά δεν το ξαναέβαλα εκεί το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης alfisti_gr έγραψε:
Παιδιά μέσα σε πόλεις είναι επόμενο να γίνονται τέτοια. Από απλή απροσεξία μερικών μέχρι σε πράξεις ζηλοφθονίας. Ιδίως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τραγικά (εδώ στην Σουηδία, δεν έχω παρατηρήσει ακόμα τέτοια φαινόμενα...).
Ακόμα θυμάμαι το περιστατικό, όπου μόλις είχα πρωτοπάρει την 147 και πήγε να μου την χαρακώσει γείτονας με το κλειδί, επειδή είχα βγάλει το βαρέλι (που παράνομα είχε μπροστά στο σπίτι του) για να παρκάρω (σημειωτέον έψαχνα parking για μισή ώρα). Ευτυχώς είμουν στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα.
Η δικαιολογία του ήταν ότι πλησίαζε με το κλειδί γιατί νόμισε ότι ήταν το δικό του αυτοκίνητο (ford fiesta) - μέρα μεσημέρι. Η κουτοπονηριά του Ελληνάρα, δεν συγκρίνεται τελικά.
Τελικά δεν το ξαναέβαλα εκεί το αυτοκίνητο.Kala....εγω θα του βαζα πρωτα το κλειδι και μετα το βαρελι...εκει που ξερει....
-
Σήμερα έγινε το εξής περιστατικό:
Βγήκα με τα χιόνια να πάω μέχρι την κοπέλα μου.
Όλα ωραία, οι κεντρικοί δρόμοι προσπελάσιμοι.
Φτάνω, στρίβω στο στενό της, και με το που στρίβω βλέπω έναν τύπο, μέσα στη μέσα να προσπαθεί να βάλει αλυσίδες.
Βγαίνω έξω.
Τον ρωτάω αν θέλει βοήθεια, μου απαντάει όχι.
Βλέπω ότι δεν ξέρει να τις βάλει, και του προτείνω να πάει 10 μέτρα πιο μπροστά που έχει άνοιγμα ο δρόμος, να κάνει δεξιά, για να περάσουμε και οι υπόλοιποι.
Αρνείται, λέγοντας ότι το αμάξι θα διπλώσει. Σε ολόισιο δρόμο, χωρίς χιόνι,σημειώστε.
Του εξηγώ ότι αποκλείεται να διπλώσει, και ότι μπορώ να τον βοηθήσω.
Δεν δίχνει να καταλαβαίνει.
Του λέω σε πιο έντονο ύφος, να πάει μπροστά γιατί εχει δημιουργήσει πρόβλημα.
Με βρίζει.
Σκέφτομαι να πάρω φόρα και να τον κλοτσίσω στη μούρη έτσι όπως ήταν σκυμμένος, αλλά συγκρατούμαι.Απορώ με την ψυχραιμία μου ώρες ώρες.Εν τω μεταξύ, ήρθε η κοπέλα μου, το σπίτι της οποίας απείχε γύρω στα 50 μέτρα. Προσπαθεί και ο οδηγός, του πίσω αυτοκινήτου να τον πείσει να κάνει στην άκρη, μιλάμε για 10 μέτρα απόσταση!!
Ο Ηλίθιος τίποτα. Εκεί.
Λέω στον άλλο οδηγό να κάνει πίσω, για να φύγουμε, διότι το Ζώον έχει κάνει κατάληψη του δρόμου και δεν σκόπευε να φύγει.
Αναρωτιέμαι:
Θα έπρεπε άραγε, να τον ρημάξω στις κλοτσιές και τις μπουνιές, να του σπάσω τη μούρη με τις αλυσίδες; Ή δεν θα κέρδιζα τίποτα, πέρα από την πρόσκαιρη ικανοποίηση; -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σήμερα έγινε το εξής περιστατικό:Βγήκα με τα χιόνια να πάω μέχρι την κοπέλα μου.
Όλα ωραία, οι κεντρικοί δρόμοι προσπελάσιμοι.
Φτάνω, στρίβω στο στενό της, και με το που στρίβω βλέπω έναν τύπο, μέσα στη μέσα να προσπαθεί να βάλει αλυσίδες.
Βγαίνω έξω.
Τον ρωτάω αν θέλει βοήθεια, μου απαντάει όχι.
Βλέπω ότι δεν ξέρει να τις βάλει, και του προτείνω να πάει 10 μέτρα πιο μπροστά που έχει άνοιγμα ο δρόμος, να κάνει δεξιά, για να περάσουμε και οι υπόλοιποι.
Αρνείται, λέγοντας ότι το αμάξι θα διπλώσει. Σε ολόισιο δρόμο, χωρίς χιόνι,σημειώστε.
Του εξηγώ ότι αποκλείεται να διπλώσει, και ότι μπορώ να τον βοηθήσω.
Δεν δίχνει να καταλαβαίνει.
Του λέω σε πιο έντονο ύφος, να πάει μπροστά γιατί εχει δημιουργήσει πρόβλημα.
Με βρίζει.
Σκέφτομαι να πάρω φόρα και να τον κλοτσίσω στη μούρη έτσι όπως ήταν σκυμμένος, αλλά συγκρατούμαι.Απορώ με την ψυχραιμία μου ώρες ώρες.Εν τω μεταξύ, ήρθε η κοπέλα μου, το σπίτι της οποίας απείχε γύρω στα 50 μέτρα. Προσπαθεί και ο οδηγός, του πίσω αυτοκινήτου να τον πείσει να κάνει στην άκρη, μιλάμε για 10 μέτρα απόσταση!!
Ο Ηλίθιος τίποτα. Εκεί.
Λέω στον άλλο οδηγό να κάνει πίσω, για να φύγουμε, διότι το Ζώον έχει κάνει κατάληψη του δρόμου και δεν σκόπευε να φύγει.
Αναρωτιέμαι:
Θα έπρεπε άραγε, να τον ρημάξω στις κλοτσιές και τις μπουνιές, να του σπάσω τη μούρη με τις αλυσίδες; Ή δεν θα κέρδιζα τίποτα, πέρα από την πρόσκαιρη ικανοποίηση;επρεπε να κανεις το γυρω του τετραγωνου να μπεις απο μπροστα του να μπει και ο αλλος απο πισω του και να πατε για καφεδακι
-
επρεπε να του λεγες οτι ειχες δει ενα περιπολικο πισω απο τη γωνια και οτι θα το καλουσες να τον βοηθησει...δε θα υπηρχε προβλημα...
ετσι οπως το διαβασα μαλλον τα χε παρει στο κρανιο αυτος με τις αλυσιδες και ξερεις πως ειναι μερικοι ξεροκεφαλοι...προσωπικο μπλακ αουτ μαλλον επαθε...δεν αξιζε στη συγκεκριμενη περιπτωση ακραια ενεργεια...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
επρεπε να κανεις το γυρω του τετραγωνου να μπεις απο μπροστα του να μπει και ο αλλος απο πισω του και να πατε για καφεδακι -
Ρε παίδες, μήπως τελικά έχουμε την ανάγκη ενός Fight Club;
Να πλακωνόμαστε στο ξύλο, να αποφορτιζόμαστε από την πίεση του καταναλωτικού συστήματος και των παρελκομένων του;Εγώ πάντως, ορισμένες φορές νιώθω αυτή την ανάγκη.
-
-
Ρε παίδες, μήπως τελικά έχουμε την ανάγκη ενός Fight Club;
Να πλακωνόμαστε στο ξύλο, να αποφορτιζόμαστε από την πίεση του καταναλωτικού συστήματος και των παρελκομένων του;Εγώ πάντως, ορισμένες φορές νιώθω αυτή την ανάγκη.
βρες ενα χομπι το οποιο να σε ηρεμει και να σε αποφορτιζει
εναλλακτικα υπαρχει και το πιο εντονο σεχ
-
Εσύ σίγουρα θα κέρδιζες βραχυπρόθεσμα μεγάλη ικανοποίηση. Μέσο-μακροπρόθεσμα μπορεί να τον 'έπινες' με καμιά αγωγή-μήνυση.
Από την άλλη, σίγουρα το ζώο την επόμενη φορά θα το σκεφτόταν να κλείσει το δρόμο (τουλάχιστον για όσο διάστημα θα πονούσε από το ξύλο που θα του είχες ρίξει ). Διαλέγεις και παίρνεις.
Το κακό με την αυτοδικία είναι ότι αν καθιερωνόταν ως πρακτική, σύντομα θα χάνονταν τα όρια και θα περνούσαμε από τη 'δίκαιη' χρήση της στην κατάχρηση.
Συμπέρασμα: Μάλλον συνετά αντέδρασες και δεν τον έδειρες. Την επόμενη φορά δοκίμασε να τον απειλήσεις ότι θα καλέσεις την τροχαία για παρακώληση συγκοινωνιών. Μπορεί και να τρομάξει.
-
Όχι Aerandir φχαριστώ!
Θα προτιμήσω το ξύλο.
Το σεξ, μιας και αναφέρθηκε, δεν είναι αναπλήρωση της υπολανθάνουσας τάσης για βία. Η βία είναι μέρος του ανθρώπινου γίγνεσθαι. Πόλεμος πατήρ πάντων, τα 'χε πει ο Ηράκλειτος.
ΟΚ, σήμερα είχα και τα νεύρα μου.
-
Το σεξ, μιας και αναφέρθηκε, δεν είναι αναπλήρωση της υπολανθάνουσας τάσης για βία.
ολα γινονται
Εξαρταται απο τα βιτσια
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το σεξ, μιας και αναφέρθηκε, δεν είναι αναπλήρωση της υπολανθάνουσας τάσης για βία.
ολα γινονται
Εξαρταται απο τα βιτσια
+1
δεσ εκει το αβαταρ του Τζ.μαρρ
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
δεσ εκει το αβαταρ του Τζ.μαρρόποτε το βλέπω, κατάθλιψη με πιάνει!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όποτε το βλέπω, κατάθλιψη με πιάνει!
γουστα ειναι αυτα (η βιτσια )
γραφε εσυ για καμια βαρκα ρεεεε
-
Αφήστε τον άνθρωπο ρε σεις!
Είναι απλώς προνοητικός. Αντί να του τα φάνε, τα δίνει πρώτος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όποτε το βλέπω, κατάθλιψη με πιάνει!
ξοδευει πολλα ε;;;;
Οταν η αλητεια σε ωθει σε σκεψεις αυτοδικιας!